Hirdetés
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- VoLTE/VoWiFi
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- iGO Primo
- Xiaomi Mi 11 - értékesített büntető
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Poco X5 Pro - ránézésre jó
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
GazVezír
tag
Sir Riccio: részemről a szerencse
.
bb71: utána kell járni, hogy mi az, ami felébreszti a telefont. Biztos vagyok benne, hogy valamilyen program, illetve akár egy program funkciója okozza ezt. BetterBatteryStats egy nagszerűnek tűnő XDA-s projekt a témában, ami ráadásul ingyenes letölthető. Ha pedig bátrabb vagy, akkor nekimehetsz akár terminálon keresztül is. Persze utóbbira is van fórum elég tekintélyes tartalommal, az előbbi program statisztikáinak elemzésével...stb.
BetterBatteryStats: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1179809
Külön XDA topik: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1308030Készítettem egy képet egy nyolc órás szakaszról. A WiFi úgy van beállítva, hogy miután lekapcsolódik a képernyő, kapcsoljon ki. Ez flottul működik, viszont jól lehet látni, hogy félúton felébredt a telefon és a képernyő újboli feloldásáig nem is ment vissza mélyalvásba. Megpróbálom majd kideríteni, hogy pontosan mi okozza ezeket.
-
Sir Riccio
addikt
-
Sir Riccio
addikt
válasz
Sir Riccio #3687 üzenetére
GPS Fixed.
Most már 1-2 perc alatt lel fixet és 40Feet kb. az accuracy kint. Az jó?
Majd holnap megnézzük énmegyekben, hogy mit csinál. -
szhunor
tag
Bocs a nagy képért, ha lenne ,,Üzenet törlése" opció, már törölném is.
Köszi a válaszokat. -
nash13
aktív tag
Pár hét JB után visszatértem az ICS-re. Hát ég és föld az akksihasználat az ICS javára. Apeelme romja is sokkal barátibb, így hogy nem fekete a menü. Köszönet érte
-
szhunor
tag
Ez azt jelenti, hogy úton van a csomag vagy csak annyi, hogy szállításra előkészítve ? (KÉP)
Köszi ! -
gabika318
aktív tag
válasz
apeelme #3567 üzenetére
LantosBerry8:
Nos nálam hasonló volt a hiba.
2 hete cseréltem a nagy chipes Voda kártyámat, mert a 4.1.2 romok azzal már nem mentek és com.android.phone FC-t eredményezett. Már akkor aktiváltam egy 1 hónapig ingyenes voda netet, de sehogy sem akart működni, így azt letiltottam 4-5 nap után.Ma cseréltük a feleségem SIM kártyáját is, új microsim-es kártyára + előfizut hosszabbítottunk/módosítottunk, amiben már van egy 50 MB-os NET hozzáférés.
Hazajöttünk és a feleségem microsim-es kártyájával működött az internet, az enyémmel ez sem.
Bepróbáltam másik két telefonba az asszony kártyáját, majd az enyémet is. Az asszonyé mindkettőben működik, tehát volt net, az enyém egyik telefonon sem akart net hozzáférést produkálni.
Felhívtam az ügyfélszolgálatot, ők is arra jutottak, hogy a vadonatúj microsimes kártyám gyári hibás lehet, mennyek vissza a Vodához cserélni.
Visszamentem, ismét kártyacsere.
!!! A NET most már tökéletesen működik !!!
Tehát nem árt a kártyát bevizsgálni más telefonokkal is, mert zsír új kártyánál is előfordul a gyári-hiba. -
Sir Riccio
addikt
válasz
GazVezír #3686 üzenetére
Igen, tud színprofilt, mondjuk nem is feltétlenül a színekkel volt a bajom, hanem a fehérek elképesztően vakító világításával de ezt valamelyest ez most megoldotta. Mondjuk én általában csak úgy szemre "kalibrálom" a monitoromat, arra a nyomdára/laborra akik papírra viszik a képeimet/grafikai terveimet, szóval különösebben én sem másztam bele a színkalibrációba. Mindenesetre köszi az ötletet és az eszmecserét!
Most megyek és megcsinálom a GPS fixet mert rohadtul idegesít, hogy minden kanyar után "újratervezés" van, csak eddig nem volt rá időm, ill. bazihideg volt kint amikor utoljára ráértem.
-
GazVezír
tag
válasz
Sir Riccio #3683 üzenetére
Én nem próbáltam, de a Colibri képek alapján kezel már meglévő színprofilokat, így azokkal is lehet futni egy kört, bár biztos vagyok benne, hogy kijelzőt kalibrálni nem úgy kell megfelelően, hogy felrakom mindkét kijelző által használt ugyanazt a színprofilt, de ez neked is evidens. Jelentős eltérések mellett biztos valamivel közelebb lesznek egymáshoz megjelenésükben a színek. A kalibrálásba bele sem mennék, mert lövésem sincs hozzá. Nagyon régi Macbookom kijelzője fakóbb, kevésbé kontrasztos, inkább meleg színekben jelenít meg mindent, míg az IPS LG monitor hideg irányba viszi el a megjelenítést. Én az utóbbit sokkal jobban preferálom egyébként, szóval ízlés kérdése.
bb71: én is átugranék a hivatalos bétára, de ezt a deep sleep fiaskót ismerve inkább maradok a jelenlegi rendszernél, ami összességében megfelelően működik. Remélhetőleg már nem kell olyan sokat várni a hivatalos JB megérkezéséig, főleg, hogy még a G2S alatt is újabb rendszer fut.
-
Pinochet
tag
Tegnap megjött a 64gb kártyám is kínából, de csak ma volt/van időm tesztelni, és minden ok! Lehet volt már szó róla, de a lényeg, hogy ekkora kártyával is elboldogul!
-
bb71
őstag
Sajnálattal jelentem, hogy a Voodoo varázslat megtört: egyszerűen 4 nap után feltettem tölteni a telefont, mikor levettem, már nem volt DeepSleep használva. Airplane On-Power off- Airplane Off és ismét ment a deepsleep.
-
Sir Riccio
addikt
válasz
GazVezír #3678 üzenetére
Igen, ez amúgy sajátja ezeknek a cuccoknak járt itt egy, x299i az is ugyanilyen volt ebből a szempontból, sőt a Samsung TV-ivel ugyanez a helyzet, egy dolog, hogy fehéregyensúlyt kb. még hírből sem ismerik, de a fehérek (vagyis a kékek) úgy világítanak mint az állat. Egyébként a kijelző fényerejéből való elvétel nem annyira megoldás, mert akkor napfényben ugye nem is látom, mondjuk tény, hogy javarészt minimumon használom. A színmélységről viszont fogalmam sincs.Ami a fotókat illeti köszönöm, igyekszem!
A Colibri Color Management profibbnak tűnik, mindjárt jól ki is próbálom, köszönöm a tippet, mondjuk kernelig leásni...az nem az én műfajom, másokat meg gondolom nem zavar ez annyira, hogy megtegyék.
Szerk:Lehet, hogy placebo, de az is lehet, hogy a Colibri megváltoztatta a színprofilt és ezzel finomított a problémán. Köszönöm!
(#3681) bb71:Tesóm ezt egy napos korában játszotta el a készülékével, az ezüst G3-át berakta a fémszíjas fémcsatos órája mellé.
-
bb71
őstag
Felavattam a telefont, leesett a betonra
Két pörc lett rajta, egy a felső szálcsiszolt alumíniumon, egy a kijelzővédő fólián... -
GazVezír
tag
Lejárt már a szerkesztési idő, ezért új hozzászólásban egészíteném ki az előzőeket. Próbáltam kicsit utánamenni a téménak, két programot találtam: Screen Adjuster, Colibri
Viszont van egy olyan érzésem, hogy olyan kernellel lehetne csak teljes értékűen minden beállításhoz hozzáférni, ami ezt direkt támogatja. Ilyen például a Franco kernel, XDA projekt, viszont csak a népszerűbb vasakat támogatja. Mindebből legalábbis én ezt szűrtem le.
-
GazVezír
tag
válasz
Sir Riccio #3677 üzenetére
Gondolom a kijelzőhöz rendelt tónusgörbe(?) úgy van beállítva, hogy jobban vagy korábban bebukjanak a világosabb színek, talán a kellő kontraszt elérése miatt. Legalábbis ha hasonló a tapasztalt jelenség, akkor valami ilyesmi lehet a magyarázat. Próbáltad már úgy nézni a képet, hogy visszavettél a kijelző fényerejéből? Egyáltalán az Android rendszer mekkora színmélységben dolgozik? 16bit, 24bit, 32bit? Gondolom akár ez a teljesítmény szabályozása szempontjából akár programonként is változhat. Egyébként meg annyi kijelző, annyi megjelenés :-). Szép fotók, hello Pécs.
-
Sir Riccio
addikt
No, nekem is sikeredett feltenni a 3.5-ös Xperia Z Launchert. Tetszik, bár nekem a kijelző fényerejének macerálására FC-vel válaszol a power widget, de kb. ennyi nyűgje van eddig.
Az ikonoknak nem kellett volna amúgy megváltoznia?
Más: A kijelzőn a fehér, valami brutál módon világít, erre nem lesz valami szoftveres fix? Fél expót el kellett vennem a háttérből, hogy valahogy kinézzen a G3-on az amúgy nagyjából helyesen exponált kép.
-
GazVezír
tag
Még jó, hogy már többen leírtuk nem is egy alkalommal, hogy ha ugyanabban a könyvtárban több fájl is megtalálható, akkor az Sp Flashtool logikusan berántja az összeset, majd minden rubrikába automatikusan pipa kerül, így ha elindítod a folyamatot, bizony semmit sem fog kímélni. Figyelmetlenül jártál el.
A driverek felrakását is többen ecseteltük, ráadásul én pontokba szedve, részletesen, hátha valakinek nem lenne elsőre egyértelmű. Mert szerintem ez pont nem az. A kellemes hangnemért cserébe viszont sajnos el kell merülnöd a kereső rejtélyes mélységeibe.
-
Sanyesz.
őstag
Bencunc! Ha már ilyen kedvesen megszólítottál a "béna JB ROM"-mal
kapcsolatban, akkor elmondom neked, hogy én megjelenése óta használom folyamatosan és meglepő módon számomra tökéletesen működik. (A bénával lehet, hogy egyet értek, de az nem a ROM...)
Lehet, kicsit több időt értem meg, mint a te 14 éved és nem rakosgatok fel ROM-okat napjában többször.
Az a ROM mellesleg pre-rooted, így a MobilUncle Tools-szal simán fel tudnád tenni a CWM-et, ha fel tudnád.Egyébként pedig egyetértek Sir Riccio-val. Amúgy meg holnap neked suli...Lefekvés!
-
Cunc
tag
csak véletlenül raktam fel mert egymás mellet volt és persze hogy most megint letörlődött a recoverym és nem tudok mit csinálni mert nem akar feltenni egy scatter fájlt se semmilyen módon sem.
Amugy most imént sikerült feltennem
-
Cunc
tag
nekem ezzel a mobileuncle tools-al sem rakta fel
-
Cunc
tag
a recoverym se és a mobilnetem se
-
Cunc
tag
Olyan jó hogy mikor felteszem sanyesz béna JB-s romját tönkremegy a telefonom és semmi sem ugy működik ahogy kéne
-
Cunc
tag
válasz
szumoo@gmail #3663 üzenetére
igen de nem tudom feltenni ujra mert nincsen driverem mert nem ismeri fel a gépem
. -
Cunc
tag
Nem tud valaki linkelni egy drivert win 7 hez? (jiayu g3 drivert) nem ismeri fel a gépem
-
Cunc
tag
Feltettem egy JB-t és amikor a hangerő fel+ bekapcsoló gombot nyomyom akkor nem jön be nekem a vwm recovery csak egy ilyen felkiáltójeles eldőlt andorid logo. mit csináljak?
-
sergio81
tag
válasz
hevizms #3605 üzenetére
Hát megmondom őszintén én még ilyesmivel nem próbálkoztam!Most kipróbáltam ,nem tudtam átnevezni!Nálam a sim csak hívásra és sms írásra van, ráadásul csak egy!Internetet se használok róla mivel amerre csak mozgok van wifi ahol meg mégsem azt kibírom!Magyarul efféle opciókat nem használok!(nekem nem fontos)
-
Dominó85
addikt
apeelme
Továbbra is FC-zik az EtoTalk Mod rom-omban az Üzenetek aplikáció. Már amikor megkaptam a telefont is ezt csinálta. Handcent SMS tökéletesen megy és ha üzit kapok, akkor (figyelem) mindkét alkalmazás jelzi és ekkor mind a kettőt gond nélkül meg is tudom nézni, de amint egyedül az Özeneteket indítom el, akár fő képernyős inkonnal akár a "belső" alkalmazások fül alattival, FC-zik egyfolytában. Amennyiben könnyen javítható a dolog, úgy állok rendelkezésedre. Persze csak ha időd és kedved engedi. Amúgy igen erősen hajlok afelé, hogy leszedem a romod és csókolom. -
slezakimi
senior tag
válasz
Old Gyfland #3653 üzenetére
Dobd fel apeelme romját
Minden gondod megoldódik -
Old Gyfland
tag
Sziasztok. Egy hete vagyok boldog tulajdonosa egy ilyen készüléknek. Egy aTab5-ről váltottam. Rootolva kaptam a telót. Volt rajta 3 kinai app. Kettöt jegeltem, egyet pedig (lehet, hogy meggondolatlanul) töröltem. Azóta az email alkalmazás nem működik. A leveleket betölti, azonban, de ha meg akarom nyitni azt írja ki, hogy sajnálom az email alkalmazás leállt. A baj az, hogy nem jegyeztem meg a törölt alkalmazás nevét, bár az is lehet, hogy más oka van. Bár mást nem mókoltam rajta. Tud valaki segíteni ? Előre is köszönöm.
-
apeelme
addikt
Privátban slezakimi-től kaptam egy hibajelentést a romommal kapcsolatban.
FC-vel elszállt a Beállítások ha a Be- /kikapcsolás ütemezés-ben időpontot állítottatok be.Elkészült a javítás: [link]
-
apeelme
addikt
Így van, csak ha android kapcsán elhangzik az a szó hogy akku kalibráció akkor az esetek 99%-ban nem erre gondol a user.
(#3645) Cunc : Mivel semmilyen ilyen irányú módosítás nem történt a romomban így máshol kell keresni a hibát. APN-eket állítgattál-e? Milyen vodás net-et akarsz használni? Nemrég beszéltem arról hogy én is jelenleg vitamax-al mobilnetezek, mindenféle állítgatás nélkül. Mobiladat bekapcsol, és apeelme szörföz...
-
Cunc
tag
Az a gondom, hogy amióta apeelme romját használom nem tudom beállítani a vodafone-os mobilnet kártyámat. mindenhol engedélyezem mind két simkártya slotban kipróbáltam és nem megy. Segítsetek légyszíves
-
sasa311
veterán
válasz
apeelme #3642 üzenetére
Hát nem tudom, nekem a régi telefonomon a battery calibrator látványos üzemidő növekedést hozott (közel 50%-ot).
Kalibrálás előtt azt csinálta, hogy kiírta, hogy 25%-on van az akku, felraktam tölteni és 10 mp múlva 55%-on volt... Kalibárció után egyenletesen (és lassabban) merült. Szóval lehet nem az akkut kalibrálja, hanem a szoftvert, hogy normálisan írja ki a telep töltöttségét.
Aztán lehet behalózom (de nem hiszem).
-
zolszi
tag
válasz
pazirezz #3604 üzenetére
Kipróbáltam, de úgy néz ki nem oldotta meg a dolgot. Kicsit finoman meg is ütögettem a youtube-os videó nyomán, na nem baseball ütővel, de az se segített. Egyenlőre nem zavar nagyon, csak világos háttér mellet látszik egy világító pötty, ennyi.
Ha esetleg sokkal rosszabbra fordul a helyzet, akkor felveszem a kapcsolatot a tmallbox-al. -
Bodz
nagyúr
Megjott ma a sotetszurke G3N nekem is. Rootolva van alapbol, kinai appokbol egy darab se, pedig vartam, hogy tele lesz. Hazafele letesztelem a gps-t .
-
amdk7
aktív tag
válasz
sasa311 #3638 üzenetére
Azt CWM-ben? Mert ha ott, akkor viszont nem vagyok benne biztos, hogy van átjárás az adatok között.
Lehet az Android rendszer ugyanúgy "sz@rul" kezelné az akkut.
-azért tettem idézőjelbe, mert valamivel alapból jobb lenne a helyzet, mivel 100%-ra töltötted az akkut, de valószínűleg ez sem pontos érték... -
amdk7
aktív tag
válasz
apeelme #3636 üzenetére
Amikor ROM-ot cserélek, mindig más %-ot ír ki a készülék...
Mondjuk a lecserélendő ROM 45%-os töltöttséget mutat, majd felhúzok egy másikat, ami 57%-ot jelez.
(Ezek csak hozzávetőleges számok, de nagyságrendileg kb. stimmelnek.)
Esetleg elképzelhető-e az, hogy érdemes kikapcsolva 100%-ra feltölteni a telefont, majd úgy felhúzni rá az új ROM-ot? Mert azt gondolom, így pontosabban beállítja magának a full szintet az Android. (Valszeg itt veszi fel a bázispontot. Mert ugye a 0%-al nem lehet ezt eljátszani.)
Lehetséges, hogy a fenti 15% "merülésmegállás", illetve a ROM cserélgetéseknél a különböző állapotkijelzés, stb. ennek tudható be? -
apeelme
addikt
válasz
cappa72 #3626 üzenetére
Két részből áll a művelet. Az egyik a menüpont megjelenéséről gondoskodik, a másik a funkcionális működés biztosítása. Az elsőt framework-res.apk-ban, a másodikat framework.jar-ban kell elvégezni. Utóbbi a keményebb mert gépi kódú módosítás smali-ban és nincs rá kész formula, csak általános "képlet".
-
bb71
őstag
válasz
apeelme #3634 üzenetére
akkor érthetőbben fogalmazok:
miért nem megy 15% alá a kijelzés?mire megírtam a hozzászólást, 14% lett! Tegnap este óta volt 15%-on lightos használat mellett...
Emellett pont tegnap este óta egy kicsit játszok a cpu használattal: csak 1db CPU megy, az is 500MHz-re visszafogva. -
kymco
veterán
válasz
LantosBerry8 #3627 üzenetére
-
bb71
őstag
15% akkutöltöttségen mennyit megy a jószág?
-
kymco
veterán
válasz
LantosBerry8 #3627 üzenetére
Olvass vissza, képekkel is van illusztrálva.
-
KTU
addikt
Töltő témához,
Ezek egyikével (1A Kodak) töltöttem, pár perc híján 11 órán keresztül, 56% -os állapotról, az akkut.
Mikor bekapcsoltam 95%-os töltöttséget jelzett a készülék.
ZTE 0.7A töltő 96-97%-ra tölti.
Huawei 2A töltő 100%-ra tölti.Fényképet a szidott Camera FV-5 alkalmazással készítettem. Ez lett a legjobb.
A többi rosszabb minőséget produkál, úgymint ProCapture és a gyári alkalmazás.
Sorozatra a Fast Burst Camera appot használom.Az FV-5-nél igaz írták, hogy hiba állítunk ISO-t, fényt, stb. nem változik semmi, én nem is állítgattam, nem értek annyira hozzá, de mégis ez készíti a legjobb fényképet.
Köszönöm az ötleteket az sms popup-al kapcsolatba.
-
LantosBerry8
senior tag
irtatok korábban olyat, hogy a GPS antennát fel lehet erősíteni egy alufolia darabbal. - ezt úgy kell kivitelezni, hogy a hatlapon található "antenna lapkahoz" hozzá ragasztok egy méretben megegyező alufoliat?
-
gabika318
aktív tag
válasz
apeelme #3400 üzenetére
Nagy megelégedéssel használtam a sima és az N-es romodat is.
Esetleg tudnál olyan javítást készíteni a Launcher.apk-ra, aminek révén a 4x4 helyett, 5x4-es lesz a képernyő? (nem az alkalmazástár)
Nem akarok külső launchert használni, nekem bőven megfelelne a stock launcher is, ha 5 soros lenne.Itt találtam egy leírást, megpróbáltam alkalmazni, de FC lett a vége...
Előre is köszönöm!
-
bb71
őstag
A Jiayu gyártó ezt a két díjat nyerte most:
"2013 China's mobile phone top ten potential brand "
"2013 China's mobile phone network the most popular award"
[link]
nem olyan rossz, na... -
maross
nagyúr
Jo lenne ha megjelenne a g4, tobbi keszuleknel valamilyen fronton kompromisszumokat kell kotni, ez a 2/32-vel es a 3000-es akksival mindent visz
. g5-re rapakolnak egy fullhd-t, es kiadjak ugyanezt, csak 1.4es procival
.
piszkoskutya: minidealen out of stock a g4, a jiayumobileshop pedig franc tudja milyen, valoszinuleg "elorendeles", aztan jon amikor jon.
Es ami még marha jo lenne, a hasonlo keszulekek tesztelese, mert aranytalan g3 tulsuly alakult ki ph-n, csak a domino altal irt cikknek koszonhetoen. Egy thl w8, star s5 butterfly, iocean x7 teszt nagyon jo lenne
.
-
Piszkoskutya
csendes tag
Emberek... G4 készleten!!!
http://www.jiayumobileshop.com/jiayu-g4-mtk6589-quad-core-1g-ram-4-7-inch-hd-ips-retina-screen-android-4-1-13mp-camera-gyroscope-basic-smart-phone.html
Availability: In stock
-
Piszkoskutya
csendes tag
válasz
szumoo@gmail #3617 üzenetére
köszi.
-
szumoo@gmail
tag
válasz
Piszkoskutya #3613 üzenetére
Igen, ajánlott.
Igen, megéri.
Igen, jó.
Egyebek: komplett készülékbemutató és teszt, magyarul meg minden.
G4 azért van a webshopban mert a kínai azt is árulja ami nincs.
Valószínűleg ígéretet már kapott rá ő is, reméli hogy tényleg lesz mire postázni kell.(Szerk: lassú voltam)
-
Dominó85
addikt
válasz
Piszkoskutya #3613 üzenetére
A G3-at őszintén ajánlani tudom, hogy magamat reklámozzam kicsit, szerintem olvasd el az igen lényegre törő bemutatómat a készülékről. Az alapján el tudod dönteni könnyebben, hogy arra, amire te használnád (a telefonáláson kívül
) elég/megfelelő-e.
-
patiati
csendes tag
válasz
pazirezz #3604 üzenetére
PC-s monitornál próbáltam már én is ilyet, volt néhány beragadt pixel, párat megjavított, sokra nem kell számítani, de azért egy próbát mindenképpen megér. Szerintem az óvatos nyomogatás, gyenge pöcögtetés többet segít (baseball ütővel talán nem próbálnám).
Persze itt van még egy üveg(szerű valami) a kijelző előtt, lehet nem olyan hatásos.
-
Dominó85
addikt
válasz
Piszkoskutya #3611 üzenetére
G4 még nem létezik, illetve cikkeznek róla már egy ideje, de hivatalosan még meg sem jelent. A G3-ról pedig 3600+ hozzászólást és tengernyi infót találsz az összefoglalóban (1. hozzászólás). De ha megírod mire gondolsz konkrétan, akkor szívesen kifejtem neked bővebben.
-
Piszkoskutya
csendes tag
Üdv Nektek.
Tervezem egy Jiayut venni...kérdésem az lenne, hogy ezek mennyire megbízható készülékek? Tud valaki a G3, vagy G4 tipusról mondani valamit? Inkább a G4-et vásárolnám. Köszi.
-
GazVezír
tag
válasz
#40993792 #3593 üzenetére
Azzal nincs is baj. De mindez tudatos tervezés eredményeként történik, ami a vállalat különböző érdekeit szolgálja. Dzsajüéknél nem ez történik, ők tudatosan építik le az imidzsüket. Azért mondom, hogy tudatosan, mert már korábban is felrótták nekik a katasztrófális vállalati kommunikációt, mégsem tettek ezidáig semmi lényegit, sőt. Egy gyártó, akikről az a kép alakult ki, hogy általában nem áll a helyzet magaslatán, különösen ha a jövőben megjelenő termékekről van szó, bemutat egy még meg sem jelent modellnél kettővel későbbit. Minek? Ezzel csak tovább vágják a fát maguk alatt. Logikusan kéne haladni, időzíteni. A G4 megjelenésétől számított fél-egy éven belül - miután a többi gyártó ismertette saját telefonjait az aktuális SoCra - bemutatni a következő modellt, esetleg kiszivárogtatni valamivel korábban egy-két fotót a burkolatról, de mindenképpen időrendben, megfelelően előkészített ütemterv szerint kellene haladni. Ehelyett lövöldöznek vaktában a levegőbe. G6 külsőt mutogatni akkor, amikor a négymagos G3 megjelenéséről semmit sem tudni - ha egyáltalán megjelenik -, G4 időpontjáról szintén semmi biztos infó nincs, előző G3-ra beígért frissítés szintén csak lóg a levegőben. A felhasználók összezavarodtak és jogosan teszik fel a kérdést, hogy minek vegyenek G4-et, amikor egy felturbózott G3 is kielégíti igényeiket? Mi fog történni? Akiknek tetszenek a készülékek és informálódik, meglepődve tapasztalja a negatív visszhangot, majd ennek hatására más gyártó végül más gyártó hasonló készüléke mellett teszi le a voksát. Samsung nem hiába önt tengernyi pénzt a vállalati kommunikációba, marketingbe, pár éves távlatból már abszolút kifizetődőnek tűnik.
-
bagkri01
őstag
Nektek mennyire melegszik a teló ha mobilnetet használtok?Nekem olyan 20 perc után már elég meleg a kijelző teteje és a hátlap.
-
hevizms
addikt
válasz
sergio81 #3598 üzenetére
Na letöltöttem,kipróbáltam,hátha!
Hát nem!
A beállitások/simcard management/simcard info alatt ugyan megjelenik 2 kártya név,de rákattintva nem történik semmi.Kipróbáltam 1 simmel is,akkor sem történik semmi.Konkrétan arra lennék kiváncsi hogy pld a nevét áttudod-e irni?
-
pazirezz
tag
lehet "topic háború" következik belőle, hogy mennyire lehetséges / hasznos / felesleges / képtelen lehetőség EZ a program .. de a felhasználói hozzászólásokat nézve, előferdülhet, hogy néha segít, ha nem hardveres probléma okozza a "döglött" pixelt, hanem ékesen, magyarul szólva .. "STUCK"-olva van csak
szerencsére sosem kellett ilyet használnom, így, hogy tényleg jó e valamire, vagy sem, nem tudhatom
-
zolszi
tag
Sziasztok,
Lett egy pixelhibám középen felülről kb. 3 cm-re lefelé. Lehet ezzel valamit kezdeni? Tmallboxos rendelés, februári. Érdemes rákérdezni a garanciára, vagy erre nem terjed ki? Most még nem ilyan zavaró, de mi van ha rimlik a helyzet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xbox tulajok OFF topicja
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Projektor topic
- Nintendo Switch
- Milyen notebookot vegyek?
- ASUS notebook topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Autós topik
- További aktív témák...
- iPhone 14 Pro MAX 256 GB Black - 3 hónap Apple szervízgarancia - APCOM - 90 százalékos akku
- iPhone 13 Pro Max 128 GB Sierra Blue, Független! Karcmentes kijelző!
- iPhone 15 Pro Max 256GB 90% Akku, gyári garanciás !
- Samsung Galaxy A16 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ, BONTATLAN Samsung Galaxy S24 szériás okostelefonok - GYÁRTÓI garanciával
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- BESZÁMÍTÁS! 6TB WD RED 3,5 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Épített KomPhone R5 4500 16GB RAM 240GB SSD RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Kamerás bébiőr új 6hó jótállással!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest