- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A71 - elég ennyi?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Apple AirPods 4 - ismerős is, új is
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Orf3usz
tag
válasz
Orf3usz #9734 üzenetére
Megoldódott. Kiderült, hogy az összes kezem ügyébe kerülő kábel rossz volt, egy Nokia gyári kábellel megy. Plusz csak akkor érzékeli az ADB vezérlőt a Windows, ha a telefon "médiaeszköz" üzemmódban van (legalábbis a háttértárral nem megy). Most minden működik, a drivert se kellett cserélni.
-
Lidl
senior tag
válasz
Orf3usz #9716 üzenetére
Hali,
nekem a PSenzorral volt gondom, de nem a kalibrálás, hanem az, hogy szinte egyáltalán nem működött.
Ugyan az volt a jelenség, hogy nem oldott fel a képernyő, telefonálás után.
Az volt a megoldás, hogy szétszedtem és megpucoltam az üveget a PSenzort előtt.
Kívülről is lehetett látni, hogy nagyon poros volt, és az zavarta.
Más kérdés, hogy viszonylag nehéz volt szétszedni, és a hangerőszabályzó gombok szalagkábele el is szakadt, de összetákoltam, és működött utána a szenzor.
Ha ezt kipróbálod, akkor azért készülj neki rendesen.
Én is csak ezért mertem, mert már nincs használatban a teló. Sajnos egyéb hibái is vannak, az a baj.A SIM-es problémára nem tudok megoldást. Esetleg, ha megpróbálnál ROM-ot cserélni? Vagy gyári reset?
Lidl
-
-
Orf3usz
tag
válasz
Orf3usz #9456 üzenetére
frissítés: bekapcsoltam a mutató helyének mutatását. Vízszintes sávban nyom össze vissza ha épp kijön a hiba. Mostanában nêhányszor belökték az ágy mögé meg le az aszalról, többször fejreesett, lehet hogy kilazult a digitizer kábele. Per pillanat jól működik. Úgy látszik a kisöcsém bármit tönkre tud tenni. :/
-
gabika318
aktív tag
válasz
Orf3usz #9073 üzenetére
Orf3usz
Tartok tőle, hogy ez a ROM nem az Indiant féle magyarítást tartalmazza, mert túl sok olyan string nincs lefordítva (nálam legalábbis angolul jelenik meg), ami az Indiant féle screenshotok szerint magyarnak kéne lennie.Ezt a repot használtad az apk-k beforgatásához???
github::Indiant/LeWa-v5-Translation=Hungarian Translation for LeWa OS v5 based on Android v4 (by Indiant)
sergio81
Próbáltam a Note3 portot, bár én nem vagyok kibékülve a Samsung felülettel, na meg nem bántam volna, ha a kedves modder békénhagyja a systemui.apk fájlt, mert így a Gravitybox hozzá sem tud nyúlni jónéhány dologhoz, ami statusbart érinti.fa4hu
LEWA OS alatt lehet állítani az érintőgombok fényeit a Beállítások alatt. -
feca83
tag
válasz
Orf3usz #9046 üzenetére
Lehet igazatok van... viszont a torony keresésre annyit hogy 1 nap alatt sokszor vezetek 4-500km-t is. Na itt is van torony keresés bőven. Weaklock volt fent de A face és messenger volt a legerősebb fogyasztó ébresztő... De ezt tudtam. Kipróbálom ezt a másik progit is. A második napnak úgysem mennék neki tehát ha estig kibírja nekem az jó, és ha... mindezt akadás mentesen teszi az a legjobb. :-)
-
gabika318
aktív tag
-
Orf3usz
tag
válasz
Orf3usz #8950 üzenetére
Ismétlem a kérdést, valaki aki ért hozzá légyszíves kalapáljon össze egy ROM-ot a LeWa V5 fordítás alapján! Többen ki szeretnénk próbálni, jók a visszajelzések mind más telefonok esetében mind a G3 ROM angol verziójánál.
A fordítás benne van a JBART legújabb verziójában.
Köszi -
Dominó85
addikt
válasz
Orf3usz #8903 üzenetére
Nincs mit, remélem még nagyon sokáig hiba nélkül tenni fogják a dolgukat. Apumnak rögtön megtetszett a Jiayu (pedig eddig is azt használtam előtte), amint meglátta hogy új telóm van...
Az agy itt nem én vagyok hanem Gabika, Sanyesz, Hevizms és Apelme, de köszönöm az elismerő szavakat. A Hongmi-ról is hasonló tesztet fogok írni, mint a G3-ról, de egy fix gyenge pontja már biztosan lesz. Ez pedig az aksi (2050mAh), ami jelen állás szerint 1, max 1,5 napot fog bírni nálam. Cserébe viszont a kamerája top 10-es, GPS 5-6sec alatt fixál és stabil, továbbá a G3-on a mobilnet csupán H jelzést adott és gyors volt, de a Hongmi-n H+ van és köhöm na...
-
törölt tag
válasz
Orf3usz #8610 üzenetére
Nem szeretnék vitát a LeWa témáról, mivel megkérdezted válaszolok.
Reméljük hamarosan elkészül, azután a githubon megosztva tudja majd kezelni a jBart.
Így mindenki magyaríthatja saját magának az adott telefonra való Rom-ot.
Tehát nem romot készítünk, hanem magyarítást.
Aki kedvet érez hozzá(reméljük hamarosan) használhatja.
[TESZT SCREEN] -
nezo11
csendes tag
válasz
Orf3usz #7910 üzenetére
Szia, ajánlom a Link2SD programot. Ezzel át tudsz helyezni programokat az SD egyik külön formázott partíciójára. Ezt úgy látja mintha a telefon memóriájának "része" lenne. A formázáshoz leírás: http://forum.androidhungary.com/threads/1267-Tutorial-Link2SD-azaz-hogy-rakhatod-az-összes-Appod-SD-re. Nekem azóta memória hiány problémám nincs.
-
andyTM
őstag
-
Sanyesz.
őstag
válasz
Orf3usz #7799 üzenetére
Ha erre gondolsz, akkor lehet váltani:
Beállítások -> Adathasználat/További beállítások -> Mobilhálózatok -> Hálózati mód.
Itt ráböksz a megfelelő SIM-re és kiválasztod a Csak GSM opciót.(#7796. Old Gyfland) Nem világos, mi lehet baj, mert nekünk hevizms-sel gyakorlatilag egyidős a telefonunk, még azt sem lehet mondani, hogy másik összeszerelésből való. Neki nincs baja az SD-vel.
-
nyulnyulu
senior tag
válasz
Orf3usz #5629 üzenetére
a lezárt telefont megoldottam,már csak magyarosítani kell,én voltam idiota mert nem tudok annyira angolul és a wifi m jelszav beállitása helyett lezártam a telót!Elnézést a lámaságomért és a nyávogásomért,magyarosítást meg vhogy megoldom,utána olvasok és vhogy megcsinálom!még egyszer SORRY
-
miklosandras
csendes tag
válasz
Orf3usz #5122 üzenetére
Ha a Light Flow (full, megvásárolt) alkalmazásban beállítom a Direct mode -ot, akkor nekem csak 3 szín marad: piros, kék és lila. Hogy értetted a színkeverőt? Hogy van neked akkor ez beállítva? Ha nincs beállítva a Direct mode, akkor a 3 ledet tudom használni, de keverni nem...
-
Lidl
senior tag
válasz
Orf3usz #3774 üzenetére
Csiga taszító szalag
Szerintem jó lehet, csak arra kell vigyázni, hogy az öntapadós része, biztosan nem vezeti az áramot, tehát meg kell tisztítani azon a pici felületen, ahol a meglévő antennához, vagy csatlakozópontpokhoz érintkezik.
Amúgy szerintem valóban jó lehet, én is hasonlóval próbálkoznék.Lidl
-
andyTM
őstag
válasz
Orf3usz #3709 üzenetére
-
ne hívj fel, mert én is kint vagyok ausztriában feltöltőkártyással és ha felveszem, az sokba kerül
- menj valami parkba, ahol kevés a ház; ott próbáld
, Bécs belvárosában is alig talál jelet, de mit is várhatnék 4 méterre vannak a házak egymástól, éppen csak betuszakoltak egy utat, meg két járdát közéjük.
-
persil
nagyúr
válasz
Orf3usz #1850 üzenetére
Senki nem mondta, hogy a gorilla nem fog megkarcolódni. Csak lényegesen nehezebben.
Egyébként meg nincs olyan kemény üveg, amit egy homokszem ne tudna megkarcolni. Nem a kulcs, meg a csavarhúzó jelent ezekre veszélyt, hanem az apró kristályszerű szemcsék.
Valszeg valami kis szar belement/benne volt a zsebedben és ennyi. -
gghrtz
őstag
válasz
Orf3usz #1384 üzenetére
Helló!
Van már használható 4.1.2 a G3 alá ?Egyébként a rejtett fejlesztői módban van olyan(4.0.4 telefonról, sokszor katt a verziószámra), hogy GPU-renderelés erőltetése, és ha azt bekapcsolom 10%-kal több pontot kaptam Antutuban, és simábbak az animációk is.(Legjobban a Hir24-en vettem észre, hogy az eddig szaggató forgatás animáció teljesen sima lett.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung galaxy S22
- Apple iPhone 13 Mini / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 84% akku
- Samsung Galaxy A16 128GB Kártyafüggetlen 12 Hónap Garancia 0 perces készülék
- Samsung Galaxy S23 Ultra / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garancia
- Samsung Galaxy A55 5G / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF A620M R7 7700 64GB DDR5 500GB SSD RX 6800 XT 16GB ZALMAN I3 NEO Seasonic 750W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- AKCIÓ! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
- HP Omen 80G8E9 - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB Type-C
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest