- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
Aktív témák
-
RoyalFlush
őstag
Tehetek a PCmbe két TV tuner kártyát anélkül, hogy bármi galiba lenne?
-
RoyalFlush
őstag
DTV-ben hol tüntetik fel az aktuális verziószámot?
-
RoyalFlush
őstag
-
RoyalFlush
őstag
Szerintem nektek sem lesz rá ötletetek, de azért leírom..
Összekötöttem a kártyához adott RCA kábellel a karit és a Samsung videomagnómat.
Betettem egy kazettát, lájátszás, és azt tapasztaltam hogy ugrál,megy a kép.. Gondoltam bizt. a kazetta rossz, vagy a fej nem tiszta. Más kazettákkal is ezt csinálta, bevittem a videót a szervízbe, megtisztították a fejet, kicserélték a görgőt (1,5 hónap alatt, többet sem viszem oda !) hazahoztam, ugyanúgy hozta a hibát, de érdekes módon a családi videós kazit szépen vitte.. Töprengtem, mi lehet.. Azt az eshetőséget, hogy biztos a többi kazi nem yoo akkor vetettem el amikor összekötöttem a TV-vel és a karival egyszerre a videót, a TVn tökéletes kép volt míg a monitoron megjelenő kép ugrált..
Még egy érdekesség, ha képpel tekerek vagy lePause-olom, nem ugrál a kép
Sosem fogom megtudni miért csináljaSzerintem egy új video lenne a kulcs a megoldáshoz.. Asztali DVDvel összekötve nem csinálja, sőt haverom videójával összekötve sem
-
-
RoyalFlush
őstag
válasz
#65675776 #3190 üzenetére
Oké a PVR-t nem írtam oda
A következőkben:
Adaptive Channel Scanning-nél ugyan szépen behangolja az összes csatornát, de amint kilépek és újra elindítom, kék. Kiválasztom pl. Belgiumot Auto Fine Tuning bepipálva és nyomok egy Scan Channel-t, szintén beállítja az összes csatornát, viszont olyanokat is, ahol nyüzsögnek a hangyákKicsit körülményes ezeket törölgetni
De valóban ha egyszer megvan Oké
Ennyi. Amúgy más problémám tényleg nincsen vele, okos kis cucc, nem bántam meg hogy ezt vettem
& mivel nem azért kellett, hogy befogjam vele a kódolt adókat, korrekt
Mindössze ennyi volt elégedetlenségem oka, mert valóban jobb lenne csak nyomni egy Adaptive Channel Scanning-et..
-
RoyalFlush
őstag
A hozzá adott szoftverrel (WinFast) egyébként nem nagyon vagyok megelégedve, nem tudom más hogy van ezzel..
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- SSD kibeszélő
- Microsoft Excel topic
- Házimozi belépő szinten
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- TCL LCD és LED TV-k
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Notebook / laptop alkatrészek cseréje (processzor, RAM, HDD)
- További aktív témák...
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest