Hirdetés
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Ring - gyűrű-kúra
- Nem engedi el a 128 GB-ot a Google
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
-
Mobilarena
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
mgy
senior tag
Az év utolsó napjáig kellett várnom a legnagyobb kávés hullámvasútra, de megérte...
Nem tudom, kóstoltátok-e filterben a CM-es Frinsát, elég mókás kávé! Direkt nem olvasom el az ízjegyeket előre, hagyom magam meglepni. Azt láttam, hogy anaerob, meg natural, ez nekem nagyon kedvenc vonal, tegnap megcsináltam az elsőt, belekortyoltam, és majd kiesett a szemem, EZ MI?
Nagyon másra számítottam, így nem is igazán örültem annak, amivel találkoztam, a pohár végére lett picit kellemesebb. Ma reggel nyitottan - vagy inkább felkészülve az új élményre - ültem le vele, és míg ittam, végig fülig ért a szám (nem, nem csak addig). Most olvasom a weboldalon, mit írnak róla: "meghökkentő ízei semmi eddigi kávéélményünkhöz nem foghatóak". Ez 10000%-ig igaz. Nagyon rendben van, nagyon örülök neki, h ez jött az előfizuban!
---
Ma megkaptam a 19 grammos csomagjaim is, kíváncsiságból bontottam a gésát, hát, legalább elmondhatom, volt már ilyen is. Nem tom, lehet az elkészítéssel, vagy velem van a hiba, de nem tűnt túl sokrétűnek, kicsit még próbálkozok, hátha okosodok valamit.
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Okos Otthon / Smart Home
- OLED monitor topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Teljesen szürreális, ami az RTX 5070 Ti kapcsán történik…
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- A CannonKeys felkavarja a slim profilos billentyűzetek állóvizét
- Horgász topik
- Autós topik
- Samsung Galaxy Ring - gyűrű-kúra
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Új Razer Blade 16 QHD+ OLED 240Hz i9-14900HX 24mag 32GB 1TB Nvidia RTX 4080 12GB 175W Win11 Garancia
- Samsung 50" 4K smart Wifi-s okos tv UE50NU7022
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Vivobook S15 K3502ZA 15 notebook - i5 12500H 24GB DDR4 512GB SSD Intel Iris Xe IGP
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest