Aktív témák
-
bzoley
veterán
válasz
#65675776 #3219 üzenetére
Valóban rám férne, de jelen esetben független dolgokon munkálkodtam. Játékból vettem fel gyorsköröket, versenyeket korábban és Vegas-szal illesztettem össze a belső és külső kamerás felvételeket, hogy egy videón lehessen lejátszani öket egyszerre. Szóval ''csak'' méretezgettem és pozícionáltam. Így is elszöszöltem a fél délutánt, mire mindegyikkel végeztem
-
bzoley
veterán
válasz
#65675776 #3215 üzenetére
Na, csak hogy én is panaszkodjak egy kicsit
, hétvégén nyomogattam a rec gombot a Forma1 alatt, szerettem volna elkapni egy teljes kört T-cam-ből. Később, ahogy visszanézegettem a videókat, volt egy időszak, 3-4 fájl aminek nem volt hangja. Elvileg hangsáv volt, mert a lejátszó kirakta a hangszórót, csak épp nem szólt semmi. Nemtom mi lehetett, igaz felváltva ment a háttérben Vdub és Vegas. Lehet, hogy azok közül némította el valamelyik a hangot. Mindenesetre furcsa.
-
-
RoyalFlush
őstag
válasz
#65675776 #3190 üzenetére
Oké a PVR-t nem írtam oda
A következőkben:
Adaptive Channel Scanning-nél ugyan szépen behangolja az összes csatornát, de amint kilépek és újra elindítom, kék. Kiválasztom pl. Belgiumot Auto Fine Tuning bepipálva és nyomok egy Scan Channel-t, szintén beállítja az összes csatornát, viszont olyanokat is, ahol nyüzsögnek a hangyákKicsit körülményes ezeket törölgetni
De valóban ha egyszer megvan Oké
Ennyi. Amúgy más problémám tényleg nincsen vele, okos kis cucc, nem bántam meg hogy ezt vettem
& mivel nem azért kellett, hogy befogjam vele a kódolt adókat, korrekt
Mindössze ennyi volt elégedetlenségem oka, mert valóban jobb lenne csak nyomni egy Adaptive Channel Scanning-et..
-
-
-
bzoley
veterán
válasz
#65675776 #3086 üzenetére
Elsősorban erre voltam kíváncsi. Mivel ilyet még nem csináltam, nem az eredeti szöveget írtam át, hanem a meglévő 1033 mellé raktam be egy 1038-at, nem voltam benne biztos, hogy ez a beavatkozás nem befolyásolja-e a program eddigi működését, nem okoztam-e valami galibát
Ezek szerint rendesen alkalmazkodik a környezetéhez. Kár, hogy a feliratokat nem lehet lecserélni úgy, hogy ''international'' maradjon. A sajátom persze más
Köszi! -
bzoley
veterán
válasz
#65675776 #3075 üzenetére
Ha jól értettem, akkor neki az a gondja, hogy hiába nyomkodja a move up gomot, az adott csati(pl, Spectrum) marad a helyén, csak a neve költözik feljebb pl. a Discvery-re. Szóval csak a nevét mozgatta, a műsor maradt a helyén. Legalábbis én szívtam vele, mikor kipróbáltam
-
-
canniball
nagyúr
válasz
#65675776 #3072 üzenetére
Kipróbáltam, elég ''vegyes'' lett az eredmény:
1. beprogramoztam a programozás időpontjától 2 perces kezdettel->készenlét->gép átvált->felvétel nincs
2. még egyszer beprogramoztam a programozás időpontjától 2 perces kezdettel->készenlét->nem akar készenlétbe kapcsolni a gép...eszembe jut: PVR2000 topikban ZCoyote kolléga írta hogy ha túl kevés idő van a PC ''leállítása'' és a program indulása között akkor nem engedi a gépet kapcsolni->''távolabbra'' programoztam->készenlét->gép átvált->bár végig készenlétben marad a gép a program lefut, felvétel megvan
3. ezen felbuzdulva program bead->hibernálás->persze hogy nem indítja el a gépet...
4. 1. pont újra lejátszódik
5. 2. pont újra lejátszódna, mert megint nem engedi a gépet készenlétbe rakni, de már nincs türelmem még egyszer eljátszani, úgy is felvenné
Kicsit hosszú lett, de annál inkábbés
.
[Szerkesztve] -
canniball
nagyúr
válasz
#65675776 #3066 üzenetére
Nekem egy IC7-em van és egy PVR2000-m, ha jól láttam mindkét tunerhez ugyanazt a WinFastot adják. Nos, a PVR2000 oldalán ezt írják:
Recorder-initiated Resume:
Automatically ''Wake-Up'' the PC from power-saving Standby or Hibernate mode to capture scheduled recordings. Rest assured that your scheduled programs will be recorded, even if you leave the PC in Standby or Hibernate mode. Will resume your PC to Standby/Hibernate/ Turn-off mode after the task is completed
Na ez nálam nem működik. (Illetve készenlétben nem próbáltam, mert az nem érdekel, de hibernálásból nem ébreszti fel a gépet.) Valami ötlet hogy miért?
[Szerkesztve] -
-
-
bzoley
veterán
válasz
#65675776 #2997 üzenetére
Na bocsi, most értem utol magam, hú de sz*r nap volt.
A nap végére még az új hangzsuga is megszívatott, miután végre elindult, a tuner nem volt hajlandó tovább működni
Köszi a segítséget!
Ugyan nem kerestem végig a csatornákat, de legalább nem állt le az első csati után.
Annyit vettem ott észre, hogy nem fér ki a keresés leállítása, csak annyi látszik, hogy keresés(hogy nem vettem eddig észre), szóval átírtam ''Leállítás''-ra.
Csatorna hozzáadás is működik, igaz először azt hittem csak egész számokkal, de aztán kapcsoltam, hogy nem vessző, hanem pont kell oda pl.:272.25Mhz(Cool)
A felfedezés öröme is megvolt
Én sem használom, nincs mire. Csak próbálgattam, meg a szöveg ellenőrzése miatt ki kellett próbálni. Nálam ott van, csatornákon jobbgomb, helyi menü. És még működik ez is
Igaz, van mit állítgatni a felvételnél, esetleg a másik lapon beállított rögzítési módot figyelembe vehetné és az lehetne a default. Ott be van állítva nekem egy kvázi DVD, tehát valszeg nem akarom majd mpeg1-ben mono hanggal felvenni a műsortNa majd a következő verzióban
Hamarosan letölthető lesz az új verzió a fenti javításokkal, csak az időzónák miatt egy fél nap csúszás van két levélváltás között.
Asszem a DTV beérte, sőt lekörözte a PVR-t?
Hirtelen semmilyen hiba nem jut eszembe. -
norbz
tag
válasz
#65675776 #2992 üzenetére
Már volt bent SB is mellette, azzal is ugyanez volt, most az integráltal is ugyanezt csinálta, már a tv karit is átpakoltam más pci slotba, kapott más irq-t, már megfőtt a tudományom ezzel kapcsolatban
Viszont a fekete-fehéredés eleinte nem volt, voltak eddig is olyan driverek amikkel ilyen volt a hang, de fekete-fehéredni csak mostanában kezdett azokkal amikkel a hang jó
Lehet, hogy vmi meghalt benne...
[Szerkesztve] -
bzoley
veterán
válasz
#65675776 #2987 üzenetére
Biztosan én sem tudom, de mivel a jelszavas védelem beépítése után kezdődtek a problémák, valószínűleg azzal toltak el valamit tekintve, hogy a DVB-t-s kártyákra koncentráltak, amiken kissé másképp néznek ki a dolgok, főleg a frekvenciák kezelése terén. Bízzunk az ígéretekben
''Thanks so much.
We found these problems. And we will fix it in 2.0.1.85. It will be released in this week.
Because we always pay our attention on our DTV products, such as DTV1000/DTV2000/USB Dongle.
That's why we ignore our old products such as Expert/PVR2000...
But dont worry, we will fix all the problems to make WinFast DTV support old products well.
''
Rönó:
Szóval remélhetőleg hamarosan
norbz:
Január végén kivettek a driverből egy tunert, ami okozott némi galibát, és az audió részt is megpofozták egy kicsit.
Próbáld meg az uccsó beta driver-t, hátha megoldódik a problémád:[link]
Mod: ja és használd a mellé csomagolt driver-eltávolító eszközöket előtte.
[Szerkesztve] -
bzoley
veterán
válasz
#65675776 #2958 üzenetére
Másnap beszereztem a másikat
Saját programmal nem működött. Még egyszerre két DTV-t sem lehetett elindítani, mert a driver nevéből adódóan ugyanazt kereste mindkettő. Csak a tuner volt megjelölve nullával és egyessel, a capture már ugyanaz volt és ebbe belebukott.
Viszont ahogy sejtettem, a FlyDs némi állítgatás után simán kezelte mindkettőt. Nem kellett külön hangolni a két kártyát, duplakattra cserélődött a kép, stb. kijátszottam magam, azóta el sem indítottam a progit.
Legnagyobb gondot a hangkábel okozta, mert a hangkártyán csak egy bemenet volt, így barkácsolni kellett egy Y-kábelt
[Szerkesztve] -
-
FunkyBoy
tag
válasz
#65675776 #2921 üzenetére
Szia daa-raa!
Lehetséges szerintem is az amit mondassz, hogy a kártyák valójában továbbfejlesztett verziók, csak ez kis hazánkban lehet hogy visszafelé sül el a szolgáltatók miatt.
(Olyasmi, mint a gyönyörű 18''-os alufelnik az autókra....... aztán jön a Thököly út)
Mindenesetre abszolút élvezhetetlenné vált a TV nézés.
A tápellátási probléma és a földhurok jelenségre az ad mattot, hogy a régebbi verziójú kártyámon miért nem jelentkezik!? (amit csak egy mozdulattal betettem az új helyére)
A leválasztós kisérlet alatt mit értettél?
üdv: FB -
FunkyBoy
tag
válasz
#65675776 #2896 üzenetére
Sziasztok!
A D-s kártyákat a barátom gépében próbálva (aki máshol lakik mint én) és az én gépemben próbálva is súg, tehát nem csak 1 gépben csinálja. Ha földhurok probléma lenne akkor az A-s kártya miért nem súg? Egyébként lehet hogy valami hasonló lesz a bibi, mert ha a D-s kártyát menet közben (mármint a nyákot) az audio csatija mögött megfogom kézzel akkor jelentősen csökken a súgás!!!??? Egyébként 420-as chieftec aktív PFC-s tápom van Abit IC-7G-s alaplapon, szóval talán nem a leg gagyibb, de mondom, egy tök más helyen egy tök más gépben is ugyan ezt csinálja.
Egyébként földhurok ellen mit lehet tenni???
üdvéter
-
bzoley
veterán
válasz
#65675776 #2866 üzenetére
Igen, valszeg ezekben nem működne, talán DTV-nél adnék esélyt felvételre.
FlyDS-ben így néz ki a dolog, sz'al helye az van:[link]
Viszont olcsón láttam(mivel most a szomszédban dolgozok , gyengébb idegzetűek forduljanak el) a M*stral-ban a leértékelt cuccok között DVB-T karit és nemtom melyik a haszontalanabb cucc számomra -
bzoley
veterán
válasz
#65675776 #2864 üzenetére
Majdnem vettem mégegy Expert-et, de nem akartam b*romságot csinálni.
Vajon működne DTV-ben a Sheduler, ha van egy szolgálaton kívüli tuner is a gépben?
Na meg ott a PIP.
FlyDS-ben meg lehet adni második tunert ilyen feladatra, mit szólna hozzá valamelyik Wnfast?
Vélemények? -
ABE
őstag
válasz
#65675776 #2839 üzenetére
Hmm. Értem, szóval a hangkártya a ludas. Létezhet valamilyen segédprogram esetleg?
Az is érdekes, hogy alapesetben (ha nincs bepipálva az 5.1-es leképzés), pl. zenehallgatásnál az első és hátsó hangszórók is szólnak (tehát összesen 4). A tuner nézésekor viszont nemhogy csak a középső és a mélynyomó hiányzik, hanem a hátsók is. Nem értem... -
Stingie
tag
válasz
#65675776 #2814 üzenetére
Oké leszedtem, és van benne egy csomó driverfájl. Ezek közül most melyiket kell telepíteni és hova? Mert a vezérlőpult/hardverben nekem három eszköz is látszik (Crossbar, TVTuner, Video Capture) Melyikez melyik fájl-t telepítsem? Pliz help...
Találomra telepítettem a cx88tune -t, de még mindig ugyanaz a képzavar van...
Szóval: PAL-ban ilyen a kép [link](a 60 Hz miatt),
míg a forrást NTSC-be váltva (és a PVR-t NTSC-re állítva pedig ilyen [link](ez a jó, ilyennek kellene lennie PAL-ban is)..
[Szerkesztve] -
Stingie
tag
válasz
#65675776 #2804 üzenetére
Mit értesz utolsó driver alatt? Leszedtem a legfrisebb PVR-t, de a hiba továbbra is fennáll, a PAL 60 HZ -es kompozit bemenetes kép így is elcsúszik - csak az NTSC megy megfelelően...
Úgy telepítettem, hogy feltettem a gyári lemezről származó verziót (elég régi, ahogy elnéztem 2004 év végi cucc), majd ráinstalláltam a legújabb PVR-t.
Egyéb tipp? Még mindig nem okés a 60 HZ-es PAL... -
bzoley
veterán
válasz
#65675776 #2797 üzenetére
Épp akartam mondani... Telepítőt viszont talán ki lehet bírni, nem kell olyan sűrű hallgatni
Végülis, ha megcsinálnák a Sheduler-t és megjegyezné a képméretet, én már elégedett lennék. Ja esetleg a preview ablaknak is adhatnának egy 768*576-ot.
PVR-ben találkoztam a DirectBurn beállítások között olyannal, hogy Virtual Drive. ISO-t lehet készíteni vele, biztonságosabbá téve a DVD írást. Benne volt ez már korábban is? -
DigitXT
félisten
válasz
#65675776 #2778 üzenetére
Ezt a külföldiek mindig elbaxák.
Talán mert pl. pont ez a két karakterünk hiányzik a ISO-8859-1-es (''Nyugati'')karakterkészletből? A többi benne van. Ha tudnánk mondjuk kalapos ű-t, és hullámos ő-t használni, nem lenne para.Legalábbis én ezt teszem a levelezésben, lévén egy régi Netscape proggit használok, és minden oké, kivéve ha vki erőltei az ő/ű-t, és akkor UTF-8-ban kapom, amit persze meg tudok nézni, mert át tudom kapcsolni a karakterkészletet, de válaszolni egy ilyenre már nem triviális.
-
bzoley
veterán
válasz
#65675776 #2771 üzenetére
Azért nem írtam eddig, mert ezekben a percekben jött le és frissítettem a programot, de mikor megláttam a LANGHUN.dll-t, megörültem
Még nem nyálaztam át, történt-e más változás, de úgy látom ez az én fordításom
Szóval már nem kell patch, se semmi.
Használjátok egészséggel!
Az ékezetek nem tudom, miért tűntek el, valszeg át lett kódolva(végülis kétszeresére nőtt). Megyek megköszönöm, és egyúttal a hiányosságokat is pótolom.
Ja, nekem valami Lengyel, vagy Cseh, volt a default az eddigi Némettel szemben.
Úgy látom, DVD kezeléssel kapcsolatos dolgok is kerültek bele, kérdés, hogy hova
[Szerkesztve] -
penene
őstag
-
bzoley
veterán
válasz
#65675776 #2577 üzenetére
Mármint?
Nyelvválasztás?
PVR-nél is gondolkodtam, hogy lefordítsam-e(van olyan ismerős ak még az OK-t sem ismeri angulol, neki jó lett volna), csak minden új verziónál át kellett volna írogatni az exe-t, úgyhogy hagytam. Abban meg nem bíztam, hogy a stringek ugyanott lesznek
Argab:
De a 1280*1024 sem 4:3
Ezért használom 1280*960-ban
De így is ki van pipálva a videó nyújtás, meg a 4:3
[Szerkesztve] -
djadji
senior tag
-
-
-
bzoley
veterán
válasz
#65675776 #2460 üzenetére
Nekem csak németül kezdett el ''beszélni''
Te letörölted a többit? Én jobb ötlet híjján átneveztem a angolt LANGGER.dll-re.
De már készítem a LANGHUN.dll-t[link]
Engem már most is zavar a látvány, de valakinek még jól jöhet.
Majd megkérdezem a szerzőt, hogy lehet-e valahol egyszerűbben cserélgetni a nyelvet.
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Xbox Series X|S
- Linux haladóknak
- Nintendo Switch 2
- A holnap határán: itt van minden új Galaxy promóképe
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Napelem
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Filmvilág
- További aktív témák...
- X1 Carbon 11th 14" FHD+ IPS i7-1355U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- MSI GeForce GTX 1660 Super Ventus XS OC 6GB
- SAMSUNG (LS49CG954EUXEN ) 49" 240HZ NEO-QLED DUAL QHD GAMER ! AKCIÓ!!
- SAMSUNG (LS34DG850SU) 34 "WQHD 175HZ OLED GAMER MONITOR UJ MODELL!
- SAMSUNG (LS32D800UAUXEN) 4K GAMER MONITOR AKCIÓ!! UJ MODELL!
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- ÁLTALÁNOS IGAZGATÓHELYETTES tábla
- Bomba ár! HP ProBook 450 G10 - i5-1335U I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRCSÖKKENTÉS Panasonic Viera 37" TH-37PV8P plazma TV eladó (2 HDMI)
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest