- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A71 - elég ennyi?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Apple AirPods 4 - ismerős is, új is
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
sergio81
tag
válasz
Zsoleszhun #9398 üzenetére
Természetesen én is!És az eddig használt összes romnál működött a dolog, azért kérdeztem hogy hátha valakinél fordult már elő ilyesmi ennél a romnál!
-
sergio81
tag
Rocky v8-nál találkozott már vki olyannal, hogy hívásnál(kimenő bejövő)!Nem írja ki a hívó-hívott nevét csak a számát!?Elég idegesítő, hogy effektív minden hívást úgy kell fogadjak, mint "ismeretlen"!(mert ugye számról nem ismerem az egész telefonkönyvem!
)
-
sergio81
tag
Hu!Ez eddig fel sem tűnt, de gondolom azért sem mert egyáltalán nem zavart(mármint a gombok világítása)!A G-mail bell.nál tényleg kicsit zavaró a sötét háttér, bár bevallom ezt is csak hogy említetted kíváncsiságból néztem meg!Amúgy szerintem kibírható, ezeket egyszer kell beállítani, cserébe viszon szép és gördülékeny a rom!
-
-
sergio81
tag
Sziasztok!
Próbálkozó kedvűek figyelmébe ajánlom ezt a 4.2.2. romot!Állítólag hivatalos Spanyol Jiayu oldalról én Kínai barátainknál találtam!Magyarítottam, tegnap este raktam fel magamnak eddig minden működik és elég gördülékeny is!
G3:[link] -
sergio81
tag
Sziasztok!
Kipróbáltam mindkét változatát a 4.2.2-nek mindkettőnél a következőket tapasztaltam!A billentyűzet összeomlik anélkül meg ugye nemsok mindent lehet kezdeni, továbbá nem látja a memóriakártyámat!Ezeket az "apróságokat" leszámítva működik!Ezen felbuzdulva mondom kipróbálom a gabika álltal csiszolgatott rocky romot, ott meg maga a rendszer omlik össze feszt!Szerintetek lehet valami összefüggés a fent említett hibák és a közt hogy eddig miui-t használtam?kártyát kellene formáznom?Bár ettől még a rendszernek működnie kellene!Előtte is volt fent egy két Jb rom és azok jól működtek,most meg már vagy 4hónapja csak miui!jelenthet ez valamit!valaki aki tud valami okosat kérem segítsen! -
sergio81
tag
válasz
hevizms #5031 üzenetére
Én a megjelenése óta miui v5-t használok(előtte miui v4et) és azóta az összes frissítést feltettem? mindegyik puk kódot kért eddig, hogy ezt ki lehet e kerülni, nem tudom!Megmondom őszintén én nem is próbálkozom vele(megjegyeztem a pukkot), már fel se tűnik!Ha jól emlékszem még az elején külföldi fórumokon is terítéken volt a téma, úgy tudom nem lett megoldás!
a 2 kártyával kapcsolatban nem tudok mit mondani!én nem próbáltam, csak egy kártyát használok! -
sergio81
tag
válasz
hevizms #5018 üzenetére
Én már megbarátkoztam ezzel a puk kérés dologgal!Bár mikor először felraktam a v5-öt nagy szívás volt, mert sehol sem találtam a kártyát amin a puk van és nem akartam kipróbálás nélkül dobni a rendszert!Aztán kiderítettem hogy le lehet kérni a szolgáltatótól!
Szerintem meg lehet szokni hogy négy szám helyet nyolcat pötyög be az ember!Mert a rendszer jó, nálam ez belefér! -
sergio81
tag
válasz
sergio81 #4973 üzenetére
Bocsi este bealudtam, uh nemtom mikor,érek oda hogy feltoljam a magyarított miuit!De. évzáró a gyerknek stb. Szóval szerintem leghamarabb du-n, vagy kora este érek oda!De ha még lesz rá igény akkor feltöltöm!Mégegyszer bocsi!
Egyre többb a homályos részlet ezzel a g3s-el kapcsolatban!Szerintem érdemes lesz megvárni egy-két tesztet g3s vs g4 ,hogy az ember tudjon dönteni köztük!
-
sergio81
tag
Témáknál nincs probléma!Igazából nekem csak ez az sms szűrés jelentkezett negatívumként!A biztonsági központ mappában van egy felügyelet nevű app és abban ott vannak a szűrt sms-k de nem tudom megnyitni vagy a többi közé visszatenni!Ja és a miui szinkronizáció szokott leállni, de kezdésképp ezt minden romnál kilövöm és így ezzel sincs baj!
-
sergio81
tag
Én már régóta csak miui romot használok, a v5-nél tapasztaltam először hogy Puk kódot kér!Először én is bajban voltam!aztán meglett a megoldás! *111*602# (t-mobile) és jön a puk az éterben!Más szolgáltatóknál nem tudom hogy működik!
Esetleg valaki aki használja a needromos miui v5-öt, találkozott már azzal a hibával, hogy nem jelzi ki az sms-eket hanem vmi karanténba teszi, mintha szűrné!de nem tudom hogy lehetne rábíni hogy ezt ne tegye!Mivel így elolvasni sem lehet őket!
-
sergio81
tag
Hy!
Ajánlom figyelmébe mindenkinek, aki Gps gondokkal küzd!Az általam próbált módszerekhez képest eddig ez a legjobb!(az itt leírtak közül egyikkel se volt tökéletes)!Álltalában a legtöbb módszer hozott néminemű átmeneti javulást!Ezzel a módszerrel egyenlőre úgy tűnik Tökéletes!Még csak 1 napja tesztelem!Eddig mindig volt némi pontatlanság 1-2 utcával odébb látott stb.!Most Sygic-el pontosan navigál csak a fixlás igényel kb1 percet!Remélem másnak is segít!
[link] -
sergio81
tag
válasz
hevizms #3605 üzenetére
Hát megmondom őszintén én még ilyesmivel nem próbálkoztam!Most kipróbáltam ,nem tudtam átnevezni!Nálam a sim csak hívásra és sms írásra van, ráadásul csak egy!Internetet se használok róla mivel amerre csak mozgok van wifi ahol meg mégsem azt kibírom!Magyarul efféle opciókat nem használok!(nekem nem fontos)
-
-
sergio81
tag
Én jabart-al magyarítottam de már nem ez az első miui-s amit próbáltam és magyarítás után is angolul indultak!aztán valahol olvastam hogy a lokalizáció átállításával lesz teljesen magyar!és bejött!Tudtommal ha egy sima angol nyelvű romra ráteszed a morelocalt akkor csak a progikat szedi le magyarul +1-2 dolog lesz hon!ebben minden!99%
-
sergio81
tag
Apropó a mod google play felrakásával kapcsolatban tud valaki vmilyen okosságot?
-
sergio81
tag
Helló mindenkinek!
Valakinek van tapasztalata a moddolt googleplay telepítésével kapcsolatban?Nálam jelenleg a needromon elérhető 17-ei Miui rom van fent általam magyarítva!Én beleszerettem nagyon jó rendszer!De ez a gplay nem akar felmenni gondolom a fentlévő normál verzsön végett!Valaki esetleg nem tud rá valaki vmi trükköt!?
Köszi!
Ja és a procapture pro nagyon zsivány! -
sergio81
tag
Üdv Mindenkinek!
Feltettem próbaképpen a GThrill v3-at, szépen muzsikál, de ébresztést nem tudok beállítani!Azaz ha az előre beállított időpntot bepipálom ok, de ha változtatni akarok rajta vagy újat adnék hozzá, hibával kilép az óra!Valakinek ötlet? -
sergio81
tag
válasz
hevizms #2817 üzenetére
Megelőztél a kérdéssel!Én tegnap raktam fel a needrom-ra tegnap felkerült jabart-al általam magyarított romot!Meglepődve tapasztaltam, se redőny ,se beállítások hirtelen ez a kettő volt szembeötlő, mivel ezek nélkül Wifi +bármi más kizárt!Ezt követte még két újratelepítés,aztán felraktam utána a mellékelt "transzformer pakkot" hátha azt hiányolja!Eredménytelenül!Úgyhogy ment vissza a Yabe féle első oldalon linkelt rom!Az az érdekes hogy két Miui-s romot is lefordítottam a Jabart-al és azok hibátlanul működtek, de csak kipróbálás erejéig voltak a vason!
-
sergio81
tag
Root? a Bin4ry-s módszer nem akar működni! Már vagy ötször végigtoltam!
Amúgy köszi mindenkinek aki próbál(t) segíteni! -
sergio81
tag
SOS!
Ma megjött a kicsike! Nagyon frankó minden!De egyszerűen nem bírom se Rootolni se semmit!
A gép látja a TC-ben a két meghajtót de hiába kattintik rá használni nem engedi!És minden csatlakozásnál driver telepítési hibát ír!Se Flashtool se bin4ry!kicsit kezdek begőzölni!
Az még oké hogy nem tudom magyarítani de a kártyára másolni se tudok lóf.szt se!Valaki HelP!!! -
sergio81
tag
Hy!
Valakinek estleg van infója róla hogy esetleg egy másik gyártó headsetje működne a készülékkel?(mivel többen írták hogy a gyári elég gagyi!)Jó lenne egy minőségi headset, nem kékfogas amivel lehet számotléptetni +hangerőtszabályozni!
Előre is köszi!Remélhetőleg holnap du. már én is kézhez kapom végre a készülékem!A vám már csütörtökön átengedte!
-
sergio81
tag
Ezt a programot ismeri valaki!?
http://smartblog.hu/?p=208
Hétfőn ha minden igaz végre a kezemben tarthatom a G3-mat4de nakem leginkább a JB jön be ebből viszont "nem sok" rendelkezik magyar nyelvvel!ezért hasznos lenne ez a kis progi!Kedvére tudna az ember romot tesztelgetni! -
sergio81
tag
Ezekszerint jól tudtam!
-
sergio81
tag
válasz
gabika318 #1359 üzenetére
Komolyan mondom irigyellek gabika318 ,én 02.28-án rendelten meg a DHgate-ről, csak én (sajnos) a scofield8800 nevű eladótól! 03.04-én fel is adta, küldte a rendszer a nyomonkövetési számot, napokig nem találtam róla semmit, ha kérdeztem az eladót azt mondta várjak türelemmel, néhány nap mire lehet látni a nyomonkövetésben! 03.12.-13. Levelezés a Dhgate-el neg az eladóval hogy mostmár valami történjen vagy kérem vissza a pénzem és megrendelem mástól! Gondolom a DHgate is felszólíthatta, mert sűrű elnézések közeppette 03.14-én végre fel sikerült adnia és azonnal nyomonkövethetővé vált!Úgyhogy ezt az eladót nem ajánlom!Most már nagyon ideges vok, számításaim szerint már a múlthéten meg kellett volna kapnom, most meg csak reménykedem hogy talán jövőhét vége és nem esik bele még a Húsvét is!a nyomonkövetés szerint :A küldeményt átszállítják a rendeltetési helyére!
Remélem én is mihamarabb g3 tulaj leszek! -
sergio81
tag
Hy!
Marko_ te nyomon követted a csomagot vagy csak türelmesen vártál?Csak mert látom hogy a tied is HKPost-al jött!Az enyémet múlt hét hétfőn adták fel de mellékelt nyomonkövetési számmal nem találok semmin infót a csomagról!Esetleg letudnád írni te hol és és milyen módon követted?
Előre is köszi!
Üdv, egy már non türelmetlen majdnem G3 tulaj! -
sergio81
tag
Hy!
Van valakinek tapasztalata ezekkel a tokokkal kapcsolatban? http://www.mixeshop.com/original-plastic-case-protective-cover-case-for-jiayu-g3_p1770.html
Igaz hogy a telefonom még nem érkezett meg,de egy ilyet el tudnék képzelni rajta,persze feketében! -
sergio81
tag
válasz
malisonX #743 üzenetére
Az ingyenes szállításnál a hongKongPost meg a Singapurpost közül lehetett választani, én a Singapurpostot jelöltem be!Nem igazán értem hogy kedves ferdeszemű barátom miért nem azzal küldte, de mostmár igazából mindegy!azért remélem nem sok különbség van a kettő közt, a lényeg hogy végre ideérjen!Amúgy rendesen a DH. rendszerén keresztül utaltam, az eladó a visszajelzésemig nem kap pénzt!
-
sergio81
tag
Ok! Így már értem!
Én is nagyon reménykedem! -
sergio81
tag
A dhgate szerintem is biztonságos, régebben sok mindent rendeltünk innen,de soha nem volt gond!Sőt A vámkezelésen is átjutott gond nélkül mindig minden!Most is csak a miatt vok ideges mert műszaki cikket még nem rendeltem!
-
sergio81
tag
Az én telómat még elvileg nem adták fel, az árát már elutaltam!Mit érdemes ráíratni (pl.:ajándék? vagy valami értéket,) hogy ki lehessen kerülni a vámot?!Kinél mi a tapasztalat?Huhh idegtépő és non hosszú lesz ez a kb. 2 hét!
-
sergio81
tag
Hy!
Tudom hogy nem konkrétan ide tartozik, de próbálok minél felkészültebb lenni mire megjön a G3!Valaki tudna valami megoldást amivel symbianról át tudnám másolni az smseimet a G3-ra?!
köszi! -
sergio81
tag
Helló mindenkinek!Néhány nap múlva ha minden jól megy én is G3 tulaj leszek!Én a DHGate-ről rendelem, innen esetleg valakinek tapasztalat?!Régebben elég sok mindent vásároltam innen és elég pozitívak a tapasztalataim, de telefont még nem vettem itt!
Más!A készülék alsó részén a kijelző alatt ott van a Jiayu felirat mindenkinek?!A weboldalak képei közt egyiken van másikon nincs, élőben meg még sajnos men volt szerencsém a kicsikéhez!Már napok óta figyelemmel kísérem a fórumot uh látom leírásokkal és segítséggel nem lesz gond!
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung galaxy S22
- Apple iPhone 13 Mini / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 84% akku
- Samsung Galaxy A16 128GB Kártyafüggetlen 12 Hónap Garancia 0 perces készülék
- Samsung Galaxy S23 Ultra / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garancia
- Samsung Galaxy A55 5G / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garanciával
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Lian Li HydroShift LCD 360R/TL AIO vízhűtés eladó!
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Samsung Galaxy A12 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest