- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Android szakmai topik
- iPhone topik
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Yettel topik
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
tolvaj!
őstag
válasz
Cyberjack #6490 üzenetére
csak egy ötlet, de lehet segít. nem tudommióta van meg a telefonod, és azt sem, hogy az antenna alul van e, de ha alul van lehet az a baj, hogy meglazult valami ami az antennát tartja, és valahányszor rányomod a hátlapot elmozdul az antenna minimálisan, de eléggé ahhoz, hogy kontakthibát okozzon. EZ CSAK EGY FELVETÉS.
-
bgaborka1
csendes tag
-
Dominó85
addikt
-
janez
aktív tag
-
janez
aktív tag
válasz
Cyberjack #118 üzenetére
Lefutattam a kedvedért. Most 5500 pont jött ki.Nálam 1132, 1401, 998. ICS van fent.
Most nézem, hogy az SD írásra, olvasásra 119 pont járt. Tehát nem számottevő. Nem vagyok egy Antutu huszár. Új ROMoknál szoktam lefuttatni kétszer a kíváncsiság kedvéért. Bár legutóbb a JB-nél elmaradt.
-
janez
aktív tag
válasz
Cyberjack #115 üzenetére
Szerintem mindenkinek kevesebb SD nélkül, ugyanis annak a pontszáma nem adódik hozzá. Alapesetben nagyjából mkinek 5800 pont jön ki, beleértve az SD-t is.
Jeblanek:
Egyszerre csak az egyik foglalat tud 3G-t (adatot), viszont a SIM beállításaiban kiválasztható, hogy éppen melyik legyen az.
-
janez
aktív tag
Tehát próbáltad az ygps-t? A piros pontok legalább (műholdak) megjelentek? Ha igen, milyen sokáig vártál a jelre?
Epo adatok le vannak töltve? Agps be van kapcsolva? Mobil neted van az agps-hez? Legalább az első alkalommal jó lenne. Utána már, ha magához tér, anélkül is menni fog. -
save
tag
Sanyesztől származik:
1, Töltsd fel a telefont teljesen.
2, Telepíted a telefonra Marketból a Mobileuncle MTK Tools nevű programot.
3, Telefon/Beállítások/helymeghatározó szolgáltatásoknál kikapcsolod/kiveszed a pipát a GPS, GPS EPO, A-GPS-t, sehol sem lehet pipa.
4, Kikapcsolod a telefont, majd bekapcsolod és elindítod a Wifi-t.
5, Telefon/Beállítások/helymeghatározó szolgáltatásoknál kipipálod a GPS-t.
6, Utána ugyanitt kipipálod a GPS EPO-t, megerősíted az EPO engedélyezést.
7, A megjelenő EPO beállításokba lépsz és elindítod a letöltést (Wifi kell hozzá) és az EPO fájl infonál szépen leellenőrzöd a letöltést.Ha letöltődtek az EPO adatok visszalépsz a Helymeghatározó szolgáltatások menübe.
8, Kipipálod az A-GPS-t (Wifi kell hozzá) és a megjelenő A-GPS beállításokban leellenőrzöd, hogy a Használt Hálózatnál a Csak Otthon legyen megjelölve.
9. Kilépsz a menüből az alkalmazásokhoz mész és elindítod az előzőleg letöltött Mobileuncle MTK Tools programot.
10, Belépsz az MTKEngineerMode (Mérnöki Mód) menübe, ott megkeresed az YGPS-t és elindítod.
11. Itt megjelennek a műholdak egyelőre piros pontokként. Felül az Information-ra nyomsz és az itt megjelenő ablakban alul először a "full" majd a "cold"-ot nyomsz.A sorrend fontos.
12. Ezután fent a Satellites-re nyomsz és kiviszed a telefont a teraszra, utcára, nekem elég volt az ablakhoz menni vele és figyeled a piros pöttyöket mikor válltanaknak zöldre.21 másodperc után mindkét telefonnal 12 műholdjelet fogtam.
Azóta is stabil GPS jel, olyannyira, hogy most itt bent családi házban, beton födémes szobában is látok 6 műholdat mindkettővel. Kint meg egyenesen pazar a vétel. Pöcre röffen. :-)
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- 4 billió dollárt ér a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-cégek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Android szakmai topik
- OLED TV topic
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen TV-t vegyek?
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8250U 8GB 256GB 14" FHD 1 év garancia
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G9 - Ryzen 5 6650U I 16GB I 512SSD I 14,1" Touch I Cam I W11 I NBD Gari!
- HP EliteBook 840 G8 i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2190, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest