- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A71 - elég ennyi?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Apple AirPods 4 - ismerős is, új is
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Orf3usz
tag
A mikrofonosok közül az iphone kiosztásúak asszem nem jók, de ha mic nélkülit veszel az jó lesz.
A gyári valóban a telefonáláson felül semmit nem ér. Gagyi, dobozhangú és a harangjai is rosszak.
Személy szerint panasonicot ajánlok, olcsó kategóriában azok kifejezetten jók (semmiképp se sony/sennheiser/jvc vagy még híres gyártó) -
gabika318
aktív tag
GPS várakozáson felüli. Első fixálás 20 mp alatt 5 műhold. Ma reggel ismét teszteltem: Fixálás 9 mp alatt és 8-9 műhold. Ez már eléri a HikeOS tudását, GPS terén. A ROM elég smúút, nem szaggat annyira mint a 4.2.2 portok. Animáció 0,5x-re állításával még jobb az eredmény. Magyar 75%-os kb., de a stringeket, majd kicsórom a legfrissebb Find5 ROM-ból. Wlan OK. Rádiót még nem próbáltam. Térerő mintha kicsit jobb lenne, mint a korábbi általam kipróbált romoknál. (nálunk elég gyengusz a térerő)
Tipp: Legutóbbi alkalmazásokat nem a HOME gomb hosszú nyomásával lehet előhozni, hanem a HOME dupla érintésével.
-
gabika318
aktív tag
ott ahol tudtam javítottam a stringeket (további mgyar fordítás)
og battery mod
mms.apk-nál alapmodok (nem konvertál hosszú smst mmssé stb...)
power menü: recovery és hot boot hozzáadva
systemui: nincs akku figy. ha merül, nagyobb ics kék óra és akku %
enginnermode hozzáadva
kamera apk állandóan fczik, de erre lesz mindenkinek külső programja
supersu beépitése
más nem jut eszembe (pedig még valamit buheráltam a framewirk.jar-ban...)
a contact apk-t hibásan csomagolja az apktool igy abba nem tudok beletúrni (a fejlesztőktöl kéne hozzá valami resource...)
ha kész a pakk jelentkezem! -
Dominó85
addikt
User error volt a galériák FC-je. Annyi nyamvadt beállítás van ebben a romban, mint égen a csillag. Na szóval ki kellett kapcsolni egy mentési funkciót, ami az alternatív programok telepítésekor is "közel" azonos beállításokat varrt az említett apkok nyakába (amik ugyebár azt nem bírták). Így a gyári sem FC-zik és igen stílusosan néz ki. A Focal fotós apk sajnos továbbra sem megy (pontosabban ma nem próbáltam), helyette a gyári apk szerepét a ProCapture Pro vette át (ideiglenesen). Az üzemidőre abszolút nem lehet panaszom (16 órája megy a telefon és 66%-on az aksi), hisz nyüstöltem ma is eleget. A Vodafone mobilnetem sajna még nem kelt életre (APN beállítása kell szerintem). A wifi, bluetooth, gps lepróbálva (utóbbi: works like a charm). Kamerát majd a gyárival és a Focal esetleges életre keltése után fogok foglalkozni. Mit felejtettem ki? Ja igen... a CWM-vel még nem volt időm foglalkozni, így az továbbra is kínai (bár nem izgat, mert eddig kop-kop nem volt rá szükség. Root megoldva, MTK tools és RootChecker is rootoltnak jelzi a telót
A rendszer még mindig gördülékeny. Érdekes észrevétel, hogy a zárképernyőnél a rezgőmotor darabossá teszi a feloldást, míg ha a rezgő vackot (ami engem rohadtul irritál) kikapcsoljuk, az is smooth lesz. A zárképernyő egyedi, ami annyit tesz, hogy a telefonálás, zárfeloldás és üzenetek ikonok vannak egy szépen animált kötélen, amit lehúzva választhatunk a 3 funkcióból. Külön-külön a zárképernyő és a háttérkép variálható saját galériából, képekből vagy a Lewa-n keresztül (itt nincsen olyan sok, de jók és ingyen). Az értesítési sáv két oldalas (alul váltogatható tapival) -> Értesítések és Kapcsolók fül.Majd ha teljesen működik minden, akkor levideózom nektek a működését, menüjét, mindent.
-
blueMerle
veterán
Ez a kisebbik baj apelmee romjával G3N alatt, ez orvosolható egy appal.
A nagyobb baj ami miatt sajnos én nem tudom használni, hogy a tárcsázónál random időközönként a rezgőmotor folyamatosan működik (nem csak rezzen egyet) és laggol a készülék 4-5mp-et minden egyes szám megnyomásakor. Ettől eltekintve tökéletes lenne, csak nekem így használhatatlan sajnosHa ezt kijavítja apelmee valószinüleg visszapakolom
-
apeelme
addikt
Sajnos tévesen tudod. A MIUI-ról igenis lehet tudni mi van "a motorháztető alatt". Ugyanis bár a hivatalos forrás nem elérhető, de egy MIUI-sító eszköz amivel ezek készülnek igen, így bárki belenézhet és módosíthatja (és kell is), aki keni-vágja ezt a fajta gépi kódot.
LeWa sosem volt, és sosem lesz ez a kategória...és nem véletlenül néz ki ilyen jól...mézesmadzag effektus.
-
ztibor
senior tag
Bár lelkesen olvasom a fórumot, és a telefont is az elsők között kaptam meg, nekem még mindig az eredeti rom van rajta, a cwm felrakásáig jutottam csak el, mert egyszerűen félek attól hogy téglásítom a telefont, és az nagyon rosszul érintene.
Szóval néha hiába a jó és szájbarágós leírás ha valakinek pl ez az első androidos telefonja, és még sose csinált ilyet :-)
De persze ez az én bénaságom :-)
-
Dominó85
addikt
-
gabika318
aktív tag
Nekem is ugyanezek a jóóó tapasztalataim vannak. Bár nekem a puritán akkukijelzés a statusbaron nem okés. Jó lenne tudni valami biztos forrásból, hogy a LEWAOS v5 már biztonságos-e.... vagy sem.... mert a renomét eléggé elcseszték.... bár a lengyelek rá vannak indulva rendesen a V4 óta... fene tudja.... marad a ROKY V7....
Más:
Agyalok a Jiayu G2F-en... 0.2-el kisebb a képernyő, de a tudás nem gyenge a sima G3-hoz (nem N-es) képest... Főleg ha az árat nézem.... Szerintetek?
http://prohardver.hu/tema/jiayu_g3_androidos_csucsmobil_kinabol/hsz_7894-7894.html -
apeelme
addikt
Ma felraktam és megnyomkodtam az általad is felvetett miui-t. A letöltött fájlnév szerint MIUI_3.10.26 azonban a belső infó szerint csak MIUI_3.10.25 verziójú.
Első benyomás az hogy gyönyörű, és nagyon eye candy, ezt hatványozza a milliónyi letölthető téma, háttér, zárképernyő, ikonok, betűtípusok stb. Egyszerűen élvezet lenne használni ha...
Sajnos használat közben elmegy az egésztől az ember kedve. Számomra a portolt 4.2-knél tapasztalt lagg itt többszöröse van jelen. Minden alkalmazás/rendszerösszetevő gondolkozik hogy az érintésemet végrehajtsa-e, történjen-e valami. (Sikerült olyan zárképernyőt feltelepítenem aminek a grafikai összetettsége miatti feloldása kb. 1percembe telt annyira akadt.) Ez frusztráló de nagyon, magam részéről szvsz használhatatlan és csak felidegesítem magam, a miui-nál megszokott szénné módosított grafikai megjelenítés miatt ez így is marad a G3 gyenge GPU-ja miatt is...de legalább elmondhatjuk hogy van, és ez is valami. -
apeelme
addikt
Megnéztem neked. Az említett helyen létezik az installrecovery.sh fájl, csak a tartalma nem az amitől félni kellene. Ahogy látom ez egy "öszvér" MIUI, telepakolva a "varázs szkriptekkel"...CWM pedig az előbb említett fájl jelenlétét ellenőrzi, s mivel megtalálja így "kiabál". Na most ha ezt CWM-el deaktiválod akkor a "varázs szkriptek" nem fognak működni soha többé. Ezt nem így kellett volna megoldani bárki is csinálta...
-
feca83
tag
Na meg másabb a dizájn, vékonyabb - fém-hátlap jobb kamera és vaku
g5 - g3s
Én a g3-at szürke hátlappal használom szilikon tok nélkül és nekem sincs semmi baja...fólia elől van rajta a biztonság kedvéért -én pl. már nagyon szemezek a g5-el -de majd csak jövőre mikor 1 éves lesz a mostani "kicsike" -
gabika318
aktív tag
-
gabika318
aktív tag
Vol +/- WakeUp kizárólag a portolt ZP900 romhoz!
JY-G3_ZP900_Port-VolWakeUp.zip
A hagyományos Vol +/- WakeUp patch nem működik a portolt ZP900 rommal.
-
-
gabika318
aktív tag
Kicsit összekeveredtek a feltöltéseim, és a v3-hoz hozzádobott pár számot, mert többször feltöltöttem. User error...
Ugyanazt tartalmazza az UPDATE és a FULL csomag is ami itt van. Esetleg valakinek gyorsabb onnét letölteni.
Felvettem a kapcsolatot velük, módosították a letöltési linkeket. Most már minden ok. -
KTU
addikt
Ilyet nem tapasztaltam, pedig biztos észrevettem volna sötétben az asztalon
igaz erre is használok appot, Screen Off and Lock, a fizikai kapcsoló kímélése miatt használom már jó-ideje mindenféle készüléken.
Ez ha kikapcsolja a kijelzőt, akkor ki van kapcsolva -
gakoska
tag
Én is tapasztalom ezt!
Elvileg teljesen kikapcsolt kijelzőnél határozottan látható a képernyő tartalma, főleg világos háttéren sötét betűknél. Legjobban olyankor figyelhető meg a dolog, ha közvetlen, erős fény esik a kijelzőre.
Nem tudom, ez mennyire fogyaszt áramot, szerintem semennyire, de egy laptopnál is tapasztaltam már ilyet, egy régi Asusnál, kb. 10 fokozatú skálán 1-es fokozatig egyre sötétebb lett a kép, 0-n pedig gyakorlatilag teljesen sötét, de ha rávetült a napfény, lehetett látni a képernyő tartalmát. -
pazirezz
tag
Köszi az infót mind kettőtöknek
A neve alapján már én is megtaláltam
Vagyis gondolom erről van szó
Illetve a fura az egészben .. az xda-s linken található képeken megvan a romban látható akksi "skin", "Numas" a neve, vagy mi .. viszont sehol sem találom a nyomát az OG Battery-nek
Lehet mélyen "belefőzték" a romba
Remélhetőleg "gabika318" előkerül, és kisegél ez ügyben -
sasa311
veterán
SZvsz a 4 magos G3(s)-nek nem kell új topic, hiszen ha lehet hinni a gyárnak nincs semmiféle "s", hanem az a G3 és kész, ahogy G3"n" se volt hivatalosan.
Ergo a G3"S" nyugodtan jöhet ide, a G4-nek meg majd lesz vagy már van is új topicja.
M3oH
Minidealen a G3S és a G4 is 244$ jelenleg.
-
pazirezz
tag
Akkor vagy én emlékszem már rosszul, vagy tök más verziókról beszélünk, vagy ez a miui tényleg nem szeret "valamit"
ha még fenn lenne a miui szívesen kipróbálnám neked, de nekem nem jött be, így töröltem .. sryu.i. amúgy erre gondoltam, közben találtam egy képet róla ...
-
pazirezz
tag
"(ez mondjuk nem szükséges az apex-hoz)" .. mikor még az apex-et használtam (nem most volt, lehet rosszul emlékszem), nekem kellett hozzá root jog, hogy widget-et tudjak kitenni .. ám a végeredmény nem FC volt, hanem egyszerűen tájékoztatott, hogy a beállításokban rendeljem hozzá, vagy felejtsem el a widget-eket
Próbáltad úgy is, hogy van root joga?!
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung galaxy S22
- Apple iPhone 13 Mini / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 84% akku
- Samsung Galaxy A16 128GB Kártyafüggetlen 12 Hónap Garancia 0 perces készülék
- Samsung Galaxy S23 Ultra / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garancia
- Samsung Galaxy A55 5G / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garanciával
- 48 GB-os AMD Radeon PRO W7900
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest