- Azonnali mobilos kérdések órája
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Yettel topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- One mobilszolgáltatások
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dominó85
addikt
válasz
gabika318 #9671 üzenetére
Mivel a rókasrác sokat játszana én a Lenovo P780-at ajánlanám neki. Pandásoknál már csak 130USD és 41.000 a vége ÁFA-val. Illetve még pár darab ezresért akár már 8 magos MTK is akad. De az a baj, hogy már a hatvanadik topikban teszi fel ugyanazokat a kérdéseket 3 hónapja.
Na de nem akarom a kedvenc ex-telefonom (most már apám telefonjának) topikját OFF-olni.
ON topik: Kipróbálom majd a MIUI romot, a kérdésem az lenne, hogy a fehér menü helyett fekete vagy sötét témát tudtok-e ajánlani hozzá majd? Már aki a MIUI romot nyúzza a G3-on persze.
-
FlickAir
aktív tag
válasz
gabika318 #9477 üzenetére
Gáborunk! Köszönjük a segítséget!!!
.... De sajnos van valami anomália, mert rendesen települ ugyan, de a bootanimation-nál megáll a tudomány, és az istennek sem indul el a rendszer. Fájlok másolásával már én is próbálkoztam, sajnos ugyanezzel az eredménnyel.
Szóval, ha az alap ROM-ot telepítem, és utána a patch-eket, akkor tökéletes, de ha "összefésülöm" őket totalcommanderrel, akkor nem tölt be. Próbáltam AndroidKitchen-nel is "főzni"egyet CWM mentésből, de azzal is ugyanez volt az eredmény... -
Tika79
tag
válasz
gabika318 #9385 üzenetére
Válaszd inkább a G4S....
mennék utánad!Valakinek van valami tippje, hogy miért nem szól a hátsó hangszóróm?
Már cserélve is lett, mert el volt törve. Működött pár napig, de már megint semmi. Ismét hangszóró csere, de hiába az új hangszórók, akkor sem szól.
Annyira rossz, hogy nem hallom a bejövő hívásokat, mindenkit nekem kell visszahívnom!Már anyagi csőd az egész!
-
Lidl
senior tag
válasz
gabika318 #9370 üzenetére
SZia,
sajnálattal hallom, hogy mi fog történni. Nem tudok utánatok menni, mert nagyon jól működik a G3-am, és nem szivesen cserélném le.Nem is nagyon van pénzem újra. (persze ha ezt eladnám, akkor kevesebbet kellene rátennem
)
Azért mindenképpen írd meg, hogy mit választottál, lehet, hogy megyek utánad.
Az UMI X1-nél szerintem az akksi elég gyenge. A Sógoromnak is ez van és erre panaszkodik.
A sima G4-nél meg a gombok megvilágítása hiányzik. De lehet, hogy a G4C-nél már javították.Viszont szeretnék kérdezni egyet a legfrissebb ColorOS-ről.
Nagy megelégedéssel használom már napok óta. Roky V7-ről váltottam. Nagyon jó, hogy a beépített appok több funcióval rendelkeznek vagy jobbak.
Ezért is szeretném a Kamera appot használni, mert jobb, mint ami a Roky-ban volt, de alapból a belső memóriára ment. És nem találom sehol, hogy hol lehetne átállítani, hogy inkább az SD-re mentsen.Ebben tudnál segíteni? Ha kell átírom valamilyen fájlban, nem szükséges patch-et csinálni hozzá.
Előre is köszi
Lidl -
gabika318
aktív tag
válasz
gabika318 #9376 üzenetére
Sajna lassan én is "elhagyom" a topicot, hardverapron már fennt van szeretett Dzsajüm. 4 magosra váltok. Vagy márkahű leszek és Jiayu G3C-re vagy UMI X1 Pro lesz. Most nincs annyi zsé mobilra mint amikor anno ezt megvásároltam. Ha "lelépek" akkor is napi szinten olvasni fogom a topicot, ha kell és tudok segítek.
-
Simon02
tag
válasz
gabika318 #9358 üzenetére
Elhiszem! Akkor inkább úgy módosítom az állításomat, hogy előfordulhat, hogy nem lehet ez után CWM-el romot feltenni. Elég sokan tapasztaltak ilyen hibát a hozzászólásokat olvasva (és nálam is előjött), így biztos, hogy nem egyedi a jelenség. Szóval tényleg inkább a 4.0-t ajánlom, ott nem olvastam ilyen problémát, és utána pedig olyan rom, ami tetszik
(én mondjuk kipróbálni már nem tudtam xS)
-
Simon02
tag
válasz
gabika318 #9353 üzenetére
Először is köszönöm a segítségedet és a felajánlást a javításra, de azt hiszem ezt tényleg menthetetlen
Ugyanezt a romot és Flash Toolst szedtem le needromról, és sajnos nem megy vele sem (emellett gyak az összes elérhető verziójú Flash Toolst kipróbáltam..) - egyébként csak zárójelben nem ajánlom ennek a romnak a használatát (inkább a másik official 4.04-et), mivel a hsz-ekben többen írják, hogy nem tudtak utána CWM-el felrakni semmilyen romot. Nálam is ez volt, így ha ezt korábban észre veszem, akkor nem próbáltam volna ennyit bűvészkedni (kb 20-30x tettem rá flash tools-al saját image módosításaimat - ez alapján, de egyik sem lett tökéletes, amíg már egyáltalán nem tudtam írni a tárolóra). Mondjuk szerintem ezzel csak ez elhalálozást késeltethettem volna, meg nem úszom.
Beszéltem cappa72 kollégával is és ő is az smmc tároló elhalálozását írta. Mondjuk nem értem, hogy olvasni tudom, csak írni nem, vajon hány újraírási ciklust bír ki, vagy lehet más a baj?(mert hasonló nand alapú SSD esetén még a TLC is kibír 1000-et cellánként, ez meg a 10-edét nem kapta...)
Még egyszer köszönöm mindenki segítséget, nagy kár számomra, hogy így alakult. Ennek megfelelően Jiayu G3 alaplapot továbbra is keresek. -
tgeeb92
tag
válasz
gabika318 #9353 üzenetére
Bizony! Én is azt hittem hogy annyi a telómnak!
Aztán gabika318 fórumtársunk remekül helyrehozta!
Jobb mint valaha!!! -
-
válasz
gabika318 #9328 üzenetére
Hmmm.
/system ext4 /dev/block/mmcblk0p5
/cache ext4 /dev/block/mmcblk0p6
/data ext4 /dev/block/mmcblk0p7
/emmc vfat /dev/block/mmcblk0p8emlékeim szerint 6577-nél más volt:
/system ext4 /dev/block/mmcblk0p3
/cache ext4 /dev/block/mmcblk0p4
/data ext4 /dev/block/mmcblk0p5
/emmc vfat /dev/block/mmcblk0p6
Ezt tettem a portoltba is.Az assert-re különös figyelmet fordítok, szerintem ez legalább olyan fontos, mint a megfelelő partíciócsatolás.
szerk.:
@(#9331) gabika318
hopp, azt a grafikai kis bögöt akkor visszaírom az eredetire, és küldöm a javítottat (ez az átka a portolásnak) -
-
Sir Riccio
addikt
válasz
gabika318 #9253 üzenetére
Klasszul néz ki és mivel Appeelme féle JB-vel is szenvedek a GPS-el (pontatlan, eldobálja a jelet, lassú, navigációra használhatatlan) lehet végső elkeseredésemben megpróbálom ezt is. Hozzátartozik az igazsághoz, hogy az én szép piros Grande Puntom egy fekete lyuk ilyen szempontból, sokkal jobban árnyékol mint tesóm egy évvel korábbi puntoja, vagy bármelyik másik a családban lévő további három Punto közül, de azért nem adom fel.
-
Liberator24
tag
válasz
gabika318 #9214 üzenetére
Régebben írtam, hogy térerő gondom is van, kijelzi max térerőt, de nem vagyok elérhető. Ezt a 3G letiltása megoldotta, de ez is csak 4.0.4 alatt. Úgyhogy nekem valami hardveres gondom van a 3G modulban, ha létezik egyáltalán ilyen. SIM kártyám másfél éves, az nem lehet gond.
-
-
FlickAir
aktív tag
válasz
gabika318 #9196 üzenetére
G3C magyar ROM mentése. Hátha tudsz varázsolni belőle valamit. Próbálkoztam én is, de az Andrid Kitchen nem birkózott meg a system.img-vel... Ennyire nem vagyok "vérprofi"
-
fa4hu
őstag
válasz
gabika318 #9196 üzenetére
A telefon csak rövid ideig volt csak nálam, mivel volt egy sérülés rajta, így ment vissza, nem akartam babrálni. Hogyan menthető le a recovery róla? A CWM-es mentés megosztásával annyi a baj, hogy klónozza az imei-t, ami nem túl szerencsés. Van már G3C topik? Nézem is már!
Nem próbáltad más ROM-on a built.prop-os javítást red led-re?
-
FlickAir
aktív tag
válasz
gabika318 #9181 üzenetére
Amit így egy fél nap után el tudok mondani az S4 port ROM-ról, nem túl sok. Eddig minden alkalmazás elindult, és szépen futott rajta. Nem lagg-ol, nem FC-zik, a magya fordítás is 95%-os.
TWRP 2.6.3.0-val telepítettem, előszőr a teljes ROM-ot, aztán a patch-eket, és végül csináltam egy full wipe-ot (Advanced: Dalvik cache, Cache, Data, Android secure). Így maradt a tiszta rendszer, törölve minden előre telepített felhasználói alkalmazás, az adataival együtt. Ezután kezdtem el "belakni" a telefont a nulláról indulva.
-
törölt tag
válasz
gabika318 #9141 üzenetére
#Villogó LED színe és gyakorisága, SMS.
ro.mms_notif.color=-16776961
ro.mms_notif.ledon=300
ro.mms_notif.ledoff=3000# Villogó LED színe és gyakorisága, nem fogadott hívás.
ro.missed_call_notif.color=-16711936
ro.missed_call_notif.ledon=300
ro.missed_call_notif.ledoff=3000(Kék -16776961, Zöld -16711936, Piros -65536)
-
bb71
őstag
-
Sanyika1
tag
válasz
gabika318 #9053 üzenetére
Szia, kipróbálnám a legfrissebb romot, bízva abban hátha használhatóbb lesz a GPS.
Ezzel kapcsolatban lenne egy pár kérdésem. Írtad h. cwm recovery-vel is telepíthető. A CWM 5.5.0.4 verziójával is sikerülni fog, vagy frissebbre van szükség? A root jogot megszünteti az új rom telepítése? Miután telepítettem az új romot, a többi zip filet (a GN-es kivételével, mivel sima JY G3-am van) hogyan kell telepíteni?üdv
-
-
Zsoleszhun
addikt
válasz
gabika318 #8900 üzenetére
Nem a gpu volt, hanem a kijelző
Szerencsém volt, mert alaplapot akartam venni, de találtam egy törött érintős G3-at. Abból kivettem az alaplapot és ugyanúgy csíkozott, kicseréltem a kijelzőt és jó lett
(a kijelző csere eléggé durva mert le kell szedni hozzá az érintőt)
Új hozzászólás Aktív témák
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- LEGO klub
- BestBuy ruhás topik
- PlayStation 5
- esdR *: Van akinek még ismerős ez a PC játék? :D
- Futás, futópályák
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Milyen széket vegyek?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- További aktív témák...
- Nothing phone (2) - Fehér 12/256 Gb
- Samsung Galaxy A12 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Samsung Galaxy A26 5G 256GB Black, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- Samsung Galaxy A26 5G 256GB Black, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB Sky Blue, Szép Állapotú, Hibátlan Működésű, Kék, Garanciális
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- PS Plus előfizetések
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest