Hirdetés
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- CES 2026: Belépett a Motorola a VIP buliba
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- CES 2026: A Hohem kompakt SSD-je telefonos USB-elosztó is
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
- MIUI / HyperOS topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
runner 125
üzenetére
Akkor megvan a nyomvonal, ergo 2.0-2.2 gumik között nézelődj. Esetleg Continental Mountain King/Race King?
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz
RichieTri
üzenetére
Ezt is néztem korábban csak egy dolog miatt esik ki: nincs benne GPS. Az amúgy azért lenne fontos számomrta hogy ne a telefonommal (aminek gyenge az akksija) kelljen trackelnem az utamat. Úgy vagyok vele ha már vennék egy komolyabb sebességmérő kütyüt akkor az tudjon mindent amit kell.
Ha a GPS nem számítana akkor amúgy jó választás lenne ez a Polar.Amik fontosak lennének nekem: GPS, pedálfordulat, pulzus és a sebességadatok(átlag, megtett út, stb.). Extra lehet a magasságmérés de az annyira nem létszükséglet. A legjobb lenne egy olyan eszköz ahol out of box ezeket mind megkapom de ha olcsóbb kütyüvel oldahtó meg ahol külön érzékelőket kell vennem (mondjuk ANT+-os összeköttetésel) az is jó.
Csak mondjuk azért ilyen 250 euróba férjen bele ha lehet.
atok666: jaja az 500-nál is azt írja hogy a csomagban találhatóak a következő cuccok:
Edge 500
chest strap
speed/cadence sensor
Bike mount
AC charger
USB cable
Owner's manual on disk
Quick start manual
Ebből nekem is az jön le hogy egybeépített pedálfordulat/sebességmérő jár hozzá. Így már teljesen oké az ára, benne van minden ami nekem kell. Még kicsit utánaolvasok de lehet ez lesz a befutó. Még az is lehet hogy a következő fizu után rendelem is mert már jól jönne ha nem a telefonommal kellene szenvednem és még több infót kapnék egyből tekerés közben. -
bluobluo75
őstag
-
atok666
őstag
válasz
lsebestyen
üzenetére
A pedalfordulat-mero egybe van epitve a sebesseg merovel (legalabbis az en 510esemen igy van es gondolom ugyanez a helyzet az 500nal is) - meg amugy a GPSes cuccokra nem is kell sebessegmero, mert azt gps alapjan meri...
Atok
-
Ez se rossz, 18"-as Cube Analog - 145k...

-
RichieTri
senior tag
válasz
Runner_fxr
üzenetére
ezzel a magellannal bármikor kimegyek terepre (persze terepgumival)...ezt nem mondanám el egyik "dekás" csodáról sem...
ezen a bringán NINCS gagyi alkatrész(ezért be is lehet állítani). attól, hogy pár helyen le van pattogva a festék a használati értéke ugyan olyan.
ha a szép fényezéstől vár vki némi komfortot/használhatóságot/tartósságot akkor az vegyen deka-bicót. -
Because
őstag
válasz
Runner_fxr
üzenetére
értesz hozzá és más szemmel tekintesz rá, de az utcán az emberek csak egy kopott, ronda valamit fognak látni... így hogy jártas vagy benne nehéz is megérteni
csak saját szemszögből nézek és szégyellnék ilyennel járni, akár mennyit is ér
-
RichieTri
senior tag
válasz
Napfénysüti
üzenetére
-
válasz
Because
üzenetére
Elmagyaráznád ez a magellán mitől korcs?
Azért mert egy merev villa van benne? Az, hogy van rajta pár festéklepattogás még nem akkor gond, ha az ember használja akkor lesz a bringán apró sérülés előbb utóbb. Ha a hajtása nincs szétkopva, akkor tök jó kis gép ennyiért, össze se lehet hasonlítani egy decathlonos vacakkal. Számomra az százszor inkább korcs, mint ez a magellán. A decathlonban még a több száz ezres csodáknak is vállalhatatlanul sz@r váza van. Aggathatnak rá akármilyen alkatrészeket ha maga a váz el van cseszve. Az, hogy te azért választod az új decathlonos montit mert az nem foltos, hát erre inkább nem mondok semmit. 
A markolatos kérdésedre a válaszom, hogy érzésre, nem kell megtépni. Azok általában 3-as vagy 2,5-es imbusz csavarok, inkább arra figyelj, hogy az imbuszkulcs rendesen bele legyen dugva, mert ha csak félig dugod bele akkor egy pillanat alatt elnyalod és fúrhatod ki a csavart.
-
D.Orion
veterán
válasz
lsebestyen
üzenetére
Lehet, de nem tudod megoldani sávváltás nélkül a legtöbb úttesten. Kerékpárral általában nem az út szélén közlekedünk, mert ugye csatornafedél, vízelvezető, töredezett és hullámos útszéle, mindenféle mocsok és kosz(kavics, tüske, stb.). Tehát kb. 40-50cm-re haladok én is az út szélétől, mint a legtöbben. Ha ehhez hozzávesszük az egy métert és egy átlag autó szélességét(nem suzuki wagon r+), akkor már autóval sávon belül necces elférni.
#44086 ) Because: 4Nm van pl. fék légtelenítőn, 10Nm állítható dőlésszögű stucnin. Szóval valahol közötte. Egyébként meg addig míg nem szoros.
-
Because
őstag
szerintetek bilincses markolaton mekkora nyomatékkal kell meghúzni a csavart?
nem akarom túlhúzni se hogy szétmenjen, de ha elforog meg összekaristol mindent
-
lsebestyen
addikt
válasz
Napfénysüti
üzenetére
Csak pedál meg pulzusmérő van benne. De szerintem mindegyik ANT+-os mérővel kompatibilis (de azért nézz utána), Decába van asszem olcsó bontrager cad+sebességmérő.
A sigma lehet, hogy jó, de nem igazán ismerem. Szerintem nem véletlen, hogy a garmint használják a legtöbben.

-
Napfénysüti
nagyúr
válasz
lsebestyen
üzenetére
Na mondjuk ha van benne sebesség, pedálfordulat meg pulzusmérő akkor oké úgy még ki tudnám bővíteni rá a keretet ha ez tényleg jobb.

-
RichieTri
senior tag
-
Solad
addikt
Sziasztok!
Van valakinek tippje hogy hol tudnek hezni hasznalt orszaguti vazszettet a szokott aprokon kivul? Van esetleg ilyesmivel is foglalkozo bolt amit ismertek?
-
bluobluo75
őstag
Üdv!
Valaki tud itthoni boltot ajánlani ahol kapható eredeti SolarStorm X3 világítás?
Köszönöm!
-
lsebestyen
addikt
válasz
Napfénysüti
üzenetére
Tessék: Garmin öccáz
Ok 20eur + postával több, de hidd el megéri. Van csak az óra 160 euróért is. -
Vanir
veterán
válasz
lsebestyen
üzenetére
Köszi a felvilágosítást! Sajnos ilyenek vannak, és lesznek is...
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz
lsebestyen
üzenetére
A másik opció egyelőre a Sigma ROX 10.0 szett lenne. De megmondom őszintén 200 eurónál többet nem nagyon szeretnék ilyen kütyükre kiadni.
-
lsebestyen
addikt
Lehet előzni sávváltás nélkül, annyi a kitétel, h biztonságosan meg tudd előzni a bringást.
“Az egy nyomon haladó járművek – különösen a kerékpárok – előzésekor nagyobb oldaltávolságot kell tartani, számítva e járművek oldalirányú mozgására is. Az ilyen járművek előzésekor általában 1 méter körüli oldaltávolság tartása tekinthető biztonságosnak.”
Engem is ma leszorított egy gyökér kamionos, rendszámot nem láttam mert annyira mocskos volt!.

-
Vanir
veterán
Üdvözlet topiklakók, rég írtam ide.
A mai eset azonban kíván néhány szót maga után (wall of text incoming).
Egyirányú utcában haladtam, balra-jobbra parkoló autók, tehát értelemszerűen elég minimális a hely. Viszonylag le voltam húzódva a szélére, bár ezek után száz százalék, hogy ezen a szakaszon nem fogok újra ebbe a hibába esni. Autós koma valami kisebb egyterűvel úgy gondolta, hogy akkor ő elhúz mellettem tizenöt centivel, úgy, hogy kb. 80 méterrel előttem már ott figyelt a négyes kereszteződés, ahova STOP tábla szól az irányomból jövőknek. A fazon lelassított úgy 30-ra, és index nélkül elvágódott jobbra a kanyarban.
Utolértem egy pirosnál, benéztem, mutattam a sisakomon lévő kamerára (ami természetesen tegnap lemerült, de erről nem kell tudnia) és tekertem tovább. Érdekes módon elmaradt az ilyenkor szokásos kihajolok az ablakon és üvöltözök mer' én vagyok a sztráda császára dolog, hanem csak visszanézett és ennyi. Pedig az alkata meg volt hozzá (kopasz, napszemüveg, nagy bicepsz, még nagyobb gyomor). Nevetséges, hogy ilyen emberek jogsit kapnak.
Ja, és egy kérdés, mert hallottam ilyet is, olyat is: kerékpárost meg szabad előzni sávváltás nélkül, avagy nem?
-
lsebestyen
addikt
válasz
Napfénysüti
üzenetére
Na a Brytonnal én jól megszívtam, igaz én nme vettem hozzá sebességmérő szenzort, hanem GPS-ből nyerte az adatokat, de a kálváriámat elolvashatod itt a kommenteknél.: STRAVA link
Amúgy nem tudom h a 40-es jó-e, valaki pár hete írt a strava csoportba neki negyvenes van, szintén ilyesmi problémái voltak, én biztos nem venném. Ph-s hozzáállás, de gyűjtsél aztán vegyél Garmint.
Az lett a vége a sztorinak, h visszaküldtem a bike24-nek, pénz vissza. Nem tudtam volna érdemben használni, mert a szegmenseket totál elszúrta, meg amúgy is... -
gergo5991
őstag
válasz
bandus
üzenetére
kell 2-3 hét aktiv tekerés hogy a segged hozzá szokjon a tekeréshez, régebben nekem is fájt + nem volt nadrágom se, most meg vettem 20k-ért cube nadrágot, igaz nem fáj annyira a seggem de még így is megérzem egy 60-70km-es túrán. Nekem nem géles a nadrág, ilyen szivacsos párnázott, remélem azért 2-3 hónap után nem fog kiülődni aztán meg ennyi lenne
. Nekem ilyen pántos van nemtudom ki említette, hát jah, a könnyítés benne nem egyszerü, bár még nem is kellett tekeréskor, de legalább nincs övrész ami szorítaná a hasam vagy akármi, szóval olyan érzés mintha csupaszon ülnék a biciklin, mert az anyaga is annyira jóNapfénysüti: nekem is elkéne már egy szakember tudása nyereg meg hasonlók beállítása miatt, derekam annyira megfájdul hogyha haza jövök tekerésből hát kész fájdalom, meg a nyakam is, bár a hátam sose volt erős izomzatu, mindig is fájlaltam. volt hogy 2 órás kaszálás után egész nap feküdtem úgy megfájdult.
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz
bandus
üzenetére
Ha most kezdted akkor kell idő mire megszokod. Nekem elinte fájt a hátsóm, a derekam, a csuklóm meg a nyakam is. Szóval csak pár dolog.

Az outizás nem a kényelemről szól de hozzáedződik az ember.
A jó beállítás mondjuk nagyon fontos.Osiris: nem olyan rég rendeltem tőlük, nekem a magyar support is gyorsan és készségesen válaszolt. Bár nem rémlik hogy ne jelent volna meg másnapra a rendelésem a listában de szerintem ez hamar látható lesz.
-
Osiris
őstag
Van valakinek tapasztalata www.rosebikes.hu-val? Rendelések rendben mennek? Support jól működik?
Rendeltem most tőlük egy ülést, kaptam egy visszaigazoló email, hogy van rendelésszámom, de az oldalon a rendelésem listája üres, a bankszámlámon sem jelent meg a terhelés és eddig a support sem méltatott válaszra, hogy rendben van e ez így. Esetleg itt valaki rendelt már tőlük és meg tudja erősíteni, hogy ez így működik, vagy ez így nem oké?
-
válasz
Napfénysüti
üzenetére
nagyon kényelmes egyébként, de a seggem marhára fáj
ennek ugye több oka is lehet, gondolom hozzá kell szokni a nyereghez illetve magához az országúti bringázáshoz. 100%-hogy a nyereg sincs jól beállítva, illetve biztosan van ennél sokkal kényelmesebb nyereg is. na meg ha már te eddig bírtad egy 3k-s gatyában, akkor nehogy már nekem ne feleljen meg 15-ért egy. szerintem csak kényes vagyok, de ez elmúlik majd 
-
válasz
Napfénysüti
üzenetére
Igen, járt hozzá mellkaspánt és pedálfordulat mérő. Sebességmérő szenzort vettem hozzá külön.
-
válasz
Napfénysüti
üzenetére
lehet egy ilyenre még rápróbálok én is. első körben ez a speci gatya annyira nem jött be (ráadásul nem is zselés a betétje), szóval lehet, hogy kidobtam egy az ablakon 15k-t, de néha kell veszteséggel számolni

bár első körben még a nyeregbeállítással próbálkozom majd.
-
válasz
Napfénysüti
üzenetére
Nekem egy ilyenem van: Bryton Rider 20 T.
Majdnem 1 éve van meg, nekem bejött, ráadásul jó áron sikerült beszereznem a bike24-ről. -
Napfénysüti
nagyúr
Bryton-ról mint km óra márkáról van valakinek tapasztalata?
-
Because
őstag
a canga.hu-ról (bicyclewebshop) mikor szoktak visszajelezni? vagy honnan tudni van e nekik az adott bicó?
-
válasz
Napfénysüti
üzenetére
Mennyi volt? Most nem tudom megnezni az oldalukat
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz
JackFeryll
üzenetére
Van pántosom is annak az előnye hogy abszolút nem mozdul el meg kevesebb nyomást fejt az alhasra. Amiért én annyira nem szeretem hogy hosszabb úton ha megállok könnyíteni akkor rendesen vetkőzni/öltözni kell ehhez.
Mondjuk rajtam a pánt nélküli se szokott elmozdulni.
Kezdésnek én egy 3000Ft-os sima Btwin nadrágot vettem. Csak most már hosszabb úton érzem hogy kevés a szivacsozása.
Crytec210: 9000-be került szóval nagyobb reményeket fűzök hozzá mint az eddigiekhez.
-
JackFeryll
őstag
válasz
Napfénysüti
üzenetére
Pántos vs pánt nélküli közt mik az előnyök/hátrányok ?
Kezdő cuccnak mit érdemes venni, ami nem annyira drága ? -
Def26
félisten
Kicsit zavaros a téma, igyekszem utána olvasni de lenne egy kérdésem.
Adott egy országúti amiben FSA BB-4000 integrált középcsapágy van. Ha szeretném lecserélni egy Campagnolo veloce hajtóműre akkor az belemegy?
-
r3dsnake
nagyúr
Selle Flow vagy Ritchey Biomax ülést ajánlanátok hosszabb távokra, dülmirigy/gátizmok kímélése szempontjából? A Q-Bik-et is ajánlottátok itt a topikban, de tartok tőle, hogy annak nem elég mély a csatornája középen. Pedig amúgy az tetszik legjobban.
Köszi!
-
Napfénysüti
nagyúr
No ma voltam a Decathlonban és végül elhoztam egy olyan 700-as rövidnadrágot amiben zselés betét van. Holnap kipróbálom igaz nem valami nagy távon de kíváncsi leszek mennyivel komfortosabb mint az olcsóbb testvére. Ma mondjuk megnéztem hogy annál még az Aliexpresszes nadrágnak is szerintem jobb a betét része.
-
vendingo
veterán
válasz
Hasaggymeg
üzenetére
193-195 cm vagyok. Nagy lenne a 23"? A mostani crossom is 23-as.
-
Roni2011
csendes tag
válasz
Hasaggymeg
üzenetére
Hát akkor már csak egy jó bringaszerviz kellene nekem ahol jól dolgoznak és nem egy hetet mondanak a centrírozásra! Ha tudtok Pest megyében ilyen szervizt azt megoszthatnátok velem!
-
Valkűr
addikt
Tapasztaltabbak véleménye érdekelne, h mekkora difi lehet különböző féktárcsák között, illetve milyen körülmények közt jelentkezhet ez...Azt tudom, h melegedésben van jelentősége, hogy milyen a tárcsa, de vajon fékerőben is lehet? A másik kérdés az lenne, h mennyit nő a fékerő ha leszedem elöl a 160 és felteszek egy 180-as tárcsát?
-
Gedeon31
addikt
Ezekről a kerékpárokról tudnátok véleményt mondani?
Méretbe eltérőek 27,27,5 és 29 ,de minőségre szerintetek melyik jobb vétel?

-
Roni2011
csendes tag
válasz
Hasaggymeg
üzenetére
Hát a centrírozás sosem volt erősségem!
Inkább elviszem az elsőt és a hátsót is(abban van egy pici 8-as egyébként is) és csinálja meg aki ért hozzá! -
Hasaggymeg
Topikgazda
-
Because
őstag
válasz
Hasaggymeg
üzenetére
ebből lesz aztán a szervíz a 88-as tojással

-
Roni2011
csendes tag
válasz
Hasaggymeg
üzenetére
Köszi! Látod ez eszembe nem jutott volna de így hogy írod eszembe jutott hogy mikor a féket állítgattam, és megemelve megpörgettem a kereket mintha egy két küllőm laza lett volna!
-
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz
Roni2011
üzenetére
Éppen téged kerestelek az este,de nem találtalak...éspedig azért mert noha meglehet a te tárcsád mégis a gyatra villád miatt ér bele a pofákba,de ha lazák az első kerékben a küllőid,akkor is azt produkálja,tudniillik kiállva,oldalra döntéskor fél oldalt terhelődik a kerék,így laza küllőkkel enyhén elmozdul az agy pozíciója,rajta a tárcsával,ugyebár. Ugyanakkor ha így volna sem ajánlom eszetlenül húzogatni a küllőket,csak fokozatosan negyed fordulatonként és egyenletesen,körbe a felnin végig.
(#44024) vendingo...apropó váz,mekkora vagy,hogy 23" kell? Csak mert az nagyon nagy lesz...én 187 vagyok és a 21" váz ~8-9cm stucnival bőven elég nekem.
-
Def26
félisten
válasz
FragMaster
üzenetére
Ha főleg aszfalt és csak ritkábban terep, Kross márka mellett maradva (és x5-6-7 árakhoz viszonyítva) én ezt venném [link].
ivana: Igen, természetesen a 29er egy mtb a Kross meg egy trekking. De szvsz méretben nem hiszem, hogy nagy különbség lenne. Csak azért írtam, mert sokan megijednek a 29er robusztus építménytől, de élőben kipróbálva már más a vélemény.

-
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz
vendingo
üzenetére
A különbségek alig észrevehetők,így ha a szín neked mindegy akkor 2 fontosabb tényezőre hívnám fel figyelmedet.Mivel szerintem az első váltó és a pöcögtetők közötti különbséget nem fogod érzékelni,és a teleszkópok is hasonlóak (hacsak valaki nem tud erről többet) csak a hajtóművek között marad számottevő különbség.Míg az Acid oktalinkes és a fogkiosztása 42/32/24 csak akkor tartom jobb választásnak az Attention SL 40/30/22 kiosztású integráltjával szemben,ha nem egy pörgetős típus vagy és általában kevés csapásszámmal,izomból tekersz és aszfalton is fogod sokat használni.
-
Def26
félisten
válasz
TayRol
üzenetére
Szerintem az a Kross (cross trekking) amit linkeltél méretre kb. ugyanakkora mint a 29er. Én úgy tudom, hogy a 29er abban az 1" -ban különbözik amit a gumi méret ad hozzá a felnihez.
Tehát akár vehetsz neki 29er -t is max. rádobsz egy vékonyabb külsőt (már ha többet mentek aszfalton). -
Roni2011
csendes tag
Sziasztok! Milyen teleszkópot ajánlanátok nekem 40-50 ezres árban? Használt is érdekelne ha jó állapotú! Egy SR Suntour XCM-H-D-LO 120 mm LO telót szeretnék lecserélni. Össze vissza nyaklik!é Nem lehet az első tárcsaféket úgy belőni hogy picit keményebb terepen vagy kanyarokban ne érjen bele a betét a tárcsába.
-
FragMaster
addikt
Sziasztok
A Kross Hexagon széria bevállalhatónak számít? x5-6-7 környékén nézelődöm 2013-as modellévben, hobbitekerészés a cél, aszfalt, de néha azért terepen is kapna. -
Because
őstag
válasz
Runner_fxr
üzenetére
az, hogy sok helyen meg van kopva és egy ízléstelenül (bár ez szubjektív) épített korcs látszik. átlag ember ránéz, nem a felszereltséget fogja értékelni. én pl. nem szívesen költenék és járnék egy ilyen foltos bringával erre akartam kilyukadni
-
TayRol
nagyúr
Kicsit beszélgettem feleségemmel, és kezd a dolog körvonalazódni.
29er-t kihagynám, a magasságához nem annyira passzolna, illetve azért aszfalton is használná.Itt gondolkoztam, mi lenne, ha nézegetnék cross gépeket is, és találtam rá a Kross márkára. Nagyon gagyi, vagy ezért az árért vehető? Ez most elég jó áron van, illetve ez a 27,5-ös mtb sem rossz (esetleg az R6-os nagytesó).
Ha a márka nem jó, de cross (vagy 27,5) szerintetek is megfelelő választás, akkor már tudom, hogy merre haladjak tovább.

-
-
Because
őstag
-
RichieTri
senior tag
válasz
Buldozer99
üzenetére
mondjuk egy tízessel több... és 165-180cm közötti magassághoz.
városi mindenesnek ideális -
vendingo
veterán
Acid vs attention SL29?
Az acid tavalyi és akciós 23-as vázzal, pont amilyen nekem kéne, mind a kettő egy árban van.
-
válasz
Buldozer99
üzenetére
Mi lenne a felhasználási terület? 65-ért amit újonnan kapsz azzal még igazán nem sok mindent lehet kezdeni komolyabb terepen, nem is igazi MTB. Használtan esetleg. Bár ott se nagyon. Ez az összeg kb egy normális teleszkópos villa ára. Ha inkább aszfaltra kéne a bicaj, akkor meg egy alap, acélvázas trekkinget vegyél ennyiért.
-
Milka 78
nagyúr
válasz
Buldozer99
üzenetére
Ha új akkor Dechatlon ami ennyiért elfogadható cajgát árul...esetleg használtba valami komolyabb (nálam nagyobb tudásúak majd segíthetnek ez ügyben).
-
válasz
concret_hp
üzenetére
Mint a szel, hogy mashogy?
ha oszinte akarok lenni akkor azt kell mondjam, hogy sokkal konnyebb menetre szamitottam, azt hittem jobban fogom birni a futas miatt, de nem
hetvegen megyek otthon par karikat amit 40-50 km koze tervezek, keves dombbal, meglatjuk ott mennyire megy majd. -
Napfénysüti
nagyúr
Igen most Fehérváron lakom. Valami borfesztivál van most Szegeden arra kinézünk. Másnap vonattal jövünk vissza mert a borozás után nem biztos hogy jó lenne végigtekerni ennyit.

A gumit német webshopban nézd én is ott rendeltem így egy 10-esből kijött darabja, itthon 18-ért láttam ebike-on...concret_hp: sose lehet tudni főleg ha volt már előtte más bringája is.
-
concret_hp
addikt
válasz
Napfénysüti
üzenetére
ha most megy először, biztos jól pörget

-
Def26
félisten
válasz
Napfénysüti
üzenetére
Kösz a gumit, még filózok ezen az áron.
Fehérvári vagy?Szép lesz az a Szeged, gondolom visszafelé csak másnap.
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz
concret_hp
üzenetére
Ha vannak fokozatai amiben tud felfelé is pörgetni akkor nem gáz emelkedőnek menni. Erőnlétet meg igazán ott lehet szerezni.
Hétvégén megyek Fehérvárról Szegedre, kíváncsi leszek síkon hogy bírom a 200km-t mert még ennyit sose mentem.
-
gergo5991
őstag
Nem reklámozni szándékozom, de ez azért már eléggé lehuzás, 800 euróért... A medve falja fel őket.
-
Bicskás
senior tag
19-es átmérőjű kormányra valaki tudna javasolni valamit a bandázson kívül esetleg ?
-
lsebestyen
addikt
válasz
Runner_fxr
üzenetére
Köszi a választ. Azon is gondolkoztam, hogy át kéne alakítani a-headesre...
Más.: elkezdett foszlani a montin a markolatom, van valai bestbuy cucc olcsón?

-
parkr
őstag
válasz
Napfénysüti
üzenetére
néztem már pedig, de nem láttam hol érhetne hozzá

800EUR volt -
válasz
Hasaggymeg
üzenetére
Csak olcsósítás az oka, célszerűbb a fém csésze. Elég durva, hogy egy ilyen drága monohoz képesek műanyag csészét adni, még az 5k környéki négyszöges shimano monom is fémcsészés.
-
Buldozer99
senior tag
Sziasztok
Bicaj vásárlás előtt állok! (MTB)
Max 65e ft
Ki milyet ajánlana?
Előre is köszönöm! -
Def26
félisten
Milyen országúti külső gumit ajánlotok?
Új hozzászólás Aktív témák
- TCL LCD és LED TV-k
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Lítium-ion/Li-ion akkumulátorok
- Milyen egeret válasszak?
- Linux felhasználók OFF topikja
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- Új, Aktiválatlan iPhone 14 (128 GB) (rendelhető)
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen MS4010
- Katonai Rugged laptopok Panasonic Toughbook és Getac S410 6-11.gen gar.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER termékbeszámítással
- Wacom Cintiq DTK-2260 digitális rajztábla
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

de én rosszul érezném magam és szégyellnék ilyenre ráülni 
Azért mert egy merev villa van benne? Az, hogy van rajta pár festéklepattogás még nem akkor gond, ha az ember használja akkor lesz a bringán apró sérülés előbb utóbb. Ha a hajtása nincs szétkopva, akkor tök jó kis gép ennyiért, össze se lehet hasonlítani egy decathlonos vacakkal. Számomra az százszor inkább korcs, mint ez a magellán. A decathlonban még a több száz ezres csodáknak is vállalhatatlanul sz@r váza van. Aggathatnak rá akármilyen alkatrészeket ha maga a váz el van cseszve. Az, hogy te azért választod az új decathlonos montit mert az nem foltos, hát erre inkább nem mondok semmit.

. Nekem ilyen pántos van nemtudom ki említette, hát jah, a könnyítés benne nem egyszerü, bár még nem is kellett tekeréskor, de legalább nincs övrész ami szorítaná a hasam vagy akármi, szóval olyan érzés mintha csupaszon ülnék a biciklin, mert az anyaga is annyira jó

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)