- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Mobil flották
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
kymco
veterán
Feltettem én is egy kis időre.
A névjegyzékkel nem szinkronizál és a naptárral sem. Nem tudom, hogy egy 4.2.2-höz való gapps javítana ezen, vagy sem, de most nem kísérletezgetek vele.
Nekem alap a naptár és a névjegyek. Meglepő, hogy az accountom task-jait (to do) szinkronizálta, de se a naptárat, se a névjegyzéket.A záróképernyő feloldásakor laggol rendesen, de egyébként nem olyan akadozó, mint az eddigi miui-k.
De szerintem a 4.1.2 sokkal smooth-abb.Gapps link talán van fenn valamelyik needrom-os miui-nál, ha érdekel.
Én most nem tudok vele foglalkozni. -
blueMerle
veterán
Hátőm, én erre a dologra találtam 2 perc alatt megoldást: Google címjegyzék csv export majd importáltam a telóba
Szerintem simán megolható az autosync is, de nem foglalkoztam még vele.
Első hiba: videókamera funkció FC-zik ha expert módra állítom. Ettől eltekintve kimondhatatlanul boldog vagyok hogy újra MIUI-val mókolhatok.
Old Gyfland: nincs
-
sergio81
tag
Én már régóta csak miui romot használok, a v5-nél tapasztaltam először hogy Puk kódot kér!Először én is bajban voltam!aztán meglett a megoldás! *111*602# (t-mobile) és jön a puk az éterben!Más szolgáltatóknál nem tudom hogy működik!
Esetleg valaki aki használja a needromos miui v5-öt, találkozott már azzal a hibával, hogy nem jelzi ki az sms-eket hanem vmi karanténba teszi, mintha szűrné!de nem tudom hogy lehetne rábíni hogy ezt ne tegye!Mivel így elolvasni sem lehet őket!
-
Orf3usz
tag
Ha van ügyfélregisztrációs kódod (a számlához adnak egy ilyen papírt) akkor hívd fel az ügyfélszolgálatot, mondd el ezt a kódot és megmondják a PIN/PUK kódot.
------------------------------
Nekem a 100%-ra töltés után egy resi megoldja a DS gondokat, nem kell repülő mód meg akku ki/be. Egész könnyen meg lehet szokni, hogy miután lehúzod reggel a töltőről nyomsz egy restartot és nincs vele semmi gond utánaA BetterBatteryStats-ot érdemes fennhagyni mert kiderül belőle melyik app a hunyó - érdemes ránézni néhányszor. Nekem speciel a maps ébresztgeti folyton, de elég használat után az alkalmazások kezelésénél teljesen bezárni.
-
gabika318
aktív tag
Ha a jBart-al áthúzott MIUI rom-hoz feltelepíted a Set Locale and Language alkalmazást és beállítod a magyart, akkor 99%-osan magyar lesz a felület, próbáltam.
Amikor teszteltem nálam nem kért PUK kódot, bár az én sim kártyámon PIN kód sincs nem tudom számít-e.
-
KTU
addikt
Nekem az előző verzió van fenn, akkor ezután mennie kellene?
-
bb71
őstag
Én mondtam... vettem egy hasonló kitet:
a kék színű gitárpengetővel tudtam leszedni a burkolatot, és alul - ahol a hátlapot indítod meg a körmöddel - onnan kezdtem felpattintani a burkolatot azzal a céleszközzel. Persze egy vékony erős műanyag is jó hozzá.
Felül, ahol a hangerő gombok vannak, na ott erősen gondolkodtam hogyan tovább, mert ott nem engedett könnyen. -
amdk7
aktív tag
"- Sokat fogyaszt a rom. (A deep sleep-et szinte nem is használja.) A mellékelt kép gyakorlatilag az éjszakai pihenést mutatja: Kép"
Ezt benéztem...
Mivel előző este töltőn volt, azért nem használta a Deep Sleep módot.
Azóta akkor alszik mikor kell.Bocsánat, hogy ezzel "borzoltam" a kedélyeket.
-
kymco
veterán
cpu spy kiírja a használt cpu módokat, mikor mennyivel kavar. Ott van deepsleep, ami vsz a legkisebb fogyasztású állapot a kikapcsolt, akksitól megfosztott teló után. Két töltés között a nem tapizott készülék ilyen állapotba jut hamar, hacsak egy-egy szolgáltatás ezt meg nem gátolja. Ilyenkor értelemszerűen többet fogyaszt a telefon.
-
KTU
addikt
Mikor már felraktad a romot,
legalább is én így csinálom, nem értek a főzéshez
root, ES File Explorer, előtte beállítani hogy hozzáférjen a rendszerfájlokhoz.
Ezután rakhatod fel ismét a CWM-et, és még csinálok egy mentést a romról, hogy később ha felrakom ne keljen megint ezt végigjátszani -
-
apeelme
addikt
A piros csík lefutása után egy újabb driver szükséges a rendszernek...lehet hogy az hiányzik...vagy a Flashtool verzió a nem megfelelő.
(#3209) Lidl: a külföldi okosok szerint nagyon nem mindegy a mérete, formája és az anyaga, de korábban linkeltem egy leírást ami szvsz a leghasználhatóbb...és szerintem megcsinálom.
-
bb71
őstag
Köszi.
OFF/
Egyébként a kínai táblagépemen nyomni kell a VolUp gombot és úgy rádugni a PC usb-re... persze az RK3066-os chip.
Ha már itt tartok: az egy Vido/Yuandao N70HD (1280x800 kijelzővel), 2 magos 1.6GHz-es proccal, azért annak a touch-a érzékenyebb, mint a G3-nak így első feelingre... -
Én úgy vettem észre, hogy bizonyos rom-ok hazavágják a CWM-et. (törlik)
Ha ez van, akkor érdemes megnézni, hogy nincs-e valami /system/recovery/recovery-from-boot.p és /recovery/etc/install-recovery.sh fájl.
Ez a páros jó eséllyel kinyírja a cwm-met.
Ha van ilyened, akkor töröld, utána tedd fel a cwn-met.
Remélhetőleg ezek után már nem fogja csinálni. -
GazVezír
tag
Nem szeretnék beleszólni, pláne nem összekuszálni a dolgokat, de majd ti kijavítotok. Ha G3N-hez tölti le valaki a Flash Toolt tartalmazó csomagot, akkor a scatter file helyének megadása után a program mindent felismer, s a többi rubrikába is pipa kerül. Tehát ügyeljünk arra, hogy mit engedélyezünk, nehogy olyan részét flasheljük a telefonnak, amit nem akarunk.
Wifit érdemes kikapcsolni egyébként vagy a rendszer megfelelően menedzseli alvó módban? Normál használat mellett egyébként mennyit számít az szerintetek, hogy ha csak be van kapcsolva a wifi? Ma teljes feltöltést követően egy 10 percnyi beszélgetést, illetve egy óra elteltével 10%-ot rögtön eldobott. Persze ebbe beletartozik az is, hogy ébresztéssel is próbálkozott ellőtte komoly hangerővel :-).
-
-
miklosandras
csendes tag
@amdk7: Ismert probléma az official romoknál, hogy nem mennek fel CWM -re.
A sima G3 -nál lévő 4.1.2 Béta -nál is ugyan ez a helyzet volt.
Kicsit módosítottam Sanyesz -romján. Így már biztosan nem lesz probléma a CWM telepítés
Egy 25 perc múlva letölthető lesz ezen a link -en
-
Dominó85
addikt
Kedves amdk7 és azon fórumtársak akik február közepe után rendelték a telefont.
Többször el lett mondva így kérlek titeket figyelmesen olvassátok el amit írok. A G3-as telefonból, meghallva a fogyasztók gondjait, a JiaYu gyártó legyártatott egy G3N típust, mely az alábbiak alapján tér el és azonosítható be a sima G3-tól:
G3 - MT6620-as chippel van szerelve
G3N - MT6628(Q) chippel van ellátvaUtóbbit 2013 február közepétől gyártják. Beazonosítása:
Beállítások -> Termékinformáció és ott ezt a sort keresni -> 20130223-071508 G3N
Hogy a G3N miben más? Abban, hogy új micro chipet kapott, ami a Bluetooth-ért, GPS-ért és Wifi-ért felelős. Ezáltal MÁS rom van rajta, mint a korábban kiadott G3-as készülékeken. Sanyesz. fórumtárs jóvoltából azonban a G3N tulajoknak is elérhető már a 4.0.4 ICS magyarosított változata, még pedig INNEN.A G3-ra készített romok NEM mennek a G3N típusú készülékeken az eltérő chip miatt, illetve ha fel is mennek, akkor az előbb említett dolgok (wifi, GPS, "kék tóth") nem működnek a telefonon. És ez visszafelé is igaz, kár próbálkozni.
Tessék elolvasni a korábbi hozzászólásokat, és a kereső használata sem tilos! Legyünk picit talpraesettebbek, ha kérhetem.
-
Sanyesz.
őstag
Ha nem jó, akkor leszedem a linket, ne legyen félrevezető vagy hiábavaló próbálkozás másoknak.
#pazirezz: A ROM magyarítás folyamata, nem túlzok, de tíznél többször le lett írva. Nem a folyamat a macerás, hanem a repo összeállítása, toldozgatása. Az ICS repo elérhető valahol, már nem emlékszem. A MIUI ROM-nál ezt kell kb. egy-két napos munkával hozzáigazítani.
-
Sanyesz.
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
- Hálózati / IP kamera
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mozilla Firefox
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Mobilinternet
- HP notebook topic
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- iPhone 16 Pro MAX 512 GB, Kártyafüggetlen - Makulátlan állapot! + AJÁNDÉK TOK - 3 ÉV GARANCIA
- Eladó egy Samsung a36 5g 8/256 GB samsung alle 2025/05/24 vásárlás
- iPhone 12 128 GB Éjfekete - 85.000 FT
- ÚJ - iPhone 16 Pro 512 GB Black Titán - - Apple Garancia - 0 perces, 0 ciklus
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 512GB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- Akció! Sérült! Corsair Icue 5000X RGB Számítógépház! Olvass leírást!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest