Hirdetés
- Apple iPhone 17 - alap
- Yettel topik
- MIUI / HyperOS topik
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Havi előfizetéses csomagot kínál az Apple kreatív munkákhoz
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
-
Mobilarena
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
mutyi
senior tag
Reggel készítettem volna egy szokásos szimpla espressot,de a lefolyás egyáltalán nem volt szép, pedig minden ugyanaz a beállítás volt mint tegnap is,amikor még teljesen rendben volt.
Semmit sem állítottam, pid is 95 fokon, 8 gramm kávé, marzocco szűrő,41-es tamper és az új darálóm.Megkóstoltam a kávét miután nem volt valami szép és egy fura égett,gumis ízt éreztem benne. De nem olyat,amikor esetleg megég vagy ha megégett,akkor nagyon durván,mert szinte csípte a nyelvem.
Képtelen voltam meginni, az agyam mondta hogy ne. Készítettem egy másikat,de az is ugyanolyan égett,gumis,csípős.
A gép tök tiszta, egy hete cseréltem benne fejtömítést,bár ezzel nem vagyok megelégedve mert sokszor alig tudom ráhúzni a portafiltert, főleg az új naked kart. Ez elvileg gyári tömítés és sokkal puhább volt újonnan, mint a régi.
Gondoltam arra is hogy esetleg a fejtömítést oldja ki,de ha jól gondolom nem is érintkezik a víz a tömítéssel.
Ha üresen indítom a gépet, szépen jön a felsőszűrőn a víz,meg is kóstoltam, de nem éreztem semmi mellékízt.
Viszont most lehet csak önpara,de kikapcsolás után a gép még 1-2 percig időnként ilyen kis gőzt/füstöt engedett ki a borítás és a ház közötti részen. Lehet máskor is szokta és sima gőz,de érzem hogy nem kóser vele valami.
Kiviszem a kertbe és ott tesztelem és húzok vele majd duplát,megnézem milyen lesz. Ha kigyullad,akkor ott tegye.
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- DJI Mavic Air 2 Fly More Combo drón szett (FMC) megkímélt állapotban
- Új könyv: A szamuráj erényei Kicune - Itó könyve
- DJI NEO Fly More Combo drón 3 akkumulátorral (2-3-3 töltéssel) +táska
- DIY Autodarts 3D nyomtatott automata számláló rendszer PC-vel, monitorral, játékra készen
- DJI Mavic Air 2 Fly More Combo drón szett (FMC) +szűrők +gyorstöltő
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Green-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4347
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG Gram 14 WUXGA IPS i7-1360P 5.0Ghz 12mag 32GB DDR5 1TB SSD Intel Iris XE 10óra Akku Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest