- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat számít
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Metacska
aktív tag
Sziasztok,
TV adás felvételéhez /megállításához használtam külső HDD-t, amit a TV saját formátumra nyilván leformázott. Most más célra szeretném használni az HDD-t, de gép egyáltalán nem ismeri fel. Bedugom és nem történik semmi.....
Ötlet?
Köszönöm.
-
Metacska
aktív tag
Sziasztok!
Adott egy LG 47LA620S típusú TV-m, szeretném használni a Time Machine II. nevű fícsőrt. Lenne egy banális kérdésem.
Az ütemezett felvétel a TV kikapcsolt állapotában is működik, mint például a UPC által adott box-nál? Vagy amint kikapcsolom a készüléket le is áll a felvétel, illetve az ütemezettek sem fognak elindulni?
Köszönöm!
-
Metacska
aktív tag
Sziasztok!
Van egy 47LA6208 típusú TV-m és a filmeket külső HDD-n keresztül nézem. A filmek többséges 720p - 1080i-p .mkv fájl, melyekbe már a "készítők" előre beépítették a hangsávokat és a feliratokat. Azonban szeretnék angol nyelvű sorozatok alá magyar (vagy angol) feliratot tenni. Ezt meg is próbáltam .srt és .sub fájlokat az .mkv fájlokkal megegyezően neveztem el, de sajnos a tv menüjében nincs lehetőség feliratot tallózni, ahogyan az működik a DVD lejátszóknál, ha USB-t használok.
Marad minden egyes sorozat epizód "feliratolására" az MKV merge?
Köszönöm!
-
Metacska
aktív tag
válasz
TaylorPro #50360 üzenetére
Kicsit utánajártam a cégnek, és szerencsére ez egy üdítő kivétel, mert korrekt módon értékesítenek évek óta, ezért a megbízhatóságuk töretlen.
Bár jómagam százezrekért sohasem vásárolnék olyan helyről, amely nem rendelkezik rendes bolttal, fizikai megközelíthetőséggel, élő személyekkel, akik előtt verheted az asztalt, ha bármilyen probléma merül fel. Ahogy nézem a cégjegyzékben nyíregyházi a telephely, a tagok pedig ungváriak.
Egyébként, ahogy látom a garanciális ügyintézést csak az Ő ügyfélszolgálatukon keresztül intézheted, annak ellenére, hogy hivatalos gyártói garanciát ígérnek. Ez viszont akkor azt jelenti, hogy a TV nem a hivatalos magyar importőrön keresztül hozták be az országba, röviden szürkeimportos, a 27%-os ÁFA kijátszása érdekében.
Milyen jótállási jegyed van? Illetve lényeges, hogy hova szól?
-
Metacska
aktív tag
Sziasztok!
Van egy 6208-as TV-m melyet még tavaly júliusban vásároltam, 1 hónapot filmezgettem rajta (kábeltévém ekkor még nem volt). Majd elköltöztem albérletbe, ahova nem vittem magammal, hanem egy raktárba pihentettem. Most költöztem ismét és újra beüzemeltem a tévét, wifin le is frissítette magának a legújabb fw-t (meg nem mondom melyiket). Azóta már kábeltévém is van (DIGI). A problémám az lenne, hogy én viszonylag gyakran használom a különböző funkcióit a bekapcsolást követően, főleg a bemeneteket (kábeltévé, XBOX, USB-ről akár több HDD is, DVD lejátszó). Alkalmanként azonban a kábeltévére átállva nem működnek az Input és Settings funkciók, csak azt követően, ha a List, Guide, vagy My Apps funkciók valamelyikét használom, mint ha kifagyna a TV-nek ezen szegmense.
Tapasztalt ilyet valaki? Ez FW probléma?
Köszönöm!
Meta
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Azonnali fotós kérdések órája
- World of Tanks - MMO
- Videós, mozgóképes topik
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vírusirtó topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- DELL Precision 7730 i5-8400H Quadro P3200 16GB 512GB FHD 17 1 év garancia
- Canon Selphy CP1500 Printer /// Számlával és Garanciával
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest