Hirdetés
- Google Pixel topik
- Felújított okostelefonokat kínál a Rejoy
- Android szakmai topik
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Apple iPhone 17 - alap
- Milyen okostelefont vegyek?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
-
Mobilarena
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
V.Stryker
nagyúr
Na, hazaérve gondoltam lefőzőm a kiönteni valót és használatkésszé teszem a Brikka-t. Leírás szerint előszőr vízzel kell (amúgy miért nincs magyar nyelvű rész? ). Lefőtt pikk pakk, de érdekes, hogy maradt benne némi víz és nem annyi jött ki, mint amennyit beletöltöttem.
Lehűlt foghatóra, mondom szétcsavarom, erre leesett a tetején lévő műanyag, amibe az ujjunkat akasztjuk felnyitáskor....
Csavar vissza, meg sem szorul. Minősíthetetlen. Ezért mondjuk rohadtúl nem mászok vissza a boltba... egy kis sziló, oszt mehet vissza. 
Most fő az első kávé, ami szintén kiöntésre vár. Kíváncsi vagyok az első ihatóra.
Amúgy mikor az elején megfogdostam, nézegettem, épp írni akartam ide, hogy nem is annyira vészes a minősége.... hát de....
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- 0% THM 4 havi részlet, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- iPhone 14 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4422
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 32GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro 128GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4680
- AKCIÓ Dell Latitude 5420 - i5 1145G7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Csavar vissza, meg sem szorul. Minősíthetetlen. Ezért mondjuk rohadtúl nem mászok vissza a boltba... egy kis sziló, oszt mehet vissza.