- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
2i/i
csendes tag
válasz
slezakimi #3372 üzenetére
Szia!
Néhány hete hasonló gomdjaim voltak nekem is a JY-G3-mal.
Próbáltam néhány módszert - több-kevesebb sikerrel - a mikrofon érzékenységének javítására, de véglegesen jó eredményt az alábbi módon értem el:MIKROFON ÉRZÉKENYSÉGÉNEK JAVÍTÁSA:
1. A Play Store-ról töltsd le a Mobileuncle Tools appot
2.
- Mobileuncle Tools-ban nyisd meg az Engineer Mode-ot
- Engineer Mode (MTK)
- Audio
- Normal ModeFIR állítható 0-1-2-3-4-5; Mindegyik beállítást az alábbiak szerint paraméterezd:
(Tehát a FIR 0, FIR 1, FIR 2 .... FIR 5 beállításoknál csináld végig ugyanazt.)Type: Mic - ez a mikrofon beállítása! Tehát a beállítási lehetőségek közül (Sip, Mic, Sph, Sid, Media) a Mic-et válaszd.
Level: 0-1-2-3-4-5-6; azaz hét lépésben tudod fokozni a mikrofon érzékenységét.
• A Level 0 értékét érdemes 0-ra állítani, azért, hogy szükség esetén tudd elnémítani a mikrofont.
• A Level 6 értékét pedig a maximumra kell állítani - nekem 255 - tehát a value-hoz írj 255-öt (ez a max) és SET.
• A köztes értékek (Level 1,2,3,4,5) tetszésed szerint fokozatosan állítható. Én a Level 0 kivételével minegyiket maximumra állítottam -
szumoo@gmail
tag
válasz
slezakimi #3380 üzenetére
Ha a másik fél nem hall téged az nem (beszéd)hangszóró probléma hanem mikrofon probléma.
Úgy rémlik valaki írt már ilyesmiről.
http://prohardver.hu/tema/jiayu_g3_androidos_csucsmobil_kinabol/hsz_242-242.html -
apeelme
addikt
válasz
slezakimi #3372 üzenetére
"Olyan halk a beszédhangszorója,hogy a másik fél semmit nem hall jóformán" - A beszédhangszórót ami a fülednél van nem hiszem hogy kellene hallania a vonal másik végén lévő személynek hiszen ő mondja.
Törekedjünk már a korrekt és részletes megfogalmazásra mert bazi nehéz így segíteni. -
hevizms
addikt
válasz
slezakimi #3364 üzenetére
Ilyenkor azért leirhatnád hogy mi volt az a pont ami segitett,márcsak azon okból is hogy más is tanulhasson belőle.
Sokszor apróságok is jól jönnek később.
Akkor is tanulságos az ilyen,ha blődséget követtél el.Hidd el senki nem fog ezért megszólni,viszont mások akkor már nem követik el ezt és ezzel sokat segithetsz.Szóval mi volt az ami segitett?
-
apeelme
addikt
válasz
slezakimi #3341 üzenetére
Értelmeznéd nekem ezen hsz-ed?
A flashtool csak a piros.
A sima meg végigmegy de nincs superuser.A piros csík lefutása után egy újabb driver szükséges a rendszernek...lehet hogy az hiányzik...vagy a Flashtool verzió a nem megfelelő.
Ha csak piros csík van, akkor jó lenne ha megvárnád a Flashtool hibaüzenetét, mert az sokat elárul. -
szumoo@gmail
tag
válasz
slezakimi #3105 üzenetére
Konvertáld ogg formátumba, és másold fel ide:
/system/media/audio/ringtones/
Újraindítás után a gyári csengőhangválasztó menü is felhozza.
(root és mount /sytem as writeable kell hozzá ES File Explorerben)
Én így csináltam meg egy zenét folyamatosan erősödőre, azóta mindig csak bemásolom, fullra teszem a hangerőt és kész. -
apeelme
addikt
válasz
slezakimi #3101 üzenetére
Androidon eddig 6db microSD-t "ettem" meg, ebből kettő Adata márkájú volt, mindkettő 3-4hónapon belül feldobta a talpát, nekem biztosan nem a "legjobb memkari" -> soha többet. A többi kártya a mai napig működik.
Persze én nem átlagosan használom...
Vágd meg a zenét, nem hiszem hogy 20-30másodpercnél tovább csörög a telód!
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- LG 24GQ50F-B - 24" VA / 1920x1080 FHD / 165Hz 1ms / AMD FreeSync Premium / Adaptive Sync / HDR 10
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest