- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A71 - elég ennyi?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Apple AirPods 4 - ismerős is, új is
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Podpupi
tag
válasz
szobipeti199 #9597 üzenetére
Szia. Állitsd át kamera beállitás jelenet üzemmod : AUTO helyet valami másra állitsd átt.
-
FlickAir
aktív tag
válasz
szobipeti199 #9592 üzenetére
1. felteszed a romot
2. újraindítasz recovery-be
3. felteszed a G3N patch-et.A porximity sensor-t 4.2.1-től felfelé nem tudod a mérnöki módban kalibrálni. Ezért javasolt már erre optimalizált rom-ot feltenni. (Az enyémekkel, MIUI, Sense, nincs proxi probléma)
-
bb71
őstag
válasz
szobipeti199 #9592 üzenetére
cwm-ben zip telepítéssel.
-
FlickAir
aktív tag
válasz
szobipeti199 #9590 üzenetére
A rom után tedd fel a megfelelő g3n transformatort. Egyből működni fog.
-
KTU
addikt
válasz
szobipeti199 #9514 üzenetére
-
gabika318
aktív tag
válasz
szobipeti199 #9512 üzenetére
http://www.needrom.com/download/jiayu-g3-g3n-2/
driver probléma lesz, el kéne olvasni a téma összefoglalót
-
szumoo@gmail
tag
válasz
szobipeti199 #9509 üzenetére
A gabika318 által módosított Rocky v7 romot több mint egy évig használtam, nem emlékszem hogy akár csak egyszer is befagyott volna.
Előtte apeelme 4.1.2 -es romjával se voltak stabilitási gondjaim, mint ahogy a gyári 4.0.4.-el sem.
Jelenleg a FlickAir által moddolt 4.2.2 -es romot használom, és ezzel is elégedett vagyok.
Szóval szerintem bármelyiket is választod, megbízható, stabil telefon lesz a szülőnél. -
sasa311
veterán
válasz
szobipeti199 #9505 üzenetére
- Rocky_RS 2.3 ROM (orosz) módosítása V8 - gabika318
-
sasa311
veterán
válasz
szobipeti199 #9503 üzenetére
Én az oroszt használom, teljesen OK.
-
andyTM
őstag
válasz
szobipeti199 #7906 üzenetére
- G3s quad core 1,2GHz, G3sT quad core 1,5GHz.[link]
-
apeelme
addikt
válasz
szobipeti199 #7822 üzenetére
1. Amíg itt vársz a válaszra rengetegszer ki lehetett volna próbálni egy másik rom-ot hogy szoftveres-e a probléma. De ezt sosem értettem, ha van fent CWM akkor egy backup után (2-3perc), új rom felrakásával, elindításával (2-3perc) és tesztelésével ha nem jelentkezik a hiba akkor marad, ha továbbra is rossz, akkor meg CWM-ből restore (2-3perc) és máris előrébb jársz. Ha nincs fent CWM akkor az egész művelet meghosszabbodik további egetrengető 2-3 perccel.
Ha nem javul meg akkor hardveres gond. Eképzelhető hogy leesett a készülék, és az amúgyis a készülék alján lévő antenna érintkezés(ek) megsérült(ek). Bármi lehet.2. JBart használata nem ördöngősség, lekapsz needrom-ról egy romot és megcsinálod magadnak. Egyáltalán nem lesz tökéletes de jobb a semminél.
-
szobipeti199
tag
válasz
szobipeti199 #7810 üzenetére
Erre valaki tudna valamit mondani?
Más. G2S-hez létezik magyar moddolt rom? TEsómnak vennék egy olyat karácsonyra, érdemes, megbízható?
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz
szobipeti199 #5771 üzenetére
Na meg egy akkor: SoundHound
-
válasz
A Shazam azt hiszem erre való
-
Dominó85
addikt
válasz
TrackID - felismeri a zenét.
-
Dominó85
addikt
válasz
szobipeti199 #5733 üzenetére
Nincs mit.
-
kovisoft
őstag
válasz
szobipeti199 #5717 üzenetére
Az Avidemux is használható videóvágásra PC-n, és kezeli az MP4-et. Sztem elég egyszerű a használata.
Az Opera mini valóban kisebb adatforgalmat generál, de ezt úgy éri el, hogy a szerverük újratömöríti a képeket kisebb méretűre (némi minőségvesztéssel). Viszont video stream-mel ugyanezt nem tudja megcsinálni, tehát még ha le is játszana YouTube videót, akkor is ugyanannyi adatot töltene le (legalábbis a videóhoz), mint más böngészők.
Videóhoz én speciel Firefox-ot használok a már korábban említett flash plugin-nel. Nekem valamiért a Dolphin nem játssza le őket. Sajnos ez van: több böngészőt is célszerű telepíteni, mert nincs olyan, ami mindenben a legjobb lenne, legalábbis szerintem.
-
Dominó85
addikt
válasz
szobipeti199 #5717 üzenetére
Szia, én a VirtualDub nevű progit használom ősidők óta. Kicsit szokni kell a milliónyi beállítást ami benne van, de alapból könnyen kezelhető, ha csak vágni akarod a videót.
-
esztam
csendes tag
válasz
szobipeti199 #5714 üzenetére
Én Dolphin Browser-t használok.
Flash tartalmak lejátszására pedig ez a plugin kell.
Ezután pedig kapcsold be a flash tartalmak engedélyezését a Dolphin-ban. Youtube, Indavideo, Flash játékok, minden fut.. -
Dominó85
addikt
válasz
szobipeti199 #5714 üzenetére
1. felvett videó - PC-n/laptopon szerkeszd.
időt és minőséget "spórolsz" vele
2. Opera Mini - nem tud YT videókat lejátszani, arra ott a G3 gyári böngészője
3. Opera alternatíva - Firefox vagy Chrome droid verziói -
apeelme
addikt
válasz
szobipeti199 #3903 üzenetére
Megtudnátok ezt privátban beszélni?
-
andyTM
őstag
válasz
szobipeti199 #3900 üzenetére
- lehúzod az értesítési területet, majd húzol egyet jobbra, és a három ikon közül a jobbra lévő
- verzsön?
-
andyTM
őstag
válasz
szobipeti199 #3898 üzenetére
- ha a launchernél engedélyezed az elfordulást, akkor az ájgó is fordul
-
apeelme
addikt
válasz
szobipeti199 #3893 üzenetére
Blade szoftveresen "vitt mindent válogatás nélkül"...az avi pedig egy konténer fájl típus semmit nem mond. De ebbe ne menjünk bele kérlek.
-
apeelme
addikt
válasz
szobipeti199 #3884 üzenetére
Ez teljesen normális...nem mindent kezel hardveresen.
-
ans
aktív tag
válasz
szobipeti199 #3858 üzenetére
Nekem a CWM-mel telepíthető GPS conf segített, a pontosság nem annyira javult, viszont jóval hamarabb feléled.
[link] -
apeelme
addikt
válasz
szobipeti199 #3881 üzenetére
Szvsz a film...de ha megosztod hogy más is kipróbálhassa előrébb jutsz.
-
apeelme
addikt
válasz
szobipeti199 #3811 üzenetére
Mint már korábban is -nem egyszer- beszélgettünk róla NEM CSAK a töltő fogja szabályozni a töltés idejét, ott van még a bootloader ami igen komolyan beleszól a dolgokba, békélj meg vele hogy ennyi idő alatt tölti fel...de legalább nem Blade1 hogy estefelé már fel kelljen rakni.
A regisztrációkor elfogadtad a Fórum alapelveit azaz nem érvényes semmi ami neked kézenfekvőbb ha az ütközik a szabályzattal.
De Te sem örülnél ha én vagy valaki más pl. 8 felhasználónak 8 külön üzenetben válaszolna, neked meg egész nap csak görgetned kell csak lefelé mert számodra felesleges információkat tartalmaz(hat). Átláthatatlan!Legyünk tekintettel másokra kérlek!
-
maszati
tag
válasz
szobipeti199 #3811 üzenetére
Jiayunál még nem tapasztaltam, de pl apám alcatelén /droidos/ és a régi samsungomon/szintén droid/ azon tapasztaltam, hogy némely töltőktől meghülyültek. Próbáld meg másik töltővel, ha van rá mód.
-
sasa311
veterán
válasz
szobipeti199 #3807 üzenetére
Egy 2750 mAH akkut a fizika törvényei szerint egy 700 mAH-s töltő nem tud feltölteni 45 perc alatt
A miértjét majd az elektronikában jártasabb kollégák kifejtik, de már régebben ki volt számolva, hogy a G3 elektronikája 700 mAH körül engedi tölteni az akkut, azzal meg 5 óra körül van a full töltés.
A Bladebe amúgy ha jól emlékszem valami jóval kisebb ( tán 1300?) akku van.Viszont a villogás érdekes, az enyém ilyet nem csinál, csak akkor, ha PC-hez van csatlakoztatva USB tárként. (akkor csinálja)
A Bladebe amúgy ha jól emlékszem valami jóval kisebb ( tán 1300?) akku van.
-
apeelme
addikt
válasz
szobipeti199 #3802 üzenetére
Idézet a Fórum szabályzat-ból:
"Ha 5 percen belül eszedbe jut még valami a hozzászólásod után, akkor használd a (Szerkesztés) gombot, ezzel szerkeszteni tudod az aktuális hozzászólásodat." -
Orf3usz
tag
válasz
szobipeti199 #3802 üzenetére
Ha több embernek is írsz, vagy gyorsan utána is akarsz valamit írni használd a szerkesztés gombot.
Pl. ha egyszerre 3 hozzászólásra válaszolsz:
@Sanyi [szöveg]
@Laci [szöveg]
@Pisti [szöveg] -
sasa311
veterán
válasz
szobipeti199 #3801 üzenetére
Az reális, 5 óra alatt tölti fel akkor 0-100ra.
-
apeelme
addikt
válasz
szobipeti199 #3798 üzenetére
Te és janesart is használjátok a Szerkesztés gombot! Köszönöm!
-
Orf3usz
tag
válasz
szobipeti199 #3777 üzenetére
legegyszerűbb módszer ha letöltöd a GPS test nevű progit (ingyenes) és már tesztelheted is. Ha meg fennvan az MTK Tools akkor engineer mode>MTK>Locatoin lap>YGPS
@Lidl igen csigatisztító, ha rárakod a cserép oldalára nem másznak fel rá a csigák
nem szeretik a rezet. Amúgy meg csigatisztító, Tiffany üveg meg gitárárnyékoló néven fut ez a szalag, de mindenhol 16 méternyit akarnak rámsózni... antennát csak mi csinálunk belőle
-
Lidl
senior tag
válasz
szobipeti199 #3775 üzenetére
Ha ICS-ed van, akkor egy szinten van a GPS Satellites-al az EPO, A-GPS stb, beállítás. És csúszka (kék, on/off) van a GPS Satelites mellett.
Ha JB, akkor is ott a csúszka, de nincs EPO és A-GPS ezen a szinten. A szövegre (GPS Satellites) kell rábökni, hogy belépjen ebbe a menübe.Szerk: Töltsd le a GPSTest nevű progit, vagy a MobilUncle Tools-t. Azokkal lehet megnézni, alapból nincs ilyen a Droidban.
Lidl
-
Orf3usz
tag
válasz
szobipeti199 #3773 üzenetére
Nekem is nehéz volt megszokni az ICS új beállításrendszerét
A helymeghatározó szolgáltatásokra nyomj, ott pedig a GPS műholdak feliratra (csúszka is van mellette, a szövegre nyomj)
Hiba a telefonban nem szokott lenni, esetleg próbáld meg a hívás minőségét. A GPS szokott gyengélkedni (mint ahogy gondolom olvastad is itt) de ez többé-kevésbé orvosolható.Más: A rézfóliáról mondjátok meg hogy jó-e! Ha jó megveszem és küldök belőle egy-egy darabot annak akinek kell
-
sasa311
veterán
válasz
szobipeti199 #1915 üzenetére
Fenn van HW aprón már a hirdetése. De egy full sor pixelhiba van a kijelzőjén a telefonnak. Én azt tuti nem venném meg, mert mikor egy kijelzőn elkezdenek ledögleni a pixelek az tuti "terjed tovább", csak idő kérdése. A kijelző csere meg nem olcsó.
-
kymco
veterán
válasz
szobipeti199 #1819 üzenetére
50.000 Ft alatt volt kicsivel + akksival+ szilikon tokkal+3 fóliával...
-
sasa311
veterán
válasz
szobipeti199 #1769 üzenetére
Igen. A pénzt fogadó fél állja a költségeket (ezt néhány kínai shop ki is használja és átterheli a vevőre. Ez kb. 3%-át jelenti az összegnek).
De magát a PP-t megcsinálni és használni ingyenes.
-
sasa311
veterán
válasz
szobipeti199 #1765 üzenetére
Elviekben lehetséges - a gyakorlatban rengeteg shop nem teszi meg, mivel ha vitás helyzet alakul ki (pl. te állítod, hogy nem kaptál csomagot és követeled a PP-tól a vételárat) akkor az eladó nem tudja bizonyítani, hogy feladta Gipsz Jakabnak Magyarországra, a Budapest Fő tér 1. PP címre az árut, mivel a feladóvevényén egy tök más cím / név szerepel.
-
bagkri01
őstag
válasz
szobipeti199 #1765 üzenetére
Szerintem lehet.
-
Czeffer
csendes tag
válasz
szobipeti199 #1759 üzenetére
Minideal.netről hétfő délben rendeltem, fekete tokkal, fóliával, ..., SG post, paypal, 194 dollár összesen kuponnal. Kupon kód: 5FED ez minusz 10 dodó. Tegnap feladták, ma már úton van
-
Tika79
tag
válasz
szobipeti199 #1756 üzenetére
jó érzés, hogy más is bajlódik a megrendeléssel, nem csak én.
Mire jutottál? Bevállalod? -
sasa311
veterán
válasz
szobipeti199 #1755 üzenetére
Semmi az ég világon.
Egyszerre jöttek meg ugyan abban a konténerben SG posttal.
Én nem fizetnék kínainak soha az életbe még 2$-t sem PP nélkül, az tuti.
-
Fefe66
tag
válasz
szobipeti199 #1736 üzenetére
Minidealtol sima postával jött nekem is megbízhatóak nem volt plusz fizetés , kérés nélkül tettek a csomagba eus átalakítók ajánlom őket.
-
sasa311
veterán
válasz
szobipeti199 #1739 üzenetére
Minideallel nekem nagyon jók a tapasztalataim (ellentében más kínai shopokkal), mert reggel 9-kor chateltem velük, kérdeztem tuti 100%, hogy tudják küldeni a G3-at készletről? Azt mondták persze, akár még ma! (gondoltam is magamban, persze, én meg Orbán Viktor vagyok...).
Megrendeltem és nem hittem a szememnek, TÉNYLEG még aznap este feladták (nem csak kamu tracking számmal ahogy a többi shop csinálja) és nagyon hamar meg is érkezett a telefon.
Kérés nélkül is "trükközik" az összes shop, mert ez nekik is jó adózás szempontból én úgy tudom.
-
sasa311
veterán
válasz
szobipeti199 #1734 üzenetére
wall charger:
Külső töltő (mint egy elemtöltő), amivel tudod például a +1 akkudat tölteni úgy, hogy nincs a telefonba! -
sasa311
veterán
válasz
szobipeti199 #1732 üzenetére
190 $ + / - 10$ körül van a megbízható shopokban.
Illetve 5$ körül kapni hozzá szilikon tokot, ami eléggé fontos, mert csúszós a hátulja.Sima postával általában ez ingyenes szállítást jelent (ahol olcsóbb ott nagyon sokszor a postával trükköznek és felszámolnak rá 15-30$-t és ugyan ott vagy.
Erre számolhatsz 27% áfá-t. Aztán ha megúszod megúsztad és örülsz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung galaxy S22
- Apple iPhone 13 Mini / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 84% akku
- Samsung Galaxy A16 128GB Kártyafüggetlen 12 Hónap Garancia 0 perces készülék
- Samsung Galaxy S23 Ultra / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garancia
- Samsung Galaxy A55 5G / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garanciával
- FRISSÍTETT ÁRLISTA - Sennheiser MOMENTUM 4 fejhallgatók (ELKELT)
- Villámgyors teljesítmény és 10 év nyugalom!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- MacBook Pro 14" M3 Pro 18GB RAM 512GB MAGYAR BILL 1 év garancia
- GIGA AKCIÓ!!! AKTIVÁLATLAN iPad Air M2 11" WiFi + CELLULAR 512GB!!! KÉK
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest