Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Ismét elérhető a One UI 7 a Galaxy S24-re
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
maszati #5399 üzenetére
A jatek elejen vagy gondolom, ahol meg 25 masodperc a felmerfold, es 15 a negyed. Ott meg talan.
De kicsit feljebb mar nem annyira jo poen.De a rendszer tokeletes, atlagfelhasznalasra, es netezesre tokeletes a kis g3, most 4 ora kijelzoidonel jar, es majdnem felig van az akker
-
válasz
maszati #5380 üzenetére
Azt hogy csinalod????
Teljesen szuz gyari rendszer - 2,3 kepkocka masodpercenkent
Mokolt 4.0.4 - szinten zenesz...
4.1.2 alatt picit jobb. A csr mar majdnem jatszhato, de 15-20fpsel perfektet valtani lehetetlen... a halalos irom pedig olyan ronda, mint a bun, es 5-10 fps... videot csinalj rola. -
Jelentem, eddig peldasan vizsgazik a g3. Tegnap ejjel toltore dugtam, mert 50% ala esett, es ma nem lenne jo, ha lemerulne... toltore dugas elott 19 ora keszenlet, 3 ora kijelzoido auto fenyeron, 1 ora beszelgetes. Rettenetesen jo
Viszont csak netezni tudok vele, mert egyik jatekom sem fut. Pontosabban elindul, de 5-10fps. Abszolut jatszhatatlan. Sajnos erre a celre nagyon keves az sgx531.
Ja, 4.1.2 a rendszer.
-
nekem volt vagy 5 g2-öm, és kb 15-öt adtam el.
Egyiknek sem volt baja, és ezek csak sima g2-k voltak, amikkel mindegyik tulaj teljesen elégedett a mai napig.
A g2s valszeg csak jobb lehet... Bevallom, egy sem járt még nálam. pontosabban 1 igen, haveromé, decsak futólag, nem volt időm megnézni jobban. Amúgy 4"-ra a 800X480 tökéletes. A blade-nek csodás kijelzője volt, már ami a felbontást jellemzi, mert a többi... IPS van a G2-ben, és teljesen jó.Persze, jó a 720P-n levelet írni, mobil oldalakat böngészni. De ahogy egy komplexebb oldalra téved az ember, nagyon lehal. Persze ha nem fogtál még a kezedben "gyors" androidos telót, és valami ótvarról jöttél, nagyot üt a g3.
-
2 napja hasznalom a kis g3at, de gyerekek, ez a kijelzo nem az igazi... szep, eles, de tul fako... a w100asom picit pixelesebb, leven csak qHD, de a szinei szebbek. Mar megrendelten a g3st, annak kicsit szebb a kijelzoje. Youtube videokon tudon csak osszehasonlitani.
-
Memoriakartyabol vegyetek samsung class6 uhs-t. 40 mega felett olvas... Irni is 10-11 megaval ir.
Kollegam class10 pro-t hasznal. 20-at ir, 60at olvas az s3-ba. Es nem mellekes, hogy napi 30 samsung kartyat adunk el, de meg egy sem jott vissza... -
válasz
Dominó85 #2655 üzenetére
Hat, nem tudom hogy csinaltad... Nekem ugy szaggat, rossz nezni... Pedig beallitottam lowba. Amikor cup verseny van, ugy szaggat, mint allat...
Real racing messze a legszebb jatek most telefonra. Nezd meg ultra highba, esetleg 4x msaa-val. Kegyetlen. Most wanted sehol sincs...
Van egy 800x480as keszulekem ugyan ezzel a hardverrel, es ott is nagyon laggol a jatek, akkor 720pben hogy lehet nalad jatszhato, mikor a nalam levo g3on diavetites....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AliExpress tapasztalatok
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Óra topik
- Okos Otthon / Smart Home
- EAFC 25
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Külpolitika
- További aktív témák...
- iPhone 15 Pro Max 256GB 90% Akku, gyári garanciás !
- Apple iPhone 12 // 128 GB // Kártyafüggetlen // 78% akku
- ÚJ aktiválatlan Bontatlan Apple iPhone 16 512GB Black ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- Samsung Galaxy A54 5G 128GB Awesome Graphite
- iPhone 14 Pro MAX 256 GB Black - 3 hónap Apple szervízgarancia - APCOM - 90 százalékos akku
- Samsung Galaxy A05 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell latitude E5430 eladó
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest