Aktív témák
-
KisApám
addikt
Mindkét szoftverváltozatnál (PVR, DTV vagy mi) működik a távirányító?
Vagy csak kicsúszott a kábelem a helyéről? -
KisApám
addikt
Sziasztok!
Műxik az analóg TV2000 XP expertemen szépen a DTV progi, de egy problémám azért akad: elég sűrűn megcsinálja azt, hogy amikor nézem a TV-t, a kép ledermed, a hang megmarad és a géphez sem tudok hozzányúlni, vagyis a teljes gép ledermed úgy, hogy a TV hangja megmarad... csak a reset segít... miért?
Esetleg a video megjelenítési módjánál az ''overlay mixer'' helyett a VMR vagy VMR9-et állítsam be???
Mi segíthet azon, hogy ne dermedjen le a gép? -
KisApám
addikt
No, tegnap feldobtam a PVR-emre a DTV-t, és műxik, szerencsére, jó, hogy itt leírták, hogy a ''V'' betűt le kell nyomnom az analógra való áttéréshez.
Majd 20 percig kereste a csatornákat, de talált 57-et. Germany-ra volt állítva, biztos ami biztos.
Majd még ezt az xml tv-t kell kibogarásznom, hogy esetleg használhassam, bár ezt kiváltja az asztali 160GB-is vinyós DVD íróm. -
KisApám
addikt
Onnan nézelődöm, köszi, jó az oldalad...
Csak amikor elsőre megnyitottam, nem láttam, hogy mi van alul... nem görgettem le, és nem láttam, hogy onnan elérhetők a béta driverek. Köszi.
Akkor meglessz az esti gyors melóm:
1. Régi PVR driverek, progi eltávolítása driver uninstal.
2. Gép újraindítás.
3. 4.0.107.3208.zip kibontás, driverek telepítése.
4. WinFastDTV_setup_20189.zip telepítése.
5. langhundtv20189.zip telepítése.
6. Csatornakeresés, TV nézés
Remélem így minden OK, ahogy leírtam. Remélem... -
KisApám
addikt
Beta Driver, bocsi, OK...
-
KisApám
addikt
Akkor a WinFast DTV Béta 2.0.1.89 setup, majd a magyar nyelvű kiegészítő, és a végén kell az a DTV 2000H XP32 bit?
Bocsi, ha ''hüje'' vagyok, de aból értek a legjobban, ha sorrendben leírja valaki számozva, hogyan kell... mea culpa
Nem szeretném többször telepíteni, hogy elcsesztem valamit....
Bocsi... telefonon??? Én a munkahelyemről egy 100 Mbites vonalon ''szórakozom''
[Szerkesztve] -
KisApám
addikt
bzoley: jó, ahogy elképzeltem a telepítés menetét?
-
KisApám
addikt
Ha ilyen sorrendben telepítem, OK?:
1. Minden Winfast PVR eltávolítása a Prog-ok hozzáadása-eltávolításánál
2. A driver uninstall progival minden WinFast PVR driver uninstall
3. Gép újraindítása
4. WinFast DTV Béta 2.0.1.89 setup telepítése (23,5 MB)
5. langhundtv20189.zip telepítése (19 KB)
6. ???
7. ???
Mit kell még???
Előre is köszi...
Még láttam egy ilyet is: DTV 2000H XP32bit.zip (180 KB)
[Szerkesztve] -
KisApám
addikt
Asszem én is felrakom a DTV-t a PVR helyett.
Lessz egy szép uninstall, driver törlés miegyéb, majd gépújralövés és hajrá DTV...
remélem minden szépen fog műxeni este otthon...
[Szerkesztve] -
KisApám
addikt
No...
Jó ez a Japán-Brazil meccs, de én közben telepítgetek...
A lényeg: az eredeti Drivert és progit (Winfast Entertainment Center meg miegyéb) letöröltem a gépről, és feltelepítettem a legutolsó Drivers-eket valamint WinFast PVR-t valamelyik szerverről, de sajna nuku az egész nálam:
míg az eredeti driverral gyönyörűen elindul az egész és van minden mi kell, addig az új driverekkel és winfast PVR peogival semmi, hibaüzenettel leáll az egész...
Próbálkoztam, próbálkoztam, egyszer valami keverés után sikerült felrakni valameliket úgy, hogy ment a témakör, de a TV elég kékes volt...
Valamit rosszul csináltam???
Mivel tud többet az új driver? Tán szebb a kép?
Érdemes egyáltalán vacakolnom??? -
KisApám
addikt
Sziasztok!
Otthon újra telepítettem a gépemet, és felraktam a TV2000 Expert szoftverét is, amit frissíteni szeretnék innen: [link]
A frissítést hogyan csináljam?
Csak simán eresszem rá az új drivert a már feltelepített kártyára, majd utánna az applications-t is simán telepítsem rá és kész?
Köszi a segítséget! -
KisApám
addikt
válasz
RoyalFlush #3189 üzenetére
Nekem nincs amugy bajom vele...
működik, élvezhető a képe, igazából semmi bajom nem volt vele az elmúlt 2-3 évben... -
KisApám
addikt
Sziasztok!
Újraraktam gépemet, és azóta hiába keres rá a TV Tunerem a csatornákra, hiába jól megtalálja és a képminőség is jó, ha kikapcsolom a gépet, vagy csak magát a programot és újból visszakapcsolom, a kép amit ad azok után totál kékes lessz, hang megvan, de a kép csúnya kékes elvackolt lessz. Miért??? Hiába rakom újra a drivert és megint jól rákeres a csatornákra, ha kikapcsolom a progit, megint szarul adja a képet utánna... -
KisApám
addikt
Amikor egyből DivX-be vettem fel a filmet a TV tunerrről, a hang és a kép eltolódva jelent meg, vagyis rövid idő múlva (percen belül) eltolódtak egymástól. Miért?
Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Éjszakai műszak
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Gyúrósok ide!
- Óvodások homokozója
- Anime filmek és sorozatok
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen légkondit a lakásba?
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- Uhh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 16/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- Esport PC - i5 13400F, GTX 1080ti és 16gb DDR5
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- AZTA! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Laptop Ultrabook 14" -60% i7-1185G7 16/512 FHD IPS Iris Xe
- Sony PlayStation 5 (PS5) Játékkonzol - Lemezes verzió, dobozában!
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H330 RAID v ZFS
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest