- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Telekom mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Kikristályosodik a Razr 60
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat számít
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Mobil flották
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
ÁrPi2
senior tag
válasz
Dominó85 #8563 üzenetére
Hello,
én nem nagyon ismerem az etotalk trükkjeit hogy most valóban van-e in-stock, de az $149 ár ott nem tűnik ilyen paraméterű - 4x optikai zoom-os, turbós soc-os , OTG-s és jó(nak írt) akkus gép esetén drága húsnak.Ennek ellenéreEzt figyelembe véve persze lehet híg a leve... -
ÁrPi2
senior tag
válasz
gabika318 #8313 üzenetére
"Banki műveleteket nem csinálok mobilról (nem LEWA, hanem az Android miatt)
Jelszavaim és felh. neveim különbözőek az egyes dolgokhoz (főleg a bankos cuccokhoz)
Nem fizetek mobillal
Nem vásárolok a Play Áruházban (mobilon keresztül)
Nem adom meg mobilon a bankkártya adataimat."Én is pont így vagyok .
Annyi újdonság jött be decemberben hogy a bankom mobiltoken (app) használatára motivált.
és innentől minden internetbankolásom során a belépő jelszót és az aláírójelszót is ez generálja...Az a legfurább eme mobiltoken apppban hogy ha teljesen off a sim-em is és wifi-m is és mondhatni minden kommunikációs interfészem off, akkoris olyan jelszót generál amivel az internetbanki loginomnál belépés sikeres...
-
ÁrPi2
senior tag
válasz
Dominó85 #8311 üzenetére
Mennyire kell félni nem tudom, De nem gúgli hanem eneszéj !
Két lehallgatási botrány közti különbség jutott eszembe a LeWa meg az eneszéj kapcsán..
Valahogy úgy is nézhetjük hogy ugyebár a Rebublikánus oldal történelmi alkalmatlanságát bizonyítja hogy nekik van olyan ex-elnökük (Nixon , Watergate-botrány) akinek le kellett mondania (lehallgatási botrányban )- Bezzeg a demokratább Demokrata-Párt Obamáját a csudára liberális NyújokTájmsz mire is szólítja fel, mert nagypolitikailag naggyon érdemes lenne: Biztosítson Snowden-nek elnökikegyelmet vagy esetleg vádalku lehetőségét.Annak ellenére hogy anno a LeWa OS-t én csak a simkártya pin megadása nélkül plusz a sim kártya off állapotban próbáltam ki (Apeelme meggyőző aggályainak is hatására), én egy wifi hozzáférési pontra fölléptem, szóval ha az imei-met és egyebeket el akart külldeni a kínai felhő-ködbe akkor az akkor is megtehette tulajdonképpen...
Egyébként Dominó85, ha írod hogy
nézegetem folyamatosan a kínai telókat... nos egy sem ragadta meg a tekintetemet. És idő közben rengeteg haverom családjában lett kínai telcsi. Lehetnek 4 magosak és stb, de minőségre egyik sem G3.
Akkor fölhívnám a figyelmedet a jóminőségű, négy magos "G3T" -re
-
ÁrPi2
senior tag
válasz
apeelme #7869 üzenetére
"A letöltött fájlnév szerint MIUI_3.10.26 azonban a belső infó szerint csak MIUI_3.10.25 verziójú."
Ez a szám egy-egy dátum: A Xiaomi illetve az "office"
által pl. hetente kiadott "dev" miui-rom itten október 25-i, --- 3 az év 10 a hó 25 a nap, és jellemzően rá követőleg a nem-official azaz a portolt egyéb Miui-k (ota zip-jeik , upgrade zipek) egy-egy nappal későbbi dátum-jelzéssel terjesztődnek szerteszét.
Alighanem ezt a számot elhanyagolták ott a motorháztető alatt...
-
ÁrPi2
senior tag
A tavalyi thx-giving day idején vettem a G3-mat, első kínai okos telefonomat.Hepi börzdéj!
-
ÁrPi2
senior tag
válasz
gabika318 #7894 üzenetére
És wolfson audio chip!
(Harmónikusok szakvéleményét kérném egyébként a viper4android-ról is...)
Egyébként az mt6582-ben nem inkább MALI-400 GPU van (dual 500MHz)? (Aliexpress árus infója FALS)
Egyesek már tűkön ülnek... ezen a pénteken...
De csak december 5-től forgalmazzák 499 Yüan (82 dollár) áron a kínai-3G-set. Lesz wcdma-s model de gondolom Jiayu gyári tempóban.( Illetve egyes vakreménykedések -elgondolások szerint kioldható wcdma blokkolás van benne
)
-
ÁrPi2
senior tag
válasz
szumoo@gmail #7878 üzenetére
Én megértő vagyok a normális használat kérdésében. Csütörtök van és már nem is árulnak nemokos telefont
G3T miui v5 3.11.23 (by sta-s2z)
Most alacsony használat mellett 2n12ó és 55%
-
ÁrPi2
senior tag
válasz
Rudika61 #7461 üzenetére
"Kihagytam hol indítsam el a telcsin vagy a számítógépen?"
Okosabban kérdezz, például kopizd be (ilyenkor mindig) azt a mondatot amit nem tudsz végrehajtani.
Például ha a spflashtool program elindítására utasít téged a tanács adója, de az itt fent idézőjelben írt kérdésed támad, akkor idézhetnéd az általad nem-megértett utasítást
hogy megsejthessük Te újoncként hol tartasz, tehát például:- "3., Indítsuk el az SP flash tool programot"
- "Skacok ! Ez ugye PC-s program?????"
- " Igen Rudika."
És így tovább...
Én vagyok a hatodik aki segít Neked, a Hetedik Te Magad légy!
-
ÁrPi2
senior tag
válasz
buszospeter #7196 üzenetére
Nézd a linken:
"A mobilinternet-szolgáltatás mobilhálózatát a Telenor biztosítja."
Ök pedig mindenütt 2100 MHz-n szolgáltatják a 3gjüket (a wcdma), csakis a Voda ad 900-on egyes vidékeken..
-
ÁrPi2
senior tag
válasz
Maximum1 #6543 üzenetére
Mindkét (Minideal és az antelife-Jiayumobileshop oldalon lévő akksi a fotója szerint 9,99 Wh-s ami tudtommal a nem-original
Jiayu akksik jellemzője, nagyobb a gyári: tudtommal 10,18 Wh. Mennyi használatiidő differencia lehet?De tényleg több holmi van az Ante-nál a pakkban 20-ért.
Keresek valami a régi G3-hoz hasonlatos "stock" 4.2-es android launchert , tudtok ehhez linket?
A g3s jelenlegi LeWa launchere helyett.. -
ÁrPi2
senior tag
válasz
moli.hu #6425 üzenetére
Nekem is lime-zöld a behajózott szilikontok, de nekem fekete volt az igényem..
Amúgy romról úgy gondolom hogy a Jiayu a G3S-nél a LeWa romfőzőműhelyt választotta a stock android alakítgatása helyett,
javítsatok ki ha tévedek..
Öö.hm (#6428) gabika318
Ez akkor nem a rom maga hanem csak launcer a LeWától?
Mert az mindjárt kevésbbé aggályos nekem..
-
ÁrPi2
senior tag
-
ÁrPi2
senior tag
válasz
CoolBoy323 #6098 üzenetére
Eddig Grand X Intel volt neki, tehát nem Mediatek ,nem Dzsajü
-
ÁrPi2
senior tag
válasz
sasa311 #6015 üzenetére
BetterBatteryStats -ot innen.
Persze a tisztesség kedvéért vegyük figyelembe az xda-s fejlesztője kérését:
"(please play fair and do not redistribute the app without my consent)."
"BetterBatteryStats is available on the Android market (LINK) for what I believe is a fair price. If you like my work and want to support me please fell free to show your gratitude by buying the app."
-
ÁrPi2
senior tag
válasz
Mateosz #5971 üzenetére
Észnél kell lenni hogy milyen infókat terjeszt az ember, (dominó85 eltántorodik!
)
a qHD-sként linkelt minideal árucikk details szekciójában :
Resolution 1280 x 720 pixels
A systeminfo feliratú screenshotnál a resolution szintén HD
Továbbá meg kell említeni hogy az ejiayu.com/en oldalon sem lelhető fel qhd-s G3.
Ellenben a Minideal -nek a weblinkjében is szerepel tréhány módon g3s silverhez
"társítva" hogy qhd lenne, az fals. -
ÁrPi2
senior tag
válasz
Sir Riccio #5835 üzenetére
" kicserélik, még holnap meg kell neki mutatnom Skypeon (gondolom webkamerán és remélem, hogy a telefonra gondolt )."
Ne aggódj, ha azt mondta kicseréli ha látja akkor tudja hogy neki még úgy is megéri !
Szerintem nem kell megmutatnod skype-on a számládat és a bankszámlakivonatodat
-
ÁrPi2
senior tag
válasz
Dominó85 #5807 üzenetére
Nulnyulnak is :
G3S az antelife-nál 5 % "OFF" 194 dollár - (még 3 napig?)
és
Igazából az lenne a legkirályabb ha egy Apeelme is g3s tulajjá válna és a továbbiakban arra is főzne romokat
-
ÁrPi2
senior tag
Szia én még ezenfelül BetterBatteryStats-os tapasztalatokat szeretnék látni, hogy t.i. jobb-e vagy legalább annyit bír az mt6589-el is mint a jó "öreg" :-)
-
ÁrPi2
senior tag
Sziasztok,
Elsősorban tulajokat kérdeznék:
G3S-re van már CWM vagy TWRP? -
ÁrPi2
senior tag
válasz
GazVezír #5032 üzenetére
MIUI? Xiaomi!
Majd a Mediatek SoC-os Red Rice, csak legyen DualSIM-es és legalább olyan mint a JY-G4 !
Mi a vélemenyéetek erről a Xiaomi RedRice -ről szóló pletykáról? -Júliusban érkezne kínában.
1000 Yüan körüli kína-belpiaci áron, azaz kb. a G4-es árszintjén
Persze még nem tudni DuálSIM- lesz-é és egyéb mérvadó paramétereket sem...
-
-
ÁrPi2
senior tag
-
ÁrPi2
senior tag
válasz
Attti73 #4845 üzenetére
Ezen az úton nem jól gondolod. De
A G3S az új (mt6589) SoC-ra (más processzor más gpu) épül hardwerileg igy az oprendszer-mag is
(android linux-kernel) is másként alapozódik.De természetesen a Dzsájü szoftvermérnökeinek mindemellett már ujjgyakorlat lehetne legyártani egy 4.2-es androidot a mt6577-es "elődmodell" G3-ra
..És mit ír , ír valamit a hírlevél a Gorilláról?
Ja és a dimenziói (135x65x10?) azok pont ugyanazok-é mint az oldy? Furcsa kottát rajzoltak korábban köréje..
-
ÁrPi2
senior tag
válasz
Atomcsirke #4823 üzenetére
A G3 quad-nak is Gorillás üvege van az alábbi shopok szerint:
- Minideal.net
- EtoTalk
- TmallBox -
ÁrPi2
senior tag
-
ÁrPi2
senior tag
válasz
benjano #4626 üzenetére
Én FVD sip-et használok (FreeVoipDeal)
Sanyesz-es ICS (és a JB-n is megy) beépitett sippel és csipsimple-vel is (és megy a FVD MobilVoip-appal is de az nem sip porton bonyolít voip-ot)
Apeelme JB-jén fogom hamarosan tesztelni, de nincs kétségem.
Eme voip-os topikban szvsz találsz Neophone kommenteket is.
-
ÁrPi2
senior tag
válasz
Sanyika1 #4590 üzenetére
"Úgy értem, hogy a TWRP-vel vissza tudom állítani a CWM recoveryvel (v5.5.0.4) készült backupot is?"
Nem, a CWM-el készült mentést TWRP-vel nem tudsz visszapakolni, touch-os CWM viszont megcsinálja de ahhoz nincs linkem.
Fel tudod viszont rakni a -ha ugye gariztatni küldenéd Kínába- a "szüz" romot install menüből.
A mobileUncle tools-nak illetve -ból felrakva elég csak a recovery img file.
-
ÁrPi2
senior tag
válasz
Sanyika1 #4509 üzenetére
Létezik állitólag Touch verzióju CWM is , de még jó ide az érintős recovery img a TWRP is:
Felrakod müködő rendszer alól Mobileunccle-al az érintős recovery-t (img-t) és azzal már VOL gombok nélkül rakhatsz vissza (vagyis -ha-az-kell-garihoz- "szüz"-installálhatsz) gyári romot hogy VOL-gomb-hiba gariztatásra aztán postázhasd a telót...
-
ÁrPi2
senior tag
válasz
Attti73 #4482 üzenetére
G3-asommal 1-2hetes korában fordult elő egy olyan esetben hogy kabátzsebemből vettem elő, és
a kijelzőfólia valami sztatikus tapadás miatt vagy rosszul raktam fel a legelején , úgy vált le az üveglapról hogy következő pillanatban visszahajolva-és-tapadva full buborékos lett:
(Electric wonders)
Na ekkor a képernyőzáras képernyő átváltott ilyen hangyás-color-televizió képernyőre. A kikapcsológombbal kialudt a képernyő és visszakapcsolva már minden a rendjén volt.Egyszer pedig egy jb-s miui a phone.apk errorral füszerezve rom próbálgatásakor a sim management menü környékén jött ez a jelenség,
akkor viszont a kikapcs gomb nem oldotta meg a problémát csak kivettem az akksit... -
ÁrPi2
senior tag
válasz
bagkri01 #3888 üzenetére
Igen ez a PUK kérés fura, kiprópáltam én is. Nekem egy SIM kártya van benne (Telenoros) és
a simcardmanagement-nél az infónál szürke az az egy, szóval nem nevezhető át például TeleNyomorra, vagy ilyesmi-- Az is bug itt (vagy tán featue??), hogy ha airplane módból bekapcsolom, akkor nem kéri újra a sim pinkódját .
Továbbá a launcher újraindulása szokott még előfordulni settings beállítások után a főképernyőről a menügombbal újra a settingset kiválasztva (unfortunately the systemlauncher has stopped)
Az akksihasználatot még nem tudom...
-
-
ÁrPi2
senior tag
válasz
apeelme #3072 üzenetére
"Az hogy G3-ban a gps chip gyengébb "minőségű" mint az átlag, és az A-GPS használatával válik sokkal használhatóbbá az megint más."
Kiváncsi vagyok mester hogyan fogalmaznál a Téma-összefoglalóba: Ez valóban így van-é (en bloc) per chip,
vagy tán inkább habár a chip(mt6620 és mt6628 elágaztatva) "makulátlan" ,csak egyes (többes) telefon példányoknál az
antenna illesztések , érintkezések okozzák tán inkább a "GPS vétel" , a helymeghatározás hibajelenségeit?? -
ÁrPi2
senior tag
Sima G3? akkor MT6620.
Wireless connectivity combo solution for SP and Tablet market -
ÁrPi2
senior tag
..Ne szabadkozz..A gizchinás AndySykes is a 4magosG3 árát látta annyinak:
"The quad-core JiaYu G3 which will go on sale mid April ((and offers very similar features to the Youth G4)) will cost just 839 Yuan ($135)."
De arról mesélhetnél pár szót , hogyan sikerült Neked a shop.ejiayu.com-ról vásárolnod, ha ugye jól értem.
( Lehet nekünk onnan vásárolnunk?, van-e paypal, vagy átutalást kockáztattál, vagy mi a kulcs?)
-
ÁrPi2
senior tag
válasz
Dominó85 #2431 üzenetére
Nekem nem etotalk-os hanem a gyári 4.0.4 a Sanyesz-magyarítású, de nekem is van emez,
és én is paranoidultam,
azután pedig kutatásomat a "hanzi recognizer" app és a "HanpingPro" segítette.
gong1 chang3 azaz: factory
mo2 shi4 azaz: mode,method
factory mode
Érdekes hogy ez nem angolul van jelen, de én megnyugodtam kicsit.
-
ÁrPi2
senior tag
Gabika318 már linkelt egy lengyel fórumot ahol elérhető az angol TWRP 2.4.1.0 JY-G3 -hoz, amelyet én már kipróbáltam (mobileuncle-val felraktam a benne lévő recovery.img-t) és jól felrakható vele az a 592zn-féle MIUI rom, amihez pedig most épp magyarítást keresek , de amúgy jónak tűnik .
Minden tiszteletem apeelmének
ha küszködik az ilyen vagy olyan cwm recovery módosításokon, azok tökéletesítésén.
-
ÁrPi2
senior tag
válasz
hevizms #2258 üzenetére
Apeelme a cwm5.5 -öt módosította ,de namármost ha a 6.0.1.5-öt módosítaná (miui, assert error tekintetében) akkor,
restorálható lenne-maradna a hatos-CWM-mel készült mentés is sőt ha lefelé kompatibilis (az "új" CWM-6.0) akkor
az 5.5 -el készült mentés(ek) is.Én már akkor arcátlanul egy olyan (angol) TWRP módosítást szeretnék amivel restorálhatóak cwm5.5 és cwm6.0-ban készített mentések is.
Mert ugye: A csájnízok (592zn) TWRP-féle recovery-t kínálnak az általuk kiadott közreadott MIUI-rom felrakásához.
(Rikoveri==CWM?? Kisgyerekkoromban a 2.évezredben azt hittem hogy a zsilett (Hhjaa.."Gilette") az
egy közönséges szinonimája a penge szónak.Nagyapám mindig zsilettel beretválkozott.) -
ÁrPi2
senior tag
Ezekről az apkhot-os ROMokról ki tud valmit (, elöszöris például leszedni
) ?
MIUI-s és vagy CM10-es rom igazán csemege lenne...
Van ezekben angol nyelv? (Vagy MIUI-nál a multilang rámegy vajon?)
-
ÁrPi2
senior tag
-
ÁrPi2
senior tag
válasz
apeelme #1984 üzenetére
Szerintem kérdezz rá minideal-on, hogy nem-é ebben a (dominó által beírt) kommunikációs csipben van ott a differencia:
G3 - MT6620-as chippel van szerelve
G3N - MT6628(Q) chippel van ellátva. -
ÁrPi2
senior tag
válasz
apeelme #1558 üzenetére
"A ClockworkMod recovery-k - emlékeim szerint - már kezdetek óta md5 hash check alapján restore-olnak."
Jó jó, de Nekem január legeleje óta van rikoveri-buherás telefonom
egy újszülöttnek minden recovery okosság új! Én akkor egyből nem a CWM-et raktam föl hanem emezt, mondván hogy tapicskolós és filemanager is meg jópár jó opció () van benne.
Amúgy tényleg fontos kritérium lenne hogy valamikor közreadják (a GPL alapján is) a forráskódot!
"Sajnos tavaly év végén tapasztaltam saját bőrömön 1 hétig, a kínai "ellenőrzésmentes szabadságot", ami csak megerősítette a félelmemet."
Ez meg mit jelent , kínában jártál ? Szörnyű lehetett amúgy
-
ÁrPi2
senior tag
válasz
apeelme #1548 üzenetére
Nagyon jó tanács! Thx.
Példáual a Lewa Recovery 2.0 (ez itt a G3, english) a Backup-kor készíteni is tud MD5 hash-t és Restore-kor pedig egy pipa bejelölésével ellenőrizni is tudja a backup fájlt. (Touch-os és talán TWRP alapú recovery..)
Egyébként romszakácsmesterúr mit szólsz a LeWa újabb "viszonyulás"-aihoz : Például ehhez?
-
ÁrPi2
senior tag
Pletyka a gizchináról: G4 - $208 -ra lesz árazva.
Ennyiért ugye mindenki simán leütné
Tudnak-e annyit gyártani?
-
ÁrPi2
senior tag
Én is láttam az ejiayu.com-os linken de én nem mentettem le ezt a hírt.
http://www.ejiayu.com/en/News2-188.html
Itt volt fenn a gyári hírek között, de már leszedték.
"G1,G3 Stop manufacture,G4 release date in March
G1, G3 stop manufacture and will not produce again. G2 512MB, G2 1GB and G2S all are excellent models. G2S is later on the market than G3, selling point is 1.2 GB CPU, OGS process screen, metal frame. New model G4 will be on the market in March." -
ÁrPi2
senior tag
-
ÁrPi2
senior tag
válasz
#40993792 #711 üzenetére
Igenjó reggelt mindenkinek!
Sokhelyütt írják a (talán fenntartásokkal kezelendő) LeWa os-ról hogy az a CM 7.2-re alapoz.
Kérdésem még hogy az Az UnOfficial CM lista hol van és hol officializálódik...
Megjegyzendő hogy az (Apeelme és Keeperv romfőző guru fő kollégák által dokumentált illetve hírüladott) adathalászat gyanúját utóbbi pár hóban már LeWáék igyekeznek ilyen-olyan módon kioltogatni:
-
ÁrPi2
senior tag
válasz
#40993792 #578 üzenetére
Találtam a LewaOs -ban (még január 13-án) a Rendszerbeállításoknál egy ilyen érdekeset, emez minden bizonnyal az adathalászati gyanút igyekszik eloszlatni hogy Xiaomi -féle fejlesztésre gyűjtenek használati adatokat...(ki hiszi? :--) )
Mi közük illetve milyen reláció van egyáltalán a LeWa "csapat" és a MIUI-t fejlesztő és jóféle Sziamiaú telefont gyártó remek Xiaomi cég között??
(Nemtudom..)
A screenshot amit lőttem off-állásban ábrázolja DE alapértelmezettben ON volt a próbajátékom során!!
Apeelme és Keeperv fórumtársak véleményére lennék kíváncsi (ők asszem a blade fórumbeli leleplezők
), hogy (ugye szaki urak) szerintük sem komolyanvehető a LeWa ilyen gyanú-altató settting-je....
-
ÁrPi2
senior tag
válasz
Pumika1975 #568 üzenetére
"Ennek a telónak a támogatottsága milyen?"
Milyen milyen ...Most január második fele óta 4.1.2. béta állapotban stagnál a Jiayu-gyári android rendszer.(Nem mintha belepusztulnék
)
(Egyébként november29 után is eltelt kb. másfél hó, de nem egy béta utáni végleges hanem ugye a kiforrott 4.0.4-től a "vajas" 4.1.2 bétáig. Mostmár 4.2-re ácsingózhatnánk.)
..és Ezt a telót tán már nem is gyártják. Talán alkatrész még lesz hozzá.. -
ÁrPi2
senior tag
válasz
KaiotEch #437 üzenetére
Csupán javasolt a PayPal-os fizetési mód -részemről is. Mert "buyer protection"-t nyújtanak azért a díjért cserébe valami 45 napig (Dispute és azután Claim), ami nélkül -ha bankátutalással fizetsz például- belefuthatsz olyanba hogy elveszett pénz amit megkap egy "shop" tőled.
A G3-mam üvege GorillaGlass ,illetve nekem nincs kétségem mostanában efelől
Az itt a harmadik képen szereplő állat elképzelésem szerint a hivatalos logója a Corning-GG-nak, a Corning oldalán még nem kerestem/találtam meg a JY-G3-at valami felsorolásban.(Tudja valaki a linket oda?)
..ez nem ropog-recseg.
-
ÁrPi2
senior tag
(OFF)Ja igen.Bocsánat offtopik mert Jiayu-ilag csak a JY-G4-be terveznek OGS-displayt, ez meg ugye a G3 topikkja. (/OFF)
-
ÁrPi2
senior tag
válasz
Dominó85 #421 üzenetére
Írod hogy miket nem ír korrekten az antelife:
" Az addig ok, hogy IPS panel, na de vajon OGS vagy GG védi-e? (Antelife-os válasz: this phone is not the gorilla glass, but the new phone - ennyit erről)"Nos én most utánakutakodtam kicsit hogy miféle dolog ez az OGS.
Nekem úgy tűnik Alapvetően az Apple cég ujraépítendő display-beszállítói láncolatában merül fel
az OGS technológia neve.Szóval Cupertino-hoz köthető talán: Ugyanúgy mint anno a Corning -féle GorillaGlass-t is Jobs vállalkozása emelte naggyá... Ez az OGS technológia is Apple termékben (az ipad mini 2-ben) fog talán "nagy nevet szerezni".
iPad mini 2 Could Use OGS Retina Display
aztán egy Mekintos hírportál latolgatja hogy mikortól fut fel emez a displaybeszállító :
Wintek OGS a 9,7 hüvelykes ipadhoz.
Aztán néhány OGS-t érintő technikai, fizikai adattal is dobálóznak ebben a cikkben:
Is Apple changing its mind on touch panel structures?Szumma: Nemtudom én se hogy jobb -é vagy milyen az az OGS összevetve a Gorillával.
Új hozzászólás Aktív témák
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Milyen videókártyát?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Telekom mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- iPhone 16 Pro MAX 512 GB, Kártyafüggetlen - Makulátlan állapot! + AJÁNDÉK TOK - 3 ÉV GARANCIA
- Eladó egy Samsung a36 5g 8/256 GB samsung alle 2025/05/24 vásárlás
- iPhone 12 128 GB Éjfekete - 85.000 FT
- ÚJ - iPhone 16 Pro 512 GB Black Titán - - Apple Garancia - 0 perces, 0 ciklus
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- MacBook Pro 14" M3 Pro 18GB RAM 512GB MAGYAR BILL 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- LG 83C3 - 83" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest