- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Telekom mobilszolgáltatások
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Fotók, videók mobillal
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- A holnap határán: itt van minden új Galaxy promóképe
Aktív témák
-
DigitXT
félisten
válasz
Balázs33 #3565 üzenetére
Ti fel tudjátok úgy hangosítani a TV hangját, hogy úgy üvöltsön a DTV vagy a PVR, hogy azt a szomszéd is hallja???
DTV-t nem próbáltam, de a PVR-rel simán.80-ra szoktam rakni, aztán a hangszórók hangerőszabályozójával állítom be az adott alkalomra. Amúgy a keverőben AUX és master is 80-on, a kari Au2ZS, hangszóró Creative P580 5.1. (Kikeveredik a hang hátra is.
)
-
DigitXT
félisten
válasz
Zolaash #3054 üzenetére
Valamiért nem tudtam (ismét) módosítani az előző hsz-em.
Dícséretes, hogy használod/nád a funkciót (sok friss tagnak külön fel kell rá hívni a figyelmet), azonban van egy olyan sajátossága, hogy csak 5 percig érvényes.
Kodekpakkokat általában nem ajánlják, lehet vele szívni (én is tapasztaltam már): inkább csak azt a konkrét kodeket rakd fel, amit használni akarsz, jobban jársz. -
DigitXT
félisten
Volt egy ilyen problémám, hogy nem tudtam átkapcsolni az input source-t S-VIDEO / CVBS-re (mod: a PVR-ben sem!), valamint a VirtualDub csontra le is fagyott, ha próbálkoztam az állítgatással: rákerestem erre a hibára a témában, és azt találtam, hogy winreinstall segített.
Mivel ehhez nagyon nem volt kedvem, és úgyis csak alkalmilag kellett volna (videókameráról digizni egyet), szóval kipróbáltam az iuVCR-t, ami legalább megmondta, hogy a CrossBar inicializációja nem sikerült. Nosza újra CrossBar drivert (a többit nem bántottam), és voilá.
Szóval probléma megoldva, csak gondoltam beírom, hátha más is találkozik valamikor ezzel, uis fogalmam sincs, hogy mitől volt.
[Szerkesztve] -
DigitXT
félisten
válasz
#65675776 #2778 üzenetére
Ezt a külföldiek mindig elbaxák.
Talán mert pl. pont ez a két karakterünk hiányzik a ISO-8859-1-es (''Nyugati'')karakterkészletből? A többi benne van. Ha tudnánk mondjuk kalapos ű-t, és hullámos ő-t használni, nem lenne para.Legalábbis én ezt teszem a levelezésben, lévén egy régi Netscape proggit használok, és minden oké, kivéve ha vki erőltei az ő/ű-t, és akkor UTF-8-ban kapom, amit persze meg tudok nézni, mert át tudom kapcsolni a karakterkészletet, de válaszolni egy ilyenre már nem triviális.
-
DigitXT
félisten
Lehet mert unloadoltam a winfossal automatikusan induló valamit?
Igen, én is ugyanezt csináltam.Szóval a tapsztalat szerint a Wizardon keresztül működik a távirányító, és csak a TV/Rádió/Teletext kombót hajlandó irányítani, szóval inkább fogtam a jó öreg PCTV Pro távirányítóját, és felprogramoztam, hogy a WinAMP, levelezés, stb-stb után ezt is irányítsa jól.
(Amúgy nem rég váltottam ''klubot'', mert a Pinnacle az A64 mellett soha nem működött tökéletesen, az új BIOS-ommal meg totál összeakadt, ezért végképp elegem lett belőle.
)
Aktív témák
Hirdetés
- Valve Index VR Kit
- Uhh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 16/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- Esport PC - i5 13400F, GTX 1080ti és 16gb DDR5
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- AZTA! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Laptop Ultrabook 14" -60% i7-1185G7 16/512 FHD IPS Iris Xe
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest