- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- iOS alkalmazások
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Légies iPhone halvány színei
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
Aktív témák
-
-
-
törölt tag
A belső kártyák előnye, hogy gyorsabbak, mint a külső eszközök. Az USB-s tunerek, viszont univerzálisabbak, mivel bármilyen USB kapuval rendelkező gépre rá lehet csatlakoztatni. Viszont, ha nincs hardveres tömörítés támogatás benne, szinte halott dolog felvenni műsorokat vele. A pci csatolós kártyák előnye pont ez, hogy gyorsak, közvetlenül tudnak felvenni, és egyszerre konvertálni pl aviba. (gyors gép is kell alá, ha egyből aviba akarsz rögzíteni).
Az USB-s tunerek viszont majd kétszer drágábbak. -
törölt tag
Van egy kis gond a DTV-vel. P3 733-ban integrált videóval, akad mint állat. A PVR viszont ok.
Bár még nem próbáltam ki egy normálisabb VGA-val, akkor majd meglátjuk. Pedig jó lenne, mert ez a kis P3 egy HTPC lesz.
Esetleg tud hálózaton keresztül rögzíteni a DTV? Mármint egy másik gép vinyójára.
Legjobb lenne fordítva, de az tutira nem jön össze, hogy az egyik gépben van a tuner, a másikon nézném a zadást. -
törölt tag
Azért ez nem semmi.
Frissítettem a vga drivert, és a dtv képminősége sokkal szebb lett. a pvr az maradt -
-
-
törölt tag
válasz
RoyalFlush #3299 üzenetére
Hehe...
Vagy az egyik, de lehet a másik, vagy az előző is. -
törölt tag
válasz
RoyalFlush #3297 üzenetére
Csak xp lehet, mert neki van ilyen hibaüzenete.
-
törölt tag
válasz
RoyalFlush #3277 üzenetére
Elárulom a titkot !!!!
MÁSOLÁSVÉDELEM !!!!!!
Az összes műsoros kazetta elektronikus másolásvédelemmel van ellátva. Rá is van írva a kazira
Simán fel lehet törni egy videó sávszűrővel, vagy egy olyan videóval ami a szinkronjelet nem a videókazi hangsávjából veszi. Pl.: Siemens egyes fajtái, egyes Sanyo videók csak nagyon kevés fajta, vagy ősi felültöltős Panasonic videók.
Régen mi is szívtunk a hőskorban, amikor a DVD még a habokban volt. Talán még tudsz felhajtani egy sávszűrőt valahol, vagy kérdezz valamilyen elektronikai fórumon.
Mi előnnyel indultunk a Siemens videóm miatt. Sajna a típust már nem tudom, mert kb 3 éve eladtam ,mert feleslegessé vált.
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
törölt tag
Lenne egy kérdésem:
A DTV-ben nem talál minden adót meg a szoftver, ha adaptív hangolásra állítom, akkor sem találja meg mindegyik adót . 41 adó fogható, és kb csak 22-t talál meg. Az IUvcr gond nélkül megtalálja mindet. Jó volna az eredeti soft, mert kényelmesebb távirányítóval operálni.
Mi lehet a gond? a 84- nél és a 86-nál is csinálja, a 86-ban már több csatornát talál. -
törölt tag
Hali. Vettem egy winfast tv2000xp RM edition kártyát és a DTV aszongyahogy nem talál elérhető DBA eszközt az IUVCR-el működik de a távvezérlő miatt kellene a DTV .
Mit javasoltok?
Aktív témák
Hirdetés
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- E-roller topik
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- 90-es években voltam gyerek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Villanyszerelés
- Autós topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Bluetooth hangszórók
- További aktív témák...
- Eladó Dell Venue 11 Pro 7139 i5-4300y 4gb 128gb
- Samsung Galaxy A71 Olcsón, megbízható állapotban 28.000 Ft (fix ár)
- Akcio! Csere-Beszámítás! Gigabyte Vision RTX 3070Ti 8GB GDDR6X OC Videokártya!
- LOQ 15IRX9 15.6" FHD IPS i5-13450HX RTX 4060 16GB 1TB NVMe magyar vbill gar
- Csere- Beszámítás! Asus Rog Strix B550-F Gaming Wi-Fi II Alaplap
- ASUS Radeon HD6950 DirectCU II 2GB 256bit GDDR5 EAH6950 DCII/2DI4S/2GD5 Videokártya eladó
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G8 - i5-11GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Csere-Beszámítás! Corsair Dominator Platinum 2x32GB (64GB) Kit 5200MHZ DDR5
- BESZÁMÍTÁS! 32GB ADATA XPG Lancer RGB 7200MHz DDR5 garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest