Aktív témák
-
crok
nagyúr
Winfast Wizard -> Settings -> Remote controller -> Enable
De ha pl a firefoxban vagyok és megnyomom a TV gombot a távirányítón, akkor be kellene jönnie a PVR-nek, nem? De nem teszi... ám ha a channel up/down-t nyomom, akkor görgeti a lapot, amit nézek, vagy pl a total commandert simán lehet vele ''irányítani'', mintha a kurzorgombokat nyomkodnám a billentyűzeten, meg ott van ugye az Enter gomb is
DE a PVR-t nem tudom indítani...az új Wizard-al sem -
T0rnad0
addikt
-
T0rnad0
addikt
Köszi a programot,megkerült a hiányzó PCI device(sata2 driver volt a bűnös)!Azonban a progiban akkor is szerepel a winfast tv 2000xp wdm video capture,ha mindent leszedek az eszközkezelőben és amit te adtál delxy.bat-okkal és a winfastos uninstallal sem jön le.Még van egy üres hely is,aminek nincs neve,de vannak róla adatok,ha a progival keresek hozzá,akkor a WinFast TV2000 XP WDM Video Capture Driver Download (.exe OR .zip) fájlt keresne a guglin.Ezeket hogy lehet akkor leszedni?Lehetőleg win újratelepítés nélkül...
-
T0rnad0
addikt
-
T0rnad0
addikt
Az eszközkezelőben megvan a Crossbar,a TV tuner és a Video capture,ezeket a winnel ismertettem fel.De még így is maradt az egyéb eszközöknél egy Multimédia-vezérlő és egy PCI Device,amikhez fogalmam sincs,milyen illesztőprogram kell
A VideoWDMControlban az Encoder rész hiányzik most,gondolom az baj...
Még megpróbálom kideríteni,miért is írja ki a telepítőcd elindításakor,hogy ''Not supported''
[Szerkesztve] -
törölt tag
-
Balinov
titán
hamár pofozás,bzoley,minap nézegettem a pvr2 changelogját,itt írják,hogy XP Global-nál (is) default lejátszási és felvételi bemenet a cd-in..namármost nálam az alaplapi cd-inre van kötve és épp kedden vettem észre,hogy sem a gyári mpeg2 good,sem a gyári mpeg4 profillal nincs hang felvételnél.hangkodeknél látszik,hogy van hangság,nade hangja az nincs.sakkoznom kell,úgyérzem,hogy melyik beállítás is a jó.
-
Zsol
csendes tag
Hasonlót játszottam én is a hang miatt (felvételnél még mindig nincs).
Xp újrarak, csak driver és PVR2, hang még mindig nincs.
Egyszer (az előző XP alatt) már kicsikartam belőle, de a mai napig nem tudom hogyan...
Lehet, hogy a hangkártya kavar be valamit? Valami Yamaha...
Esetleg próbáljam ki az integrálttal..? -
Barka77
csendes tag
Van egy kis pipa, mást nem nagyon találtam... gondolom kellene lennie valami mentésnek... vagy valamilyen beállításnak, amit én még nem találtam meg.
Egyébként nagyon szépen megmaradnak a csatornák, mindaddig amíg ki nem lépek a TVprogramból...
Már fentebb olvastam, hogy valakinek az jött be, ha az ACE Mega Codecet letöltötte hozzá, de sajna ez nekem nem sokat segített.
Valahogy nagyon béna lehetek, ha csak nekem nem akar ez összejönni
Ja azt még elfelejtettem említeni, hogy valahogy a felbontás se az igazi, mert a képek oldala és alja lelóg, ha bütykölök valamit, megesik hogy előjön, de sajna csak összevissza próbálkozok, hozzáértés híjján
[Szerkesztve] -
-
Neoka
aktív tag
Úgy néz ki, hogy a PVR1 most megy. A csatorna rendezést látja, ha újra indítom az alkalmazást.
Már csak egy gondom van. ezzel mit lehet tenni?
eseménynaplóban ez van:
''Alkalmazás által generált üzenet: dwwin.exe - Meghiúsult DLL inicializáció : Az alkalmazás inicializálása nem sikerült, mert az ablakkezelő alrendszer leállítás alatt van. '' -
Neoka
aktív tag
-
Neoka
aktív tag
Igen ez ismerős dll.. ez lehet de nézem az esemény naplót.
köszi a drivert.
most így első körben ezt találtam.
Hibás alkalmazás: wftv.exe, verzió: 3.1.0.4, hibás modul: wftv.exe, verzió: 3.1.0.4, memóriacím: 0x00093428
Az alkalmazás (C:\Program Files\WinFast\WFTVFM\WFTV.exe) alkalmazáshibát generált. Hiba történt a következőn: 10/16/2006 @ 22:48:36.296 Kivétel generálódott: c0000005; címe: 00493428 (WFTV
[Szerkesztve] -
hati
addikt
PVR2000 tulajok figyelem!
Immáron 720*576-ban vesz fel hardveres mpeg2 felvételnél!!!
Sajnos az M.V.P. mód még mindig hiányos.
1. A ''mindig látható'' módot nem jegyzi meg külön-külön, hanem az utoljára kilépő példány beállítását menti el, s indulásnál azt adja mind a kettő példánynak.
2. A felvételi profiloknál dettó ugyan az, mint fentebb.
Sajnos a hardveres kodek vagy 6000kb/sec és 44kHz-es a hang vagy 4500kb/sec és 48kHz-es hang. Egyéni profilt nem lehet hardver kodekkel beállítáni pedig ezt, a még PVR1 is tudja. -
hati
addikt
Már működik.
A WF_RemCtrl.exe volt a ludas. Elkapja a TV gomb jelét és átirányítja az éppen aktív ablaknak, ami az a PVR amiről át kellene váltania a wizardnak a másik PVR-re. Éppen ellene dolgozik.
A PVR2 a videónyújtás tulajdonságra sem emlékszik.
A két PVR2 esetén a felvételi módot nem jegyzi meg, ha a két PVR2-ben különböző felvételi profilt állítok be (az egyiknél sw, a másiknál hw mpeg2 kodek).
[Szerkesztve] -
hati
addikt
Ha a PVR2 progi TV ablakának bal felső sarkánál lévő WinfastPVR2 feliratra gondolsz, akkor az valóban nem villog. Kellene neki?
Nekem a wizard nem indítja el a PVR2-t, ellenben pl. a csatornákat engedi váltani, azaz együtt működik a távirányítóval. Az ütemezett felvételnél viszont rendben indul a PVR2. -
hati
addikt
-
-
hati
addikt
Leveleztem a fejlesztővel, s úgy tűnik megpróbálja belerakni azt az egy-két dolgot, amit hiányoltam belőle. De az utsó verzió már most is jól használható mindenféle alkalmazáshpz, amit tud billentyűkombinációkat fogadni. Én a MediaPortalhoz használom, s remekül megy vele.
-
Balinov
titán
aha,sztem is korrekt. igen,a fehéret,bár két fajta fehér (modell 2 és 3 ) távir. van hozzá a cseh nyelvü manual szerint. elég korrekt cucc,távirányíthoz elemek,cd-audiokábel.
megnézem az újabb PVR-t,meg leszedek minden driver/pvr/dtv(pvr2) cuccot hozzá.
Zotyától van,kérdezd meg tőle,hátha megvan neki még az az egy darab,ami maradt kedd délután a polcon a boltba -
brembo
aktív tag
-
Hammon Serra
senior tag
Megtettem.
Így okés.
Köszi!
Legegyszerűbben használható videoszerkesztő?
Kislányomnak beállítok meséket.
Előtte 10 perc, utána 10 perc.
És csak le szeretném csapni a felesleget.
És a kész mesét elmenteni?
Melyik progi a legalkalmasabb erre?
Ami a magam fajta laikusnak megoldható? -
Hammon Serra
senior tag
Megcsináltam.Végigmentem az összesen.Amelyiken nem volt semmi,vagy gagyi csatorna volt adtam neki egy nevet.PL:nem jó.
Végigértem.
Elmentettem.
Kiléptem. Újraindítottam.
Természetesen maradt minden ugyanúgy.
Kitöröltem egy ''Nem jó '' nevű csatornát.
Rákattintottam egy ''rendes'' csatornárra aminek nevet is adtam, és lám. Már nem az a csatorna volt ott.
Úgy ahogy volt az egész összezavarodott.
Ezt végképp nem értem. -
Hammon Serra
senior tag
Azért tettem fel ezt mert évek óta ezt használom és eddig nem volt gondom vele.Az egyesével felpakolható codecek vagy mentek vagy nem.És mindig volt valami vacak amihez le kelett töltenem még 1 valamit.
Belefáradtam.Remélem ezzel nem lesz semmi gond.
Mondjuk először ment fel az ACE és utána a driver.
Ha már elindítottam egy felvételt.Hogyan tudom beállítani,hogy 1-2 óra múlva leáljon a gép magától?
És ne keljen felkelnem hozzá.
Kézi indídás volt.Nem programozott. -
hati
addikt
Iletve mégis.
''Vannak még problémák a PVR2000-rel. Ellenörizzük és megprobáljuk kijavitani ezeket.''
Hamarosan:
TV logo xmltv-hez
rec felirat felvétel alatt
és talán csatornaszám az osd-n
De jó is lenne.
''Egyéb?''
Pl.
Automatikus xmltv frissítési lehetőség ütemezett feladatként.
Két előre megadott időérték, hogy mindig ennyivel kezdje elöbb a felvételt és fejezze be ennyivel késöbb.
Átlátszó OSD overlay-nél is.
Felvétel után lehessen lefuttatni egy batch fájlt, pl. áttömörítés céljából, s csak utána hajtsa végre a hibernálást, kikapcsolást, stb.
Egyik sem nélkülözhetetlen, de mind hasznos, ha van. -
hati
addikt
Neked most két tv kari van a gépedben?
Ha igen lszi nézd már meg, hogy ha két PVR2 fut, akkor a 2. PVR-ben működik-e rendesen az OSD. Nekem csak felvillan, s rögtön eltűnik.
Sajna a 2. PVR még mindig nem jegyzi meg a kiválasztott felvételi profilt, ha az nem egyforma a két PVR-ben.
A hw kodekes felvétel a PVR2000-nél még mindig hibás. Csak NTSC-ben hajlandó felvenni. -
hati
addikt
''Azt vesz fel, amit én akarok''
Már, ha nem akarsz egyszerre mind a kettővel felvenni.
Az M.V.P. működik kerülő megoldással. Ha a hw-s kártyának is az sw-s kari hangbemenetét adom meg, akkor nyugodtan állítgathatja, úgysem használja, s mind a kettő felvétel a saját hangját feszi fel.
A PVR2000 hardver felvétele viszont tényleg nem jó. Felraktam egy sima PVR-t és azzal remekül vesz fel hw mpeg2-ben PAL-ban, míg a PVR2 átvált NTSC-re hw codec esetén. Ez sajna bug, reméljük hamar kijavítják. Nagyon fapados volt a PVR a PVR2-höz képest, gyorsan le is szedtem.
[Szerkesztve] -
hati
addikt
Ha kettő van, akkor egyszerre használnám mind a kettőt.
1. Elindítom az első PVR-t, s indítok egy felvétel, közben indítok még egy PVR-t, s azon meg bekapcsolom a timeshiftet. Akkor az elős PVR felvétel közben átvált a timeshiftes PVR-en lévő csatorna hangjára.
2. Két PVR, két felvétel, ugyan az.
3. Egyedül arra jó a két tuner, h az egyikkel felvegyek, közben timeshift nélkül egy másikkal TV-t nézzek.
Na erre mondtam, h ez igen kevés. Kár volt ennyi erőfeszítést a két kártya támogatásába feketetniük.
Aktív témák
Hirdetés
- Macska topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Megjelent a The Last of Us Part 1 PC-s kiadása
- Filmvilág
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- ASUS routerek
- Elektromos cigaretta 🔞
- További aktív témák...
- HP Spectre x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 16" -60% i7-1360P 32/2TB Intel Arc A370M 4GB UHD OLED
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -60% i5-1135G7 4Mag 16GB /512GB FHD IPS
- Samsung Q80T 55" QLED - 4K 120Hz VRR / FreeSync / HDMI 2.1
- ÚJ HP ENVY 17 Nagyképernyős "Kis Gamer" Laptop -45% 17,3" Brutál i7-13700H 16/1TB Iris Xe FHD IPS
- Legion Go 8APU1
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G9 OLED 240Hz Dual QHD 0,03ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest