Aktív témák
-
bzoley
veterán
válasz
FunkyBoy #4940 üzenetére
Hát nincs valami túl okosan megcsinálva, de miután megnyitottál egy videót, nyomd meg alul a harmadik gombot(PAP), ott lesz egy csúszka, amivel a hangerőt tudod eltolni egyik, vagy másik irányba.
T0rnad0:
Tüntesd el teljesen a fent lévő driver-t(minden nyomát), majd rakd fel, amit linkeltem. Ha kell, előtte vedd ki a kártyát. -
bzoley
veterán
válasz
FunkyBoy #2936 üzenetére
A másik kártya nem volt képben, így már kicsit furcsább
De nem is állítottam, hogy feltétlenül egyedi esetről van szó, csak további konkrétum hiányában megpróbáltam leállítani a rémhírkeltést
A jó üzletvezető mindíg jó a háznál. Szerencsére ha spéci igényeim támadnak, a ''beszerzőm'' késséggel teszteli az adott cuccot, mielőtt leszállítaná
Hátha jól jön valakinek:
(délelőtt volt néhány levélváltásom a Leadtek-esekkel)
WinFast DTV will lock the channels again when restarting the application.
Unless you unlock them Permanently.
If you forget the passwords, you can delete the file:
''C:\Windows\System32\Dvbpws.dll''
And rescan the channels.
All the channels will be unlocked.
Segítőkész a srác, csak azt feltételezte, hogy sík hülye vagyok a DTV-hez. Lényeg a megoldás. Hasonló választ kaptam az ütemezővel kapcsolatban is, képekkel illusztrálva, sajnos valszeg egy digitális tunerrel használta a programot, de a kép erejéig Magyarra állította
Úgyhogy néhány képpel szintén elmagyaráztam, miről is van szó.
Az add frequency-t viszont nem nagyon értem(szerintem ez is digitális lesz):
You may add frequency manually, but the frequency you type in must be legal or defined in formal channel table.
Otherwise, WinFast DTV will reject it.
{4, 178, 0},
{5, 186, 0},
{6, 194, 0},
{7, 202, 0},
{8, 210, 0},
{9, 218, 0},
{10,226, 0},
{11,234, 0},
{21,474, 1},
{22,482, 1},
{23,490, 1},
{24,498, 1},
{25,506, 1}, stb.. -
Egon
nagyúr
válasz
FunkyBoy #2920 üzenetére
A földhurok-problem alatt azt értem, hogy a klasszikus földhurok-gond jelentkezett nála (csíkok mászkáltak a képernyőn), csak mivel nem ért hozzá, azt hitte rossz a tuner (a helyzetet bonyolítja, hogy sajna nem földelt aljzatba van dugva a gépe, mivel a szobájában nincs egy darab földelt konnektor sem).
Egyelőre nem volt idő és lehetőség eljátszani a kártyával (ma sem, mert melózott, így csak otthagytam neki). -
Egon
nagyúr
válasz
FunkyBoy #2920 üzenetére
Hali!
Igen, ugyanaz a PCB és az ASSY verzió a cucc. Sajna nem tudtam kipróbálni, tényleg nem volt időm (tudod, amikor a gyerek - amíg fent van - folyamatosan a nyakamon lóg, nem könnyű gépet szerelni - egyszer megpróbáltam, de amikor bedobta a csavarhúzómat a nyitott gépházba, inkább nem kísérleteztem tovább; illetve kábeleket dugdosni). Ma meg már visszavittem öcsémnek (eddig is azért adta csak oda, mert gariztatás miatt nem volt gépe, de azóta szerzett egy kölcsön-vga-t).
Ettől függetlenül, mivel igencsak kacérkodom egy ilyen cucc vételével, nagy valószínűséggel ki lesz prószálva nálam is (egy kis kábeltv-szolgáltatónál vagyunk Bp-en, hirtelen meg nem mondom a pontos nevüket - mindenesetre nem UPC), ha mást nem, akkor úgy, hogy egyik kollégám már felajánlotta: vigyem el az övét kipróbálni (ő is nemrég vett egy ilyen cuccot, de csak a cégnél használja, rádiót hallgat vele). Mondjuk nem biztos, hogy ugyanaz a verzió, de amit majdan vélhetőleg én veszek, az valszeg olyan lesz mint a tiéd (vagy még annál is újabb verzió), mivel mostanában már nyilván csak ilyet árulnak (újonnan).
Mondjuk nem teljesen biztos, hogy ilyet veszek: olvastam egy külső, hardveres kódolásra képes, kb. 25K-s Leadtek tunerről, az jobban tetszik... -
törölt tag
válasz
FunkyBoy #2920 üzenetére
Az is lehet a probléma, hogy az új kártyákon bizonyos sávokban érzékenyebb a tuner (tehát nem hogy rosszabb, hanem jobb). Ez okozhat zajosodást, akkor viszont egy szűrővel kiküszöbölhető a probléma.
A másik kérdés, hogy milyen frekvenciájú a zaj? Amennyiben 50Hz, vagy annak valamelyik felharmónikusa, akkor tápellátási probléma is lehet, amire a tunernek csak a TV-része érzékeny. Azért egy leválasztós kísérletet mindenképpen megér, csak azért mert rádión nem jelentkezik, még lehet az a probléma. -
Egon
nagyúr
válasz
FunkyBoy #2906 üzenetére
Öcsémnek ilyen kártyája van, nemrég vette, eddig még csak gyakorlatilag tesztjelleggel volt gépben. Nem panaszkodott, hogy ilyen gondja lenne, pedig ha jól rémlik UPC Direct-je van. Földhurok-problémája az volt, de más nem. Itt van nálam a kártya, de egyelőre lusta vagyok kipróbálni...
-
Füleske
addikt
válasz
FunkyBoy #2904 üzenetére
Ne legyen igazam , de azt gondolom hogy az olcsósítás miatt (mint rengeteg más gyártó) olcsóbb , gyengébb minőségű dolgokat , megoldásokat tesz (kénytelen tenni a csökkenő ár miatt) a kártyára a Leadtek. Ez nem a Leadtek , hanem szinte az összes gyártó üzletpolitikája. Először kínáljuk a minőséget drágábban , aztán beakciózzuk és/vagy csökkentjük az árat de a tartalom is változik. Van hogy ez észrevehető van hogy nem (annyira).
-
bzoley
veterán
válasz
FunkyBoy #2894 üzenetére
Nem lehet, hogy csak a gépedre allergiás? Nekem mindkettöböl van egy a gépben, de hibátlanul müködnek. Más:müködik a parental control. Tegnap elzártam magam elök egy csatornát. Hiába engedélyezem ujra, következö inditáskor megint le van zárva
Még nem sikerült rájönnöm a hiba okára. (mobilrol)
-
törölt tag
válasz
FunkyBoy #2894 üzenetére
Mit értesz azon, hogy súg? Ha zúgásról van szó, akkor lehet akár földhurok is.
Tonyo: Pinnacle-t mindenképpen megéri lecserélni erre. Ég és föld.
Kép a képben csak olyan szinten van, hogy a felvett (vagy timeshifting) és az élő adás egyszerre megjeleníthető. Valódi PiP-hez két tuner kellene. -
Balinov
titán
válasz
FunkyBoy #1303 üzenetére
Hali,
hát nemegészen. Ha jól rémlik,akkor mikor a pvr capture részébe mész,akkor van ott a profiloknál (VCD,SVCD,DVD,stb..) egy ''new'' gomb,katt rá, beírod az új profil nevét és mented,ezután tudod állítani a dolgokat (kodek,méret,bitrate,stb..)
Sajnos tényleg csak emlékezetből tudom írni,mivel az XP deluxe karim hirtelen elkezdte nem komállni az alaplapomat.
Majd írd meg,lszi. hogy mire jutottál!
Bali
Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- PlayStation Plus Premium 24 hónapos előfizetés , egyenesen a Sony-tól!
- Dymo LabelWriter 400 - Hőpapíros címkenyomtató
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest