Hirdetés
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- VoLTE/VoWiFi
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 2 - épp ideje!
- Feldagadhat a Pixel 7a aksija, fizet vagy cserél a Google
-
Mobilarena
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
mutyi
senior tag
Reggel készítettem volna egy szokásos szimpla espressot,de a lefolyás egyáltalán nem volt szép, pedig minden ugyanaz a beállítás volt mint tegnap is,amikor még teljesen rendben volt.
Semmit sem állítottam, pid is 95 fokon, 8 gramm kávé, marzocco szűrő,41-es tamper és az új darálóm.Megkóstoltam a kávét miután nem volt valami szép és egy fura égett,gumis ízt éreztem benne. De nem olyat,amikor esetleg megég vagy ha megégett,akkor nagyon durván,mert szinte csípte a nyelvem.
Képtelen voltam meginni, az agyam mondta hogy ne. Készítettem egy másikat,de az is ugyanolyan égett,gumis,csípős.
A gép tök tiszta, egy hete cseréltem benne fejtömítést,bár ezzel nem vagyok megelégedve mert sokszor alig tudom ráhúzni a portafiltert, főleg az új naked kart. Ez elvileg gyári tömítés és sokkal puhább volt újonnan, mint a régi.
Gondoltam arra is hogy esetleg a fejtömítést oldja ki,de ha jól gondolom nem is érintkezik a víz a tömítéssel.
Ha üresen indítom a gépet, szépen jön a felsőszűrőn a víz,meg is kóstoltam, de nem éreztem semmi mellékízt.
Viszont most lehet csak önpara,de kikapcsolás után a gép még 1-2 percig időnként ilyen kis gőzt/füstöt engedett ki a borítás és a ház közötti részen. Lehet máskor is szokta és sima gőz,de érzem hogy nem kóser vele valami.
Kiviszem a kertbe és ott tesztelem és húzok vele majd duplát,megnézem milyen lesz. Ha kigyullad,akkor ott tegye.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Politika
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- VoLTE/VoWiFi
- Spórolós topik
- PR-Telecom
- További aktív témák...
- DJI Mini 3 pro FMC drón szett - 3 akkumulátorral +extrák
- DJI Air 3 Fly More Combo RC2 drón egyedi megjelenéssel
- Új, csomagolássérült Lifefit 3Dx Motion Trainer vibrációs tréner +távirányító - 10 hó bolti garival!
- Eladó Zipro Treadmill Tekno futógép
- DJI Air 2s drón szett - 5,4k video, 1" SONY CMOS + extrák (2S4) kettő darab akkumulátorral
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari!
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS dokkoló 210-AZBV + DELL 180W AC töltő
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Medion Erazer Beast X40-hez vízhűtés (MD 60961) (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest