- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- 8300 mAh, maradhat?
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Android szakmai topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Légies iPhone halvány színei
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
Aktív témák
-
bzoley
veterán
válasz
RoyalFlush #3386 üzenetére
Valójában semmire, mert nem tudok a két tunerhez külön beállítást használni. Remélem, hamarosan születik valami megoldás. Egész jó lenne, mert attól függően, hogy mi a kártyak sorrendje, ha beállítok egy műsort felvételre, akkor automatikusan a másik tunert indítja el, így én nyugodan nézhetem tovább, amit addig. Egyetlen szépséghibája a dolognak, hogy ha kijelölöm a néma felvételt, mindkét tunert elnémítja.(mintha korábban külön tudtam volna halkítgatni a kettőt) Még kipróbálom külön hangbemenetre kötni a kettőt, de nem hiszem, hogy megjegyezné, hogy melyik melyik, mert az utoljára kikapcsolt DTV beállításait írja be a registry-be.
Két különböző tuner használata talán még előny is lehet. Csak külön-külön is együtt kell működniük a DTV-vel. -
bzoley
veterán
válasz
RoyalFlush #3380 üzenetére
Nálam kettő van a gépben
[link]
De kell, hogy a program is támogassa a párhuzamos futtatást.
Vollai:
Ez a kérdés már egy másik topicba való, de nincs Magyar verzió belőle.
[Szerkesztve] -
törölt tag
válasz
RoyalFlush #3299 üzenetére
Hehe...
Vagy az egyik, de lehet a másik, vagy az előző is. -
törölt tag
válasz
RoyalFlush #3297 üzenetére
Csak xp lehet, mert neki van ilyen hibaüzenete.
-
bzoley
veterán
válasz
RoyalFlush #3291 üzenetére
Itt meg az összes mirror egy helyen:[link]
-
törölt tag
válasz
RoyalFlush #3277 üzenetére
Elárulom a titkot !!!!
MÁSOLÁSVÉDELEM !!!!!!
Az összes műsoros kazetta elektronikus másolásvédelemmel van ellátva. Rá is van írva a kazira
Simán fel lehet törni egy videó sávszűrővel, vagy egy olyan videóval ami a szinkronjelet nem a videókazi hangsávjából veszi. Pl.: Siemens egyes fajtái, egyes Sanyo videók csak nagyon kevés fajta, vagy ősi felültöltős Panasonic videók.
Régen mi is szívtunk a hőskorban, amikor a DVD még a habokban volt. Talán még tudsz felhajtani egy sávszűrőt valahol, vagy kérdezz valamilyen elektronikai fórumon.
Mi előnnyel indultunk a Siemens videóm miatt. Sajna a típust már nem tudom, mert kb 3 éve eladtam ,mert feleslegessé vált.
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
törölt tag
válasz
RoyalFlush #3277 üzenetére
Játsz egy kicsit a különféle normákkal, lehet csak annyi a baja.
-
törölt tag
válasz
RoyalFlush #3197 üzenetére
Igen.
-
törölt tag
válasz
RoyalFlush #3195 üzenetére
-
törölt tag
válasz
RoyalFlush #3192 üzenetére
Inkább legyenek redundáns és téves találatok, mint hogy a felét se találja meg (ahogy azt a Pinnacle progik teszik pl). Ez elég jellemző hiba, mint ahogy más programok sem képesek normálisan kezelni Magyarországot, gyakorlatilag mind visszaáll SECAM-ra. A legújabb PVR-ben viszont Hungary PAL B-vel nekem legutóbb elsőre sikerült behangolni mindent, úgy is maradt, nem ment el. Volt egy-két törölni való, és nem talált meg három csatornát (ebből kettő kódolt, a harmadik meg nem érdemleges).
-
KisApám
addikt
válasz
RoyalFlush #3189 üzenetére
Nekem nincs amugy bajom vele...
működik, élvezhető a képe, igazából semmi bajom nem volt vele az elmúlt 2-3 évben... -
törölt tag
válasz
RoyalFlush #3189 üzenetére
A WinFast nem a software neve, hanem a Leadtek termékek gyakorlatilag mindegyikéé.
A SW neve WinFast PVR, és egyáltalán nem rossz, nagyon jól használható ha egyszer normálisan beállította az ember. Mindenesetre amióta a DTV normális szintre fejlődött (amiben nekünk is benne van a kezünk, bár nem programozástechnikailag, hanem bugreportok formájában), azóta érdemesebb azt használni.
A legtöbb tunerhez ennél jóval gyengébb, sőt esetenként szinte használhatatlan SW-t mellékel a gyártója. Hidd el, a Leadtek kiemelkedik ebből a szempontból a mezőnyből!
Egyébként mégis miben nyilvánul meg konkrétan az elégedetlenséged?
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- HP ProBook 430 G8, 13,3" FHD IPS, I5-1135GU CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, 27% áfás számla, 1 év
- Playstation Portal - 3 hónap Bolti Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 5600X 5700X 5800X 5900X processzor 3 év garancia 27% áfa termékbeszámítás
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 8500G / 8600G AMD Ryzen 7 8700G / 7800X3D processzor 3 év garancia 27% áfa
- Remek áron Lenovo ThinkPad x395 AMD Ryzen 7 pro-3700U/16GB/256 SSD/AMD Radeon Vega 10 Grap/FHD/IPS
- BESZÁMÍTÁS! NZXT Kraken Elite 360 RGB vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest