- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- iPhone topik
- Yettel topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
KTU
addikt
válasz
szobipeti199 #9514 üzenetére
-
-
KTU
addikt
válasz
Fail3D! #7250 üzenetére
Mely romokkal próbáltad.
Én ICS-t raknék eladáshoz, régi SIM kártyát hoznak és com.android.phone leállt.
Elég macerás magyarázkodni, hogy régi a kártyájuk, és még akkor újra is kell húzni a romot.Téma összefoglalót! nyisd már le.
-
KTU
addikt
válasz
WolfManus #6857 üzenetére
Vettem a dzsájuhoz fali töltőt + akkut, nem gyors töltő, nem is melegszik töltés közben, kb. 9- 9,5 óra alatt tölti fel az akkut, - 2,1Ah-es töltőt használok, de szinte biztos hogy sokkal kisebbel is ugyanezt produkálná, gondolom raktak bele normális töltőáramkört - cserébe ha akár 2 napot is pihen az akku használat előtt akkor is 100%-os és talán jobban bírja az igénybevételt, de ez lehet szubjektív
-
KTU
addikt
A legfontosabbat nem is írtam, a tönkre ment SD kártyával kapcsolatban.
Üzleti telefonnak használom, nincsenek fent játékok, semmit nem kellet átraknom az SD-re.
Mivel elég nagy a progik telepítésére rendelkezésre álló tárhely, több mint 2GB.
így ami váltózott, az a telefon csengő / sms .... hangjai, az a pár MP3 az SD-n volt.Bele másik SD és megy minden tovább.
Persze néhány app.-nak "meg kellett mondani hogy hova mentsen, új mappákat létrehozni a kártyán. -
KTU
addikt
válasz
Jiayu G3N #5724 üzenetére
Jobb később mint soha,
több mint 4 hónapos hsz-ra válaszoltálMás hogy On is legyek valamennyire
Tönkrement a telefonba a 16GB kártyám.
Jó-pár fényképpel videóval, meg mentések stb.
A szűkebb családba 4 microSD ment tönkre az utóbbi 1 évben, 2 samsung, 1 kingmax, 1 platinet.
Mind más-más eszközben, és még olvasásra használatos PC-k és kártyaolvasók sem azonosak.
Szóval teljesen függetlenül egymástól.Ja és egyik sem érte el az 1éves használatot.
-
KTU
addikt
Találtam 1 valamit a Play-en
már 21-en telepítették is -
KTU
addikt
válasz
Sir Riccio #5707 üzenetére
-
KTU
addikt
CPU Spy és a BetterBatteryStats együtt használd
-
KTU
addikt
válasz
nyulnyulu #5620 üzenetére
Akkor olvasd el a Téma összefoglaló-t. [link]
Nagyon sok mindenre választ kapsz.
Az is benne van amit "találtál" 1 másik fórumon.
Amúgy merre, mert szó szerint ua.Én ezt tenném:
"Ha szeretnénk minden beállítást és adatunkat törölni a telefonról, akkor használjátok a gyári vagy CWM (vagy TWRP) recoveryből a wipe data/factory reset menüpontot!" -
KTU
addikt
válasz
lioengland #5569 üzenetére
Nem tudom, de nem akadályozza a kijelző tapicskolását, mikor kézben tartod a telefont?
Gondolok itt arra, mikor 90°-ot zár be a kijelzővel a 2db "elefántfül". -
KTU
addikt
válasz
Old Gyfland #5553 üzenetére
Én szenvedtem ilyennel
G3N, az 5.... valahányas ment fel, SP Flash Tool-al, ezután már felment apeelme 6. ... CWM-je, de ezt már CWM-ből vagy Mobileuncle MTK Tools-al raktam fel.
Csak az SP Flash Tool nem szerette.De úgy rémlik, hogy csak nálam volt ilyen macerás.
A végén már egész gyorsan megcsináltam. -
KTU
addikt
válasz
janesart #5478 üzenetére
Még valami.
Ha nem válaszolsz a kérdésekre, és csak ua. a kérdést ismételgeted, nem tudunk segíteni.Ezt már írtam:
"Másik szolgáltató kártyájával próbáltad már?
Más helyen (földrajzi)?"Hozzászólásaid [link]
(#5482) bagkri01:
Már nagyon érik hogy otthagyom őket, csak épp 15 éves a számom, (OFF)és jó számokból is áll(/OFF)
szóval szerettem volna hordozni T-hez, de nem ment valami adminisztrációs hiba miatt nem ment,
2013-ban!!!!!!4444!!!
Hiába kaptam idegbajt mind2 üzletbe és hiába ment át egyik T-s ügyintéző a másik kék T-s hez,
nem ment.
mivel 1 üzletsoron voltakEzért van dualsimes telefonom!
És még a poén az, hogy a Telenornál nem ingyenes az átirányítás hálózaton belül
Ekkora Off-ot. bocs mindenkitől
-
KTU
addikt
válasz
janesart #5478 üzenetére
Néha azért ki szoktad kapcsolni vagy 0-24-be megy?
Én ilyennel soha nem találkoztam, 2-3-4 naponta mikor lemerül kikapcsolva töltöm, évek óta így használom mobiljaim.
Ha nagyon fontos hogy elérhető légy, irányítsd át a hívást 1 másik telefonra,
én a nejemére irányítom és Ő megtalálja a módját hogy elérjen valahogyLehet hogy éppen hely és szolgáltató függő hogy hol nem vagy elérhető,
Volt olyan reggel hogy a Telenor nem szolgáltatott, és éppen idegbajt akartam kapni, aztán amit találtam telenoros telefonokat a közelembe egyik se kapcsolódott a hálózathoz.
De ezt már leírtam valamikor.Mielőtt leírnád a telefont,
érdemes lenne teljesen kiszürni hogy hol a hiba.
Mellérakni 1 ugyanolyan szolgáltatós valamilyen telefont (áruházakba akár 2000Ft kártyával),
de ilyenkor figyelni kell hogy a tiéd is csak a 2G-t használja mert ezek nem tudnak 3G-t és teljesen más a lefedettség. Vagy másik 3G-s. -
KTU
addikt
válasz
zebulon007 #5468 üzenetére
Rakd fel ezt a Képernyő tesztet, teljes-fényerő, minden szín fotó, írni / elküldeni a shopnak ahol vetted. Addig rágni őket míg nem mondják hogy küld vissza gariba.
Vagy,
eladod veszel 4 magost -
KTU
addikt
Ott PP-vel nem lehet fizetni.
Én ezért nem tőlük vettem hanem innen, igaz most drágább tizenpár dollárral és nincs fekete
De ez még mindig jobb hogy kiírják hogy nincs, mert a legtöbb kínai shop nem szeret nemet / nincs-et mondani inkább hiteget.Off, mert vásárlás és ennek van külön topikja
-
KTU
addikt
válasz
CoolBoy323 #5387 üzenetére
Vedd figyelembe az idő faktort
Ettől függetlenül lehet tényleg nincs ilyen opció, csak kiírva -
KTU
addikt
most járt kezemben 1 Szoni expériaZ, nem ájultam el tőle, kijelzőt napfénybe alig látni,
bent mind2 max-on a fényerő, egymás-mellett, "a tiédnek szép kijelzője van" és nem én mondtamés mi az hogy lehagyják az android gombok közül a menü-t, (ezt már valamelyik HTC készüléknél is hiányoltam), na jó raktak 3 pöttyöt, változó helyre.
meg nincsenek dedikált android "gombjai"
telenor térerő jelzése alig jelzett valamit, az enyémen meg fullájfonról váltott zöld-robotra, szerintem nem sokáig marad
-
KTU
addikt
válasz
lioengland #5208 üzenetére
Mi a különbség a két link közt, mert mind2 playre visz
-
KTU
addikt
Ilyet nem tapasztaltam, pedig biztos észrevettem volna sötétben az asztalon
igaz erre is használok appot, Screen Off and Lock, a fizikai kapcsoló kímélése miatt használom már jó-ideje mindenféle készüléken.
Ez ha kikapcsolja a kijelzőt, akkor ki van kapcsolva -
KTU
addikt
válasz
janesart #5144 üzenetére
Gariztatásnál, csak akkor küld el, ha le tudod írni hogy tudják a hibát biztosan reprodukálni, gyári romon.
Ha 1 hét múlva jön csak elő (1 hét használat??), akkor szerintem felejtsd el a garit.
Másik szolgáltató kártyájával próbáltad már?
Más helyen (földrajzi)?
Mikori a SIM kártyád? Én a 6 hónapja cserélt kártyát, megint cseréltettem."Érdemes lenne driver frissítést csinálni?"
Hol, micsodán??? -
KTU
addikt
válasz
Dominó85 #5136 üzenetére
Esetleg ingyenes "forgos lancser" akinek tetszik Yandex.Shell , de én innen töltöttem le, ez tud magyarul is, azt mondják kisebb az erőforrás igénye mint az SPB-nek, bár nálam ez nem szempont mert nem játszok
na jó kiírom szépen is, hogy a kereső is megtalálja ha kell valakinek
launcher -
KTU
addikt
válasz
CoolBoy323 #5117 üzenetére
DíípSzlííp
-
KTU
addikt
válasz
Atomcsirke #5100 üzenetére
Szerintem más a váz / ház, ahogy látom máshova került a mikrofon,
a G3-nál szinte a sarkán van, a G3S-nél közelebb kerölt az USB nyíláshoz,
Szilikon toknál érdemes erre figyelni. -
KTU
addikt
2. akkumat másfél hónap után kezdtem el használni.
kb. 2 hét kellett neki hogy ugyanazt a használati időt hozza mint az első.más:
Tegnap felraktam a Light Flow appot, sárgára állítottam valami jelzést, persze pirosan jelzett, (itt mintha már többször ki lett volna tárgyalva hogy csak piros, kék, zöld) elfelejtettem
Az akku drasztikusan merült, 2 óra alatt 20%, kikapcsolt kijelzővel(volt hogy 4 napot bírt 1 feltöltéssel
)
Hiába töröltem az alkalmazást, újraindítottam, akku ki újraindít, semmi nem segített.
Lemerítettem az akkut teljesen, kicsit még rásegítettem (ezt használom) ezután akku 100%-ra tölt kikapcsolt telefon mellett, így elfelejtette a durva merülést.
G3N, Gthill JB v.1 -
KTU
addikt
Nekem az előző verzió van fenn, akkor ezután mennie kellene?
-
KTU
addikt
Az előző verziót használom, ezt még nem raktam fel.
Patchet hol látod, honnan lehet letölteni? -
KTU
addikt
Üzemidő, 4,5 nap JB, Thrill féle
volt benne 1 hétvége is
lehet nem megy mély alvásba (ezt jelzi), de nekem jó így
volt hogy a wifit is kikapcsoltam, hátha, de nem.T-s meg Telenoros kártyával használom, telefonálásra tökéletes, hang mind2 irányba nagyon jó.
A T térerőjelzése hektikus, mind2 nyílásba már próbáltam, sőt másik telefonnal is, az is hasonlót produkált, nálunk ilyen a T., a hívások minőségén szerencsére nem észlelhető.
Telenor stabil.Viberre is naponta használom wifivel, hiba nélkül (nem az utolsó verzió).
-
KTU
addikt
válasz
maszati #3917 üzenetére
Használom az előző verziót, a magyar változat még elérhető AMDK7 jóvoltából,
FM rádió és GPS hiánya engem nem zavart mert nem használom, de az újban pont ezeket javították.
Üzemidő nekem megfelel, viszonylag sokat telefonálok 2 nap, ha munkaszüneti nap is van benne akkor 3, (igaz azt mutatja hogy ébren van, hisz ez JB 4.1.2), állandó wifi kapcsolat, 2db SIM kártya.
-
KTU
addikt
válasz
szumoo@gmail #3731 üzenetére
Én ezt a hívásrögzítőt használom, ingyenes jól működik, minden hívást rögzít automatikusan, a kimenőket már a csörgéstől.
-
KTU
addikt
Töltő témához,
Ezek egyikével (1A Kodak) töltöttem, pár perc híján 11 órán keresztül, 56% -os állapotról, az akkut.
Mikor bekapcsoltam 95%-os töltöttséget jelzett a készülék.
ZTE 0.7A töltő 96-97%-ra tölti.
Huawei 2A töltő 100%-ra tölti.Fényképet a szidott Camera FV-5 alkalmazással készítettem. Ez lett a legjobb.
A többi rosszabb minőséget produkál, úgymint ProCapture és a gyári alkalmazás.
Sorozatra a Fast Burst Camera appot használom.Az FV-5-nél igaz írták, hogy hiba állítunk ISO-t, fényt, stb. nem változik semmi, én nem is állítgattam, nem értek annyira hozzá, de mégis ez készíti a legjobb fényképet.
Köszönöm az ötleteket az sms popup-al kapcsolatba.
-
KTU
addikt
GPS téma, off,
visszajött gariból 1 WayteQ ZTE Libra (alaplap csere), (semmi GPS buherálás, friss rom) szabadban pár másodperc és holdakat lát, még pármásodperc és használja is, 8-ból 8, vagy 9-ből 9, magas betonépület mellett, 10-20 esetleg 30 méter pontosság, de volt hogy 5m
Ja és SIM kártya sincs benne.
Evvel tényleg lehetne navigálni, G3-al nem erőltetem.
Van célhardver erre a feladatra az autóban. -
KTU
addikt
válasz
sanko78 #3295 üzenetére
Olvasd el a Téma összefoglaló-t, hogy tudj kérdezni.
Profi módon lett megcsinálva, szerintem minden benne van.Dominó85: nem frissítettem
ahhoz képest hogy merül a telód, aktívan használod -
KTU
addikt
Mikor már felraktad a romot,
legalább is én így csinálom, nem értek a főzéshez
root, ES File Explorer, előtte beállítani hogy hozzáférjen a rendszerfájlokhoz.
Ezután rakhatod fel ismét a CWM-et, és még csinálok egy mentést a romról, hogy később ha felrakom ne keljen megint ezt végigjátszani -
KTU
addikt
SP Flash Tool lelőhely 19 verzió, + alul van 1 videó
más:
Mikor megjött a telefonom még egy kínai oldalra is regisztráltam ahonnan letöltöttem egy zippet, G3N-hez valót , amiért nagyon hálálkodtak ott.
Szóval, SP Flash Tool megnyit, scatter betallóz, bepipálva mind, katt download, aztán ment mindenféle színű csík, kb. mint 6. perctől a videón, végén zöld kör, hurrá, telefon bekapcsol, tök kínai minden, szerencsére volt benne angol nyelv, ezután végigcsináltam hevizms leírása alapján is, hogy azért majd magyar legyen.
Szerencsére nem téglásítottam, most hogy kicsit jobban utánaolvastam, tudom ez is megeshetett volna. -
KTU
addikt
válasz
LantosBerry8 #3144 üzenetére
Nekem ilyen akkor volt mikor megentás telefonba kék kártyát tettem, turbósan.
-
KTU
addikt
Cserélgettem a romokat és csak, JB 4.1.2 -nél kaptam
"com.android.phone váratlanul megállt" üzenetet.
Kártyára nem is akartam gondolni, mivel mindkét kártyám 6 hónapnál fiatalabb.A gondot mégis
a kártya okozza.
Ez megy ICS 4.0.4 -vel.
G3N -
KTU
addikt
Most épp cserélgetem a romokat és találtam "normális" MD5 Checker-t, kód bemásol, fájl betallóz és már hasonlít is.
De képes kódot is generálni, sőt nyitja a jegyzettömböt és beilleszt.
free, portable. -
KTU
addikt
válasz
cappa72 #3016 üzenetére
közvetlen a system mappában meg is találtam recovery-from-boot.p fájlt,
ezt /recovery/etc/install-recovery.sh nem találtam, nincs recovery mappamár azt hittem hogy csak nekem tűnik el a CWM
CWM-et akárhányszor indíthatom egymás után, de amint a telefon indul (JB, ICS) CWM nincs
-
KTU
addikt
Elcsesztem jó pár órát a telefonnal, és ott vagyok ahol elkezdtem, kipróbáltam pár romot.
Szóval, az természetes (másnál is így működik?), hogy elindul a telefon ICS vagy akár JB mindegy milyen verzió, és ezután nem tudom indítani azt a CWM-et amivel előtte felraktam a rendszereket.
telepítés előtt CWM recoveryben:
- wipe data/factory reset, - wipe cache partitions, - mounts and storage --> format system
Mit lehet / kell még törölnöm? hogy megmaradjon a CWM. -
KTU
addikt
Eltűnik a CWM a telefonomról!
SpFlashTool-lal felrakom az 5.5.0.4 verziót, ez simán felmegy 1.-re.
Sajnos apeelme 6.0.2.8 CWM-je nem, 8038 hibaüzenet.
De tudom frissíteni evvel a módszerrel. Mentést is tudok készíteni a rendszeremről, többször is újraindíthatom a CWM-et, de amint 1x is elindul a telefon "normál" üzemben (Sanyesz. 4.0.4, miklosandras módosítás G3N-re) CWM indításakor droid elesik piros 3szög, felkiáltójel a hasban.Ezért nem is jelentkezett a kvázi bootloop, mikor a "Gyári adatok visszaállítása" menüt elindítottam régebben.
Azt gondoltam ezért tünt el a CWM, de nem. -
KTU
addikt
semmi
-
KTU
addikt
G3, S500 chip
Bluetooth Tulajdonságok:
Támogatja a Bluetooth V3.0 + nagy sebességű módban (HS megfelelőség) ‧ ‧
Támogatja a Bluetooth V2.1 + Enhanced Data Rate (EDR) Bluetooth V4.0 kis energiaigényű technológia (LE) ‧ ‧ beépített 13dBm teljesítmény erősítő (Class 1) és a kiegyensúlyozatlanság Converter (Balun) WiFi / BT jobb együttélés teljesítményt ‧ kis energiaigényű szkennelés funkció csökkenti a teljes energiafogyasztást (Scan Mode)G3N S501 chip
Bluetooth Tulajdonságok: ‧
Támogatja a Bluetooth V2.1 + Enhanced Data Rate (EDR) Bluetooth V3.0 + nagy sebességű módban (HS megfelelőség) ‧ ‧
támogatja a Bluetooth V4. 0 kis energiaigényű technológia (LE) ‧ beépített 10dBm erősítő (Class 1) és a kiegyensúlyozatlanság Converter (Balun) WiFi / BT jobb együttélés teljesítményt ‧ szkennelési funkció alacsony fogyasztás, csökkentik a teljes fogyasztás (Scan Mode)kínairól fordítva, google
-
KTU
addikt
Töltő téma, 220V.
Huawei S7 Slim töltőjével töltöm már 1 ideje a G3-at, mivel a 700mA ZTE-vel mintha tovább tartott volna,
a Slim töltője 2A-es, nem melegszik, a G3-se,
13% állapotról, kb. 4,5 alatt tölti fel.
Úgy gondoltam ha a Huawei 3250 mAh teljesítményű akkujának jó, akkor a G3-nak is.#2910 gabika318:
G3N?
vagy van valami kiegészítő pack a "sima" G3 romokhoz, hogy jó legyen G3N-re? -
KTU
addikt
válasz
apeelme #2737 üzenetére
így már tiszta, ha ujabb CWM-et szeretnék felrakni SP Flash Tool-al akkor csak a YG3_CWM_recovery_EN_scatter.zip-ben, cserélgetni (átnevezni) kell az img kiterjesztésű fájlt,
amúgy a droid elesett piros (talán) háromszöggel a hasában, pedig most nem csináltam factory resetet
-
KTU
addikt
elnézést a láma kérdésért, de nekem valami nem tiszta,
cappa72 leírásában, SP Flash Tool használatánál, scatter fájlt tallózunk be, recovery telepítéshez.
Az img kiterjesztésű fájlt rootolt telefonon indított Mobileuncle Mtk Tools progival rakjuk fel.
apeelme Flashtool-al telepíthető img fájlt ír
ha valaki leírná hogy van ez
-
KTU
addikt
válasz
bagkri01 #2480 üzenetére
jogosultságok az android appoknál,
ez van szinte mindegyiknél, alapból hozzáfér mindenhez, mikor telepíted el is fogadod,
meg az üzleti és a magán fiókomat nem rendelem semmilyen androidos kütyühöz
tudom így kevesebb a lehetőségem a rendszer lehetőségeinek kihasználására -
-
KTU
addikt
válasz
sasa311 #2388 üzenetére
nekem meg van G3N-re,
4.0.4 teljesen magyar, Sanyesz. féle, de miklosandras módosította N-re,
aki kérte meg is osztottam vele a G-drive linkjeimet.csak mikor megjött a telefonom úgy kellett innen, onnan összeszedni, megtalálni a jó CWM-et, romot (bár ez már van az 1. h.sz.-ba), drivert,
szóval finoman-szólva nem vagyok rom cserélgető bajnok, ez volt az 1. telefon amin cseréltem,
mondjuk mikor romokat próbálgattam volt hogy teljesen kínai lett a telefon
mert arra a kínai oldalra én is regisztráltam, amit talán tegnap linkelt valaki
így aztán letöltöttem mindenfélét -
KTU
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Augusztusi hardverszuflé
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Milyen videókártyát?
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Gaming notebook topik
- Windows 11
- PlayStation 1 / 2
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- Olcsó Notebook! Lenovo Ideapad 3! Ryzen 3 3250U / 8GB DDR4 / 128GB SSD
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest