Hirdetés
-
Mobilarena
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bbuffy
senior tag
válasz
MPowerPH
üzenetére
A gyűrűcserét én megcsinálnám, azon kívül ha nem érezni semmi anomáliát, és vigyázva volt rá, sztem nem lehet baja. Szokták mondani a szervizesek h 5 évente érdemes átnézetni, miért pont annyi nem tudom
. De nekik meg érdekük hogy vidd rendszeresen. Persze a tömítések öregszenek, biztos jobb ha mindig frissítik a kritikus helyeken. Bár ez inkább a professzionális felhasználásra igaz. Hobbi felhasználás mellett csak a kartömítés csere, de ha az meg szilikon ott is sokáig nem kell ezzel bajlódni. Másik kérdés hogy a Lelit milyen jól rakja össze a gépeit. Volt már nekem is a Cinquatotto-nál hogy elengedett egy tömítés egy éven belül. Az olaszok tudnak slendriánok lenni.
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude 5300 13,3" FHD IPS touch, i7 8665U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 3 i5-1245U 14" FHD+ 16GB 512GB 1 év teljeskörű garancia
- HP Thunderbolt 4 kábel
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
. De nekik meg érdekük hogy vidd rendszeresen. Persze a tömítések öregszenek, biztos jobb ha mindig frissítik a kritikus helyeken. Bár ez inkább a professzionális felhasználásra igaz. Hobbi felhasználás mellett csak a kartömítés csere, de ha az meg szilikon ott is sokáig nem kell ezzel bajlódni. Másik kérdés hogy a Lelit milyen jól rakja össze a gépeit. Volt már nekem is a Cinquatotto-nál hogy elengedett egy tömítés egy éven belül. Az olaszok tudnak slendriánok lenni.