- iPhone topik
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Egyedülálló akkumérettel futott be a OnePlus Nord CE5
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
Aktív témák
-
ArGab
őstag
Nos, a centert tévénézésnél szerintem nem fogod tudni beüzemelni. Zenehallgatásnál is plusz kell hozzá, Winamphoz lehet olyan plugineket letölteni, amik hatcsatornásra keverik fel a hangot, szerintem ezeket kellene kipróbálni.
A felejtős probléma nálam is jeletkezett, hiába volt bepipálva a digitalizálás, ha használtam valami más bemenetet, tuti elfelejette (pl. Skypehoz mikrofon), hiába maradt bent a pipa a Mixerben, de néha szerintem még enélkül is kikapcsolt. Azóta már Audigy 4 van, ezzel nincsen ilyen probléma, és itt a CMSS 3D fel is kever minden sztereó hangot és bemenetet többcsatornásra. Csak ajánlani tudom. -
Ribi
nagyúr
Szerintem ez program fuggo is mert nalam 4 hangfal van es a winamp sztereo hangot hatulra is kuld viszont ha foobarral akarok zenet hallgatni akkor az csak az elso 2-t hasznalja. Aztan persze lehet semmi koze hozza, de talan. Amugy en is akarok ilyen kartyat venni, DE dbozos van 10+fa-ert viszont oem (sejtem csak a kartya) vagy 6+fa-ert. Megkoszonnem ha leirnatok hogy mi minden van egy ilyen dobozban de inkabb hogy mit hasznaltok belole.
[Szerkesztve] -
ArGab
őstag
Egyszerűen azért van, mert simán továbbítja az analóg beérkező jelet az analóg kimenetre a hangkártya, felkeverni viszont csak akkor tud, ha digitális jellel dolgozik. Pl. SoundStormban van olyan funkció, hogy bemenet digitalizálás, ekkor tudja klónozni a hátsókra is a hangot, illetve a különböző hangzásbeállítások is csak ekkor működnek.
Aktív témák
Hirdetés
- Home server / házi szerver építése
- Kazy Computers vélemények - tapasztalatok
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Építő/felújító topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Akár játékra! Intel X5650 / GTX 1650 / 24GB / 240SSD+ 500HDD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- OnePlus 13 - Black Eclipse - Használt, karcmentes
- Kingmax 1x2GB DDR2 800 RAM eladó
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest