- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
feca83
tag
válasz
Zsoleszhun #9222 üzenetére
Az enyém meg van még és nem használom ....
-
feca83
tag
Bucsuzom, telefont váltok...elvileg a prémium kategória fele...
fura de eddig minden működik úgy ahogy elképzeltem az elmúlt egy évben, de sokat köszönhetek nektek rengeteget segítettek. Amivel időt és energiát sporoltam. A telo azért meg marad még pár napig a biztonság kedvéért de utána megválok tőle. Üdv Feca
-
feca83
tag
-
feca83
tag
Én sem. Mivel nem értek hozzá csak kipróbálom amiket írtok és plussz amiben látók fantáziát lehetőséget. Ne keress benne logikát mert nincs benne. :-) sokszor járt már úgy mindenki az életben hogy nem érti miért de sikerült jó lett, működik. Ti tudatosan próbálkoztok én meg plussz annak Pici variálásával. Hátha....
Ja.. amúgy nekem a led jól működött ...villogót... csak a deep slepp miatt nyúltam hozzá. -
feca83
tag
Nem tudom miért csináltam - olvastam itt a fórumon - vagy valahol máshol - kipróbáltam - és lás csodát a mai délelőttön 61% volt deep sleep-ben ( éjszaka töltön )
ja most nézem, hogy pont te is írtál valami hasonlókat - lehet nem teljesen így - ahogy én csináltam - de variáltam rajta hátha
))
-
feca83
tag
válasz
Orf3usz #9046 üzenetére
Lehet igazatok van... viszont a torony keresésre annyit hogy 1 nap alatt sokszor vezetek 4-500km-t is. Na itt is van torony keresés bőven. Weaklock volt fent de A face és messenger volt a legerősebb fogyasztó ébresztő... De ezt tudtam. Kipróbálom ezt a másik progit is. A második napnak úgysem mennék neki tehát ha estig kibírja nekem az jó, és ha... mindezt akadás mentesen teszi az a legjobb. :-)
-
feca83
tag
válasz
Dominó85 #9033 üzenetére
nekem is G3N -m van a HIKE -os-el nagyon gyenge volt az üzem időm míg a Flickar - verzióval sokkal jobb
2db sim kártya
folyamatos mobilnet ( 40 percet tuti használtam is aktívan - összesen)
Készenlét 9 óra
Képernyő - 2óra 18 perc
Wifi 1 óra 44 perc
Hanghívás 1 óra 40 percés ezen idő alatt reggel 6:30-tól - 15:30 ig 47 %-ra esett az akksi.
én ezt elég jónak mondanám - vagyis nekem elég.
és így estig simán ki is fogja bírni -
feca83
tag
válasz
hevizms #9022 üzenetére
Elvileg egy kisímított - lefinomított verzió ez a 6582
grafikus gyorsító a különbség itt már a Mali 400 -van 500Mhz-el
a CPU cache meg kevesebb
viszont ez a legutolsó 4 magos fejlesztés----elvileg--- mert a 6732 az már LTE -s 4 magos lesz.Wikipedia szerint
MT6589[a] Cortex-A7 (ARMv7) 28 nm 1.2 GHz quad-core 32 KB L1, 1 MB L2 PowerVR SGX544 @ 286 MHz LPDDR2 533 MHz 3G, HSPA+, TD-SCDMA 2013 Mar
MT6582 Cortex-A7 (ARMv7) 28 nm 1.3 GHz quad-core 32 KB L1, 512 KB L2 Mali-400 MP2 @ 500 MHz LPDDR2 533 MHz R8 HSPA+/TD-SCDMA, Wi-Fi, FM, Bluetooth, GPS 2013 Q3
Ja hogy melyik a jobb ??? na azt nem tudom
-
-
feca83
tag
Na meg másabb a dizájn, vékonyabb - fém-hátlap jobb kamera és vaku
g5 - g3s
Én a g3-at szürke hátlappal használom szilikon tok nélkül és nekem sincs semmi baja...fólia elől van rajta a biztonság kedvéért -én pl. már nagyon szemezek a g5-el -de majd csak jövőre mikor 1 éves lesz a mostani "kicsike" -
feca83
tag
Az elmúlt időszakban néhány rom-ot kipróbáltam.
Azt vettem észre hogy a friss romoknak mindig van valami kis baja /pl. bekapcsoló gomb/ nem elsőre kelti fel a telót - közelség érzékelő néha nem az igazi meg ilyen kis apróságok amitől lehet használni a telót de sokszor mérgel/ vredniiy v3. - viszont kamera tekintetében sokkal jobbak az új romok.
Most a Rocky Rs van fent "ismét" - elég stabil és jol teszi a dolgát de a kamera ebbe még a régi - nálatok nincs ez a jelenség?
Az uj kamera progival - nem kell semmit állígatni automatán is szép képeket csinál.
A régit meg hiába állítgatom.....
Tudtok valami megoldást javasolni/ lg camera app/ már volt fent...hát nem is tudom...ez sem olyan... -
feca83
tag
válasz
bbaallaage #7573 üzenetére
Igen meg az sd kártya megtakarítás...a rend kedvéért hardveresen sem értek hozzá
))
-
feca83
tag
válasz
bbaallaage #7569 üzenetére
Mikrofon - hangfelvétel...Most hogy tovább gonodlokodom rajta- nem 100% de mintha ezt csináltam volna...1. az sd - kártyáról lemásoltam mindent ( képek - zenék) minden ami fontos és kell neked. programokat nem. sd kártya formázás - és uj rom telepítése.
2.Nem értek hozá szoftweresen - de olyan mintha valamelyik program feltelítésénél valami beállítási dolgot csinált és egy fájlba menti el valahova amiről betölti az adatokat... - a második pont lehet hogy tiszta hülyeség - de nálam is volt ez a gond és nagyon sok mindent kiprobáltam"elhihetitek" ezért nem emlékszem a pontos megoldásra ( a lényeg hogy valahogy sikerült és azért ez a legalaposabb megoldás "1.pont " -
feca83
tag
válasz
bbaallaage #7535 üzenetére
nekem is volt egy időszakom, hogy bármely rom után gyenge volt a mikrofon videó felvételnél, telefonálásnál nem volt gond....bármit állítottam úgy maradt. egyszer csak megjavult egy rom csere után. Most v7 -t használok és ezzel jó. javaslók egy rom cserét.. ha jól emlékszem nekem a bsplayer felrakása után meg a kamera appok próbálgatása után állítódott el. ezeket töröltem és rom csere megoldotta.
-
feca83
tag
válasz
buszospeter #7190 üzenetére
be lehet állítani a .net kártyát hogy menjen folyamatosan és a másik is elérhető. #hívás előnyben# ezt kell beállítani valahol. ha hívnak csak akkor dobja el a .netet. amíg megy a .net addig aktív a másik kártya is.
-
feca83
tag
1.CWM eltünhet a telefonról? - eddig meg volt - de most az uj rom miatt 4.2.2 kiakpcsolt állapotban nem tudom elinditani.
2.van mentésem a régi rom-rol - azt hogy tudom vissza állítani? MUT vagy valami mással eltudom inditani mint a többi magyar rom-ba lehetett ilyen ujraindítást választani....
3. kamera . 4.2.2-ből ki lehet operálni és bele rakni mondjuk a 4.1.2-be ahol jó mondjuk a gps - meg minden más? -
feca83
tag
válasz
gabika318 #7102 üzenetére
G3N-re - Új 4.2.2 + patch - Minden ok. -
GPS - tényleg elég lassú aimkor bejött akkor le fel dobált - de az MUT földgömbjén nem jelentek meg a műholdak csak alul zöldült be 5-6db - de hamar el is engedte - nem jó
Wifi - Mobilnet - jól megy nincs semmi gond
Telefonálás - OK - mikrofont nem kellett álligatni
KAMERA - Na ez eddig Csúcs - legalábbis nekem a G3N eddigi fotó minőségéhez. közeli képekkel nem volt gond de a távoli 1-2m-nél már homályos volt a kép jobb és bal oldala - ennél nem - Jók az állítási lehetőségek - panoráma kép is hibátlan - (tehát tényleg szoftweres volt a probléma)
Az APEX Lancher miatt vannak benne kínai jelek írások vagy mik is azokAkku - 4.1.2-appelme-hez vissszonyítva - drasztikus különbség nincs - semmelyik irányba - viszont az uj-ba (awake - screen) skála jelölése teljesen egyforma
/tudom appelme már írtad - hogy nem az ébren lét okozza a merülést/ de a 4.1.2-be ez nem egyezett
ja csak angol az érthető"bb" menü benne
Röviden jó a teló és kamera a legjobb!!!!!!
-
feca83
tag
Mobilinternetem csak a H és az E betűt jeleníti meg 2 símmel használom és az elsőbe van netes. -elvileg a 3Gnek is meg kellene jelennie....valami ötlet.Ja a beállításokban a hálózat keresés automatikus gsm/wCdma van állítva.
-
feca83
tag
válasz
buszospeter #6905 üzenetére
Azért olvassuk és jókat nevetünk. Ja és követünk....
-
feca83
tag
SMS írásnál alapból 160 karakter van, de ha "á" betűvel kezdek vagy valamelyik másik ékezetessel akkor leugrik 59-re a karakter visszaszámláló. régi telefonoknál lehetett állítani /beállításoknál/ és rendbe rakta. android-nál??? ja amugy JB appelme és G3N
-
feca83
tag
válasz
mcsontos #6010 üzenetére
Nekem appelme 4.1.2 g3n van face kliens mobilnet ment szinte egész nap wifi is rá volt kapcsolva egész nap ha olyan helyen voltam akkor az menjen inkább. Nyomkodtam is azért elég sokat ja és két kártyával van. Játék és zene nem volt. Csak telefon kb.30perc és netezés alkalmasként meg viber üzenetek. Reggel 8tol idáig 59%ra ment le. Semmit nem buheráltam alapból ilyen.
-
feca83
tag
A rom cserélésénél a Wifi hozzáférések - jelszavak eltünnek - ezeket előtte le lehet menteni valahogy. és majd az új romba csak egyszerűen visszamásolni,,,,, vagy valami hasonló. Köszi.
-
feca83
tag
Hali!
Én átirányítottam sim1-sim2-re és sim2-sim1-re (ha nem elérhető) - mindkettőnél.
Gyári romnál jól működött pittyeget is az átirányításoknál folyamatosan ahogy beszéltem.
Viszont úgyvettem észre, hogy bármelyik új romnál ( 1-et pittyen jelzi és megszakad) - vagy csak megilyednek az átirányítás hangjától - vagy túl hamar feladják. - de az biztos, hogy csak egyszer jelezte,,,,,De az általád írt hiba üzenet nálam nincs és engedi a hívás átírányítás beállítását.
-
feca83
tag
Tovább gondolva amikor gyári rom van rajta akkor még nincs magyarra lokalizálva és a magyar kártyákkal még sincs r betű. Viszont a két különböző nemzetiségű kártya még be kavarhat. Ha jól tudom a telónak egy 1db emai száma van. Ha meg cseréled a slotokban a kártyákat és felcserélődik a roaming jel akkor a fenti lehet a baj. Másik: biztos roamingban van a kártya amikor az r kint van? Csinálj egy próba hívást és valami szolgáltatói hívás részletezőbe ellenőrizni.
-
feca83
tag
válasz
Drizzt D #4783 üzenetére
Térerő dobálás - Egész kelet magyarországot járom és csak Berettyóújfalú /47-es út/ környékén tapasztaltam térerő eldobást 1-1 percre. /legújjabb telenoros kártya/ mindegy melyik foglalatban van, viszont sehol máshol csak ott tapasztaltam ilyet / lehet valami más zavarhat ott be/ a régi t-mobil /még westel-es/ mindehol tökéletesen működik.
Ja és alapból nincs gond a G3"N" térerejével tökéletesen megvagyok vele elégedve. -
feca83
tag
A videó felvételnek még mindig nagyon halk a hanja.
MTK - audioban ezek minek a hangját változtatja - valamelyik segíthet nekem?
Sip - Mic - Sph - Sid - Mediaés a Fir fokozatok azok mire jók - hátha megértem és akkor kevesebbet kell kérdeznem,
a mic változtatása nem segített - ezt leírás alapján csináltam a beszéd hang jó telefonálás közben.
csak a videó felvételnél halk.
-
feca83
tag
Nem vagyok nagy fotós de most néztem az MobileUncleTools-ban a camera menü pont alatt az ISO értéket ha át állítod az automatikus-ról pl. 100-ra - 200-ra akkor nem lesz olyan szemcsés a kép - ergo tisztább képeket kapsz. pl sötétben sem lesz annyira pixeles.
Kérdés: ha videót veszek fel nagyon-nagyon halk a felvétel - ezzel lehet valamit kezdeni?
telefonálásnál engem jól hallanak tehát a mikrofón jól működik (MTK - állítást is csináltam rá) maradt halk. -
feca83
tag
válasz
apeelme #4630 üzenetére
Igen működik - köszönöm.
Helyzet jelentés: A rendszer gyors -eddig minden app és funkció működik.
Gps - epo letöltés után - 10sec alatt poziciót fogott fix-en.
Óra - ébresztő - naptár - alap kamera - jól működikTehát minden kafa - holnap reggel tesztelem a Bluetooth-ot is.
Eddig bármilyen JB alatt működött a kocsival viszont az ICS-el nem ment..... de eddig ez az Apeelme féle JB nagyon tetszik - Nagyon Köszönöm
Nem tudom hova valósi vagy de a "sörödet" kikértem. -
feca83
tag
hi!
apeelme új jb rom-át probálnám ki, de g3n-m van. ha jól olvasom akkor te megcsináltad a változtatást- fel tudod tölteni esetleg valahova? vagy a "patch" program linkjét eltudod küldeni?
ha az utobbi akkor pár lépésben hogy mit hogyan csináljak és mire figyljek ha kell valami extrára....előre is köszönöm.
Üdv Feca -
feca83
tag
Hi!
Felraktam a g3n-re ezt.
jiayu-g3n-gthrill/minden jól ment sőt meglepően gyorsan. - de felment
viszont már percek óta a cyanogenMod körül forog fénycsóva
forog de nem lép tovább-
mi lehet a gond? -
feca83
tag
Hali!
Bluetooth problémával küzdök még mindig - meg próbálnék más romot - hátha azzal megy rendesen-
Most az Appelme által modosított ICS van/lett fel téve a gyárira alapokra.
G3N-re
Sanyesz alap ICS
vagy
JB esetleg?de nem találom honnan lehet letölteni. (G3N)
vagy CWM-ből való felrakáshoz melyiket ajánljátok még hogy próbálkozak.
-
feca83
tag
bluetooth problémàba utàna olvastam. az auto bluetooth firmware-e a gond. valami energia takarékossàg miatt azt hiszxi hogy màr nem kell és szét kapcsol. az autot elég nehéz lenne frissiteni. viszont a g3n gyàri angol-al nem kapcsolt szét. appelme frissitéssel meg igen. amugy nagyon tetszik a rom és köszönöm. màr csak erre kéne valami megoldàst talàlnom.
-
feca83
tag
Hi!
Kéne egy kis segítség.
G3N - ICS apeelme -
Bluetooth - autós kihangosító - felcsatlakozik, de amikor kikapcsol a kijelző és 1 perc múlva szétkapcsol.
Szerintem amikor le megy alvóba a teló akkor történik ez.
Mi lehet a megoldás? lehet-e ezt állítani ha valóban ez a probléma?
Valami ötlet?Előre is köszönöm a segítséget.
-
feca83
tag
Navigáció
- gps -jól működik
- de melyik navigációt használjam - felbontás miatt - és honnan lehet letölteni? -
feca83
tag
ok köszi - most törlöm a sd-ről mindent, mert hibát írt. - újra másolom akkor apeelme-st és csak azt teszem fel.... a reseteket megcsináltam de inkább mégegyszer most hogy ujra kezdtem
na közbe már megy is mindjárt kész van - kész is - ez tényleg nem olyan nehéz megcsinálni -megkell érteni hogy melyik mi és mi után kell telepíteni - és lám 20 perc - letöltések - nyomkodások és kész is van.
Na jó a driver feltelepítés - pda-s ment mivel g3n - csak mediaként működik - de mire leírom már magyar is a teló - pálmafákkal
Na meg az utána olvasások értelmezések - na az azért több idő...
KÖSZÖNÖM MINDEN KEDVES SEGÍTŐNEK és fejlesztőnek, hogy megcsinálják és közé is teszik a többieknek.
Üdv Feca -
feca83
tag
hi!
Gyári ics van fent - tegyem fel először a sanyesz alap g3n-es magyar romját - majd az apeelme modósítását.
vagy a gyárira mehet frissítésként egyből az apeelme féle remekmű?
-
feca83
tag
szerdan vamoltak es ma mar nyomkodom is az uj g3n-t. eddig nagyon jo. gps par perc foto szerintem jo
-
feca83
tag
válasz
gabika318 #2412 üzenetére
Köszönöm mindenkinek az infót - várok türelemmel.
2 hete legalább tervezem - ha hamarabb döntök - akkor már akár a kezembe is lehetne.
De mire megjön már elégé tájékozott leszek az általatok megírt hozzászólásokból.A rom-cserétél, root-olástól, cwm, meg ezektől előre félek.....
Ha minden símán megy akkor mennyi idő a gyári kinai verziót lecserélni egy magyarra?
elolvastam az összegzőt is...többször is
lehet kellene egy olyan leírás is hogy ezt telepítsd ide - nyisd meg vele - telefonon nyomd meg - katt arra - várj 3 percet-
Valahogy szájba rágósan - mert első pár olvasásra csak a félelmem jelent meg a fejembe -
feca83
tag
Üdv Fórumtársak!
Április 3-án rendeltem a minidel-től egy Jiayu G3-as telót.
/persze a fórumót hetek óta olvasom/Még semmi visszajelzést nem kaptam a csomag feladástól. csak rendelési számom van.
Tudom változó hogy mennyi idő alatt szoktak reagálni /feladás/, de mégis kb. mennyi szokott lenni.
Dolgoznak ezek a hétvégén?csao
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltők
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8250U 12GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 12 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3028
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest