- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dominó85
addikt
Én továbbra is azt az elvet vallom, hogy egy telefon ne kézi játék konzol legyen. Mindegy mekkora aksit pakolnak bele, úgyis lemerül pár órán belül. No meg a melegedés miatt az aksi élettartamát is csökkenti! Nekem sima G3-am van és eddig valamennyi játék szépen elfutott rajta, nem minden v1.xx fut ugyanúgy ugyanazon a telón.
-
gghrtz
őstag
Hát igen kevés... Bár a G2S az qHD, de nekem az már kicsi lenne, maradok a G3S-nél. (Most G3 van)
Egyébként igen JB alatt nincs panaszomon, néha beröccen, mert a videóchip haldoklik kb.qHD alatt majdnem dupla akkor pontszám Antutuban... Barátnőmnek most lesz véve ZTE v970 az is MTK6577 qHD IPS-sel 1GB RAM, 4,3"-as kijelző
Remélem jó lesz.
-
Dominó85
addikt
Úgy hogy bármilyen szinkronizáció és frissen kilőtt ram csodákra képes. Ezt párszor korábban leírtam már.
Cup versenyt is toltam rajta anno, ahol 10-15 verda volt egyszerre a képen. Talán akkor volt némi alacsonyabb fps (15-20), de amint csak pár darab volt máris 30+ lett. Amúgy nagyon nem mindegy a verziószám sem, mert volt olyan hogy patch után belaggolt a gamma, leszedtem, feltettem a régebbi apk-ot és voilá megint szuper. Androidon az a rossz, hogy rohadt sok SoC van, számtalan felbontás mellé és bizony nem tudnak jól optimalizálni rájuk.
Új hozzászólás Aktív témák
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen NAS-t vegyek?
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Windows 10
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- Microsoft Surface Laptop 5 13.5" i5-1245U 16GB 256GB 1év garancia
- Philips NA351/00 Dupla kosaras Airfryer eladó
- LG 27UP850NP-W - 27" IPS LED - 3840x2160 4K - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync
- LG 27GN800P - 27" IPS - 2560x1440 - 144 hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 10
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest