Hirdetés
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- CES 2026: Belépett a Motorola a VIP buliba
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- CES 2026: A Hohem kompakt SSD-je telefonos USB-elosztó is
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
- MIUI / HyperOS topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
6030D
addikt
válasz
Hasaggymeg
üzenetére
Én eléggé izzadós vagyok, így ez nem tudom mennyire mérvadó. Eddig csak tegnap tekertem ebben a kabátban, egy aláöltöző és egy póló volt alatta. Királyrétig beizzadtam, mondjuk PR-t tekertem, mert késésben voltam.
Gondolkodtam, hogy le kellene alóla venni valamit, de aztán maradt minden. NHH-ra már alacsonyabb pulzussal mentem és teljesen jó volt. Ami nagyon tetszik, hogy semmi szél nem jön át rajat. Ja, az nem látszik a képen, de az eleje softshell, a háta polár szerű. Így a vákuum kihúzza elvileg a párát, azért lettem jeges. 
Olyasmi kabátom, mint amit linkelél nekem utcaiban van. Az vastagabb, hátul is softshell, egyszer tekertem benne,az teljesen más.
Nézegettem kabátokat, ennyiért semmi nincs,kétszer ennyi minden más, így megvettem és nem bántam meg. Biztos van ami jobb, de én eddig is ennél rosszabbakban (hosszú ujjú lidl-es) tekertem, így most öröm & bódottá! -
eddie1978
senior tag
Nos mivel még ilyen kérdés sosem volt itt, felteszem.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Melyiket?
Canyon Neuron 6.9 L
Radon Skeen 100 8.0 20"
(Giant Anthem X 29er L) drágaGiant TCX SLR 2017 L Tiagrás verzió megvan október óta. Az mellé kellene valami össztelós bringa. Jó a CX is, de megvannak a határai. Baglyasra is felmentem vele itt Székesfehérvár mellett ha valaki ismeri. Országútról bemegyek mostantól a dzsungelbe.
Mérethez egy kis segítség (lehet nem jól lőttem be):
191cm, 92cm belső lábhossz, 73kg (ez picit kevés most egy hónappal a harmadik arcüreg műtétem után, ennél több szoktam lenni pár kg-mal), lábujjamat meg tudom érinteni lehajolva.
XC Sport
XC ComfortNyáron teszteltem két merevseggű Cube-ot. Egy Attention 29er-t és egy Reaction Hybrid-et. Nekem jó a 100-120mm rugóút és a 29er kerékméret.
-
geotigris9
tag
Csajos videó.

[link] -
SSJmeszes
senior tag
válasz
maximilian4
üzenetére
Félreértés ne essék, én is inkább a kézi mosásnak vagyok híve.
Viszont mire lemosom ezt kézzel rámegy legalább 1+ órám, plusz lehordhattam volna vagy 30-40L vizet. Hogy tényleg tiszta legyen. Ha nem durván sáros azt mindig kézi módszert alkalmazva teszem, pont ezen okból amit írsz. Még ha nem is direktbe a csapágyak felé fordítod, még véletlen is bemoshatod a koszt. Jó dolog ez, csak nem erre van kitalálva. -
válasz
maximilian4
üzenetére
Nem kell magasnyomasu, eleg egy sima slagbol lazan csorgo viz.
-
maximilian4
addikt
-
SSJmeszes
senior tag
válasz
Strezi
üzenetére
Akkor te olcsón megúsztad.. Én 700 ból tudtam lemosni a legutóbbi saras tekerés után.. Annyira nagyon ragaszkodott a sár a bicóhoz, mintha muszáj lett volna neki.. gumit közvetlen közelről kellett nyomatnom lefele. Meg igázból nyakig sáros voltam, szóval a bicó is szépen kinézett.

-
6030D
addikt
válasz
Strezi
üzenetére
A csapágyak is tiszták lettek?
Jó tudom, mondtad, hogy csak messziről nyomatod.
Egyébként az jutott eszembe, hogy ha lenne benzinkutam, tuti tartanék olyan olcsó bringatartó állványt, mert nekem például az a bajom, hogy nem tudom egy kézzel fogni is, meg mosni is, a padkának támasztva meg elnyomja a víz. Ha lenne ilyen állvány, akkor hidegben és is leveretném a kúton, 1 m távolságból, csapágyra merőlegesen tuti nem megy be a víz.joysefke: nem tudom, mert Vác határában kellett felvennem, de nem volt olyan döglesztő érzés. A hátán van ilyen szellőző rész (átfedés két réteggel, 10 centinként összefogatva.)
-
6030D
addikt
válasz
Hasaggymeg
üzenetére
Kabát, van narancssárgában is
Esőkabát, van narancssárga is, meg a kifutó részen 3000 alatt piros S-es. Tegnap negyed órára szükség volt már rá, teljesen jó, nem zavart a tekerésben. Össze lehet csomagolni a saját zsebébe, és pont belefér a fenti kabát hátsó zsebébe.
Meg vettem egy hosszú aláöltözőt, ami már nincs fent a neten, de szerintem ugyan az, mint a többi 300-as. Narancssárga, Dunakeszin csak XL-es van, 1290 Ft. Kicsit nagy, de annyiért simán jó. Majd 60 fokon mosom, hogy alakuljon.
-
smkb
őstag
válasz
Tottinho
üzenetére
Ha nem gps alapú, hanem mezei jeladós vezetéknélküli, azt pl elég rendesen be tudják zavarni az erős ledes lámpák. Érdemes ezt is figyelembe venni. Nekem van egy aldis vezetéknélküli , ami pöpec, de ha beizzik a külsőakkus ledes reflektorom, van hogy úgy odafagy, hogy csak elem ki elem be hozza rendbe. Nappal tökéletes, illetve mezei lámpákkal, amiket a városon belül használok.
-
Strezi
őstag
válasz
joysefke
üzenetére
Sok volt az avar, csak pár nelyen tudtam elengedni ott jó volt!
Amerre elkeverünk, mély avarban és köves sárban lejtöztünk hosszan. Ott volt igazån nagy segítség!
Amíg 6030D kolléga keze lefagyott ezen, én teljesen frissen értem le, ugráltam a nagyobb köveken, és vigyorogtam fültől fülig
A hétvégére frissítettem felszerelésem egy NW téli cipővel és szélálló kesztyűvel ez is sokat segített.
Nagyon szuper környék amúgy az Ipoly völgye, Mårianosztra - Kóspallag útvonal, amerre mentem! Az autózás is élvezet volt arra
-
válasz
rétisün
üzenetére
Itt vagyok.

A stravát használom már 2-3 éve. Össze van kapcsolva a garmin connect a stravával és az endo -val így automatikusan megy fel telefonomról a mind a 3 helyre.Régi szép idők, több 100-as távok legtöbbször egyedül. Ma már szinte elképzelni sem tudom hogy tudtam ezeket kivitelezni.

-
6030D
addikt
válasz
maximilian4
üzenetére
Hülye vagy? Micsoda triatlonos szopóka!

Amúgy ilyen kellett volna, valami jó cukros borral, nem is éheztem volna el... -
6030D
addikt
válasz
joysefke
üzenetére
Nem, mert elbaxtam....
lementünk a Foltán keresztig, az is jó volt, aztán ott jöttem rá, hogy nem erre akartam menni. Onnan volt egy átkötő út a zöldre, de ott is elnéztünk egy kereszteződést (kb 30-cal, avarban, vigyorogva...), így azt se tudtuk hol vagyunk. De jó volt.IMIIKE1998: valami futó egyszerű hosszú decás, rajta a bringással, de most már nagyon hideg volt, átázott, és lefagytak az ujjaim. Tavaly nem mentem benne ekkora szinteket, nem izzadtam bele, nem hűlt le a lefeléken. Ha meg annyira hideg volt, akkor síkesztyűbe mentem. Nem volt mókás, kár, hogy ez belerondított, de amúgy nagyon király volt.
Az a Brain hátsótag meg valami fenomenális. Teker előtted a 95 kg-os (bocs, ha nem.
) ember, izomból, és a nyereg kb mozog 1 cm-t, kb mint nekem a 27,2-es nyeregcsővel. Aztán síkon, amikor mellettem megy, és nézem, akkor tök fix, jön egy kő, és bemozdul azonos tekerésnél 3-5 cm-t a kerék. 
-
maximilian4
addikt
"Amúgy jó volt... a végén a forralt bor.
"6030D a few years later

-
6030D
addikt
válasz
Strezi
üzenetére
Basszus, nem áll vízszintesen a hajtókar...
IMIIKE1998: hát meleg nem volt. Csóványoson röhögtek rajtam, hogy a kabát háta jeges, mert ment ki a pára és megfagyott. Viszont belül meleg volt (Btwin, ennyi pénzért nagyon megérte). Lefelé meg elfagytak az ujjaim, mert szar a kesztyűm. Amúgy jó volt... a végén a forralt bor.

-
IMIIKE1998
őstag
válasz
Strezi
üzenetére
Azért ma egyátalán nem volt meleg, legalábbis ahol én voltam, kabátban majd megfagytam.

Más: Ez a Suntour XCF(XCM) teló szinte semmit nem csillapít, sőt, inkább csak instabillá teszi a kerót, mert visszarúg. Az előző bicómban túl "puha" volt a teló, a jelenlegiben meg túl "kemény". A gumi többet csillapít, mint maga a teló.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
fpeter07: Az igen. :0 -
fpeter07
veterán
válasz
IMIIKE1998
üzenetére
Hát olvastam egy bejegyzést anno. Egyik srác írta, hogy egyik hazai dh futamon már igencsak necces volt az enduro használata, azt hiszem el is törte akkor a vázat.
-
Strezi
őstag
Az NHH és a Csóványos között le volt már fagyva a föld. Csak úgy csillogtak a fekete földben a jégkristályok. Talán ezért is jobban tekerhető volt, talán két gyökeres helyen kellett lépni párat. Elég zordak voltak a körülmények, de azt hiszem az utolsó jó napot sikerült kifognunk ebben az évben, pont eső előtt végeztünk.
IMIIKE1998: De bizony! Gyorsan összeszerveződtünk, hogy kihasználjuk a még nem túl rosz időt! joysefke most kimaradt, de ő inkább futni ment
-
parkr
őstag
akkor karbon kereket nem veszünk [link]
legalábbis peremes fajtát (bár más meg nem is nagyon kéne..) -
maximilian4
addikt
válasz
IMIIKE1998
üzenetére
Tudom hogy érdeklődés, nem is értelmeztem úgy hogy meggyőzödésből mondod, hiszen azt kérdezted hogy szerintünk van-e értelme. Igen, szerintem van értelme.

-
IMIIKE1998
őstag
válasz
maximilian4
üzenetére
Ez mind érdeklődés volt, nem meggyőződésből mondom.

Strezi: Az nem 6030D Focusa a Specid mellett?
-
válasz
IMIIKE1998
üzenetére
pont a DH az ami egy külön állatfaj.
200/200 min rugóút. Jóval erősebb, vastagabb alkatrészek és persze a geometria amit már írtak.
40-es becsúszók nem 32-34 -esek.alatta XC-ig van túl sok variáns. trail, xc, am, enduro
120 130 140 150 160 rugóúttal ugyanannak a cégnek. -
válasz
IMIIKE1998
üzenetére
Probaltad mar ezeket, vagy csak igy fotelbol?

No offense, csak kosza erdeklodes, mielott leharapjak a fejedet
-
maximilian4
addikt
válasz
IMIIKE1998
üzenetére
Van. Teljesen más a váz geometria. Sokkal hosszabb a váz, laposabbak a szögek, hosszabb a rugóút, a váz is és az alkatrészek is robosztusabbak, a súlypont lent van, a rider alacsonyan ül. DH bicajjal nem is fog mászni az illető, szóval mondhatni teljesen mindegy a súly (a manőverezhetőség szempontjából számít). Nézz meg egy red bull rampage-t vagy valami hasonló eventet, olyan helyekre kell a dh bicaj.
-
IMIIKE1998
őstag
Amúgy szerintetek van értelme még a külön DH bike kategóriának? Az endurok (szvsz.) elérték már ezt a szintet rugózásban, viszont jóval könnyebbek.
-
Tottinho
tag
válasz
Napfénysüti
üzenetére
Ma viszont mért rendesen, pedig még esett is az eső hazafelé
Nem értem. Viszont ha a közeljövőben sokat fogja ezt csinálni akkor visszaviszem és cserélem vezetékesre. Pedig direkt azért is vettem vezeték nélkülit, hogy ne keljen a vezetékkel babrálni. -
MrZidi
tag
Elnézést a tudatlanságért de 9-es hátsóváltót lehet használni 8-as fogaskoszorúval ? ,😂
-
rétisün
veterán
válasz
Tothgera30
üzenetére
egy fulcrum racing 5 lg lesz (van) a gyári kerékszett helyett.
-
Napfénysüti
nagyúr
-
inifini
tag
válasz
Napfénysüti
üzenetére
Azért egy Garmin és egy Sigma ats nem egy kategória. Nekem párom bicaján volt ats, elég hamar lecseréltem sts-re, sokkal stabilabb.
-
Tottinho
tag
2 hónapja vettem egy Sgima BC 8.12 ATS vezeték nélküli kerékpár órát. Eddig teljesen meg voltam vele elégedve, semmi gondja nem volt. Tegnap viszont az utolsó 6 kmt nem mérte, ellenőriztem mindent (szenzort, mágnest stb.) de nem vettem észre rajtuk semmi hibát, normális távolságra vannak egymástól, nem mozdultak el. Az elemeket még nem, (de elvileg 1 évet kb. bírniuk kéne és mikor próbálgattam bicózás után hol mért, hol nem), viszont a decathlon oldalán olvastam ilyet:
Kábeles verziót cseréltem le. Az hibátlan volt. Ez sajnos most így 10 fok alatt nem mér, vagy nem továbbítja a jelet, nem tudom. Gondolom egyedi hiba lehet, viszem vissza.
Ez lehetséges?
Amikor elindultam viszonylag még jó idő volt, aztán a végén azért már lehűlt. Bár ezt csak tegnap vettem észre, előtte is hasonló idő volt és akkor nem volt gond.Valakinek volt ilyen tapasztalata, hogy az alacsony hőmérséklet miatt nem mér?
-
fpeter07
veterán
válasz
Runner_fxr
üzenetére
Nagy előrelépés lenne a régi 26-os montim után. Ezzel már bármilyen túrára el mernék menni. Csak csóró vagyok hozzá.

-
válasz
Napfénysüti
üzenetére
Ezt sajnos észrevettem.
#77981 rétisün: Csak az nyomja a súlyt. Egy könnyebb kerékszettel ezerszer "jobb" gépet éreznél magad alatt.
#77982 Strezi: Számomra nem állnak össze a fokozatok, nagyon nagy ugrás van közöttük, 30-as tányérral meg aszfalton nulla leszel.
-
törölt tag
válasz
Runner_fxr
üzenetére
Biztosan jó ár, ez nagyon. Én a Giant-ot amit augusztusban vettem (150-ért), levágtam a kormányból, meg kicsit tekertem vele, azt adtam 120-ért. Mondjuk volt hozzá két új Smart Sam, de ez használt, a tied meg vadonásúj. Tuti vétel.

-
Because
őstag
válasz
Runner_fxr
üzenetére
így legyen, én is a tavaszt várom!!! bár már letettem róla, hogy értelmes áron elviszik a montim. a tiéd is reálisan nézve nem boltból, magánemberként hirdetve az említett összegért nehéz lesz eladni bármilyen szezonban
mondjuk ahogy javasoltátok utolsó mentsként jön a cube váz bele

-
válasz
üzenetére
Szerintem is. Még úgy is megéri ha valaki megveszi azért, hogy tavasszal eladja. 150-160-ért elmenne szerintem. Csak tárolni kell pár hónapot.
Ha nem lenne sürgős én is 160-ért kínálnám.noorbertt: Nyilván finomítanak rajta szoftveresen is. A Bosch is folyamatosan ad ki újabb pedelec szoftvereket. Viszont csodák azért nincsenek, ha nagyobb rásegítést használsz, az jobban szívja az akkut. Ha sík úton mész vele akkor lehet nem olyan nagy a fogyasztásbeli különbség a fokozatok közt, de hegyen hamar kijönnek a különbségek.
Hasaggymeg: Jól elkülöníthető a pedelec és az elektromos motor kategória. De amíg nem próbálod ki, nem tapasztalod meg a rendszer sajátosságait, addig nem tudod hova tenni. Ez teljesen érthető. Elég nagy szelet már a kerékpár iparban, rengeteg a fejlesztés, itt is egyre nehezebb eligazodni tapasztalat nélkül.
-
bunddog
aktív tag
Az octalinkes deore-omnál érezhetően merevebb, nekem jobban bejön és olcsóbb is. Bár Normi szerint viszonylag gyorsan kopik
-
joysefke
veterán
Nem szoktam vicces dolgokat linkelni, de ez volt már?
http://mountainbike.blog.hu/2015/04/13/biciklik_amiket_gyulol_a_gazdajukKinek melyik gép tetszik a legjobban? Én nehezen tudok választani az egyedi váltórendszer, az irodai székes bicaj és a teleszkópos fixed-speed országuti-MTB-vé alakított aero-időfutamgép között...

-
törölt tag
válasz
korcsillio
üzenetére
Nocsak
Vannak erre ismerősök, itt a fórumon is volt már 
ivana:
Ha nem bírja, azt gondolom ki tudom cserélni majd. Remélem legalábbis.
-
válasz
üzenetére
Szerintem semmi baj ezzel a géppel. A hajtás dolog kicsit a mániám, de már az alivo is integrált, ez az oktalink nem ideális, nem olyan merev mint az integrált és nem bírja addig mint a négyszög (mármint a csapágy), de amíg nincs vele baj ez nem gond és az se gyorsan jelentkezik. Mindig a hajtáson spórolnak, pedig a váltókon jobb lenne.
-
törölt tag
-
SSJmeszes
senior tag
Bike Discount mivel szállít az országban?
Marad DHL nél, és az hozza ki, vagy átadják a MPL nek? -
-
noorbertt
őstag
válasz
Runner_fxr
üzenetére
Azert fugg a szoftvertol is hogy mennyire merul a gep, nekem elso beszereleskor ugymond allandoan probalt maximum fordulaton porogni a motor, majd az elso het utan vissza kellet vinni amolyan finomhangolasra ahol kapott egy frissitest is es azota ketszer annyit bir az aksi.
Hiaba kapcsolom 4. (max) fokozatra nem merul jobban mint 1.-2.fokozaton hiszen annyit csinal hogy konyebben segit elerni a maximum sebesseget 15m/h es utana segit tartani azt, de ha mar a sebesseg megvan akkor csak probalja szinten tartani az en tekeresemtol fuggoen.De peldaul megjobban lehetne novelni a takarekossagot hogy ha van egy sebesseglimit (mert ki is lehet kapcsolni) ami utan ha tulmegy akkor annyival tolti vissza az aksit is. Lehet irnom kellene a cegnek

-
törölt tag
válasz
Runner_fxr
üzenetére
Ez nagyon jó ár....
-
válasz
Hasaggymeg
üzenetére
Ha lesz egy kis időm, összedobok egy logout-os cikket a témában. Aztán az is lehet, idővel lesz majd annyi pedelec tulaj idehaza is, hogy külön téma legyen. Egyelőre szerintem nem érdemes külön választani. Van rengeteg közös pont, elfér egy ilyen topikban is. Persze én most itt a szabvány pedelecre gondolok, az ilyen cross motorra hajazó monstrumok már tényleg inkább motoros topikba valók.
-
noorbertt
őstag
válasz
Hasaggymeg
üzenetére
lol

-
6030D
addikt
válasz
Hasaggymeg
üzenetére
Az se magától megy, Főnök!

(#78013) Normi™ : senki sem mondta, hogy lefelé csak gurulunk.

-
atok666
őstag
válasz
concret_hp
üzenetére
2 Wattot sporol 45+kmh temponal. Jo deal

Atok
-
HEAHEA
aktív tag
válasz
Because
üzenetére
Köszi a tippet, néztem a planet x bringákat, vannak szépek, böngésztem párat azóta : Norco Threshold A 105 , Felt V85, Pinnacle Arkose 3 2016 ,Vitus Bikes Zenium SL Disc Road Bike 2016 , bár ez kilóg a sorból.sorolhatnám még amik tetszenek...

joysefke(77959): Igen nekem is megragadt a szemem a bringán, nagyon tetszik ránézésre, bár az ára nem, 1000 fontért vannak jobb ajánlatok is , itt akadtam rá: [link]. Azért hogy olvastam van különbség a CX és gravel bike geometriája között.A súly sem versenyzésre termett,meg a vázon az a lyuk alul , mehet a kosz bele rendesen
[link] 10:50-től mutatja.
rétisün(77967): Lehet tippelni melyik bringát választottad, vagy majd Te leleplezed?
Hasaggymeg(77974): Szerintem is nevetséges 1000 fonttal a Marin, vannak hasonló árazású más bringák, de jó ez így, hiszen a nevetés a legjobb orvosság.
-
maximilian4
addikt
válasz
Strezi
üzenetére
Én elhiszem hogy jó neked.
De azért nem árt figyelni erre a tologatásra,mert ha túlságosan előre van tolva, akkor a lábad nem lesz megfelelő szögben a pedálla és sérüléshez vezethet. Mászáshoz inkább a nyereg dőlésszögét szokták állítani. Nem vízszintes a nyereg, hanem kicsit lefele billen az eleje. -
válasz
maximilian4
üzenetére
Ameddig újdonság egy pedelec, tehát először ül rá az illető, mindenki nyomja maxon mint a süket a csengőt, de idővel rájön, hogyan is kell használni ha hosszabb távokat szeretne menni vele. Simán ki lehet kalkulálni a hatótávokat ha ráérzel. Én ránézek egy szintre, távra, és már tudom, hogy elég lesz az 1db akku vagy kell a tartalék. Ha valaki nagyon edzetlen és nagyon kímélőben akar kezdeni, akkor rövidebb távokat kell menni pedelec géppel is, hogy elkerüld a lemerülést. Ahogy hozzáedződsz úgy kell egyre kevesebb rásegítés és ezáltal nő a hatótáv. Meg azt sem érdemes elfelejteni, hogy pl egy kezdő ha feltolja turbo fokozatra fölfelé egy technikásabb terepen, lehet nagyon meglepődik, mert nem lesz meg a technikai tudása ahhoz a sebességhez, aztán nincs kizárva, fölfelé is fékezni kell.
Arról nem is beszélve ha esetleg 45-ös verzió, vagy ki van véve a korlátozás, és lefelé menet turboban felejti, elég néhány pedálcsapás és 40-50 el tép lefelé. Észnél kell lenni azért, pláne ha tapasztalatlan ember kézbe kerül egy ilyen monti.Ha valakit érdekel, még utoljára bedobok gy lehetőséget Cross trekking vásárlásra.

Tehát ez van nekem, 52-es és 56-os méretben: [link]
Nagyon pofás kis gép, cross trekkinghez mérten egész kellemes felszereltséggel. Kiváló Shimano hidrós fékekkel. Ez a gép 180K az üzletben, én 120-ért odaadom extra akció keretén belül, mert igen sürgős. A bringák egy métert nem gurultak, még dobozban vannak. Teljes körű jótállás érvényes rá, lepecsételt garanciajegy. Hétfő estig van lehetőség a bringák átvételére Budapesten a vadonsport üzleben. Utána már nem él ez a lehetőség, mert elutazom külföldre és a bringákat visszaadom a boltnak.
Tudom, hogy most nincs szezon, kevesen vesznek ilyenkor bringát, de érdemes lecsapni rá annak aki ilyen kategóriát keres. Tavasszal egy ilyen gép 180-200k. -
Strezi
őstag
válasz
maximilian4
üzenetére
Nem nem azért van előre tolv mert hosszú a gép. Azért van elől a nyereg, hogy minnél meredekebb mászásnál a súlyom is elől maradjon (ne karból kelljen húzni magam előre a nyergen), illetve minnél több jusson még a pedálra, ne húzni-tolni kelljen lábból. Hidd el, jó ez nekem

Ennél rövidebb xc stucni nincs, de ha lenne is az mászásra végkép nem jó

Piroskával már sikeresen fölmentem az általam ismert legmeredekebb helyen, XC versenytapasztalatból mondom, annál durvább nem kell. Ez a Vértes XCo legkeményebb része is egyben. A specivel kelleni fog az egyenes nyereg cső ehhez, meg még némi combizom

A magasságban arra gondoltam, hogy ránézésre a két bringa fejcsövének az alja van egy magasságban. Fent magasabb a piroska.
-
Strezi
őstag
válasz
Pttypang
üzenetére
Ma jött velem a bátyám fia tekerni
Odaadtam neki a piroskát, és a trükkös technikás mászások kivételével jött szépen mindenütt. 16 éves, röplabdázik, de elég puding amúgy és szegedi
Lefele is jött szépen, óvatosan de igen trükkös helyeken is gond nélkül
Azért dúrva "romboló" a 29", összteló és agymotor kombó 
Tetszett neki az eddő meg a hagy, sokat vigyorgott. Ezt az élmény sehogy máshogy nem kapta volna meg...
Összehasonlító kép a két bringáról.

Elég pontosan sikerült összeraknom emlékezetből a két gépet hasonlóra, egyedül a speci nyeregcsöve meredekebb és így hátrébb van a nyereg. De, ma már éreztem ennek is az előnyét, nagyon biztosan el lehet engedni lefele. Ugyanott mentem mint tegnap, de ma már ötvennel a tegnapi negyven helyett

Ugyancsak érdekes, hogy a 130-as pike gyakorlatilag mm-re ugyanolyan magas mitn az RX XC30, mer ugyan hosszabb a rugóútja, de rövidebb (és vastagabb) a villaszár, szóval semmit nem emelt (volna) a BH-n sem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Filmgyűjtés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Lightyear - befektetési app
- Milyen NAS-t vegyek?
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Automobilista 2
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE B650M R7 8700F 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4060Ti 8GB Zalman S2 TG ADATA 600W
- Eladó Samsung Galaxy Tab A7 3/32GB / 12 hónap jótállás / AJÁNDÉK TOK!
- Apple iPhone 14 128GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- SteelSeries Apex Gaming billentyűzet, német, RGB
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Gondolkodtam, hogy le kellene alóla venni valamit, de aztán maradt minden. NHH-ra már alacsonyabb pulzussal mentem és teljesen jó volt. Ami nagyon tetszik, hogy semmi szél nem jön át rajat. Ja, az nem látszik a képen, de az eleje softshell, a háta polár szerű. Így a vákuum kihúzza elvileg a párát, azért lettem jeges. 
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Jó tudom, mondtad, hogy csak messziről nyomatod.

lementünk a Foltán keresztig, az is jó volt, aztán ott jöttem rá, hogy nem erre akartam menni. Onnan volt egy átkötő út a zöldre, de ott is elnéztünk egy kereszteződést (kb 30-cal, avarban, vigyorogva...), így azt se tudtuk hol vagyunk. De jó volt.
legalábbis peremes fajtát (bár más meg nem is nagyon kéne..)