- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Google Pixel topik
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Légies iPhone halvány színei
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Kis telefon hatalmas teleppel
- Honor 200 Pro - mobilportré
Aktív témák
-
-
canniball
nagyúr
válasz
#65675776 #3072 üzenetére
Kipróbáltam, elég ''vegyes'' lett az eredmény:
1. beprogramoztam a programozás időpontjától 2 perces kezdettel->készenlét->gép átvált->felvétel nincs
2. még egyszer beprogramoztam a programozás időpontjától 2 perces kezdettel->készenlét->nem akar készenlétbe kapcsolni a gép...eszembe jut: PVR2000 topikban ZCoyote kolléga írta hogy ha túl kevés idő van a PC ''leállítása'' és a program indulása között akkor nem engedi a gépet kapcsolni->''távolabbra'' programoztam->készenlét->gép átvált->bár végig készenlétben marad a gép a program lefut, felvétel megvan
3. ezen felbuzdulva program bead->hibernálás->persze hogy nem indítja el a gépet...
4. 1. pont újra lejátszódik
5. 2. pont újra lejátszódna, mert megint nem engedi a gépet készenlétbe rakni, de már nincs türelmem még egyszer eljátszani, úgy is felvenné
Kicsit hosszú lett, de annál inkábbés
.
[Szerkesztve] -
canniball
nagyúr
válasz
#65675776 #3066 üzenetére
Nekem egy IC7-em van és egy PVR2000-m, ha jól láttam mindkét tunerhez ugyanazt a WinFastot adják. Nos, a PVR2000 oldalán ezt írják:
Recorder-initiated Resume:
Automatically ''Wake-Up'' the PC from power-saving Standby or Hibernate mode to capture scheduled recordings. Rest assured that your scheduled programs will be recorded, even if you leave the PC in Standby or Hibernate mode. Will resume your PC to Standby/Hibernate/ Turn-off mode after the task is completed
Na ez nálam nem működik. (Illetve készenlétben nem próbáltam, mert az nem érdekel, de hibernálásból nem ébreszti fel a gépet.) Valami ötlet hogy miért?
[Szerkesztve] -
canniball
nagyúr
Egy egyszerű kérdés: van itt (Leadtek kártya tulajok közt
) valaki, aki Abit (esetleg konkétan IC7) lapot használ?
Aktív témák
Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Google Pixel topik
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Elemlámpa, zseblámpa
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Építő/felújító topik
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- KÖZEL FÉLÁR! Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- Beszámítás! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Részletfizetés , Acer Nitro V 15 minimálisan használt uj állapot sok garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest