Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Vivo X200 FE – fenséges méret
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
-
Mobilarena
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fall-N
veterán
válasz
Dark Archon
üzenetére
Szerintem amúgy is vett volna előbb - utóbb Wattmérőt. Csak szerencsére nem a Csepelre került rá.
Amúgy is szereti nézni az adatokat, meg elemezgetni (én nem
).Ez olyan, mint ahogy hiába akart Hasaggymeg is ellenállni, az AXS volt a végzete.
-
dom1n0
őstag
válasz
lsebestyen
üzenetére
Jaaa, azt hittem ez amikor osszel mentel 40km/h-val egyedul asszem.
Szep az a 277NP 2.5 orara, na meg a w/kg is.
-
dom1n0
őstag
válasz
lsebestyen
üzenetére
Nem NP mennyi volt?
Ringman: Erre a taknyos nehezebben tekerheto idote gondoltam offseason alatt
.gabro0: 10 feladatbol 10-et megcsinaltal az edzes kozben szerintem.
-
gabro0
őstag
Valakinek ötlet, hogy mi lehet ez az értékelés MyWhooshban? [kép]
Amúgy találtam egy érdekes funkciót az intervalsban, az Activity Chartsban van egy rakás és köztük az első ilyen HR/power chart.
-
lsebestyen
addikt
103km 2:33:34 889m szint, 277W NP 3.74w/kg 40.3km/h
Pulzus 171, de többször volt 200 is.
-
-
Speedy007
addikt
válasz
lsebestyen
üzenetére
Lehet hogy az lesz legközelebb, bár egy brigéciolos mosást akkor se spórolok meg így vele a hajtásnál.. Így is a 75%-a kb. elment a D3-nak mire az össze létező olajsarat le tudtam vakarni a láncról és a kazetárról illetve az első lánctányérról. Ritka egy pocsék telünk van eltudom képzelni hogy milyen lehet a híres angol idő járás ezek után
-
fulton
addikt
válasz
-=RelakS=-
üzenetére
31km/h a 210watthoz. am jobb idöben ruhában ezzel a pulzussal olyan 1km/h - talán talán 1.5km/h több érzesre. Hasonló szél mellett.
-
dom1n0
őstag
válasz
-=RelakS=-
üzenetére
Jo mondjuk ahol o megy, ott a feluljarot is bejelzi a garmin hegynek
.
De igen, bika a kondi, 58-as Vo2max is igen jo, foleg offszezonban
-
mauimagic
senior tag
válasz
Dark Archon
üzenetére
Ha valaki, akkor én biztosan nem védem fultont
, de az 58-as VO2max azért csak nem olyan szar, vagy tán meghekkelte a szar Garmint? 
-
dom1n0
őstag
válasz
Dark Archon
üzenetére
Es csak felig igaz.
Sikon a 210 wattjaval hamar eltunne eloled
Egy hegyen mennetek egy parit talan, lefelebe megint kapnal jo esellyel ha nem full technikas.
Na meg o a pulzusbol kiindulva ezt tudja tartani 3 orat, neked megy a 2.7w/kg 3 orat?
De ahogy Sebi is irja, 3.5-4w/kg kornyeken kezdodnek az igazan fincsi dolgok hegyen
Azt vagy megtudod tekerni es pariba maradni vagy hamar latvanyos difi alakul ki. -
fulton
addikt
válasz
Dark Archon
üzenetére
Lazits már... ez a veleményed oké, nem vagyunk egyformák

Jo dolog a watt mérö, "szinesebbé" teszi, + uj plusz lehetösegeket ad a tekeresekhez. A forum meg jó cucc, vannak dolgok amit látómezőbe helyez..lasd: Hasaggymeg kari ajandeka![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
válasz
dom1n0
üzenetére
Nem, csak már fárasztó, hogy senki nem tud osztani. Az ő tömegével ez 2,56 w/kg. Éppenséggel én meg 2,7 w/kg-t mentem ma, igaz, nem ennyi ideig. Nekem 158W-ot kellene tartanom 1 órán át. 36 perc volt az én időm, nem lenne lehetetlen nekem se, de nem is én vagyok a mérce.
Agyon van ajnározva, ezen felbuzdulva veszi is szépen a felesleges technikákat, de ahhoz képest, amennyit megy, hát... bármelyik versenyen állva hagynák.
-
fulton
addikt
válasz
dom1n0
üzenetére

Mér, mostmar tud h van watt merö is
De ez nem tudom mit mond vagy számít e ez az érték de jó nagy meg szép színes. 
Ez az adatmező amit kérdeztél.
-
dom1n0
őstag
válasz
Dark Archon
üzenetére
Mivan nalad is felutotte a fejet az irigyseg? Nem szep dolog
-
-
Fall-N
veterán
válasz
parandroid
üzenetére
Ez csak egy egyszerű GoPro - Garmin adapter. Ugyanolyan nylon anyagból van, mint ami a komputerek alján. El tudnak törni egy idő után, de nem a rezgéstől út közben, hanem fel- és levélteltől, csak csavargatni kell. Hidegtől meg főleg ridegebbé válik a kemény műanyag. Sok embernek letörik a komputerről is, nem véletlenül tért át pár gyártó vagy fémre vagy cserélhető fajtára. Amúgy is nagy valószínűséggel ugyanúgy a márkás alternatívát is ugyanúgy Kínában gyártják.
De lehet user error is, túl erősen csavargatja. Nekem a 4 éves Bryton komputerem tartója sem kopott ki, se nem tört le az aljáról. Pedig az is műanyag volt. Az elődje a Bryton 15 is szintén kibírta. Rezgéseket ugyanúgy kaptak mind.
-
fulton
addikt
Remélem mindenki kihasználta ezt a fantasztikus időt
Itt ki ki süttött a nap, aszfalt itt ott nedves csak, nálam pörög a watt téma (#nemawaxx)
egyszerűen imádom izgalmas, egy új szin a kerékpározásban és most fedezgetem... 
- Ma egy egyenletes 210 watt-ra beállva teljesitményű karikára ugrottam el, 44km táv 77m szint, Északi 8km/h szél 4 és 3 fok, végig pedáloztam, kivéve az 1-2 kereszteződést ahol meg kellett állni vele.
- egyrészről kiváncsi voltam milyen pulzusra áll be a keringésem ezen a teljesitményen,
- a másik, hogy hogy viszonyul az első fele az útnak a második feléhez a teljesitmény és pulzus arányát tekintve. vagyis egy "aerobic-decoupling" tesztre: nagyon elégedett vagyok a teszt eredményével: 0.2% lett
210 watt teljesitmény mellett.
Ez a pulzus átlag arányban van a nyári görgőzésen kapotakkal, ott is ilyen 128-130 bpm @210 watt-hoz. Kiváncsi leszek ez a szám hogy fog változni 1 év alatt.
Nagyon jó kis ride volt
mellékes: végül ez lett a végleges adat főképernyőm. A gyári 3másodpercesWatt kijelzést szeretem de nem mutat átlagot, ami fel volt rakva adatmező az nagyon késett, végül találtam egy pöpec adatmezőt a store-ban, ami tök ugyan az mint a gyári kijelzés, de mellé átlagot is ir, fain 

-
(ex)Cat
senior tag
Nem volt rossz az elmúlt három napban Madagaszkáron tekerni
, de azért [Fülöpjakab] mégis csak sokkal élvezetesebb! 
Nagyon király idő volt ma! Nem a tempóról szólt ez a tekerés se, igaz ilyen fáradtan még sosem vágtam neki ennek a terepnek - az utolsó 6-8 km-re teljesen el is fogytam - ennek ellenére (majdnem)végig vigyorogva tekertem a távot.
Aki még nem járt ott, és vállalható távolságban van, gravellel, vagy mtb-vel, érdemes 1x kipróbálni. -
attiss66
senior tag
Írt az eladó, akitől vettem a Campagnolo Chorus hajtóművet, hogy tud küldeni egy Shimano 600-as 175-ös, balos hajtókart/tehát Campagnolo Chorus nincs/. Rendben is van, ha kombatibilis a rendszerrel, engem nem zavar mi a neve. Alu-alu, ezüst-ezüst, 175-175, akkor rendben is vagyunk.
Hétfőn foxpostolja.
Viszont nekem már hétfőn megérkezik a Shimano Deore XT balos, 175-ös hajtókar is. Először az lesz beszerelve, remélem az is jó lesz, így lenne egy tartalék balos is. A két termokulacs már megjött pár napja, az első és a hátsólámpa megjön szerda-csütörtökre Packentás pontra, azért már remélem a bringával megyek Bátorba.
Ha ez így meglesz, télies formában lesz a montim, és akkor uccuneki, nem számít a sötét és a hideg.
-
dom1n0
őstag
Ha van kedvetek kicsit kirándulni, havas tájakon bandukolni, érdemes most felmenni a Mátrába, nagyon cudarul néz ki, főleg Sástó után felfele, teljesen más hangulata van mint egyébként.
-
Speedy007
addikt
Páromnál szerintem szerencsétlenebbül járt sporttárs szerintem a héten nem volt, 3x-r kapott defektet 4 napon belül. Ebből ma egyszerre kettő kerék, és ha ez még nem elég, ráadásul egymás mellett két különböző lukat csinált két különböző üveg szilánk. [kép] [kép]. Így az enyém után azt is vehettem kezelésbe pedig nem kerékpár szervízeléssel terveztem eltölteni a hétvégét
-
mauimagic
senior tag
válasz
Maximum1
üzenetére
A Piis Bike-on is voltak érdekes útvonalak, 20% körüli emelkedőkkel...egy olyanba belefut a Margitszigeten "alapozó" kocabringás család, el is megy a kedve az egésztől
De nagyrészt tekerhető azért, főleg kétnyomtávú utak, sajnos nem singletrack.
Hallottam olyat, hogy a Pilisi Parkerdő valami EUs ingyenpénzt vett fel rá anno, abból újították fel ezeket az útvonalakat, amiket nyilván tök véletlenül azóta is fakitermelésre használnak. -
-
szuszinho
őstag
válasz
Hasaggymeg
üzenetére
Grat!
Havasra mennék én is
-
Maximum1
őstag
válasz
mauimagic
üzenetére
Májusban olvastam róla, vártam az útvonalat, jeleket már én is láttam mindenfele.
Érdekes útvonalon megy, nem tudom kirajzolta, de valószínűleg monitoron tette.
Csúcsokat elkerüli, de így is 28ezer méter szint a vége./ezt is programja válogatja, van ahol 22ezer/
Sírás így is lesz annak aki elindul rajta, olyan lesz mint a Buba, tele lesz sírva azinternet.
arcitec
Innen letudod szedni a gpx-et, szakaszolva van így nem tudod egyben beadni a garminnak, kell vele melózni hogy használható legyen.
30 szakasz van a gpx-ben.
Bal oldalt a megosztás ikonon tudod letölteni. -
f_sanyee
senior tag
válasz
arcitec
üzenetére
A linkeden elérhető a GPX, de nem tették jól látható helyre, sokáig kerestem mire megtaláltam korábban: A KalandKör400 felirat mellett van egy megosztás gomb, arra katt, és ott a GPX...
@mauimagic: néhány hete már szembejött, és azt olvastam, hogy idén meglesznek a jelölések a Mór-Nagyoroszi szakaszon, de hivatalos infót nem láttam, hogy valóban megtörtént. Egyébként tetszik a dolog.
-
parandroid
félisten
válasz
mauimagic
üzenetére
Jah, ez olyan, hogy nem törik, addig, amíg egyszercsak törik. Az a csodálatos a nagy falon tul, hogy tudjuk, hogy meg tudjak csinálni rendesen, csak ha mégsem sikerül nekik, azt is lelkiismeretfurdalás, es bármilyen megkülönböztetes nélkül el fogjak neked adni. Szóval könnyen lehet, hogy a tiédjó, örülünk is neki, meg minden, csak ha mondjuk minden eladott 100 darabra jut 5-10 darab hulladék, akkor nem én szeretnék lenni az 5-10 ember egyike, aki ilyet vesz. Ja, az árát az enyémnek is visszaadtak, de van egy kicsit karcos garmin komputerem, amit csak a szerencse, meg a gumitok mentett meg attól, hogy használhatatlan legyen. Na, azt nem fizették volna ki.
p
-
mauimagic
senior tag
Horizont kerékpáros túraútvonal.
Lehet hogy csak nekem újdonság, de fasza! A környékemen a Pilis Bike útvonalak egy részét festették újra, szal MTB nagyhatalom ettől sem leszünk, de legalább nem a tiltás irányába mozdul a dolog, az is valami
-
-
mauimagic
senior tag
válasz
fulton
üzenetére
Gyári Garmin tartó aljára való filléres Alis szarom van.
Felül Edge 540, alul egy ≈200g körüli lámpa.
Nem mozog, nem törik, pedig rendeltetésszerűen használom. Montin. Vagyis olyat kap egy ride alatt, mintha országútival padkának mennél 30-al, mondjuk egymás után hússzor.Felesleges túlgondolni szerintem.
-
FeRRaR1
őstag
Új új gyerek bicaj 1 (27,5 Liv Tempt 2, 2024):

Nekünk új (1 éves) gyerek bicaj 2 (27,5 Vitus Nucleus 27 VRW 2023):

Trek-en fent a dropper, lever, seat clamp, szóval KÉSZEN VAN, nincs tervbe több fejlesztés, álom vele gurulni. Nagyon jó balanszban van mindene.

Orange kapott rendes adapter nélküli Hope Pro 4 Boost agyat előre is. Illetve új dropper levert, plusz kiderült hogy a kis nyolcas egy vékony műanyag alátét miatt volt a kazettában, javítva. Elvileg ez is véglegesre készen van, de még nem volt meg a nagy próba.

Illetve lassan ki kell költöztetnem a kocsit

Idei év utolsó helyzetjelentése, mindenkinek kellemes ünnepeket! -
Fall-N
veterán
válasz
-=RelakS=-
üzenetére
Igen, közben eszemben jutott, hogy ISO 6 bolt az összes Novatec, csak tudnám miért.
Igen, az ebike bizonytalan, csak könnyebb volt linkelni az agyat onnan. Esetleg MTBIKER, lehet ott is van készleten, akár olcsóbban. XT balos fékkart is csak onnan tudtam venni, Németországban sincs sok helyen készleten.
-
Ringman
félisten
válasz
-=RelakS=-
üzenetére
novatec (akár szitázatlan olcsóbban) alin is szokott lenni.
-
Fall-N
veterán
válasz
-=RelakS=-
üzenetére
Én a Shimano ipari csapágyas Ques új agyát venném meg. CUES FH-QC400 [link] Ha nem fontos, hogy Shimano legyen, akkor Novatec.
-
-=RelakS=-
veterán
válasz
-=RelakS=-
üzenetére
Erre senki nem tud mit mondani?
Vagy akkorák a különbségek, hogy rábökök egy szimpatikusra, és jóvanazúgy?
-
6030D
addikt
válasz
Hasaggymeg
üzenetére
A marketing bullshit, mi?
-
fulton
addikt
válasz
Fall-N
üzenetére
keresem de még egyelőre nem találtam ilyen alu anya, vagy apa - minek hívják ezt.
Ilyenem van. Van most egy tartalékba, de szerintem ennek is annyi lesz igy télen.
Nyáron olyakat kapott sorozatba zemplén borsod utak.. hogy csak lestem, volt hogy már azt "vártam" na most fog letörni.. és bammeg bírta. De ez a tél, a ridegség.. betett neki szerintem. -
-
Fall-N
veterán
válasz
Hasaggymeg
üzenetére
Na végre!

Én csak az XT fékkart cseréltem ki, ha már elhajlott. Az upgrade meg kimerült a héten a pin up girl matricával.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Ringman
félisten
válasz
rétisün
üzenetére
ha minden jól megy, nyári szezonban a városi bringa 2x6 sebi lesz

csak a fékkart cseréltem modernre, de vagy a sensah quantum fvk szar, vagy a 30+ éves shimano 600 fékbetétet kell lecserélnem valamire, mert nagyon meg kell tépni, hogy fogjon. (erről nincs fotóm)vagy rárakom szégyenszemre az egyenes kormányt
-
fulton
addikt
válasz
lsebestyen
üzenetére
Ebben a hsz-ben látod.
Amire rá van húzva a ravemen lámpa, és amit becsatolsz a garmin tartóba, (azon van a madzag) na annak a talpa tört el, ez az ami alis. A heveder meg amit csináltam hozzá egyedileg szabva, tartva egy ilyentől. -
Maximum1
őstag
válasz
chubby2o6
üzenetére
Wattmérőset kell vennie, szerintem mindenki kíváncsi itt a számokra.

Hasaggymeg Gratu a szetthez.
-
fulton
addikt
válasz
lsebestyen
üzenetére
En megvenném alu, vagy fem kivitelben ha lenne - tekintve hogy most ez a szar eltört. Bár nem akarom elszólni ott van a garmin és a topeak gyári konzolja hiába műanyag reszek, az tartott. Helyette eltört az alis. Valamit csak elarul ez.. a meleget nyáron bírta jól, göröngyös utakon kapott akkorákat lampaval terhelve és semmi baj nem volt, de most télen belementem egy huppanóba szevasz...
-
fulton
addikt
Lattam straván masok micsoda pazar helyen tekertek
hofödte hegyek gyonyoru...
Ide tovabbra is felhő fos eső nedves aszfalt 15h-kor sötét...mai utamon még lámpám is letört eláztam..saros lettem bicó is..vissza is fordultam.
Watt: Összehasonlítottam a watt adataim, pulzust...a görgőn mértekkel, korrelálnak egymással. Döbbenet h mennyit elemészt a téli idő, zabalja a wattokat es sehol a tempó.
Egyébként úgy szoktam kalibralni: kiviszem a bicot az udvarra indulas elott 10 percre. Aztán 2 perc tekerés után megallok és csinálok egy kalibrációt. Kerdeztem az inpeak-et, aztmondták ha kint van 10 pecet a környezeti hőmérsékleten kalibralható. De ugy vagyok vele kicsit tekerek is vele, mert csak más az a hőmerseklet ami akkor éri. Bar nem tudom mennyit szamitnak ezek. Tolni akartam egy karikát úszás után, de visszafordultam, mire elindultam elkezdett szemelkélni aztán esni... beesteledett, pocsék fos. 10km lett csak de raktam neki. Erdekes am a strava 287 atl. Ír. Es 287 weight átlagot. A garmin meg 313watt-ot.
most akkor a kettő nem ugyan az? Le akarok adni 2 kg. 80-81 közzé bemenni 

-
válasz
Dark Archon
üzenetére
Mámeginnemfigyeltél
Írtam, hogy májusban ugyanilyen hajtókart vettem, mint amit linkeltem, csak piros logóval. A sor XX1, a bringán volt, még simán bírja. A lánc X01 [link] , ezt már én vettem rá, de asszem ilyen volt rajta előtte is. Ha csereérettek lesznek, szerintem maradok a Sramnál. -
attiss66
senior tag
Elvileg az alumontim/a hajtás már országútis
/ hátsó váltója tudja a nyolcat. A váltókar is 8-ig van megszámozva.
Ha ez valóban így van, akkor elvileg átválthatnék 7-es racsniról, Sunrace CSR637 7 sebességes fogaskeréksor [nikkel, Dobozos, 12-24] [link] , 8-as racsnira, Országúti kazetta SUNRACE R86 12-25T 8-rz Sora Claris [link] .
De, ha így is van, mi változik ezzel? Jobb e nekem a 8-as , mint a 7-es racsni. A 8-as még odafér a 7-es helyére?
Annyi előnye lenne, hogy egy helyről tudom hozatni a lánccal , egy szállítási költség, KMC X8-99 lánc 6 7 8 soros BOX ORIG 114 [link] -
-
válasz
Dark Archon
üzenetére
Már javítottam, de tényleg jó lenne annyiért
Mit vegyek meg? -
-
válasz
Hasaggymeg
üzenetére
Á, szerintem ilyen sz@r forint mellett nincs olyan akció, amire felcsillanna a szemünk. Hiába is adnák olcsóbban euróban, ha 314-el kell szorozni. Az ugyanilyen ( csak piros logós ) hajtókart asszem vmi 300 euróért vettem ( talán májusban? ), és akkor nem 314 Ft-ot ért 1€. Ha most 250-ért árulnák, akkor is többe kerülne, mint fél éve
.
De elfogadom a kihívást, mármint hogy rábeszéljelek a Sram szettre
.
Most megnéztem, a Rose-nál még mindig 300€ alatt van kicsivel, +3 € szállítás [link] . A 175 mm-es még olcsóbb is egy tízessel, szal szerintem kezdhetnéd ezzel, a sor meg a lánc majd utána
-
komlo654
csendes tag
Az mennyire normális, hogy hajtas kozben a lanc mozog oldaliranyban is? Kozepcsapagy felol is kattogo hang jon minden jobb oldali tekeresnel.
-
Speedy007
addikt
Köszönöm szépen
srácok akkor vödör víz meg valamilyen tisztítószer talán mosogatószerrel át mosom a kerékpárt. -
semmiho
tag
válasz
Hasaggymeg
üzenetére
Igazi DH-gumi, természetesen! Kb. 60%-osra kopott 2.2-es Race King.
(Szuper külső még viszonylag kopottasan is, a körülmények voltak rosszak. Egy 2.4-es Maxxis Dissector vagy Aggressor se' tapadt volna sokkal jobban.)
-
Hasaggymeg
Topikgazda
-
válasz
Hasaggymeg
üzenetére
Gratula hozzá, tuti jó lesz "élesben" is.
A pöckölőt én is bilinccsel tettem fel, bár vettem hozzá olyan cuccot, amivel a fékkarra szerelhető, de végül azt ki sem próbáltam.
Arra még mindig kíváncsi vagyok, hogy működik Shimi sorral/lánccal, de majd beszámolsz
.
Nem akarlak rábeszélni semmire, de azért egy ilyet [link] , egy ilyet [link] , meg egy ilyet [link] még vehetnél hozzá, tudod, csak az ökoszisztéma miatt, de tényleg nem rábeszélni akarlak ( pedig de, az a terv, és "lassú víz partot mos" alapon rá is foglak
). -
semmiho
tag
válasz
Hasaggymeg
üzenetére
Like!

Épp ma saraztam össze az enyémet - mondjuk merev villával a Szt.György-hegy bazaltos, köves, saras és havas ösvényei "kicsit" izgalmasra sikeredett (felfelé is kipörgött a kerék, elég gyakran), de az XX1 AXS váltás 2019 nyara óta tökélesen teszi a dolgát!

(Strava: [link] )
-
fulton
addikt
válasz
Hasaggymeg
üzenetére
azé csak er valamit a fórum ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
------
Ma letört menet közben a lámpám konzolja..amit az Aliról vettem....ennyi. ha nincs a heveder akkorat csattant volna az aszfalton a lámpa....35 tempóról "öröm" lett volna nezni. Szerencsere van tartalék, de MEGINT allithatom be a lampat
Valszeg a meleg hideg változast nem igazan bírjak ezek a hős alos csodák.
-
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz
chubby2o6
üzenetére
Állványon pöpec, amint kimegyek a takonyból kipróbálom élesben. 
Friczy...azt mondta semmiho, hogy szükségtelen másodikat venni...én meg alig vagyok kicsivel keményebb nála.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Speedy007...egy veder meleg vízzel és egy ronggyal?...majd egy másodikkal leöblíteni. Mondjuk automosó is játszik, csak távolról, óvatosan. A kád viszont nem, eldugul a lefolyó!

-
Speedy007
addikt
Tegnap rommá áztam a szakadó hó és havas esőben ráadásul sikerült olyan utcába is betévednem ami sártenger volt így olyan sáros lett hogy esélytelen nedves törlő kendővel át manikűrözni a kerékpárt. Slagolni nem tudok a hideg idő miatt, így elég abszurd ötletem támadt bár ahogy mióta követem a topikot láttam már egyszer-kétszer ilyet itt is. Ártok azzal a kerékpárnak leszedet hajtás lánccal és kerekeknek nélkül a vázat a fürdő kádban csutakolom át (főleg a hidralikus fékek miatt tartok ettől)?
-
Friczy
senior tag
válasz
Hasaggymeg
üzenetére
Akkor egy tartalék akku már nem fér be a súlykeretbe

-
válasz
Hasaggymeg
üzenetére
Mit mondjak, épp ideje volt. Már kezdtem kételkedni a képességeimben
.
Fel is szerelted? -
gabro0
őstag
válasz
Hasaggymeg
üzenetére
Grammánia!
Majd beszámolót kérünk.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- VGA kibeszélő offtopik
- Gyúrósok ide!
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Máris limitálja egy európai disztribútor a GeForce-ok szállítását
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060TI 8GB Rampage SHIVA ADATA 650W
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Felsőkategóriás Gamer PC! Csere-Beszámítás! R9 9800X3D / RTX 5080 16GB / 32GB DDR5 / 2TB SSD!
- Samsung Galaxy A20e 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Amúgy is szereti nézni az adatokat, meg elemezgetni (én nem
Enyém is rettenetesen retkes volt, de szerintem 1dl brigeciolt sem használtam el a láncmosásra. Azt tegnap megcsináltam, beolajoztam, most a lándzsás mosó után áttöröltem ronggyal, aztán megint olajozom, ennyi.

)

.
Csak hát nem tudtam kivárni amíg a Japcsik előhozakodnak végre valami terepezős kábelmentessel, és akkor még annak ki is kellene forrni élesben.

Állványon pöpec, amint kimegyek a takonyból kipróbálom élesben.