- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Magisk
- Samsung Galaxy Buds3 - vissza a kályhaezüsthöz
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Egyedülálló akkumérettel futott be a OnePlus Nord CE5
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Android szakmai topik
Aktív témák
-
bzoley
veterán
Nem tudom, mi okozhatja. A napokban engem is szórakoztatott, bár én mostanában erőssen piszkálom az XP-t, szóval átmeneti állapot, de amíg nem jutok a kísérleteim végére, így marad
A dwwin-ről ennyit tudok:''Microsoft Application Error Reporting'', az XP saját cucca.
Függetlenül attól, hogy engedélyeztem, vagy letiltottam az ilyen jellegű szolgáltatásokat, egy ideig kísérett, bár nem foglalkoztam sokat vele. Mostanában az ''nvport'' nem indul el(halvány lila), valamint a számítógép-tallózó leáll. De ami a legjobban tetszik, az a kikapcsolás. Ha power gombot nyomom, abban a pillanatban leáll a gép, de ha start-kikapcs, akkor a táp nem áll le kilépés után. De jelen helyzetben nem panaszkodom
Szóval nálad is rendszer gubanc valószínűsíthető. Bár extraként én is csak egy újabb nforce-drivert raktam fel a szokásos dolgokon felül.
Sokáig zavart, hogy alul, de leginkább felül, nem mindíg ér el a kép az ablak széléig, vagy ritkán belóg a TXT. Öreg fejjel kell rájönnöm, hogy Forceware-ben lehet nagyítani a képet -
törölt tag
A második két kérdésre egyértelműen igen a válasz.
Az első már érdekesebb. Az újabb PVR verziókban (az idén megjelentekben) van lehetőség exportálni/importálni a csatornalistát. A régebbiekkel kissé bonyolultabb a helyzet, igazából nem is tudom hova menti.
Közben találtam a DTV-ben egy bug-ot. Ha Frameless Mode-ra váltok akkor bekapcsolja az Always on Top funkciót is, de ezt nem jelzi. Tehát ezt engedélyezni és letiltani kell egyszer, hogy normálisan működjön a Frameless Mode.
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kuponkunyeráló
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vezetékes FEJhallgatók
- Canon MILC: EOS R és M topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- AliExpress tapasztalatok
- Diablo IV
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Magisk
- További aktív témák...
- Valve Index VR Kit
- Uhh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 16/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- Esport PC - i5 13400F, GTX 1080ti és 16gb DDR5
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- AZTA! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Laptop Ultrabook 14" -60% i7-1185G7 16/512 FHD IPS Iris Xe
- Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős ELKELT
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730,
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest