Aktív témák
-
Mic ACE
aktív tag
A zaj tuti interferenciából ered, ami származhat ''bármilyen'' elektronikától is, de az is lehetséges, hogy a kártya tunerje jobb, mint a TV-é (bár ez ritka), és a nagyon erős jelet túlerősíti. Ez utóbbi tipikus, ha egy erősítő van a vonalon, és már az túlerősíti a jelet (újabbak kézileg szabályozható erősítésűek). Próbálj bedobni egy elosztást (ha van) a kártya elé, ezzel csökkentve a jel erősségét, és nézd meg, hogy akkor is csinál-e ilyent.
-
törölt tag
Very hülye kérdés,de hátha: a PVR beállításai közt engedélyezted a Capture Audio-t? Csak mert alapból nincs...
Dresi: Ha van sok helyed, akkor valamilyen gyengén tömörítőt mondjuk PICVideo, vagy HuffYUV. A Neronak meg kutya kötelessége a DS codeceket kezelni. Ha Vision Expressel akarsz tömöríteni vigyázz: időnként túllövi a file méretet és nem fér rá a DVD-re! Mondjuk nekem csinált már olyat is, hogy letömörítette a DVD-Video szabványú anyagot, amit a Nero a DVD-Video szabványnak nem megfelelőnek értékelt! Akkor végleg átálltam TMPEnc-re. Az nem szokott hibázni. Ha viszont simán a Nero Burning Rom-ra akarod bízni a tömörítést, akkor izgalmas percekre számíthatsz, sok szopással.
Felvenni mindig a 720x576-ot használd, még ha a végtermék ennél kisebb is lesz. A méretcsökkentés ugyanis zajelnyomó hatású, DVD-hez meg úgyis az kell! A procid biztos bírja, nekem annakidején 750MHz-es Duronon sem akadozott.
[Szerkesztve] -
ArGab
őstag
A PVR progi elég jó minőséget szolgáltat, és egyszerű is, szóval vagy azzal próválkozz, vagy VirtualDubbal szerintem (de ez bonyolultabb és helyigényes).
Soundstromnál is ZeneiCD, szóval valszeg itt is - nem ezzel lehet a gond. A felvételi hangerő mekkorára van állítva? Egyáltalán nem szól semmi? Milyen codeckel rögzítesz? Felvétel közben hallasz hangot (kellene)?
Aktív témák
Hirdetés
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- AZTA! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Laptop Ultrabook 14" -60% i7-1185G7 16/512 FHD IPS Iris Xe
- Sony PlayStation 5 (PS5) Játékkonzol - Lemezes verzió, dobozában!
- Zalman R1 White - Ha valami egyedire vágysz 2.0!
- Riverside 500
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 5070 / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra - Ultra White - Használt, karcmentes
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest