- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Google Pixel topik
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Garmin Forerunner 255 Music - nem csak futóknak
- Xiaomi 12 - az izmos 12
-
Mobilarena
LG G2 témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Th3Ac3
tag
Senki nem válaszolt így kipróbáltam hogy működik e és igen LG Flash Tool-al felment rá úgy Normal módban hogy minden adatom megmaradt. Az igaz hogy az app bezáródott 99%-nál de akkorra már a telefon újraindult így ez biztosan nem befolyásol semmit. Sőt azt is írta hogy nincs kapcsolat, közben meg tette fel a ROM-ot KDZ-ből még jó hogy nem okéztam le
-
sagit
veterán
Annyit haldatam hogy nem kapok dll hibát, innen felraktam a Visual C++ Runtime Library-t .
Mindent betallózok, indítanám az upgrad-et de akkor ez a következő hiba amit kapok:
Telepíteném én azt a nyamvadt B2C-t de ezt a hibát kapom tőle, futtathatom én rendszergazdaként meg akár hogyan.
Természetesen van net, most is erről a gépről írok. Mindegy hogy a 2 lehetőség közül mire kattintok, semmi nem történik...
-
stefi68
addikt
Igen, mivel ez csak egy modul, kell előtte a framework is. [link]
1. Xposed Framework feltelepít, újraindít
2. Xposed Modul feltelepít, moduloknál framework-ben kijelöl
3. Modul megnyit, ha jól emlékszem minden be van pipálva.Vigyázz, csak a Navigation Ring-et kapcsold ki a Navigation Bar-t NE!
Mert nem fogod tudni kezelni a telefont, navibar nélkül.4. Tehát Navigation bar pipa, ki újraindít
5. Örül -
logarithm
őstag
Igen régi szép idők, bár én utána sokáig sgs2
, azért jöttem g2-re mert wolfson dac van benne és sgs által már ismertem a tudást és hát vágytam rá, a másik a dorimanx kernel ahol dori sgs2-n kezdte el csinálni a kernel mesteri tevékenységeit és nagy fanja vagyok, csak váltott g2-re aztán követtem őt.
[link] az utóbbira nem találtam megoldást, de engem nem zavar annyira
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Általános eszmecsere: LG G2 - tapogatnivaló hátsó
-Olvasd el a téma összefoglalót!
-Tilos a függetlenítés!
A függetlenítés a BTK 300 §/C bekezdése szerint törvénybe ütközik, kivételt képez ez alól, ha a szolgáltatótól kérjük a telefon hálózatfüggetlenné tételét.
-Tilos a Warez!
Fájlmegosztó és egyéb, ,,virágboltos" forrásból származó alkalmazások fellelhetőségének megbeszélését hanyagoljuk a Prohardver! lapcsalád fórumain.
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- E-roller topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Medence topik
- Opel topik
- Kuponkunyeráló
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8400 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 980 4GB Aio Corp Croma CM 600W
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest