Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- VoLTE/VoWiFi
- Apple iPhone 17 - alap
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Yettel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Motorola Moto G06 Power – nagyfater új zakót vett
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
hevizms
addikt
Hello.
Rég túl vagyok már a szinkronizáláson,nem azzal van gondom,illetve csak azt tudom mondani hogy csak az egyik simen tárolt neveket adja ki,a másikét valamiért nem.
Ugyanigy vagyok a sim-ek elnevezésével,de ezt leirtam egyértelműen.A beállitásokban a sim állitási lehetőségeket hiába nyomkodom,nem reagálk,sőt elhalványit va van mindkettő. -
Sanyesz.
őstag
Mert nincs rajta. Valamelyik ROM letakarította. Tedd vissza MobileUncle Tools-szal, de innen indítsd el CWM-módban, hanem kapcsold ki a telefont és úgy.
-
esztam
csendes tag
yabe rom alatt egyelőre nem tudom működésre bírni a 3g-t és hsupa-t.. csak gprs megy.. :S
-
bagkri01
őstag
OTG képes a jiayu, érdemes kábelt venni hozzá?
-
bb71
őstag
Olaszul sem tudok, de ezen nem szoktam fennakadni:
Ottimizzazione della fotocamera:
[link]valami javítás lehet a kamerához, valaki
tönkretehetné vele a telefonjátazaz kipróbálhatná, ha tökös legény...forrás:
[link]***************************
Itt meg a GPS problémáról értekeznek, de most nincs időm "átolvasni":
[link] -
bb71
őstag
válasz
Sanyesz.
üzenetére
Egyik egy kérés, hogy a hangerő gombra is kijöjjön alvó állapotból a teló!
A másik, hogy 15% akkutöltötség alatt nem villogott a piros LED -ezt meg kifelejtette ervius.
Végre, Sanyesznek örömet tudtam okozni!!!
Megkérdeztem erviust, hogy a magyar nyelve beletenné-e? -
Titi76
aktív tag
Köszönöm a gyors válaszokat. Akkor még utána olvasok ennek a térerő problémának s ha csak egyedi lesz, a hónapban beújítok egyet ha sikerült eladnom a Defy-t.
Üdv -
Sanyesz.
őstag
válasz
sasa311
üzenetére
Nem hinném, hogy bármi hátrány lenne ebből. Ezt én már novemberben írtam, bár nem jött rá reagálás akkor sem...

-
sasa311
veterán
Most nézegettem a G3-amat, és a hátlapba 1 db IMEI van beírva. Eddig csak olyan dual simes telefonom volt, ami KETTŐ IMEI-vel rendelkezett. Ez így rendben van?
-
Dominó85
addikt
Szia Titi76
Én ZTE Blade-ről váltottam és ahhoz képest ég és föld a különbség.
Az FM rádiót múltkor a SuperGym-nél kipróbáltam (körbe körülöttem bazi magas beton épületek), jó volt a vétel. A rádióból fel is tud venni a készülék egészen pontosan .3gpp formátumban. Ezzel kis gond, hogy G3-on lejátszva jó a hangja, de gépen már koránt sem. Viszont ha átkonvertálod mp3-ba a gépen is korrekt lesz a minősége. Fura minden esetre.
A beépített hangszórón én szoktam egérmozizni és zenét hallgatni (pl.: fürdés közben
) MX Player, illetve PowerAMP progik mellett nagyon jó a hangja. Telefonáláskor eddig nem jött panasz, sőt a Blade óta nincs, vagy nagyon elenyésző a visszhangzás, de többnyire ez az egyik fél sara (pl.: zárt beton bunkerből telefonál...
).Fülesen keresztül változó a zenehallgatás élménye. Erről van is a logout-os G3-as cikkemben egy rövid szösszenet. Én egy 12 éves Panasonic (nem felvevős) fülessel használom nagy megelégedéssel. De a fentebb leírt PowerAMP programnak nagyon jó EQ-ja van és a hangszíntől kezdve a dinamikán át minden állítható benne. Nyilván így sem lesz dr.Dre Beats audio minősége, de az kit érdekel.
Rezgés erőssége változó, ha a zsebemben van megérzem, ha a kabátomban van, akkor vagy észreveszem vagy nem. A ZTE Blade rezgőjénél jóval gyengébb, de engem nem zavar. Ha valamit elmulasztok úgyis villog az állapotjelző led.

Remélem valamennyi kérdésedre kielégítő választ adtam.

Dominó (Péter)
-
andyTM
őstag
- a cwm 5-ös verzió és a 6-os is teljesen másképpen ment, ezért nem tudja visszafejteni a másik; nem beszélve a twrp-ről, ami ugye tapicskolós(nem kell a gombokkal szórakozni).
- a twrp-ben azért jó gondolkodni, mert több lehetőséget kínál, persze megvannak a veszélyei is a hozzá nem értőknek, viszont a - scatteresek kivételével - minden rommal elboldogul.hevizms
- a számok helyett a nevek kiírásához szinkronizálnod kell, vagy importálni a simen lévő neveket.
- ahhoz, hogy mindkét sim szolgáltatóját kiírja, neked kell beállítani, hogy milyen nevet írjon ki, külön-külön.esztam
- előtte megvolt a wipe-olás mindenhol????
-
esztam
csendes tag
Az összefoglalóban linkelt miui-val kapcsoaltban:
Feltettem az összefoglalóban található recoveryt, és recovery-ből fel akartam rankni ezt a romot..Az eredmény:
assert failed: getprop("no product device") == "H958" || getprop("ro.build.product") == "H958"
E:Error in /sdcard/G3-4.1-MIUI-BI2.zip
(Status 7)
Installation abortedennyi.. már igazán örülnék ha valaki javasolna egy ténylegesen nagyon jól működő romot..
-
sasa311
veterán
Mindenre én sem tudok válaszolni, de:
- A beépített hangszóró nagyon erőteljes, mégis tisztán szól, szép hangokkal
- Rezgés szerintem kifejezetten jó, nem "kerreg", mint a régi nokiám, hanem finoman rezeg, hangja mégis kevés van.
- A gyári fülest ugyan ki sem csomagoltam, de van egy Ozone attack fejhallgatóm, azzal közepesen jó minőséget produkál. Messze nem olyan, mint a PC-n hangkártyáról a lossless(bár igen jó hangkártyám van), de bőven van olyan jó, hogy szerintem egy fülbedugós fülesen ne lehessen észrevenni a különbséget.
- FM rádió (szintén Ozonnal) szépen, tisztán, részletgazdagon és hiba nélkül szól benn a szobában.Ha sima fülessel akarod használni rádiózni nem pedig lossless operát hallgatni profi fülessel, akkor nem hiszem, hogy lesz vele gondod.
-
hevizms
addikt
Próbálgatom a miui romot.
Ami nekem fura hogy felül csak 1 sim jele van,de amugy használja mindkettőt.Legalábbis hivásnál megkérdezi.
Viszont semmit nem enged állitani a sim-eken.Látszik a beállitások/sim info-nál a 2 sim,de elhalványitva,tehát hiába próbálok rányomni nem történik semmi.
Vagy máshol kellen állitgatni?
Ami még érdekelne azoktól akik próbálgatják hogy azt hol lehet beállitani hogy ne a számot irja ki ha hivnak hanem a hozzátartozó nevet?Amúgy tetszetős kis rom.Pár napig biztos használom,de ha ez a név megjelenités nem oldódik meg akkor még addig sem.

-
WolfManus
csendes tag
Amiről van tapasztalatom:
rezgés: SAMSUNG tab-hoz képest gyengébb, de szerintem korrekt, határozott.
hangszóró: kihangosításra, hívásjelzésre jó, zenehallgatásra nem használom / használnám.
hallgató: jó / tiszta / tökéletesen érthető, van benne hangerő tartalék zajos helyen, nem torzít. hangerő beállítás az alsó szekcióban nagyot ugrik, de van rá megoldás (asszem Mobiluncle tools-al, csak még nem volt rá időm...)
fülhallgató+zene: a gyári felejtős... PowerAmp + régebbi Sennheiser MX760 fülessel meglepően jól szól (akusztikus, elektronikus zene), kell egy kicsit noszogatni equalizerrel (főleg FLAC formátumot használok). -
kymco
veterán
A feltett kérdéseidre nem tudok válaszolni, de mivel én is defy-ről váltottam, egy nagy különbségbe beleszaladtam: telefonáláskor a defy-nél soha nem volt térerőproblémám, a jiayu-nál rosszabb a helyzet. Ugyanabban a lakásban érezhetően rosszabb a vétel minősége. (A mi lakásunk ebben sajnos jó teszt hely, mert az átlagtól gyengébb térerő miatt több telefonnal volt gondunk.)
Egy átlagos helyen nincs gond.... -
Titi76
aktív tag
Sziasztok.
Lenne pár kérdésem vásárlás előtt elsősorban Defy-ről váltó droidsorstársakhoz.-Milyen az FM rádió érzékenysége?
-Milyen minőségű a beépített hangszóró illetve a kis hallgató? (Hangszóró: zenehallgatás/hívásjelzés, hallgató: telefonbeszélgetés)
-Milyen minőségű a fülhallgatón keresztüli zenehallgatás (persze nem a gyári fülessel)?
-Rezgés erőssége?Egyenlőre ezekre a kérdésekre nem találtam egyértelmű választ.
Nem szeretnék csalódni a Jiayu G3-ban, de a Defy ezeken a téren véleményem szerint kimagaslóan jó volt.Válaszaitokat előre is kösz.
-
ÁrPi2
senior tag
Gabika318 már linkelt egy lengyel fórumot ahol elérhető az angol TWRP 2.4.1.0 JY-G3 -hoz, amelyet én már kipróbáltam (mobileuncle-val felraktam a benne lévő recovery.img-t) és jól felrakható vele az a 592zn-féle MIUI rom, amihez pedig most épp magyarítást keresek , de amúgy jónak tűnik .
Minden tiszteletem apeelmének
ha küszködik az ilyen vagy olyan cwm recovery módosításokon, azok tökéletesítésén. -
ÁrPi2
senior tag
válasz
hevizms
üzenetére
Apeelme a cwm5.5 -öt módosította ,de namármost ha a 6.0.1.5-öt módosítaná (miui, assert error tekintetében) akkor,
restorálható lenne-maradna a hatos-CWM-mel készült mentés is sőt ha lefelé kompatibilis (az "új" CWM-6.0) akkor
az 5.5 -el készült mentés(ek) is.Én már akkor arcátlanul egy olyan (angol) TWRP módosítást szeretnék amivel restorálhatóak cwm5.5 és cwm6.0-ban készített mentések is.
Mert ugye: A csájnízok (592zn) TWRP-féle recovery-t kínálnak az általuk kiadott közreadott MIUI-rom felrakásához.
(Rikoveri==CWM?? Kisgyerekkoromban a 2.évezredben azt hittem hogy a zsilett (Hhjaa.."Gilette") az
egy közönséges szinonimája a penge szónak.Nagyapám mindig zsilettel beretválkozott.) -
hevizms
addikt
válasz
üzenetére
Felraktam a módositott cwm-et.
A miui rom sikeresen telepithető vele.Kipróbáltam.
Viszont kipróbálás után visszaakartam állitani az elmentett backup-omat.
Nomtam egy restore-t viszont pár mp után hibaüzenet!!!!!!
Namármost ez vagy csak nálam csinálja vagy másnál is?Egy próbát majd valaki pls.
Visszaraktam a másik cwm-et és azzal simán telepitettem a mentésemet. -
Dominó85
addikt
-
domerator
veterán
válasz
apeelme
üzenetére
Üdv Nektek is!

Grat a telódhoz! Én is vágyakozva nézem a G3 képeket, de jelenleg nem engedhető meg, úgyhogy használom az Ace-t (épp ma fagyott xarrá csörgés és rezgés közben nemtudomsokszázadszorra... szóval "imádom")

A G3 csapat lehetőségei igencsak pozitívba lendültek hogy te is birtokolsz egy ilyet!!

(Ace-t nem akarsz használni? Naa, csak addig, míg rendbe nem rakod valamelyik romot, hogy lehessen rendesen használni!)

-
gabika318
aktív tag
válasz
üzenetére
Köszönjük!!! Már fel is dobtam a "régi-új" CWM 5-t!!!
Még egy kérdés:
Most ezzel az új CWM5-el ugye telepíthetem gond nélkül a MIUI-t?
Majd ezután, -ha akarom- ugyanezzel a CWM-el vissza tudom rakni akár a sima 4.0.4-et is?
Mert az SP Flashtool-tól félek mint a tűztől...
-
sasa311
veterán
válasz
vizslakutya
üzenetére
A minideal-es árra "csak" az ÁFA jön rá - ha rájön. Sima postával elég sokszor átcsusszan a vámon a csomag.
-
domerator
veterán
válasz
üzenetére
Szemmeltartom a lényeges dolgokat az arénán

Jó ez a G3, tetszik nagyon.

A rom reflash-t úgy értsd, hogy az alapoktól... vagyis alap gyári rom, aztán a Kies frissítése... mint amikor a Blade-en újrahúztad a gyári exe-t, szóval minden alap. Nem ugyanazt a cwm zipet 2x újra!
Valamint egyáltalán nem biztos, hogy Reppnél segít, szerintem ez a ritkább, hogy szoftveres lenne a touch hibája, DE... szerintem viszont sokan elkönyvelik a hibajelenség alapján HW hibának és meg sem próbálják az újraszoftverezést. Szerintem főleg droidos telóknál érdemes próbálkozni (amilyen ratyi a droid).
-
hevizms
addikt
Elkerülte a figyelmem vagy még tényleg nem dobta fel a netre az illetékes azt a CWM-et ami képes a miui romot felrakni?

-
vizslakutya
senior tag
-
domerator
veterán
Repp:
Ugyan kevés az esély, de én vagyok az ellenpélda (igaz nálam is más a teló): Galaxy Ace touchscreen felső fele tök halott lett, én is gariztatáson kezdtem agyalni, de aztán adtam még 2 esélyt neki... a második teljes romflash után semmi baja. Ez történt tavaly november vége felé, azóta is jó a teló!
...szóval lehet szoftveres gond is!

-
sasa311
veterán
válasz
vizslakutya
üzenetére
1., senki nem tudja
2., A g3 gyártása addigra egész biztosan és véglegesen le fog állni -
vizslakutya
senior tag
Sziasztok!
Látom már lehet előrendelni a G4-et,valaki esetleg nem tud megjelenési időpontot ? Remélem ha kijön ,egy kicsit leviszi az árát a G3-nak és akkor eljő az én világom :-)) -
gabika318
aktív tag
válasz
apeelme
üzenetére
Nem tudom mi okozza a bootloop-ot a Gyári visszaállítás alkalmazásakor, de...
Azért javasoltam, mert kb. 1órája voltam tulaja a telónak és már a flashelésről gondolkodtam, amire végleg kikapcsolt a teló. Azaz nehogy türelmetlenség miatt valaki elba*****ssza a telóját.
Tehát kb. 20-40x újraindult a teló mire teljesen kikapcsolt, valószínűleg a CWM és a gyári kínai alkalmazások eltávolítása okozza, ezt tettem előtte + root.
Kezdő vagyok android téren, annyit tudok, amennyit itt és magam kárán tanultam....
-
GazVezír
tag
Most visszaolvastam a levelezésünket és valahogy átsiklottam afelett, hogy ki kell találniuk a módját, hogy két akkuval küldjék a csomagot. Nem is igazán értettem a problémát, hogy a DHL nem szállít 2 akkuval. De valahogy megoldották végül, mert DHL-lel jön. Sőt, DHL már elvileg fel is dolgozta a csomagot: Processed at SHENZHEN - CHINA, PEOPLES REPUBLIC. Remélem szivecskés csomagolásban érkezik :-).
raczga: én úgy saccolom, de miután elkövettem ezt a két akkus fiaskót, inkább már nem mondok semmit :-).
Repp: sajnos az iPad 2-őm is hasonlóktól szenved, emlékeim szerint ugyanezt a jelenséget produkálja. A különbség annyi, hogy egy ideig makulátlanul működik, majd elkezdi ezt a jelenséget produkálni. Semmilyen szoftveres megoldás nem vezetett eredményre. Bevizsgáláson még nem volt, így nem tudok további érdemivel szolgálni sajnos.
-
Repp
tag
Asszem tönkrement az érintőképernyőm

Azt vettem észre, hogy a tárcsázóban nem tudok 1-es, 2-es, és 3-as számokat beütni. Na mondom ez megbolondult, majd egy wipe cache,meg dalvik helyreteszi az agyát. MUT-ból próbáltam recoverybe menni, de ott meg nem tudok az OK-ra nyomni

Na akkor engineer módból egy touchscreen teszt. Húztam négy átlós vonalat, és a következőképpen trackelte őket:
Ahol megtörnek a vonalak, abban a sávban nem érzékel semmit a cucc.
Mosmá csak az a kérdés, hogy ezt hogyan gariztatom le a kínaival

-
-
KTU
addikt
válasz
GazVezír
üzenetére
Ha jól tudom, DHL nem szállít 2db akkumulátoros csomagot!!!
ez lehet a gond,
ha plusz akkuval kéred, SG. szállítást válaszd, ezt nekem írták is.ha van készleten és "beszélsz" velük rendelés előtt akkor gyorsan feladják
mikor rendeltem, nem telt el 2 óra rendeléstől és a postán volt a csomag,
nem a tracking reg.ről beszélek.off mivel shipping

-
Veg1ta
tag
Sziasztok!
Ha minden igaz estére én is G3 tulaj leszek. Régebb olvastam valahol, hogy vodás hálózatban állítani kell vmit, hogy működjön a mobilnet. Vagy rosszul emlékszem, és csak beleteszem a sim-et és működni is fog?
-
Dominó85
addikt
Tisztelt G3 tulajok. Sajnálattal konstatáltam, hogy a most megjelent 3DMark for ANdroid program NEM támogatja a Jiayu G3-ban lévő VGA-t vagy legalábbis a telefont magát... VICC.

-
esztam
csendes tag
Nekem olyan problémám lenne, hogy 1 másodpercet mindig várnom kell, hogy bekapcsoljon a képernyő. Ha hívásnál, le akarom tenni a telefont, akkor is hasonló a problémám.. kb 1 mp mire újra megjelenik a képernyő, miután elveszem a fülemtől és utána a hívás megszakítás sem azonnali. Most egy olyan romot használok, ami eleve rajta volt a rootolt telefonon. 4.0.4-es.
Baseband version: MAUI.11AMD.W12.22.SP.V5, 2012/07/25 20:13
Build number: G3 20121129-082828
Az lenne a kérdésem, hogy ha nem lehet megoldani, hogy azonnal megjelenjen a képernyő, ha megnyomom a power gombot, akkor most milyen romot töltsek le (angol teljesen megfelel, de magyartól sem zárkózok el)? -
bagkri01
őstag
Valaki le tudná írni szájbarágósan, hogyan kell flashtoolal frissíteni a JB-re? Vagy linkelni olyan jelly beant, amit lehet gyári recovery-ből telepíteni és mindene működik (wifi, bluetooth, 3G, kamera, stb)? Sima G3-hoz kellene.
-
bb71
őstag
Parancsoljatok:
【安热团队制造】佳域G3ROM,基于官方4.1,智能刷
[link]【迷失】佳域 G3 MIUI移植版 13 1.18 重新修改框架
...佳域G3 4.1 类CM10 系统整体修改 告别卡顿 第一波
... -
GabN73
addikt
válasz
GazVezír
üzenetére
Amint az lesz kiírva hogy "Arrived to overseas", már nézheted is a Posta féle nyomkövetést.
Örömmel látom, hogy az enyém már elsején vám elé lett állítva.
30.-án adták fel 
-
GazVezír
tag
Közben én is megkaptam a nyomkövetési adatokat (ha valaki tud értelmesebb magyar fordítást, ne habozzon). Jövő hét közepére szerintem már talán meg is érkezik.
gabika318: miért nem szabad a gyári visszaállítás menüpontot használni?
-
maszati
tag
A transmitter dolog engem is nagyon érdekelne, és ha megoldható akkor imádkozok, hogy ne "N"-es kütyüm legyen.
Ami remélem minél hamarabb megérkezik kicsiny hazánkba
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Sony Ps5 konzol slim
- AKCIÓ! VALVE INDEX virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- 27% - HEIGAOLA MiniPC - / 10.1" Érintőképernyő! Intel J4125 / 8GB RAM /128GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

) - megoldva

Nem tudok belépni a recoverybe.

).

Grrr...