- Magisk
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Aktív témák
-
bzoley
veterán
A PVR2 nem biztos, hogy támogatja a kártyádat, úgyhogy egyelőre azt hagyd ki a kísérletezésből. Szedd le mindkét PVR-t, töröld a registry-ből a Leadtek-es bejegyzéseket, program files-ból a mappákat, és kezdd elölről a gyárival. Lehet, hogy az új programok nem neked valók, nem igazán foglalkoznak a régebbi típusokkal, sok az új mostanában.
T0rnad0:
Nálam most Vista alatt csinálja ezt a PVR2
Próbaképp ''frissítsd'' egy jó régi, pl. 2005/06 driverre, és nézd meg jó-e. AM2-t nem ismerem, lehet hogy az kavarhat? -
bzoley
veterán
válasz
Littletiger #4985 üzenetére
Vezérlőpult - hangtulajdonságok - audió - hangrögzítés - hangerő, ott beállítások - tulajdonságok, majd kiválasztod azt, ami neked kell, pl. aux(külső), cd-in, vagy egyéb.
Systray-ről lehet, hogy gyorsabb, nekem ott nincs semmi. -
bzoley
veterán
válasz
T0rnad0 #4983 üzenetére
Asszem kezdesz túlzottan belebonyolódni
Az eszközkezelőben ott van a három expertes cucc?
Ha igen, akkor ott a driver, amit linkeltem, itt meg a leírás, hogy mit kell csinálni:[link]
Ha nincs ott egyik sem akkor is ugyanazt kell csinálni, csak az ötös pont végétől.
WinFast PVR2 2.0.2.6.[link]
Bug fixed : Fail to set TV system (ex.PAL D)for PVR2000.
Bug fixed : If there are special characters wthin the file name,it will cause recording failed.
Bug fixed : PVR2 doesn't stop recording When hard disk is full.
Bug fixed : Audio status (mono/stereo/dual).
[Szerkesztve] -
bzoley
veterán
válasz
FunkyBoy #4940 üzenetére
Hát nincs valami túl okosan megcsinálva, de miután megnyitottál egy videót, nyomd meg alul a harmadik gombot(PAP), ott lesz egy csúszka, amivel a hangerőt tudod eltolni egyik, vagy másik irányba.
T0rnad0:
Tüntesd el teljesen a fent lévő driver-t(minden nyomát), majd rakd fel, amit linkeltem. Ha kell, előtte vedd ki a kártyát. -
bzoley
veterán
válasz
T0rnad0 #4935 üzenetére
Ha neked audio capture is van, akkor rossz driver-t raktál fel. Nálam akkor került föl, mikor az MSI driver-ét próbálgattam.
Rakd fel ezt:[link]
Tusi:
WinFast DTV néven fönn van a Leadtek oldalán néhány típus mellett valamelyik régebbi verzió, de nem rég keresztelték át PVR2-re és még nincs belőle véglegesnek kikiáltott verzió. -
bzoley
veterán
válasz
Ace Ventura #4919 üzenetére
Azt gondoltam, ez volt az első dolog, amit ellenőriztél miután a hiba jelentkezett.
Daa-raa:
Asszem ezt most kihagynám
Mi a helyzet a MHz, és GHz esetében? Helyes, vagy nem, akkor ezeket is át kéne írni minden programban, nem? -
bzoley
veterán
válasz
Ace Ventura #4911 üzenetére
Nekem sincs kamerám, szóval semmi ötlet. Ha átkapcsolod a tv-t VMR módba akkor sincs kép?
-
bzoley
veterán
Sikerült a Vista-s Media Centert működésre bírni az Experttel
Kb. ugyanolyan tempót diktál, mint a hasonló programok.
Hang az sehol(nem meglepő), a rádióból is csak max 2másodpercig indításkor.
Felvételnél miért is ne használjon saját kiterjesztést.
Használni nem fogom, mert nem szeretem az ilyen szoftvereket, de azt sem szeretem ha valami nem működik -
bzoley
veterán
Néhány ''apróság'':
1. I had told Alec/Mike/William to add an ''Change Logo'' button in WinFast DTV in the year 2005.
From my point of view, the current implementation of ''TV logo'' is a crap.
2. And the WinFast PVR1 will be discontinue in next year (Windows Vista Support).
Vagyis:
1.Sokat kell még pitizni, hogy csatilogók is legyenek a műsorfüzetben
2.A PVR-t meg azért bűvölik olyan szorgalmasan, mert tovább nem kívánnak vele foglalkozni, és kell egy verzió, ami működik is valamennyire. -
bzoley
veterán
Új kártyák a láthatáron?
WinFast PVR3000
WinFast PVR3000 Deluxe
WinFast DTV1800 H
Hmm, kezdek kíváncsi lenni
Mod: infók, képek itt:[link]
[Szerkesztve] -
bzoley
veterán
válasz
Hammon Serra #4868 üzenetére
Hmm.
A lehetőségeid korlátlanok
Letöltheted újra az xml-t, de akár bele is nézhetsz(F3), hogy látod-e benne a hiányzó adót.
Tulképp az egy(vagy több) egész adó hiányzik, vagy csak hiányos valamelyik?
Megpróbálhatod újra importálni PVR2-be, odafigyelve, hogy ami hiányzott, azt egyenként hozzárendeled egy-egy adóhoz.
Asszem ezekből ki kell derülnie az igazságnak -
bzoley
veterán
válasz
Hammon Serra #4866 üzenetére
Kérdés, hogy az XMLTV konfigolásánál hagytál-e ki csatornát, vagy nem jól lett hozárendelve a PVR2-ben.
A config fájlt ellenőrizheted, ha F3-mal megnézed a .xmltv\tv_grab_huro.conf fájlt.
Amelyik adó előtt nincs kettőskereszt, azt letölti. F4-gyel szerkeszthető.
Amúgy idáig ezen dolgoztál?
[Szerkesztve] -
bzoley
veterán
Ez az információ már meg volt neki egy korábbi importból.
Lehet, hogy csak véletlen, de én elcsodálkoztam egy pillanatra
Borokafa
Ha overlay módban fut a PVR2, akkor a Forceware overlay beállításainál lehet nagyítani a képet. Biztos van Catalyst-ben is hasonló, ha ATI-d van. Jobb ötletem nem nagyon van.
A felvételre nincs hatással. -
bzoley
veterán
Egy apró érdekesség:
Rémrendest néztem, mikoris eszembe jutott, hogy megnézem, lesz-e később valami néznivaló. Na a tv-műsor épp elévült, úgyhogy ''gyorsan'' lekaptam egy újabb heti adagot.
Miután lejött, újra behívtam az oldalt, és jéé
Ott volt a friss műsor. Nem nyomtam semmilyen megnyitást, frissítést, csak ott volt.
Hogy ez most véletlen volt, vagy tényleg képes frissíteni magát, azt nem tudom, remélem az utóbbiról van szó.
És akkor Hati újabb kívánsága(az ezerből) teljesült -
bzoley
veterán
válasz
Borokafa #4846 üzenetére
Most jut eszembe, az elmúlt napokban történt hibakeresés alkalmával mintha hasonlóval találkoztam volna. Amíg nem raktam fel az SMbus vezérlőt(NVIDIA nForce PCI System Management), asszem nekem is küldött néhány kép-hibát.
Utánna meg fullra terhelte a gépet a PVR2, míg a többi driver-t fel nem raktam -
bzoley
veterán
válasz
kaleksz #4837 üzenetére
Ilyen és kész. Néha engem is zavar.
Borokafa
XP, DX9 frissítések fenn vannak?
Nem használsz kamerát, vagy azt használó programot(Skype, MSN)?
Néhány napja az Expert driver újabb verziószámot visel(4.0.107.3210), de a Global kártyák névváltozásain kívül semmi nem változott a korábbihoz képest, szóval használható:[link]
Daa-raa:
Nézted, hogy pofozgatják mostanában a PVR-t?[link]
[Szerkesztve] -
bzoley
veterán
Éjjel nekiálltam kideríteni, miért nem megy a felvétel saját profillal.
Röviden: nemsikerült, de már működik.
Elmentettem a rendszert, és nekiállítam step-by-step új XP-t telepíteni.
Elsőnek a tuner driver-t és a PVR2-t raktam fel, semmi mást. Már akkor sem volt jó.
DVD-másolattal már 480*480-ban rögzített, 768-ban meg kilépett.Felraktam Forceware-t, meg néhány szükséges dolgot, még mindíg semmi, de már nem is számítottam semmi jóra. PVR-rel viszont működött.
Kitaláltam, hogy megpróbálom lecserélni a Cyberlink Mpeg encoder-t a programban.
Ehhez fel kellett rakni egy-két hasonló programot, pl. WinDRV3 alkatrésznek.
Az ötlet nem jött be, viszont utánna rögtön működött a felvétel. Visszaraktam a korábbi XP-t, felraktam, majd leszedtem a WinDVR-t és most működik a PVR2 rendesen.
Mindenesetre, akinek két Leadtek, vagy két nVidia cucc van a gépben, az semmin ne lepődjön meg
Azért kicsit bosszant a dolog -
bzoley
veterán
WinFast PVR2 2.0.2.4[link]
1. Support Timeshifting(Hardware encoding) for LR6635
2. Mixer support C-Media AC97 audio
3. Mixer support Realtek HD audio (ALC 882M)
4. Mixer support Realtek HD audio (ALC 883)
5. Support FM detection
6. Support Video Input detection
és bugfix-ek -
bzoley
veterán
válasz
Hammon Serra #4817 üzenetére
Leadtek 6600GT Nem közvetlenül ez az oka, a kártya jó. De az alaplappal együtt(a7n8x) nagyon nem ideális páros.
-
bzoley
veterán
válasz
Hammon Serra #4815 üzenetére
Virtualdub
Valami nem stimmel. Most jött el az idő, hogy rendbe tegyem az XP-t. Még csak a szükséges driver-ek vannak fenn, de már nem tudok új profillal felvenni, mert egyből kilép.
Mióta lecseréltem a vga-t, csak a gond van mindennel -
bzoley
veterán
Most nézem, hogy eltűnt az uccsó PVR2, és a kettővel régebbi 2.0.2.1 lett letölthető helyette.
-
bzoley
veterán
Egy kisebb rossz hír:
''Hi Zoltan,
I will leave the SW team of WinFast PVR2 next week.
If you have any problems with WinFast PVR2 please contact with Ivan or Ektwo.
Thanks for your great help in these days.
P.S. I will be transfered to another department of Leadtek, and my E-mail address will be still avaiable.
Shuk
''
Sok apróságot köszönhetünk a srácnak, XMLTV-től a channel number-ig, nagyon készséges volt mindíg. Ő küldte a fordítani való dolgokat, volt hogy txt-ben a telefonra, hogy még megjelenés előtt vissza tudjam küldeni, neki továbbítottam az itt felfedezett hibákat, kívánságokat. Mostantól kicsit talán nehezebb lesz a dolgunk.
Talán Ivánnal is sikerül fenntartani a jó viszonyt. FM-mel kapcsolatban váltottunk néhány levelet, majd kiderül mire jutunk a továbbiakban. -
bzoley
veterán
-
bzoley
veterán
Nem tudom, mi okozhatja. A napokban engem is szórakoztatott, bár én mostanában erőssen piszkálom az XP-t, szóval átmeneti állapot, de amíg nem jutok a kísérleteim végére, így marad
A dwwin-ről ennyit tudok:''Microsoft Application Error Reporting'', az XP saját cucca.
Függetlenül attól, hogy engedélyeztem, vagy letiltottam az ilyen jellegű szolgáltatásokat, egy ideig kísérett, bár nem foglalkoztam sokat vele. Mostanában az ''nvport'' nem indul el(halvány lila), valamint a számítógép-tallózó leáll. De ami a legjobban tetszik, az a kikapcsolás. Ha power gombot nyomom, abban a pillanatban leáll a gép, de ha start-kikapcs, akkor a táp nem áll le kilépés után. De jelen helyzetben nem panaszkodom
Szóval nálad is rendszer gubanc valószínűsíthető. Bár extraként én is csak egy újabb nforce-drivert raktam fel a szokásos dolgokon felül.
Sokáig zavart, hogy alul, de leginkább felül, nem mindíg ér el a kép az ablak széléig, vagy ritkán belóg a TXT. Öreg fejjel kell rájönnöm, hogy Forceware-ben lehet nagyítani a képet -
bzoley
veterán
válasz
Hammon Serra #4765 üzenetére
Új kérdés:
Egy új MPEG-II profil, főleg 768*576-ban, működik normálisan? A gyári DVD-profillal nincs gond, minden más esetben kilép a program.
Az XP-m hadilábon áll, így nem tudom, hol a hiba
Ja, 2.0.2.2 és 2.0.2.3 PVR2-re vonatkozik a kérdés.
[Szerkesztve] -
bzoley
veterán
Akinek nem tetszik a képernyő tetejét csatornaváltáskor kitakaró zöld csík, annak hasznos lehet ez a kis patch, ami a PVR2 új verziójával is működik oda-vissza
[link] -
bzoley
veterán
válasz
#65675776 #4735 üzenetére
De mire sikerült elmagyaráznom, hogy mit is szeretnék
Hi Zoltan,
There are indeed some problems with PVR2000 hardware encoding.
We are verifying the problems and trying to fix them.
I will try to implement the TV logos for XMLTV and the ''Recording...'' OSD during recording.
It might be released in near version.
There is already channel number OSD in WinFast DTV, isn't it?
Could you describe more details about ''channel number on OSD''?
Shuk -
bzoley
veterán
válasz
Hammon Serra #4733 üzenetére
Csak egy példa a sok közül: Adobe Audition(CoolEdit)
De biztos vagyok benne, hogy szinte mindegyik használható program úgy normalizál, ahogy te akarod.
Hati:
Jó kis gyik, a lényeg benne van
A registry-mod csak az egyik korábbi hibás driver hanghibáját hivatott javítani .
Újra működik rendesen a felvétel, de a rádió még mindíg elég szutyok módon indul.
Én látom rosszul, vagy más(normálisabb) képarányokkal működik a program
Se a nyújtás, se a 4:3 nincs bekapcsolva és szemlátomást jobbnak tűnnek az arányok, és teljes képernyőn sem marad csík. Mintha át lenne állítva 768*576-ra.
És Daa-raa kedvéért bele került a zöld csíkba a csatornaszám(igaz kicsit érdekesen)
[Szerkesztve] -
bzoley
veterán
WinFast PVR2 2.0.2.2[link]
-
bzoley
veterán
Múlt héten felrakott XPSP2 + driverek + PVR2(legfrissebb után az előző)
Kék távirányítóval piros gomb - menüből, fehérrel a tv gombbal, valamint a wizard menüből is indul
Nem is értem miért, nem szokott indulni.
Én visszaraktam az előzőt a felvétel miatt, de a napokban eltűnt a menüből a nyelvválasztás lehetősége is
Főként Deluxe tulajoknak egy újabb WFFM.exe[link]
Version: 2.0.2.2
What's New:
1. WinFast PVR2 now supports Close Caption. (Analog)
2. WinFast PVR2 now supports Simplified Chinese.
3. Update help file.
4 Add LR6618 SSID.
5. Add TV Logos for Spain.
6 Bug Fixed : WinFast PVR2 does not remember the ''Always on top'' setting.
7. Bug Fixed : The AC3 + SPDIF issue with WinFast PVR2.
Ivan:
1. Support LR6635
2. Default Audio In for LR6618
3. Support LR6618
Remark:
The default value of mixer audio control line :
1. WinFast TV 2000 XP Global => AUX-IN
2. WinFast TV Global Exper => LINE-IN
3. WinFast TV Global RM =>LINE-IN
Coming soon...
[Szerkesztve] -
bzoley
veterán
Az új PVR2-vel lehet rendesen felvenni?(DVD-prof)
Az elején nem foglalkoztam vele, de mivel szenvedek az új vga-val, újrapakoltam az XP-t, és még mindíg az történik, hogy elsőre ok, de ha még egyszer megnyomom a felvétel gombot, kiírja, hogy ''videó folyam nem rögzíthető''.
Nálam van a hiba, vagy az aktuális verzióban?
Gyári AVI-ba megy.
[Szerkesztve] -
bzoley
veterán
Valszeg nem a wizard a ludas, hanem a beállítások(szerintem).
Abból kiindulva, hogy a wizard normál esetben mindíg fut, valamint az a tény, hogy a múltkor kétszer is leküldtem a gépet készenlétbe, arra enged következtetni, hogy ez a funkció nálam működik
Mint általában minden
Most nem ellenőrzöm.
syner:
PVR nincs kéznél, de a fénysűrűséget told balra, fényerő kb félig, kontraszt olyan 1/4
A többi tetszés szerint.
Más:
Egyre jobban tetszik az új skin-em
Kár, hogy nem haladok vele.
[Szerkesztve] -
bzoley
veterán
Fehér távirányítón a TV gombot nyomogatva lehet váltani a kettő között.
syn7h37ic:
Elég körülményes lehet beállítani.
Vista-ban a hangbeállítások között kellett nekem a felvételi eszközök között default-nak kiválasztani egy másikat(meg nem mondom, mit).
A többi, ahogy Daa-raa mondta: hangerő szabályzás nincs, felvétel pláne.
Más:
Szereztem egy új Leadtek cuccot
VGA WinFast A6600 GT
Ennek örömére wdm eszköz nem található, hiba a képalkotás során
driver újrarakása megoldotta a problémát.
Az egy másik dolog, hogy minden mással is ütközik, és fagy mint az állat -
bzoley
veterán
válasz
Hammon Serra #4670 üzenetére
Igen, szetereo.
-
bzoley
veterán
válasz
Hammon Serra #4655 üzenetére
Majd most lesz
Csak add hozzá, nem veszítesz semmit. Vagy bejön, vagy nem.
Bár gyanús, ha nincs. Nem tudom, hogy a hibás verzióban volt-e.
Pl. a kék háttér kikapcsolásához is újat kell létrehozni. Attól függ, hogy van a driver-ben beállítva.
[Szerkesztve] -
bzoley
veterán
válasz
Hammon Serra #4653 üzenetére
Windows Registry Editor Version 5.00
[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Leadtek\DRIVER\Audio]
''VolumeLevelNegdB''=dword:00000000
Hátha ez a hiba(ha épp rossz driver-t választottál) -
bzoley
veterán
Mielőtt kérdeznél, próbáld meg összeszedni a gondolataidat, és érthetőbben fogalmazni
Felvételhez is külön kell beállítani a hangot, nehogy meglepődj.
A friss driver ésPVR használata ajánlott. Ha kevés adás jön be, próbáld ki elosztók nélkül is, Hungary helyett Germany, Croatia, Belgium-ot választva keresni.
Hati:
Mi a hiba a képen?[link]
Helyes megfejtés esetén a nyereményed két patch.[link] Az egyik leszedi, a másik visszarakja a zöld csíkot a kép tetején
Elég insatbil nálam. Átlátszó helyett néha fekete a csík. Megpróbálom inkább törölni a bejegyzést. -
bzoley
veterán
Myskin beta:[link]
Még néhány gomb, és kész a CP.
Remek szórakozás -
bzoley
veterán
válasz
#65675776 #4608 üzenetére
870100001E000000990100001E000000990100001D0000008B010000080000008D000000040000002802000006000000290000000600000029020000030000002C
Asszem ez a jobb felső sarok
Nem tudom, mivel csinálták a programot, de kegyetlen. Háromszögekből áll, mint a 3D-s tárgyak, sokból. Megszenvedtem vele, mire eltűntettem a két rész közötti rést
A rajzolgatás már csak móka.
brembo:
Valszeg elég lesz a driver-t újrarakni. Ha nem, az baj.
[Szerkesztve] -
bzoley
veterán
válasz
Hammon Serra #4606 üzenetére
Nem ismerem, Vegas-t használok, de nem valószínű.
Kicsit elbújt a téma, feldobom:
Unatkozom, barkácsolok[link]
Egyelőre még csak sejtem, hogy lehet átírni a ''Matrix-ban'' a körvonalakat, a gombokat átrakni meg egyáltalán nem -
bzoley
veterán
válasz
Hammon Serra #4601 üzenetére
-
bzoley
veterán
Mindenképp úra kéne írni hozzá ezt a részt. A digit. csatornák azonosítása másképp működik, megjegyzem nem a legszerencsésebb módon. Talán legegyszerűbb a hozzárendelés lenne névtől függetlenül. Bár meg lehetne oldani szerintem a channel id, vagy a display name alapján is, ez eléggé hasopnlít a már meglévőhöz. Majd meglátjuk, mit sikerül összehozni.
-
bzoley
veterán
válasz
Kecskeé #4596 üzenetére
Első körben, ha nem azt használtad eddig, rakd fel a legfrissebb driver-t és PVR-t(vagy PVR2-t). Forrás, leírás az aláírásomban.
Csak a színekre lehet megoldás, az csatornák minőségén csak a kábelezés segít.
Keresésnél Hungary helyett próbálkozhatsz pl. Germany-vel.
Hati:
Nézegettem a TV-logó lehetőségeket.
Nem tudom, mennyire lesz megoldható. Az xmltv, vagy a linket rakja hozzá a fájlhoz, ahonnan a programnak kéne letöltenie a képet, vagy egy mappából linkeli be a létező gif-et.
A PVR2 egyikre sincs felkészítve, úgyhogy csak a ''change icon'' lenne a megoldás, azt meg egyelőre nemtudom, meg lesz-e valósítva valamikor.
[Szerkesztve] -
bzoley
veterán
válasz
Hammon Serra #4581 üzenetére
Ehhez hasonlókat csak a PVR uccsó verzióiközül csinált némelyik.
DTV-nél ilyen ilyen gondról még nem hallottam.
Akkor marad az, hogy nem törlöd ki, csak elveszed a pipát -
bzoley
veterán
válasz
Hammon Serra #4579 üzenetére
Sőt, előtte elmentheted a csatornákat, ne kelljen újra megkeresni.
És nézd át a ki nem pipáltakat is. Lehet ott is valami adás. -
bzoley
veterán
válasz
Hammon Serra #4577 üzenetére
Hát ha másképp nem megy, csináld lépésenként. Átnevezed mind, kilépsz. Majd a következőben törlöd a fölös csatikat.
De most nézegettem, nálam nem csinált semmi furcsát. -
bzoley
veterán
válasz
Hammon Serra #4571 üzenetére
Látom, első dolgod volt felnyomni az ACE-t. Ez esetben nincs mit hozzá fűznöm.
Azt sem tudod, mikor mivel akarsz tömöríteni? Ha kell, felraksz egy divx-et és kész. Nem nagy meló, és nem tűnik el tőlemég a hang sem. Vagy neked olyan spéci codec kell, ami csak a CP-ben található meg?
És évek óta ez megy -
bzoley
veterán
válasz
Hammon Serra #4564 üzenetére
Codec-hiba után helyrepofozni a rendszert nem egy könnyü feladat. Ezért javasoltam az XP reinstall-t. Ha nem akarsz vele tömöriteni, ne tegyél fel semmilyen codec-et. Ffdshow és annyi.
Kisapám:
müködik mindkettövel. -
bzoley
veterán
válasz
Hammon Serra #4553 üzenetére
Letöltöd, kicsomagolod, eszközkezelö, frissités, honnan, ahova kicsomagoltad. Siettem.
Az oldalamon találsz részletes leirást.
Az uj PVR2 tölthetö. A nálam lévö link lehet, hogy hibás. Valszeg kellhet bele még egy nulla. -
bzoley
veterán
Hát nem az igazi.
Szedj le minden Leadtek-es cuccot. Driver-hez használd a csomagban lévő programokat.
Majd irány az eszközkezelő, és onnan frissítsd a driver-t(hardverváltozások keresése).
Ha utánna sem jó, rakd át a kártyát másik slot-ba.
Ha sikerült felrakni a driver-t, mehet a PVR2.
De mint a fejlesztők is írják, a kártyáddal nincs tesztelve a program!
Persze előbb egy másik problémát kéne leküzdeni -
bzoley
veterán
válasz
#65675776 #4509 üzenetére
Na igen, ezt már az első próbánál észrevettem. Eddig három hangkártyával próbálkoztam, mind hasonlóan ''működött''. Még van valahol egy CMI, annak mindíg egyszerű, de frankó driverei voltak, megnézem, van-e valami Vista-ra
Próbálni egyébként nem is próbáltam még azt a mixer-t(minek ha máshol sem működik igazán), csak láttam mire való, és egyből megtetszett a dolog.
Csak legalább a tv-t lehetne rendesen beállítani. -
bzoley
veterán
Nem kérdezni, csinálni!
Egyébként nem az én szüleményem, csak átvettem az eredeti oldalról.
A Nero MPEG decoder-e lehet a dologban(digit.tuner tulajokat érint), valszeg ajánlott a frissebbet használni.
syner:
Egyelőre ne szidd a Vista-t. Gondolom nem egyszerű újraírni a driver-eket, alkalmazkodva a feltételekhez. Talán még jobb is lehet ez a rendszer, mint az előző. Mintha minden programnak külön hangszintet lehetne majd beállítani. Ez jól jöhet olyan programoknál, mint pl. volt a CloneCD, ami eszetlen trombitálásba kezdett, elnyomva minden más hangját
Feldobtam az új PVR2-t, egyelőre nem látok feltünő hibát.
Djadji:
WinFast PVR2 2.0.1.99[link]
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- Magisk
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Microsoft Outlook topic
- Fujifilm X
- Építő/felújító topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Milyen házat vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Asztali PC , R5 4500 , 1080 8GB , 16GB RAM , 256GB m.2 , 750GB HDD
- Asztali PC , i7 10700 , RTX 3070 , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 1.5 TB HDD
- Gamer PC , i7 10700 , RX 6700 XT 12GB , 32GB 3200MHz , 512GB NVME , 1TB HDD
- Okosított PS4 Slim 11.00 GoldHEN 500GB - Telepített játékokkal
- Samsung Galaxy A26 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station (kb. 20 szett)
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- iKing.Hu - Apple iPhone 16 Pro - Natural Titanium - Használt, megkímélt
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest