- Realme GT 2 - aláírjuk
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
- Kis telefon hatalmas teleppel
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy Watch Active 2 - láthatatlan gyűrű
Aktív témák
-
-
tototos
addikt
Azt írja hogy a WFTXT.exe hibát észlelt. Ezt csinálta a dtv-vel is. Valaki fel tudná rakni ezt az exe fájlt?
-
tototos
addikt
válasz
Kepi p4 630 #3928 üzenetére
Válaszd a külsőt.
-
tototos
addikt
Olyan akinek mükszik a teletext fel tudná rakni a WFTTX.exe fájlt?
-
tototos
addikt
Akkor valaki fel tudná rakni ezt a fájlt? WFTTX.exe
-
tototos
addikt
A teletex nekem sem megy. Nekekm is azt a hibát dobja fel. Ez nem attól van hogy nincs fent a pvr?
-
tototos
addikt
Megoldottam. Letöröltem a pvr-t mert már nagyon idegesített. Most felraktam a dtv-t és minden müksik rndesen. Köszi mindenkinek hogy ajánlotta ezt a király progit. Nagyon jó a műsorfüzet funkció. Cak azt sajnálom hogy nem tudom a csatornákat rendezni. esetleg ha valaki tud rá valami megoldást azt szívesen venném.
-
tototos
addikt
válasz
Balázs33 #3532 üzenetére
Hello! Nkem is csinált hasonlót a kártya. Én kipróbáltam másik pvr-t és azzal tökéletes. a legújabb pvr-rel rosz a hang egyel réebbivel pedig tökéletes. Ha a legújabb drivert töltöm le a netről ami 2004-es azzal meeg a kép a rosz. Szóval javaslom a gyári drivert és bzoley oldaláról ezt. [link]
-
tototos
addikt
Tudom vlahogy használni a távírányítót dtv-ben?
-
tototos
addikt
MItől van az hogy a dtv egy db csatornát nem talál?
-
tototos
addikt
Le kell törölnöm a pvr-t ha dtv-tt akarok használni? És lehet dtv-vel svideo bemeneten keresztül felvenni?
-
tototos
addikt
Nem tudjátok, hogy mitől van az hogy valamit fel akarok venni pvr-el és valamennyi idő után elmegy a hang.
-
tototos
addikt
Mivel másabb a dtv mint a pvr?
Aktív témák
Hirdetés
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár HP X360 11 G5 - Intel 4020 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest