Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Nő az eSIM-ek iránti igény
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Google Pixel topik
- Felújított okostelefonokat kínál a Rejoy
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Nem lesz új Nothing zászlóshajó
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
-
Mobilarena
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
mufi
senior tag
válasz
paljoc
üzenetére
...nem kell máris rosszra gondolni ha hiányzik pár infó...az mindenesetre biztos, hogy én k*rvára belefáradtam abba, hogy hajtakozni kell pár tömítőgyűrűért meg több száz km-t utazni, hogy találjak valakit aki megnézne - nem is ezzel van gond, hogy elvinni, hanem, hogy nekem nincs meg a folyékony kapcsolat és ha esetleg valami gebasz lenne, akkor hónapokat kellene várni mindenre...
Kicsit elment tőle a kedvem, nah...azt viszont el kell mondani, hogy tényleg kísérletezni kell vele - amire nekem nincs időm.
Túl sokat utazgatok, ezért inkább megveszek egy másik használt darálót/gépet ami van itt a többségnek, azok mondanak egy "kb" beállítást és akkor már kevesebbet kell próbálgatnom...tudod, hazaérsz, aztán csak egy jó kávét innál, megcsinálod, majd mikor iszod azt mondod, durvábbra kellett volna őrölni...aztán hazaérsz legközelebb addig más kávét töltöttek a gépbe, és még van benne, más beállításokkal..nem vagyok egyedül és mivel én vagyok ritkábban otthon ezért nekem kell alkalmazkodni...
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Le Mans Ultimate
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Filmvilág
- Robotporszívók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen házat vegyek?
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Óra topik
- További aktív témák...
- Sérült DJI Mini 2 és DJI Mini 2 SE eladó egyben.
- DJI Mavic 3 Thermal (M3T) Enterprise + RTK modul + 7 akkumulátor
- DIY Autodarts 3D nyomtatott automata számláló rendszer PC-vel, monitorral, játékra készen
- DJI Air 3 Fly More Combo drón szett - 3 akkumulátorral, táskával
- Dji Mini 4 pro Fly More Combo újszerű C0
- Bomba ár! Microsoft Surface Pro 5 Tablet - i5-7GEN I 8GB I 256GB SSD I W11 I Cam I Garancia!
- MacBook Pro 16 M1 PRO / 16GB / 1TB ezüst
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Green-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4314, 100% Akksi
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- PS Plus előfizetések kedvező áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest