- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Gyorsabb és drágább - kezünkben a Samsung Galaxy S23
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Mobil flották
- Yettel topik
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
m0ski #102453 üzenetére
50NANO793-ra vess egy futó pillantást: VA panel, Direct led, Nano. Csak az 50"-os VA, minden más IPS.
#102449 TeeJay, #102455 mcll: én ezt úgy oldottam meg, hogy egy 1m hosszú USB hosszabbítót dugtam fixen a TV hátuljára amit előre vezettem, és így nem kell hátul matatnom USB ki/bedugványozás esetén.
-
Klara_
őstag
-
-
Soká
senior tag
Miután és is egy hasonló méretű Panáról váltottam, és éppen egy 50LF652-re, ráadásul a nézési távolság is hasonló, így én nyugodtan javaslom neked az 50'-os méretet, ha belefér a költségvetésbe. De természetesen a kisebbet is előrelépésnek fogod érezni, de attól ne félj, hogy az 50'-ossal túllőnél a célon.
Amit Pumma linkelt az imént, az a MM-nál valóban kedvezményes ár (165e) de más forgalmazónál általában is megkapod ennyiért. Csak légy körültekintő.A 3D nálam sem szempont, de azt javaslom, hogy ha tudja, ezért ne zárd ki a választási körből. Egyszerűen ne nézd ezt a paramétert választásnál, aztán vagy benne lesz vagy nem. Ártani nem árt, ha az árban nem jelentkezik.
-
Marko_
tag
Nekem 55lf652v-m van. Úgy általában meg vagyok elégedve vele, a képe nagyon szép megfelelő forrással, a 3D része is nagyon jó.
Viszont a felhősödés, sávosodás olykor eléggé meglátszik sajnos, a sarkoknál is picit sötétebb a kép. Illetve a menüje valami borzalmasan lassú és ez nálam azért számít, mert UPC mediacard-dal használom. Amikor bekapcsolom a tv-t, kb 20mp mire bejön az adás, a live menü első alkalommal kb 10mp alatt tér magához.
Ezektől eltekintve viszont imádom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- Apple Watch SE 40mm 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- TOP PC konfig /Ryzen 7 9800X3D, 32GB DDR5 RAM, 1TB SSD/ akciós áron eladó!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450M R5 3500X 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman N5 Zalmann 600W
- Apple iPhone 14 Plus 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest