- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A71 - elég ennyi?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Apple AirPods 4 - ismerős is, új is
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lidl
senior tag
válasz
sergio81 #7673 üzenetére
Az éjszakai program megvan nekem is.
A korábbi 4.2.2 lassú volt a menüben, de ha azt mondjátok, hogy itt nincs akadozás, akkor mindenképpen tesztelendő.
Amúgy a fájl nevében lévő H958 azt jelentené, hogy "official"?
Az első, sanyesz féle 4.0 és 4.1 nevében is pont ez szerepelt,azok meg hivatalos ROM-on alapultak. (ha jól tudom)Köszi
Lidl -
hevizms
addikt
válasz
sergio81 #5030 üzenetére
Nekem megvan a puk kódom nem is az a gond,csak a franc se tud megjegyezni 8 számot
Legalábbis nekem ez nem biztos hogy megy ennyi idős fejjel
Ráadásul 2 kártyánál már 16!!!!Szóval akkor ezek szerint aki miui romot akar használni az nem tudja pin kód kiiktatása nélkül?
A másik ami még érdekelne hogy elkezeli a 2 kártyát???
-
sergio81
tag
válasz
sergio81 #4973 üzenetére
Bocsi este bealudtam, uh nemtom mikor,érek oda hogy feltoljam a magyarított miuit!De. évzáró a gyerknek stb. Szóval szerintem leghamarabb du-n, vagy kora este érek oda!De ha még lesz rá igény akkor feltöltöm!Mégegyszer bocsi!
Egyre többb a homályos részlet ezzel a g3s-el kapcsolatban!Szerintem érdemes lesz megvárni egy-két tesztet g3s vs g4 ,hogy az ember tudjon dönteni köztük!
-
hevizms
addikt
válasz
sergio81 #3598 üzenetére
Na letöltöttem,kipróbáltam,hátha!
Hát nem!
A beállitások/simcard management/simcard info alatt ugyan megjelenik 2 kártya név,de rákattintva nem történik semmi.Kipróbáltam 1 simmel is,akkor sem történik semmi.Konkrétan arra lennék kiváncsi hogy pld a nevét áttudod-e irni?
-
pazirezz
tag
-
gabika318
aktív tag
válasz
sergio81 #2679 üzenetére
elé, így kell kinéznie:
https://github.com/hungi/Android-JB-Translation=Hungarian Translation for Android JB (by Hungi)
https://github.com/hungi/LeWa-v4-Translation=Hungarian Translation for LeWa 4.x (by Hungi)
https://github.com/BurgerZ/LeWa-v4-Translation=Russian Translation for LeWa OS based on Android v4 (by BurgerZ)
https://github.com/BurgerZ/Android-JB-Translation=Russian Translation for Android JB -SGS3- (by BurgerZ)
https://github.com/BurgerZ/QiSS-ME-v4-Translation=Russian Translation for QiSS ME based on Android v4 (by Narkoman88) -
kymco
veterán
válasz
sergio81 #2527 üzenetére
A morelocale2 általánosan használt alkalmazás abban az esetben, ha a rom nem támogatja a magyar nyelvet. Ekkor a telepített alkalmazások, ha van magyar nyelvű fordításuk, magyarul jelennek meg. De a rom maga marad idegennyelvű (rendszerbeállítások alatti rész).
Én használtam egy ideig mind a defy alatt, mind a "dzsajűmnél", addig, míg nem tettem fel magyarított romot.
Remélem erre gondoltál.Zsolt_72: Én 69
-
Marko_
tag
válasz
sergio81 #1001 üzenetére
Szia!
A tracking number alapján nyomon követtem, de csak annyit tudtam meg belőle, hogy külföldre (ott volt a Hungary is) postázták. Utána csak vártam türelmesen, de hamarabb jött, mint gondoltam.
Nekem Singapore post-tal küldték, úgy tudom az elég gyors posta.
Nézd meg a tracking numbert, a számok után lévő két betű adja meg, melyik postával küldték a cuccot. Ha HK, akkor Hong Kong post, ha SG, akkor Singapore Post, asszem CH a China post
Csak azért írom ezt, mert a tracking number-nél nekem a Hong Kong post oldalát link-elték be csomagkövetésre, de ott hiába írtam be a számot nem dobott ki semmit. Aztán rájöttem, hogy mivel a ragszám SG-re végződik, talán a Singapore post oldalán kellene keresnem. És ott már láttam is az info-t
Remélem tudtam segíteni.
Üdv -
miroon
aktív tag
válasz
sergio81 #877 üzenetére
Szerintem a legegyszerubb az,ha univerzalis foliat vesszel es meretre vagod. En ebayrol rendeltem most foliat. 2db volt 4 dolcsi,ingyen postaval. Ha nem surgos szerintem jobb onnan venni, mert az elmeletileg g3-ra van. De ezeknel a kis kinaiaknal mar semmit sem lehett tudni
-
ervin1979
tag
válasz
sergio81 #764 üzenetére
Üdv.
G3 rendelés előtt vagyok. A dilemmám DHgate (nincs paypal de 185usd +3 usd SG post) vagy mixesshop 190+15+10 tehát kb 30usdvel drágább AIRMALL-al. Megbízható a DHGate annyira h paypal nélkül rendeljek? Mindkettőm van: Mastercard dombornyomott, VISA internet kártya, melyikkel lehet/célszerű a DHgatnál vásárolni?
THX
-
malisonX
aktív tag
válasz
sergio81 #740 üzenetére
Direkt választottad a Hong Kong Postos szállítási módot? Állítólag singapore post jóval gyorsabb. Átutalással fizettél, vagy sima azonnali bankkártyás fizetéssel? A buyer protection rendszerük az utóbbi esetben is működik? Köszi!
gabika318:Te is PayPal-el fizettél? Az oldalukon nem látom feltüntetve ezt a fizetési lehetőséget
-
gabika318
aktív tag
válasz
sergio81 #734 üzenetére
Ez a Te rendelésed a dh-n???
Net*****
Jiayu G3 MTK6577 Dual core android 4.0 dual sim smart phone GPS 4.5" HD IPS gorilla glass screen
1 Piece
2013-03-01 15:10
Majd értesíts légyszi a fejleményekről, én is nagyon várom, még nem fizettem ekkora összeget külföldi oldalon. Előre is köszi.
-
Rawulf
őstag
válasz
sergio81 #627 üzenetére
Ha jól emlékszem, akkor a Nokia programjai az Outlook-kal tudnak szinkronizálni (ha nincs outlook-od, akkor outlook express a windows xp-nél, illetve live essentials -> live mail, ha windows 7 vagy windows 8 van már a gépeden). Outlook-ból pedig már könnyű átvinni az adatokat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung galaxy S22
- Apple iPhone 13 Mini / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 84% akku
- Samsung Galaxy A16 128GB Kártyafüggetlen 12 Hónap Garancia 0 perces készülék
- Samsung Galaxy S23 Ultra / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garancia
- Samsung Galaxy A55 5G / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garanciával
- Beszámítás! Samsung Galaxy Tab S6 Lite 2020 64GB 4G tablet garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad P71 - i7-7820HQ I 64GB I 512SSD I FHD I Nvidia 6GB I W11 I Cam I Garancia
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest