- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Android szakmai topik
- iPhone topik
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Yettel topik
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
esztam
csendes tag
Szánalom, hogy mivel etetik a népet.. És ez főcímben..
http://index.hu/tech/cellanaplo/2013/07/27/olcsomobil/ -
esztam
csendes tag
Valaki tud megoldást arra, hogy ha G3S-en (jb 4.2.1) sima fentről lehúzós menüvel akarok elérni mindent (hangerő, fényerő, interfészek ki/be kapcsolása), akkor mit kell beállítani, hogy olyan gyorsan elérjek mindent, mint G3-on (jb. 4.1.2)?
-
esztam
csendes tag
válasz
Turbobacsi #6606 üzenetére
Majd ha kikopik a széleinél, nem fog annyira.. Pár hónapig nekem is tetszett
-
esztam
csendes tag
Semmiképp nem lenne jó, ha külön topic lenne a G3N/G3-nak és a G3S-nek, mert:
- nem feltétlen van G3S-es telója azoknak, akik kenik vágják a G3-at, ezért ők nem is fogják olyan rendszerességgel látogatni a G3S topic-ot.
- G3S topic-ja sosem lesz ilyen napra kész, mint ez a topic (szinte azonnali válasz mindenre)
- a hibák amik eddig előfordultak, 90%-ban mindkét (mindhárom) típusú telefonnál előjöttek (GPS stb..)
- ha valakinek valami baja van, csak oda kellene biggyesztenie, hogy melyik telefonról beszél.. valljuk be +3 karaktert leírni nem a világ vége.
- G3S felhasználók tábora << G3/G3N felhasználók tábora -
esztam
csendes tag
nekem akad a zöld animáció a bootlogónál, ezt meg hiába teszem fel, ugyanúgy megmarad.. mivel cseréljem le?
-
esztam
csendes tag
Bocsánat, lejárt a szerkesztési idő..Mobileuncle Tools-ban a "Recovery update" alól tudnám a recovery zipjét telepíteni, de ott nem ajánlja fel az sdkártyán levő file-t, ezért az "update tool" alól próbáltam, ahol viszont igen.. ez lesz a gond gondolom.. szóval akkor az lenne a kérdésem, hogy ilyenkor mi van.. hogy telepítsem a recovery update menüből?
-
esztam
csendes tag
G3S-re telepíteni akartam ezt a CWM recovery-t, de ez fogad, amikor be akarok lépni a recovery-be:
IMG_20130708_125745.jpgFelfele gombbal okézik, lefelével pedig tudok lépegetni a menük között.. szóval kicsit ez is érdekes.. no meg nincs "install zip from sdcard"..
MobileUncle Tools + ez a recovery
Valakinek valami ötlet? -
esztam
csendes tag
válasz
CoolBoy323 #6175 üzenetére
bocsi, lemaradtam.. miért küldenék vissza?
-
esztam
csendes tag
Megérkezett a tmallboxtól a G3S-em:
tracking -
esztam
csendes tag
válasz
szobipeti199 #5714 üzenetére
Én Dolphin Browser-t használok.
Flash tartalmak lejátszására pedig ez a plugin kell.
Ezután pedig kapcsold be a flash tartalmak engedélyezését a Dolphin-ban. Youtube, Indavideo, Flash játékok, minden fut.. -
esztam
csendes tag
válasz
francizj #5685 üzenetére
Sajnos a mindigTV-sek nagyon elrontották ezt az appot. Nekem anno az olimpiai közvetítések akadás mentesen mentek a ZTE Blade-emen azzal az appal, amit az mtv dobott fel play-re.
Ez a mindig TV-s app akad cefetül.. és ez nem a proci vagy a VGA hibája, abban biztos lehetsz.. bár egy quad core-on már biztos akadás mentesen menne, de nem indokolja semmi azt, hogy egy ilyen videó lejátszásához egy sima 6-800 Mhz-s procinál több kelljen..
-
esztam
csendes tag
Akinek nincs szüksége a headset gombjaira (nem kompatibilis a kontrol gomb a Jiayu G3-mal), annak ezt a fülest ajánlom. Nagyon jól szólt a G3-amon, kényelmes, mikrofon is működik. Én azért adom el, mert olyan füles kellene nekem, amin működnek a gombok. Sajnos a boltban nem próbálhattam ki. Amúgy 8000-ért vettem, most 6-ért árulom.. Nem használom.
-
esztam
csendes tag
válasz
lioengland #5569 üzenetére
Nekem nagyon nem jön be ez a tok, de ha valaki akar venni ennyi pénzért, annak itt egy link
-
-
esztam
csendes tag
Jól gondolom, hogy nem sok esély van arra, hogy a G3S-re bármelyik oldalon 5-10 dolláros kupont tudok majd beváltani a közeljövőben (1-2 hét)? Ha így van, megveszem inkább az első adandó alkalommal, amikor lesz készleten.
-
esztam
csendes tag
Sziasztok!
Vennék 2 G3S-t és 1 G2S-t a közeljövőben (1 hónapon belül megrendelném) egyszerre.
Van valakinek esetleg kupon kódja valamelyik oldalra?
Hogy siklik át könnyebben a vámon a 3 telefon? Ha egyszerre mind a 3-at behozatom, vagy ha külön-külön? Ha külön-külön rendelem, akkor mennyi idő teljen el a 3 rendelés között? -
esztam
csendes tag
Egy kis akksi stat:
[link]
[link]
Csütörtök reggel volt utoljára töltőn. Mivel éjfélkor kikapcsol a telefon majd reggel 6-kor be ezért mondhatjuk, hogy ilyen használat mellett 3-4 napot simán kibír.
Telefonálni és internetezni egyaránt sokat szoktam. Sőt ebben még van egy 1 órás GPS használat is navigációval.
Yabe rom van fent. (4.1.2) -
esztam
csendes tag
Bocsánat.. kicsúsztam a szerkesztési limitből Lidl megválaszolta
és kissbg is -
esztam
csendes tag
Ha nekem nincs EPO és A-GPS beállítás, akkor hogyan javítsam a GPS-t? Az eredeti 4.0.4-es romomon nem volt gond a GPS-sel, de amióta 4.1.2-eset használok, azóta néha előfordul, hogy csak az aksi ki/be javít a dolgon.
[Screenshot] -
esztam
csendes tag
válasz
pazirezz #2786 üzenetére
"nincs mit, remélem sikerül(t)"
Na hát közben megcsináltam a Phone.apk-val amit írtál, meg is találtam a picture_unknown.png-t kicseréltem, de miután felraktam a telefonon található phone.apk helyére a buheráltat, újraindítás után sem lehetett mobilhívást kezdeményezni róla. A Phone.apk elvileg működött, de nem cserélte át a default képeket sem az általam berakottra, és amikor valakit hívni akartam csak viber-t vagy skype-ot ajánlotta fel.
Utána próbáltam visszarakni az eredeti Phone.apk-t, de nem oldotta meg a helyzetet. Szerencsére volt egy backupom, és mindent visszaállítottam.. lehet, hogy nem szerencsés nagyon buherálni ezeket a system appokat. -
esztam
csendes tag
Engem az érdekelne, hogy a default képek a romhoz hol tárolódnak? Nekem konkértan a contact kép elérhetőségi helye kellene, mert jó lenne lecserélni. Mindenhova nem tudok és nem is akarok képet berakni, a default meg elég gagyi. Kerestem már minden mappában jpg-re tiff-re gif-re, de egyik kép sem volt a default kép. Vagy ennek a cseréje nem ilyen egyszerű?
-
esztam
csendes tag
Lenne egy nüansznyi problémám.. amikor hívok valakit, vagy engem hív valaki, akkor extrém pixeles a kép, amit beállítottam az adott embernek a névjegyzékben. Ezt nem lehetne valahogy kiküszöbölni? Vagy ne legyen semmi, vagy legyen teljesen jó minőségű. Valamiért mindig lebutítja az amúgy jó minőségű képeket.
(Yabe legújabb ROM needrom-ról) -
esztam
csendes tag
Én yabe romot használom már majdnem egy hete, és teljesen meg vagyok vele elégedve. Nem magyar, de nem is baj.. Ha nyúzom, akkor 1 napot bír, ha nem, akkor ez is bírja a 2 napot.
-
esztam
csendes tag
yabe rom alatt egyelőre nem tudom működésre bírni a 3g-t és hsupa-t.. csak gprs megy.. :S
-
esztam
csendes tag
Az összefoglalóban linkelt miui-val kapcsoaltban:
Feltettem az összefoglalóban található recoveryt, és recovery-ből fel akartam rankni ezt a romot..Az eredmény:
assert failed: getprop("no product device") == "H958" || getprop("ro.build.product") == "H958"
E:Error in /sdcard/G3-4.1-MIUI-BI2.zip
(Status 7)
Installation abortedennyi.. már igazán örülnék ha valaki javasolna egy ténylegesen nagyon jól működő romot..
-
esztam
csendes tag
Nekem olyan problémám lenne, hogy 1 másodpercet mindig várnom kell, hogy bekapcsoljon a képernyő. Ha hívásnál, le akarom tenni a telefont, akkor is hasonló a problémám.. kb 1 mp mire újra megjelenik a képernyő, miután elveszem a fülemtől és utána a hívás megszakítás sem azonnali. Most egy olyan romot használok, ami eleve rajta volt a rootolt telefonon. 4.0.4-es.
Baseband version: MAUI.11AMD.W12.22.SP.V5, 2012/07/25 20:13
Build number: G3 20121129-082828
Az lenne a kérdésem, hogy ha nem lehet megoldani, hogy azonnal megjelenjen a képernyő, ha megnyomom a power gombot, akkor most milyen romot töltsek le (angol teljesen megfelel, de magyartól sem zárkózok el)? -
esztam
csendes tag
Tegnap megjött az én G3-am is, ma tudtam leülni nyomkodni. GPS ok, 8 műholdat lát tetőablakból. Egyelőre ennyi, majd még írok, ha van valami fejlemény. Amúgy március elején rendeltem.. szóval nekem kellett 1 hónap mire ideért.
-
esztam
csendes tag
Én 12-én nyitottam dispute-ot (tmallbox) és 15-re már tracking number szerint "célországba elküldve" .. előtte két hétig nem ugráltam, nem is történt semmi.. a lényeg, hogy amíg le nem tesztelted a telefonodat, hogy minden működik-e, addig semmiféle ígéretre ne zárd le a dispute-ot.
-
esztam
csendes tag
-
esztam
csendes tag
Ma én is dispute-ot indítottam tmallboxnál, amennyi jó visszajelzést olvastam róla, most annyira csalódtam.. remélem nekem is pár nap múlva refund lesz és bepróbálkozok a dhgatenél.. viszont egy furcsa dolgot vettem észre:
Tegnap egy szingapúri számról kerestek. A kínai csajszi alig tudott valamit angolul és kb. csak annyit lehetett kivenni a szavaiból, hogy ő az Oracle Support tagja és valamilyen adatot szeretne egyeztetni.. hát ez több volt mint furcsa, hogy pont most hívnak Szingapúrból. A szám: +6565012200. Akinek esetleg volt még hasonló hívása az jelezze. Köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Baldur's Gate 3
- Őszre feketét ölt a THEC64 Mini
- Kuponkunyeráló
- Cyberpunk 2077
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Metal topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3047, 94% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest