- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- 8300 mAh, maradhat?
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Aktív témák
-
DigitXT
félisten
válasz
Balázs33 #3565 üzenetére
Ti fel tudjátok úgy hangosítani a TV hangját, hogy úgy üvöltsön a DTV vagy a PVR, hogy azt a szomszéd is hallja???
DTV-t nem próbáltam, de a PVR-rel simán.80-ra szoktam rakni, aztán a hangszórók hangerőszabályozójával állítom be az adott alkalomra. Amúgy a keverőben AUX és master is 80-on, a kari Au2ZS, hangszóró Creative P580 5.1. (Kikeveredik a hang hátra is.
)
-
DigitXT
félisten
válasz
Zolaash #3054 üzenetére
Valamiért nem tudtam (ismét) módosítani az előző hsz-em.
Dícséretes, hogy használod/nád a funkciót (sok friss tagnak külön fel kell rá hívni a figyelmet), azonban van egy olyan sajátossága, hogy csak 5 percig érvényes.
Kodekpakkokat általában nem ajánlják, lehet vele szívni (én is tapasztaltam már): inkább csak azt a konkrét kodeket rakd fel, amit használni akarsz, jobban jársz. -
DigitXT
félisten
Volt egy ilyen problémám, hogy nem tudtam átkapcsolni az input source-t S-VIDEO / CVBS-re (mod: a PVR-ben sem!), valamint a VirtualDub csontra le is fagyott, ha próbálkoztam az állítgatással: rákerestem erre a hibára a témában, és azt találtam, hogy winreinstall segített.
Mivel ehhez nagyon nem volt kedvem, és úgyis csak alkalmilag kellett volna (videókameráról digizni egyet), szóval kipróbáltam az iuVCR-t, ami legalább megmondta, hogy a CrossBar inicializációja nem sikerült. Nosza újra CrossBar drivert (a többit nem bántottam), és voilá.
Szóval probléma megoldva, csak gondoltam beírom, hátha más is találkozik valamikor ezzel, uis fogalmam sincs, hogy mitől volt.
[Szerkesztve] -
DigitXT
félisten
válasz
#65675776 #2778 üzenetére
Ezt a külföldiek mindig elbaxák.
Talán mert pl. pont ez a két karakterünk hiányzik a ISO-8859-1-es (''Nyugati'')karakterkészletből? A többi benne van. Ha tudnánk mondjuk kalapos ű-t, és hullámos ő-t használni, nem lenne para.Legalábbis én ezt teszem a levelezésben, lévén egy régi Netscape proggit használok, és minden oké, kivéve ha vki erőltei az ő/ű-t, és akkor UTF-8-ban kapom, amit persze meg tudok nézni, mert át tudom kapcsolni a karakterkészletet, de válaszolni egy ilyenre már nem triviális.
-
DigitXT
félisten
Lehet mert unloadoltam a winfossal automatikusan induló valamit?
Igen, én is ugyanezt csináltam.Szóval a tapsztalat szerint a Wizardon keresztül működik a távirányító, és csak a TV/Rádió/Teletext kombót hajlandó irányítani, szóval inkább fogtam a jó öreg PCTV Pro távirányítóját, és felprogramoztam, hogy a WinAMP, levelezés, stb-stb után ezt is irányítsa jól.
(Amúgy nem rég váltottam ''klubot'', mert a Pinnacle az A64 mellett soha nem működött tökéletesen, az új BIOS-ommal meg totál összeakadt, ezért végképp elegem lett belőle.
)
Aktív témák
Hirdetés
- Gumi és felni topik
- Samsung LCD és LED TV-k
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Formula-1
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen alaplapot vegyek?
- Gaming notebook topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Szerezd meg a tökéletes házat most!
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest