Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- VoLTE/VoWiFi
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Ismét elérhető a One UI 7 a Galaxy S24-re
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
andyTM
őstag
válasz
szobipeti199 #3898 üzenetére
- ha a launchernél engedélyezed az elfordulást, akkor az ájgó is fordul
-
ÁrPi2
senior tag
válasz
bagkri01 #3888 üzenetére
Igen ez a PUK kérés fura, kiprópáltam én is. Nekem egy SIM kártya van benne (Telenoros) és
a simcardmanagement-nél az infónál szürke az az egy, szóval nem nevezhető át például TeleNyomorra, vagy ilyesmi-- Az is bug itt (vagy tán featue??), hogy ha airplane módból bekapcsolom, akkor nem kéri újra a sim pinkódját .
Továbbá a launcher újraindulása szokott még előfordulni settings beállítások után a főképernyőről a menügombbal újra a settingset kiválasztva (unfortunately the systemlauncher has stopped)
Az akksihasználatot még nem tudom...
-
apeelme
addikt
válasz
szobipeti199 #3893 üzenetére
Blade szoftveresen "vitt mindent válogatás nélkül"...az avi pedig egy konténer fájl típus semmit nem mond. De ebbe ne menjünk bele kérlek.
-
gghrtz
őstag
Nem tudja valaki, hogy fektetett modban miert ilyen piszok lassu a telefon? Foleg a gepeles kozben...
-
maszati
tag
Nekem /sajnos/ G3N készülékem van.
-
bagkri01
őstag
Kifutottam a szerk időből, bekapcsoláskor nem pin kódot, hanem azonnal puk kódot kér. Ez miért van vajon?Az új miui romról van szó.És van dual sim támogatád az előbb tévedtem.
-
Pinochet
tag
Sziasztok! Volt valahol szó róla, hogy a fényképező részt lehet valahogy javítani. Nem találom, pedig pár oldalt átfutottam. Nagyon zajosak-homályosak a képek...
-
apeelme
addikt
válasz
szobipeti199 #3884 üzenetére
Ez teljesen normális...nem mindent kezel hardveresen.
-
bagkri01
őstag
Feltettem a miui romot, de nincs benne dual sim támogatás, ezért kb 10 percig volt fent. Na meg a kezelőfelület sem jön be annyira. Nem tudtam belépni a fejlesztői opciókba, a telefonról menüpontba.
-
ans
aktív tag
válasz
szobipeti199 #3858 üzenetére
Nekem a CWM-mel telepíthető GPS conf segített, a pontosság nem annyira javult, viszont jóval hamarabb feléled.
[link] -
apeelme
addikt
válasz
szobipeti199 #3881 üzenetére
Szvsz a film...de ha megosztod hogy más is kipróbálhassa előrébb jutsz.
-
szobipeti199
tag
Találkozott már valaki olyannal, hogy a hosszú filmeken a hangot nem játsza le, rövid filmnél meg minden ok?
Mobo playert Mx playert meg mindenféle codecet próbáltam hozzá, mégsem jó. Mi lehet a gond? -
hevizms
addikt
válasz
maszati #3878 üzenetére
Ez nem csak neked szól,hanem mindenkinek aki arra vár hogy valaki más teszteljen és eredményt mondjon.
Te is letesztelheted minden következmény nélkül az új romokat.
CWM/backup és akkor van egy rendszer mentésed amit a CWM/restore-val visszaállithatsz az új rom kipróbálása után.Visszaállitás után ugyanaz a rendszer fogad ami most van.
Pont ezt szeretem a legjobban a CWM-ben.
Bármilyen új romot kipróbálhat az ember úgy,hogy semmit nem kell újraállitgatnia és letöltögetnie a rfégi rom visszatétele után
-
gabika318
aktív tag
Google-ről is letölthető a MIUI V5, egy kicsit gyorsabban:
https://docs.google.com/file/d/0B9fnfPsVyc3WX1NzV3NhaC0xRVU/editFordítást nem tartalmaz.
-
Cyberjack
csendes tag
Sziasztok!
Valaki észlelt már olyat, hogy a videó felvétel nem az igazi?
Gondolok itt arra, hogy nekem vissza játszva kicsit gyors minden amit felvett ill. olyan érzés mint, ha kihagyna képkockákat.
Próbáltam a gyári felvevőt meg egy másik programot is. -
apeelme
addikt
-
szobipeti199
tag
-
apeelme
addikt
-
apeelme
addikt
"nagy kérés - gondolom lehetetlen - lenne, hogy a telefonlogban, ahol a hívási lista megjelenik, bal oldalra (balkezes vagyok) kerüljön a telefon ikon, amivel hívni tudok?" - így hirtelen szvsz megoldható...én is balkezes vagyok.
"Tudom, hogy volt, de a kioldás után miért rezzen egyet a vibramotor, ha már mindent kikapcsoltam a beállításoknál?" - kioldáskor pontosan hármat rezzen csak nehéz észrevenni. Először amikor megfogod a "lakatot", másodsor amikor ráviszed vagy a feloldásra vagy a kamerára, harmadszor pedig a kiválasztott ikonon lévő felengedéskor...és kikapcsolható persze nem olyan egyszerű...mélyebb módosítás szükséges. Mivel páran már keresték így elképzelhető hogy megcsinálom egy patch-ben...csak lenne ennyi szabadidőm.
(#3858) szobipeti199 : A 3-4 fix hold szabad ég alatt nagyon karcsú...és a pontosság mennyi? 30-40m? (Accuracy)
-
szobipeti199
tag
Na megcsináltam a GPSt. Szabad ég alatt kb 1 perc alatt 5-6 antennára fixált, olyan 20-30 pontot vagy mit adott nekik(narancs meg citromsárga). 10 perc elteltével második próba, akkor csak 3-4re tudott fixálni. Ez még elfogadható nem?
"énmegyeket" belehet állítani, hogyha fordítom a telót azis forduljon? -
sasa311
veterán
válasz
gabika318 #3855 üzenetére
Én azt nem értem, hogy miért buzergáljátok teszt nélkül azt a szerencsétlen GPS-t.
Tegnap volt nálam 3 db G3N + két hete a sajátom + Lantosberryé.
Az összesen 5.
Ebből 1 (!!!) db-on kellett lefuttatni a GPS javítást, a másik 4 egy sima EPO frissítés után 1 percen belül fixált 5-11 hold között in use. Az 5. "gyenge láncszem" pedig a fixálást után 8 holdat fixált, 15-öt látott (előtte 2-őt látott 0 fix).SZVSZ kár buzerálni egész addig, amíg ki nincs próbálva.
-
gabika318
aktív tag
Nem akarom a "DarkSide" népszerűsítője lenni, de a GPS-el kapcsolatos tapasztalataimat leírnám:
Szóval, amikor megvettem az ("utolsó-szériás") G3-at, ráraktam találomra egy "ÉnMegyek KilencPontxyz" verziót. Meg sem próbáltam simán egyszerűen bekapcsolni a GPS és navigálni, hanem végignyomtam azt a sokpontos leírást.
Nos az eredmény az lett, hogy néha fixált elég gyorsan (3-6 perc), néha egyáltalán nem talált hódat...Most ismét felraktam Apeelme féle 404 romot, de az ÉnMegyek verziót lecseréltem egy másik verzióra.
Nem csináltam semmi mást csak végigpipáltam az összes boxot a helymeghatározó eszközöknél, letöltöttem az EPO-t és kész. (Mobilnet aktív.)
Elindítottam az ÉnMegyek-et és csodák csodája, már a szobában talált egy hódat, majd amikor odaemeltem az ablakhoz, gyakorlatilag az ÉnMegyek azonnal fixálta a pozíciómat.
Tehát lehet, hogy a GPS probléma kettős, lehet szoftveres, lásd feljebb vagy hardveres a gyenge antenna miatt. vagy mindkettő...
Ha valaki ezzel kapcsolatban további információt szeretne, keressen PM-be.....
-
slezakimi
senior tag
Egy érdekes jelenség.
Egész nap hibátlanul megy a telcsi.
Este lerakom bekapcsolva.Reggel kézbe véve,térerő ikon fulon,3 g jel kinn,de se telefonálni nem tudok se hívni nem tudnak.
Ujraindítás után jó.
Csak hosszabb sleepnél vettem észre.
Valami ötlet? -
esztam
csendes tag
Bocsánat.. kicsúsztam a szerkesztési limitből Lidl megválaszolta
és kissbg is -
esztam
csendes tag
Ha nekem nincs EPO és A-GPS beállítás, akkor hogyan javítsam a GPS-t? Az eredeti 4.0.4-es romomon nem volt gond a GPS-sel, de amióta 4.1.2-eset használok, azóta néha előfordul, hogy csak az aksi ki/be javít a dolgon.
[Screenshot] -
gabika318
aktív tag
válasz
gabika318 #3842 üzenetére
Bocs, kicsúsztam a szerk. időből, a helyes letöltési link:
apns-conf.xml -
gabika318
aktív tag
Egy kis "minimódosítás" vodásoknak:
Az alapértelmezett APN listában nem volt benne az előfizetéses internet, illetve úgy volt benne, hogy vitamax.internet.vodavone.net.
Módosítottam a apns-conf.xml fájlt, most már külön van a vitamax-os és az előfizetéses internet APN-je./system/etc mappába kell másolni
Letöltés:
apns-conf.xml@Apeelme: Ha esetleg majd dobsz fel újabb 4.0.4 rom-ot, ezt megköszönném ha beledobnád.
-
feca83
tag
bluetooth problémàba utàna olvastam. az auto bluetooth firmware-e a gond. valami energia takarékossàg miatt azt hiszxi hogy màr nem kell és szét kapcsol. az autot elég nehéz lenne frissiteni. viszont a g3n gyàri angol-al nem kapcsolt szét. appelme frissitéssel meg igen. amugy nagyon tetszik a rom és köszönöm. màr csak erre kéne valami megoldàst talàlnom.
-
bb71
őstag
Múltkor ezt a 15%-os pihenőt emlegettem, amit láthattok a historikus adatokban előző hozzászólásomban...
Más: nagy kérés - gondolom lehetetlen - lenne, hogy a telefonlogban, ahol a hívási lista megjelenik, bal oldalra (balkezes vagyok) kerüljön a telefon ikon, amivel hívni tudok?
Tudom, hogy volt, de a kioldás után miért rezzen egyet a vibramotor, ha már mindent kikapcsoltam a beállításoknál?
Ha lesz időm, egy kicsit ráfekszem a GPS-re (egyedül ezzel nem vagyok megelégedve, gyakorlatilag ez így nekem egy 99.9%-os telefon), tegnap este olvasgattam, amit már apeelme is belinkelt francia fórumot...
Nektek is lezárja a képernyőt telefonálás után? Vagy benézek valamit, vagy csak a bejövő hívás esetén látom?
-
bb71
őstag
Még mindig várom az ötleteket és/vagy útmutatót, hogyan készítsek screen capture-t ICS alatt, nekem nem jön össze a Voldown+Power nyomásra.
-
GazVezír
tag
50 új hozzászólás fogadott estére. Már azt hittem, hogy megérkezett a hivatalos szoftverfrissítés
.
Tipp: lehet nekem minden új, s ez már mindenkinek egyértelmű funckió, de telefonálás közben ha megnyomod a kikapcsoló gombot, akkor csak annak újboli megnyomásával éled fel a kijelző ignorálva a közelség érzékelőt. Lehet én nem tudok telefonálni, de gyakori probléma, hogy telefonálás közben ébred fel a kijelző, mert rosszul tarthatom a telefont.
-
bb71
őstag
-
Dominó85
addikt
válasz
apeelme #3817 üzenetére
Mindjárt olvasom is újra az egészet.
Küldtem priviben a kért .odex fájlt.Pinochet
PowerAMP Player, csak az a baj, hogy havonta meghülyül a license miatt (nem minősül wareznek, mivel Google Playen ingyenes a Full Launcher + Patch hozzá). Ha ez nem zavar, akkor azt tudom ajánlani. -
Pinochet
tag
Úgy tűnik (nem akarom elkiabálni), hogy a kártya visszaállítás segített, egyenlőre felmentek a cuccok.Más
Zenehallgatáshoz nincs valami olyan megoldás amivel kicsit finomítani lehetne a hangerőt? Van egy elég jó fülesem, és a leghalkabb állapotban is elég hangos, ami adott esetben kicsit zavaró, néha pont ennek a hangerőnek a fele is elég lenne...Ötlet? -
apeelme
addikt
Frissült a Téma összefoglaló:
- Hasznos linkek, és a ROM linkek bővültek, módosúltak
- Gyakori kérdések bővült
- 2.12 Milyen memóriakártyát vegyek?
- és kaptunk egy szép Téma tudnivalókat egyelőre ennyi információval és ilyen minőségű logóval, utóbbit még majd javítom, előbbire esetleg ötleteket várok... -
apeelme
addikt
válasz
szobipeti199 #3811 üzenetére
Mint már korábban is -nem egyszer- beszélgettünk róla NEM CSAK a töltő fogja szabályozni a töltés idejét, ott van még a bootloader ami igen komolyan beleszól a dolgokba, békélj meg vele hogy ennyi idő alatt tölti fel...de legalább nem Blade1 hogy estefelé már fel kelljen rakni.
A regisztrációkor elfogadtad a Fórum alapelveit azaz nem érvényes semmi ami neked kézenfekvőbb ha az ütközik a szabályzattal.
De Te sem örülnél ha én vagy valaki más pl. 8 felhasználónak 8 külön üzenetben válaszolna, neked meg egész nap csak görgetned kell csak lefelé mert számodra felesleges információkat tartalmaz(hat). Átláthatatlan!Legyünk tekintettel másokra kérlek!
-
maszati
tag
válasz
szobipeti199 #3811 üzenetére
Jiayunál még nem tapasztaltam, de pl apám alcatelén /droidos/ és a régi samsungomon/szintén droid/ azon tapasztaltam, hogy némely töltőktől meghülyültek. Próbáld meg másik töltővel, ha van rá mód.
-
szobipeti199
tag
válasz
sasa311 #3808 üzenetére
1250es akksi van a bladeben. Az oké hogy nagyobb az akksi, énis gondoltam rá. De kb 2x nagyobb akksit 4x annyi ideig tölteni. Furcsa. De akkor ezek szerint ez így jó. Villogás nem egyfolytában, szakaszosan 2-3 percenként. Néha nem csinálja 10-20 percig sem. Lehet kontakthiba
GPSes mókoláshoz feltétlen szükséges a 100%ig töltött akksi?
@apeelme: Ha egy embernek írtam volna, akkor természetesen használtam volna a szerkesztést. De így hogy különböző embereknek, így nekem az a kézenfekvő, hogy éppen arra a hszre kattintok meg válaszolok, amire ténylegesen válaszolok. De ha itt nem így kell, akkor bocs nem így fogok.
-
gabika318
aktív tag
válasz
apeelme #3800 üzenetére
Nagyon köszönöm a fáradozásod! Akkor maradok az Xperia Z Launcher mellett. Még1x köszi!
Zsolt_72:
Elvileg ehhez nem kell egyik wipe sem. -
sasa311
veterán
válasz
szobipeti199 #3807 üzenetére
Egy 2750 mAH akkut a fizika törvényei szerint egy 700 mAH-s töltő nem tud feltölteni 45 perc alatt
A miértjét majd az elektronikában jártasabb kollégák kifejtik, de már régebben ki volt számolva, hogy a G3 elektronikája 700 mAH körül engedi tölteni az akkut, azzal meg 5 óra körül van a full töltés.
A Bladebe amúgy ha jól emlékszem valami jóval kisebb ( tán 1300?) akku van.Viszont a villogás érdekes, az enyém ilyet nem csinál, csak akkor, ha PC-hez van csatlakoztatva USB tárként. (akkor csinálja)
A Bladebe amúgy ha jól emlékszem valami jóval kisebb ( tán 1300?) akku van.
-
szobipeti199
tag
válasz
sasa311 #3803 üzenetére
Érdekes. Én megvoltam ijedve, hogy valami nem jó. ZTE Blademet max másfél óra alatt feltöltötte. Fényképezőgépnek is elég 1-másfél óra. Neten azt olvastam, hogy ezeknek az új akksiknak 45 perc az ideális töltési idő. Hogyis van ez akkor?
Más. Töltés közben néha felvillan a képernyő. 2-3 percenként kb 5 secre. Ez beállítás, vagy valami hiba? -
apeelme
addikt
válasz
szobipeti199 #3802 üzenetére
Idézet a Fórum szabályzat-ból:
"Ha 5 percen belül eszedbe jut még valami a hozzászólásod után, akkor használd a (Szerkesztés) gombot, ezzel szerkeszteni tudod az aktuális hozzászólásodat." -
Orf3usz
tag
válasz
szobipeti199 #3802 üzenetére
Ha több embernek is írsz, vagy gyorsan utána is akarsz valamit írni használd a szerkesztés gombot.
Pl. ha egyszerre 3 hozzászólásra válaszolsz:
@Sanyi [szöveg]
@Laci [szöveg]
@Pisti [szöveg] -
sasa311
veterán
válasz
szobipeti199 #3801 üzenetére
Az reális, 5 óra alatt tölti fel akkor 0-100ra.
-
szobipeti199
tag
Az normális, hogy fél óra alatt alig tölt 5-10%ot? Gyári töltővel is, meg ZTE 700mahs töltővel is ugyanez a helyzet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- FÜGGETLEN iPhone 13 Pro 128GB Alpine Green / Zöld
- Apple iPhone 12 // 128 GB // Kártyafüggetlen // 78% akku
- iPhone 16 Pro 256 GB Natúr Titán - gyári állapot - 40 ciklus- APPLE GARANCIA
- Samsung Galaxy S21+ 8/128 GB
- iKing.Hu- Apple Macbook 13 M1 Pro Touchbar - 2020 - Használt, karcmentes, 22 töltés
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Xiaomi Redmi 9AT 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Sennheiser Momentum True Wireless 3 (2222132) (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest