- Kezünkben a Honor Magic V5
- iPhone topik
- Mobil flották
- Megérkezett a Pixel 5 és 4a 5G
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Yettel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
DaliBaba
csendes tag
Szép napot mindenkinek!
LG AN-VC500 Skype kamera:
Van ennek értelme? A mozgásirányítás része hogy működik? Felvenni lehet vele elvileg...
Hátha valakinek van vele tapasztalata, Skype-ot nem igazán használok
-
DaliBaba
csendes tag
Szóval a youtube nál a hirdetést én sem tudom átlépni első próbálkozásra, de beletekerni és a többi dolog az működik! Mondjuk érthetetlen h a hirdetést miért nem lehet átugrani, még szerencse h nekem a Popcorn a400 on 2 féle youtube alkalmazás is van, így ha netán youtubeozni támad kedvem akkor inkább azt használom..
-
-
DaliBaba
csendes tag
válasz
érdeklÖDÖN #49841 üzenetére
Hdmi vel van összedugva az erősítő és a tv?
HDMI ARC ba dugd és az erősítőn pedig kapcsold be ha van olyan funkció h átengedje a hangot a tv ről az erősítő felé!
-
DaliBaba
csendes tag
válasz
Diamond500 #49763 üzenetére
Ez egy jó elgondolás!
Sokaknak segítene az biztos!
-
DaliBaba
csendes tag
válasz
csalafinta65 #49674 üzenetére
40nm es panel
biztos akkor ilyen tévére költenék, ezt inkább le sem reagálnám...
-
DaliBaba
csendes tag
válasz
Zsmester89 #49622 üzenetére
Zsmester az én emberem
-
DaliBaba
csendes tag
válasz
HwAdokVeszek #49604 üzenetére
Én sem értettem, de mégis van változás adott rendszeren!
A másik h miután meglett az LB730 kipróbáltam adott helyzetben az új Hercules filmet, na most ott összesen 4 méter hdmi van, 3 méteres megy a tévéhez az egy "olcsóbb" hdmi és az 1 m es drágább az erősítőbe, na most utána az 1m es kábelt szépen bedugtam a tévébe hogy kiessen az olcsó hosszú kábel ami egy 10 ezres hama kábel... És lényeg a lényeg, nem szaggatott be a gyenge minőségű 1080p-s film! Lehet rajta vitázni, de számomra ez elég meggyőző volt!
-
DaliBaba
csendes tag
válasz
HwAdokVeszek #49601 üzenetére
Értelek, sokan így gondoljak de feltették azt a kérdést is, mi van abban az esetben ha a drága hdmi nem tesz hozzá semmihez, csak az olcsóbb 2-10 ezer forintos kábelek butítják le a rosszabb minőségükkel!
Erről mit gondolsz?
-
DaliBaba
csendes tag
válasz
Biga123 #49595 üzenetére
Én le is írtam h mivel előtte megnéztem jó pár tévét ( ismerösöknél és boltban is) tisztában voltam a hibáival a fehér képet pont ezért is tettem be, na de ott egy RTL KLUBOS karácsonyi Reszkessetek betörök, IPTV-s adás amire azt írták h borzasztó a képe, hát nekem nem tűnt annak...Az tény és való h mindenre más beállítást használok! Az iptv -re is, a media lejatszóra is és az Xboxra is teljesen más beállításaim vannak!
Pl tévé adásnál ami a legtöbbeket érint szerintem ott muszáj bekapcsolni elég sok javító funkciót, hisz az én esetemben csak egy 1080i 50hz es képet kapok az iptv által.
Ezért a szuperfelbontás a dinamikus kontraszt a zajcsökkentések automatára állítása plusz helyi sötétítés és a trumotion Törlés1 is be van kapcsolva, nincs mit tenni muszáj mert különben egyáltalán nem élvezhető egy tv adás, így már igen!
Teljesen más a helyzet egy Bluray filmnél ott szinte mindent ki kell kapcsolni...
-
DaliBaba
csendes tag
válasz
HwAdokVeszek #49597 üzenetére
Az 1 méteres logikusan nem a tévére van kötve, hanem a házimozi erősítőbe és itt a ezüstözött kábel adta hangváltozás volt a lényeg az előtte szolgáló mezei 1.4 es hama hdmi után!
-
DaliBaba
csendes tag
válasz
Biga123 #49595 üzenetére
Ha fogalmad nincs miről beszélsz egy hdmivel kapcsolatban, akkor ne is mondj róla véleményt! Te kostolgatod a másikat, mert szar tévét vettél, kit érdekel? Add el vegyél 2x ennyiért SZUPER TV-t
Teleshopról maximum te vásárolsz "kisbarátom" , Azt h egy hdminél milyen (elsősorban) változások/javulások vannak hang terén egy rendszerben úgy látszik fogalmad sincs róla, de reméljük 1x megadatik neked is a lehetőség rá
Én sem találomra vettem a hdmi kábeleimet, Elmész szépen a bóóóótba lehetőleg házimozis bóóótba ahogy te nagy tudású modanád! ÉS képzeld 1 hét tesztelési időt kapsz egy adott kábelre! Ha tetszik nem viszed vissza, ha nem jött be vissza viszed és vissza adják a pénzed! Baromi nagy átverés
-
DaliBaba
csendes tag
válasz
Biga123 #49589 üzenetére
optikai kábelen popkornolsz! Ezüstözött 40 ezres 1méteres hdmi
Egy audioquest Carbonról beszélünk!
A másik meg ki vagy te h az én 600 ezres 65"LB730 asomat fikázd? Örülnél ha ilyen tévéd lenne, bocs a megnyilvánulásért mindenkitől, csak TŐLED NEM!
Az pedig valószínű hogy kisebb tévéd volt 20-30 centi minusz átmérővel és azért nem tüntek fel ezek a dolgok, mivel minél kisebb egy adott tévé annál kevésbé veszed észre rajta ezeket a dolgokat!
Nagy átmérő, nagyobb hibalehetőség! 1 millió forint környékén vannak a csoda Samsung 65" os tévék, minek vettem volna pl azt vagy sonyt? Kidobott pénz az ablakon!!!
-
DaliBaba
csendes tag
Eszembe jutott még valami így hirtelen! Ha tudtok akkor BD50eket vagy Remuxokat (a remuxok 99%ban jobb minőséget képviselnek mint a BD25) nézzetek! Egy 55" os tévén már szerintem abszolút nem klappol egy 10 gigás butított 1080p -s film... Minél nagyobb a képátmérőd, annál jobb minőséget kell beszerezned!
Példának leírom ezt is, Próbáltam ugyanazt a filmet 1080p pár gb-s verzióját egy BD 25-t majd remuxot és BD50-t hát persze h a legnagyobb nyert! Ha valakinek van bluray lejátszója és eredeti bluray lemezei ő járhat a képminőséggel a legjobban! Én mint említettem média lejátszóról nézem a filmeket...
-
DaliBaba
csendes tag
válasz
Harcsai #49551 üzenetére
Teljesen igazat adok, a Samuk sem jobbak semmivel az edge leddel, plusz az aktív 3d szerintem több embernek zavarja a szemét mint a direct ledes passzív 3D hatalmas sarok foltjai
Nekem konkrétan van egy samsung e550 es plazmám is hát az aktív 3d től kb 20 perc után már fáj a szemem...
-
DaliBaba
csendes tag
válasz
Biga123 #49538 üzenetére
Na meg a másik a HDMI Bemenetet állítsd át ÜSTÖKÖS
mondjuk PC-re vagy BLURAY lejátszóra én mióta így használom semmi gondom a megjelenítéssel előtte simán házimozira állítottam a hdmi-t és rossz volt a mozgás... Ha neked nagyon elmosódik valami ott vagy az adattal van probléma vagy esetleg a hdmi kábeleddel, nem tudom h játszod le a filmeket külső hdd, saját lejátszó stb... ??
Nekem úgy van megoldva h van egy popcorn a 400 as média lejátszóm az bele van dugva egy jó minőségű hdmivel az erősítőbe és onnan tovább a tvbe
-
DaliBaba
csendes tag
válasz
Biga123 #49530 üzenetére
Van, persze egy minimális, de azt is csak nagyon ritkán látni, de én ezzel tisztában voltam vásárlás előtt
Amúgy, szerintem te valami Hatalmas LG Ellen drukker vagy, szar tévét vettél törődj bele vagy add el, de ne rontsd el sok laikusnak a kedvét azzal h ez egy kalap szar tévé, megnéztem mellette jó pár samsungot, sharpot és miegymást, hát én örülök h ezt vettem
Az h néha full fehér képnél van apró sarkosodás egy 165 centis tévén?
DDDDDDDDDD Huha
Szerintem sírva fogok lefeküdni aludni minden áldott nap
-
DaliBaba
csendes tag
Üdv! Megosztás ide megosztás oda...
Én a VUZE nevű programmal amivel letöltöm a filmeket simán meg is tudom osztani a tévére, sőt átkonvertálja a kívánt minőségre, semmi különleges nincs benne, wifin keresztül simán múködik, probálgattam ezt a vidit nekem nem akart összejönni a serviiot és a plexet nem, a plexet nem is találom sehol h letöltsem...
-
DaliBaba
csendes tag
Igen így ha németre állítom át egyből felkínálja nekem a 04.32.20 verziót! Érdekes az újabbat nem! De ez is valami! Szerintem ezzel sokunknak segítettél és pl. olyanoknak akiknek nagyobb tévéjük van falra szerelve nem kell sz..rkodni a pendriveos megoldással fellazítani a tartót stb...
1000 Köszönet!
-
DaliBaba
csendes tag
Rendben először a kisebbet teszem fel, az milyen javításokat tartalmaz? (Lazíthatom fel ismét a fali tartó konzolom, akkora a jószág h csak úgy fér be a kezem az usb és hdmi részhez
) Én valahogy imádom ezeket a dolgokat, tv- házimozi stb... Tegnap például az összes hangfalkábelem vagdostam vissza mert már oxidálódtak a vezetékek, pár órácskát elpepecseltem vele, de megérte hisz ismét tiszta és szép közép - magas tartomány tárult elém. Éjfél óta hallgatom, semmit nem aludtam
Úgy gondolom ez már a beteges kategória
Frissítés után javasolt a gyári beállítás visszaállítás ha jól tudom!?!?
Az viszont lehet másoknak is segítség, saját tapasztalatom, hogy átállítottam Blu-ray lejátszóra a hdmi bementet és így már semmiféle akadozást nem tapasztalok a popcorn a400 által lejátszott BD50 es filmeken... olvastam h a PC bemeneti választáson lehet a legjobb eredményt elérni, ez mennyire igaz? Ha blu-ray helyett pc re állítom még jobb lesz a mozgás elvileg?!?
-
DaliBaba
csendes tag
válasz
Digital51 #48011 üzenetére
Nem rossz nem rossz!
A falitartóshoz is simán jó mivel a csavar eleve hosszabb a konzolhoz tehát alá / elé be lehet ezt tenni simán szerintem, viszont alulra is kéne egy megoldás nem? vagy csak két oldalt és felül lesz ledszalag? A távirányítója tényleg fura viszont itt a keret volt a lényeg h h néz ki, én amúgy azon is gondolkodtam h csak felragasztom a tv hátuljára a ledszalagot körbe
De egyelőre még nem barkácsoltam össze a kis 65" öst
-
DaliBaba
csendes tag
válasz
huncutka1029 #47952 üzenetére
Ezzel mit lehet kezdeni ?
-
DaliBaba
csendes tag
válasz
direwolf #47847 üzenetére
Ahogy állítgatom a színhőmérsékletet látom amit látok.. a hideg és a normál az kékesebb fehérebb a melegek csoportja meg zöldes pirosas többletet kap! Akkor színesebb vagy sem?
Nekem túlzó a meleg szín oda is írtam h számomra, ne akadj fent rajta inkább segíts a többieknek... én csak megjegyeztem valamit, ami számomra furcsa beállítás és nem hinném h az a valós, az életben / valóságban is inkább fehér és kékes minden és nem pirosas zöldes trutyi...
Én így gondolom, abszolút nem mások meglátásával van a gondom hanem kimondottan csak a színhőmérséklettel
-
DaliBaba
csendes tag
válasz
Stevenstyle #47816 üzenetére
Azért egy apróság minimum van a prohardveres beállításban! Az a meleg 2 színhőmérséklet SZÁMOMRA valami gusztustalan, annyira túl színezett úgy az egész hogy borzalom...
Régebben szerettem az ennyire színes sőt túl színes megjelenítést, ennél a típusnál maximum meleg 1 de inkább normál vagy hideg, ami az én szemem világának tetszik és semmiféle ficam sincs, csak nézd meg a képet amit kitettem a nappaliról
-
DaliBaba
csendes tag
válasz
vigyori78 #47637 üzenetére
így képen elég túlzónak tűnik, viszont az én 65lb730 asomon is van egy nagyon minimális sötétben lámpa nélkül ugyanennél a képnél, épphogy érzékelhető! Nem tudom h a tiéd milyen valóságban, de szerintem felhősödés miatt nem cserélnek tv-t! Hívd fel az LG ügyfélszolgálatot és kérdezd meg h ilyen típusú tv d van és h ilyen és ilyen felhős a kép ilyenkor mi a teendő! Jobbat én sem tudok ettől!
-
DaliBaba
csendes tag
válasz
#94529552 #47616 üzenetére
Köszönöm Pumma!!
Nekem az álmennyezeten végigfutó 28méternyi ledszalag hangulatfénynek bőven elég, így is annyi lámpám és hangulatfényem van az egész házban, hogy szerintem az űrből is látnak tetőn keresztűl
Amúgy csak úgy csendben megjegyzem, hogy elgondolkodtam már én is azon, hogy a tvre vagy akár a falra a tv mögé körbe felragasztani egy váltakozó színű ledszalagot és azt egy kis kapcsolóval megoldani amire még fényerő szabályzót is lehetne kötni és akkor úgy játszol a színekkel és a fényerővel ahogy csak szeretnél
Tervek mindig vannak
-
DaliBaba
csendes tag
Nekem Kb egy 5-6cm átmérőjű műanyag cső van a falban a TV mögött van egy Doboz ahol kijönnek a kábelek és az alsó szekrény mögött a másik doboz ahol felküldöd a vezetéket! A TV mögött még van 1 konnektor a tv abba van bedugva! Én direkt így alakítottam ki h ne kelljen a csúnya vezetékeket nézegetnem
Így van néz ki!
-
DaliBaba
csendes tag
válasz
TazLeacher #47599 üzenetére
Hát sok sikert hozzá, remélem az még ennél is királyabb lesz
Én még idővel tervezek egy vászon + vetítő kombót, az álmennyezetbe építve a motoros vásznat...
Vannak itt még tervek, majd idővel megvalósítom egyelőre nagy TV lett
-
DaliBaba
csendes tag
válasz
TazLeacher #47595 üzenetére
Nagyon Szééééép
Szerintem több kép kellene ide, feldobja a fórumot és az ember kedvét! Jó látni, hogy nem csak én vagyok ennyire elvetemült
-
DaliBaba
csendes tag
Üdv!
Megérkezett végre a 65LB730
este 8 óta tesztelés, már reggel 6 van
Volt BD50, remuxok, BD 3d.iso minden ami kell!!! A Sarkokban semmi fekete folt, meglepő hisz az 55" bemuató darabon láttam minimálisan, itthon a saját 65" oson, nyomát sem találom! Viszont az tény és való h ha homogén képet mutat, ez kb. mikor betölt a tv a kis Vakondos vagy madaras kép után 1x észlelhető és ha véletlen valami olyat tölt be pl medialejatszó vagy egyéb ilyen plusz készüléket! Xbox360on, IPTV -n, Popcorn Hour A-400 as media lejátszóval szintúgy semmi felhősödés, sarkosodás... A tesztelt tartalmakat leírtam fent, plusz még kb 4 órát FIFAztunk a haverokkal, ott viszont zavaró volt mintha picit homályos lett volna a fű, kikapcsoltam az összes képjavítót, szűrőt és lás csodát, tökéletesen éles lett a fű és minden egyéb!
Szóval az első 10 óra tapasztalata hogy egy ÁR/érték arányban a piacon 165 cm-s méretben, szerintem még plusz 2-300 ezerrel drágábban sincs jobb! Aztán lehet vitázni Én ez mellett egy Samsung F8000 est és egy THX minősítésű SHARP tv-t néztem meg és azoknak a képminősége elmaradt az LG-étől, pedig a Samu 900 ezer - 1 milliós tv a Sharp hasonló árban van... tehát örülök h ezt a TV-t sikerült megvennem!
Későbbi tapasztalatokról majd még írok!!
Jó éjszakát/Reggelt mindenkinek!!
-
DaliBaba
csendes tag
Gyerekek hát ez hatalmas
Mennyi ostoba ember van a világon:
http://hvg.hu/plazs/20141128_Ha_ezt_vegignezi_soha_tobbe_nem_akar_embe
-
DaliBaba
csendes tag
-
DaliBaba
csendes tag
válasz
szaboger #47051 üzenetére
LB671
140 ért az európai garisok vannak de ha bevállalod akkor AVplanet vagy Electrostore!
169 ért vannak a magyar garisok...Azért döntöttem úgy ahogy mert én a 65" -at rendeltem és azért ott nem ekkora összegről van szó és annyit nem szívesen dobnék ki az ablakon ha bármi probléma van! Az Electrostore régóta működő cég nem hiszem h nagyon gond lenne a szervízeléssel, de biztos segít rajtam kívül még itt valaki, vagyunk páran...
Minél több vélemény jön annál egyszerűbb lesz döntened!
-
DaliBaba
csendes tag
válasz
szaboger #47046 üzenetére
Én felhívtam az LG-t is és az Electrostore-t is!
Na most az LG azt mondta nekem kb 3 alkalommal különböző napokon más ügyfélszolgálatos, picit biztosra akartam menni
hogy persze él a garancia ők vállalják ha megvan az Európa uniós számla
következő nap már elég volt a magyar számla stb ahány ügyfélszolgálatos annyiféleképpen ment a dolog!
Aztán az Electrostorenál a sokadik alkalomra letisztáztuk, hogy az LG hiába ad pl CSERE igazolást a készülékedre, ha bedöglik az Electrostore nem fogadja el! Csak úgy hogy ők javíttatják a készüléket a Cobra Szervíznél mert velük vannak szerződésben! Az AVPlanet is velük van ugyanúgy kapcsolatban!
Ezért én azt mondom h inkább magyar garis az a biztos! Nem akarok még1x úgy járni mint például a Samsung Plazmámnál h európai garis votl a TV és 1 hónapig utazott össze is karcolták a 2-3 cm keretet a tv-m körül
én políroztam ki belőle a karcokat stb, mert h újabb 1 hónapot várjak egy keret miatt vagy bármi inkább megcsináltam és azóta is együtt élek vele, szóval ezt a hónapokig nincs tv témát megpróbálom elkerülni, inkább kiadok többet érte és akkor hivatalos magyar garis... Én most + 3 év teljes körű garit is kötök, pár nap múlva érkezik a TéVém!
-
DaliBaba
csendes tag
válasz
szaboger #47040 üzenetére
Electrostorenál európai garancia van és nekik a zuglói Cobra Szervíz KFT. végzi a javításokat!
Én is tőlük rendeltem volna, mert jó pár éve vásárolt édesapám egy 160as samsung plazmát náluk. viszont annál nem volt garis javítás mert azóta is tökéletesen működik a tv... A hivatalos magyar LG gari miatt én másik céget választottam!
-
DaliBaba
csendes tag
válasz
#94529552 #47003 üzenetére
Emag-nál lesz csak én úgy tudom, az Extreme azt mondta h náluk nem lesz most pénteken, valamelyik nap hívtam őket... aztán ki tudja!
A 730V és a 731V alatt van egy soundbar ami mint tudjuk igazából annyi h csináltak oda egy darab lemezt vagy műanyagot és a hangszóróktól leirányították a tv alá a hangot logikusan nem ott vannak a hangszórók azon az 1 centis kis "soundbar" nevezetű részen!
Én így tudom, de ha nem így lenne javítsatok ki nyugodtan, hisz azért vagyunk itt!
-
DaliBaba
csendes tag
válasz
Stevenstyle #47000 üzenetére
Teljesen be vagyok sózva, mint egy kisgyerek aki a karácsonyi legózást várja
-
DaliBaba
csendes tag
Szép napot Mindenkinek!
Digitalko.hu ról valakinek valami tapasztalata vagy véleménye?!
Köszönet!
-
DaliBaba
csendes tag
Ezt nem fogjátok elhinni, ma mentem volna megvenni az LG65LB730V-t az Extremebe erre felkeltem és visszadobták az árát 649 re 549 ről
Éjfél után még 549 volt a tv
Hurrá, pénteken újra lesz akció?
-
DaliBaba
csendes tag
Szóval ha én bemegyek az Extreme Digital egyik üzletébe, megvásárolom az LG tv-t és utána bevállalom hogy én elkocsikázom érte és elhozom a központi raktárból akkor csak a szokásos 72 órás / 3 napos idő van az elállásra vagy visszavitelre, ha pedig webshopról rendelem és futárral hozatom akkor 14 nap?
Csak hogy tisztába tegyük a dolgokat!
Köszönet!
-
DaliBaba
csendes tag
Üdv!
Épp vásárlás előtt állok és JakliMakli feltöltött képei nagyon kiábrándítóak, élőben a MM ban vagy ismerősnél ennyire durva sarkosodást nem tapasztaltam, ezt most cserélik vagy mi lesz a sorsa?!
Azért érdekelne mert én ennek a 65" LB 730 as szériáját szemeltem ki és hát ha ezt nem cserélik nem szívesen dobnék ki 550-650 ft ot az ablakon...
-
DaliBaba
csendes tag
Sziasztok!
Szeretnék tőletek segítséget kérni!
Kinéztem egy LG 65 LB730V típusú tv-t és van egy Samsung ue65 f8000 használtan ellene!
Biztos van akinek van vele otthoni körülmények között is tapasztalata, azért is írtam!
Nekem az LG jobban tetszett és a passzív 3D is jobban bejött, nekem egy Samsung PS51E550 plazmám van most a nappalimban őt váltaná az LG és még annyi hogy a samsungnál az aktív 3D -t nem igazán kedveli a szemem...
A Kérdésem pedig a következő: Bátran vágjak bele vagy hagyjam inkább még ezt a 165 cm Led témát a következő bár drágább szériákig?
A válaszokat, segítségeket előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
- Kezünkben a Honor Magic V5
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- iPhone topik
- Mobil flották
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Azonnali fotós kérdések órája
- Elite: Dangerous
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
- HIBÁTLAN iPhone 11 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3032, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 13 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest