Hirdetés
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- VoLTE/VoWiFi
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- iGO Primo
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
tibuszh
tag
Köszönöm szépen, minden frankó azóta (^_^) könnyedén újra tudtam rakni utána a CWM-t, romot.
Elég kezdő v.ok az androiddal, és a munkatársak mondták h ez a baja.. így írjam...Ez lehet 1 újabb hülye kérdés de a CWM az SD-re ment? így mindig figyeljek rá h a kari tartalma legyen fent..
A belső tárolóhelyet nem lehet particionálni h ilyen dolgokat (alap) oda kerüljenek h akár mit mókolok azokat elérje egy wipeolás után is? -
-
-
janesart
tag
köszi a válaszokat neked is és Zsoltnak is.
Maga a telefon nagyon teccik, csk ezzel van problémám, hogy bármikor beszarik és ha nem veszem ki az aksit meg teszem vissza akkor onnantól kezdve nem vagyok elérhető és nem tudok hívni.Márpedig azért vettem a telefont hogy tudjak telefonálni, és nem azzal gőrcsőlni hogy lefeszikdeni a hátlapot hogy kivegyem az aksit...stb. féreértés ne essék ez a hiba nem teccik, és a szervíz sem tudott vele mit kezdeni.
KTU próbáltam már sim cserét, stb.nem szólgáltatási hiba mert térerő fullon van és másik t-mobilos telefonnal lehet hívni.
szóval ez miatt sem lehet.
ha aksi kivéttel mególdódik akkor szoftveresnek kéne hogy legyen, de több roomot is kipróbáltam, és azoknál is csinálja.
apeelme -hez fordulok hátha lementeném a rendszeradtokat és elküldeném neki akkor tudna vele valamit kezdeni.
köszi a válaszokat.
janesart -
zebulon007
tag
A sima fehér képernyő a Dead Pixel Test programmal van csinálva. Abban is van egy rakat szín. Sötétebb színeknél kevésbé feltűnő, de látszik, csak a fényképen nem mutatna semmit! Ez nem vmi pixelhiba véletlenül?
@tolvaj!
Én úgy tudom, hogy a benyomódás általi bevilágítás inkább sötét képernyőnél jelentkezik és a szélén. Egy csomó tabletnál panaszkodnak ilyenre.
-
nekem volt vagy 5 g2-öm, és kb 15-öt adtam el.
Egyiknek sem volt baja, és ezek csak sima g2-k voltak, amikkel mindegyik tulaj teljesen elégedett a mai napig.
A g2s valszeg csak jobb lehet... Bevallom, egy sem járt még nálam. pontosabban 1 igen, haveromé, decsak futólag, nem volt időm megnézni jobban. Amúgy 4"-ra a 800X480 tökéletes. A blade-nek csodás kijelzője volt, már ami a felbontást jellemzi, mert a többi... IPS van a G2-ben, és teljesen jó.Persze, jó a 720P-n levelet írni, mobil oldalakat böngészni. De ahogy egy komplexebb oldalra téved az ember, nagyon lehal. Persze ha nem fogtál még a kezedben "gyors" androidos telót, és valami ótvarról jöttél, nagyot üt a g3.
-
Attipapa
aktív tag
Na azért én sem ma kezdtem! Nem azt mondtam, hogy most bajban vagyok! Természetesen 5 perc alatt reggel visszapakoltam CWM-ből a működőt. Csak a gabika féle rom jobban tettszik! Elég sok romot buheráltam már össze az előző telefonokon is, köztük olyat is aminek a 4Pda fórumon is kalapot emeltek. Ma délután ötvözöm a két romot, ha lesz időm, és megoldom ezt a kis problémát.
-
janesart
tag
Szia
Kb hetente jon elo ez a jelenseg. Erdekes ha kiveszem az aksit es visszateszem akkor jo lesz. Ezekszerint nem kartya es nem antenna baj lehet hanem szoftver nem?
Ha levideozom amikor elojon az nem jo? Mert reprodukalni meg nem tudtam. Ez idegesit mert igy nem ernek el es nem tudom mikor jon elo Udv. -
mcsontos
tag
igazából nem tudom melyik, 4.0.4., magyar, így vettem.
Egyetemen mikor vagyok, ott van wifi, be van kapcsolva, index app, facse, viber, de ma összeadva sem ad ki egy óra "aktív" használatot.
(g3N).
én is valami hasonlót várnék, de negyed óra telefonálással meg kis facséval már lement 91re kb.
-
amdk7
aktív tag
Szia!
Azt írja, az oldalán, hogy telepítés előtt nem szükséges a teljes wipe, ha előző verzió (vagy 4.1.2) ROM van fent. Ki kell próbálni,mert lehet mégis szükséges, mivel nem update, hanem full rom-ról van szó.
Egy mentés után ki tudod próbálni.@slezakimi:
Nem tudom, miért lép ki az ébresztőből, ha be akarom állítani.
-lehet a Jbart szúrt el valamit, de külső programmal orvosolható, ha csak ennyi a probléma vele. (pl.: alarm clock)Kérdés, hogy van-e még más kínja...
Most éppen vendégeim vannak így még a teszteléssel sem jutok ötről a hatra. :S@szhunor:
Beállítások -> Audio profilok -> Általános (vagy amit használsz) -> Rezgés (pipa ki) -
geri43
csendes tag
http://www.needrom.com/mobile/jiayu-g3n-gthrill/
"-Fixed LED wakelock issue. Deep sleep mode now works, improving battery life. (Thanks to evirus for his help)"
Én letöltöttem a linkeknél a FIX LED 5 megás patchet, és az 1.2-es verziót, de még nem raktam fel. Leírás szerint mennie kéne a deep sleepnek, remélem élesben is így lesz. -
amdk7
aktív tag
-
Dominó85
addikt
Áh most csak pihen a monitorom előtt és néha gyönyörködöm benne. PCről írogatok.
Ennyi idő alatt azért a wifivel nem bírná ki estig ez a teló sem. jelenleg 16%, ha jól láttam egy pillanatra. Ajjaj nem lesz meg ez a 3-3,5 óra plusz idő a töltésig.
Lidl
Jaja aktívan használom a teló ezen részét is. 4.0.4 (apeelme-nek és Sanyesz.-nek hála már javított) EtoTalkMod v2.0 alatt lövöm a képeket a gyári apk-val. De volt egy másik apk, aminek volt hisztogramja is, ami rendkívül hasznos tud lenni. Megkeresem neked estefelé.- Ha rábökök a képre, akkor fókuszál, de nem exponál
nekem is ezt csinálja, külön a piros cuccra is rá kell tapizni utána. Ezzel meg is válaszoltad/tam a második sorod.A dedikált fotógomb hiánya ugyebár...
- Ha csak az exponáló gomb, sorozatfelvétel, 40-60 kép, silányak.
A fotós beállításokon belül van valami elállítódva, illetve az exponáló gomb alatt lehet a fotó "milyenségén" (sorozatfelvétel, legjobb kép, auto, stb...) állítani, lehet az van begárgyulva.- A white balance beállítása nem nagyon megy. Bármit választok, eléggé elüt a valódi színektől.
Hue és/vagy Saturation értékeket tedd "Medium/Közepes"-re- Ha videónál állítok valamit a menüben, akkor FC-zik egy bizonyos ponton.
Valami nagyon nem kóser annál a kamera drivernél...Másik rommal próbáltad a fotós részt? (másik JB vagy gyári ICS). Szimplán lehet a rom hibája.
-
amdk7
aktív tag
kymco:
Nem tudom mit kellene néznem, hogy a kérdésedre érdemleges választ tudjak adni.
De ha segítessz, segítek.KTU:
Ezeket a fájlokat magából a ROM-ból kell törölni? És ha már fent van a ROM, akkor meg lehet oldani valahogy?
Most az alap fájl explorer van benne, de ezzel csak az SD tartalmát látom. -
Lidl
senior tag
Hali,
nekem is ez volt a "gondom" régebben.
Erre azt találtam, hogy a /systems/boot-from-recovery.p fájlt kellett átnevezni, majd utána telepíteni a recovery-t. Ezután megmarad véglegesen. (amúgy nem pont ezt a nevű fájlt találtam meg, hanem a "recovery-from-boot.p" nevűt, de hasonlított, átneveztem, és ment.)
Az nem tudom, hgoy ROM telepítés után is megmarad-e, mert mióta megcsináltam, nem telepítettem ROM-ot.
De új recovery-t igen, és az is működött.
Ezt az infót a Modaco oldaláról szereztem. A "permanent cwm install" bekezdés alatt keresd az eredeti leírást.Köszi
Lidl -
amdk7
aktív tag
Szia!
Én úgy vettem észre, hogy bizonyos rom-ok hazavágják a CWM-et. (törlik)
A mostani romommal teljesen jól elvannak, újra is tudom indítani recovery módban, szóval most nincs gondom vele. (GThrill-t használok G3N-re)
De azért várj még pár véleményt, mert lehet igazam van, csak nem ebben a formában. -
Sanyesz.
őstag
"nekem meg van G3N-re,
4.0.4 teljesen magyar, Sanyesz. féle, de miklosandras módosította N-re"Egészen pontosan maga a ROM már eleve G3N-re lett kiadva gyárilag. Én a magyar nyelvet tettem bele, csak benne maradt az "updater"-ben a már többször említett "assert..." sor, ami miatt a CWM nem bírt vele. Ezt szedte ki miklosandras és publikálta újra a ROM-ot. Én pedig leszedtem a saját linkemet, hogy ne legyen félreérthető a dolog.
-
sasa311
veterán
Mondtam, hogy megcsinálom a gyári N-es ROM-ot és feltöltjük ide. Amint ide ér egy kolléga (jövő hetet ígért) egy N-es G3-al már kész is lesz.
A sima G3-hoz tudtommal tökéletes a magyar ROM, ami itt fenn van.
Vagy aki érzi magában az erőt az molesztálja LantosBerry8 fórumtársat, neki már megcsináltam a G3N-et magyarra, csak nem lett lementve a ROM!
-
pazirezz
tag
Van benne valami .. de nem ez volt az eredeti kérdés / kérés .. hanem, hogy nagy "katyvasz" van rom ügyileg, ami lényegében még igaz is lehet .. de, ha csak egy jó és magyar nyelvet is tartalmazó rom-ra van valakinek szüksége, az már szerintem létezik .. nem kell ahhoz "lista"
(bár igazad van, az összefoglalóban csak a G3N típusú magyarítottat látom belinkelve)
Én kérek elnézést -
GazVezír
tag
Most visszaolvastam a levelezésünket és valahogy átsiklottam afelett, hogy ki kell találniuk a módját, hogy két akkuval küldjék a csomagot. Nem is igazán értettem a problémát, hogy a DHL nem szállít 2 akkuval. De valahogy megoldották végül, mert DHL-lel jön. Sőt, DHL már elvileg fel is dolgozta a csomagot: Processed at SHENZHEN - CHINA, PEOPLES REPUBLIC. Remélem szivecskés csomagolásban érkezik :-).
raczga: én úgy saccolom, de miután elkövettem ezt a két akkus fiaskót, inkább már nem mondok semmit :-).
Repp: sajnos az iPad 2-őm is hasonlóktól szenved, emlékeim szerint ugyanezt a jelenséget produkálja. A különbség annyi, hogy egy ideig makulátlanul működik, majd elkezdi ezt a jelenséget produkálni. Semmilyen szoftveres megoldás nem vezetett eredményre. Bevizsgáláson még nem volt, így nem tudok további érdemivel szolgálni sajnos.
-
hevizms
addikt
Dehogy vagy láma.
Sajnos az SPFlashTool nem mindenkinek sikerül pont a driverek miatt.
Még nekem sem megy,pedig akkor amikor irtam a kis cikkemet,akkor simán ment,azóta viszont mindig hibát ir ki(ujraraktam a gépemet).
Szóval ezért nem is irtam bele a cikkbe hogy milyen driver kellene,mert nem voltam biztos benne.Sőt ha az ember elolvassa a külföldi leirásokat az SPFlashtool-hoz ott sem irnak driver tippet.Talán nem véletlenül.Nincs tuti recept.
Vannak tippek,de tuti az nincs.
Időközben mások javaslatára beleirtam a rootolt telefonokhoz alkalmazott mobileuncletools-os cwm felrakást.Ennél sokkal nagyobb az aránya a sikeres telepitésnek mint a másikkal. -
hevizms
addikt
Senki nem is irta hogy a pdanet driver a flashtoolhoz kell.
Pdanet driver abban segit hogy rootolni lehessen a telot a binary-val.
Eleve sok telefon jön rootolva a kinaiaktól,na azoknak simán megy a cwm felrakása a mobileuncletools-al.
Az egyébként simábban megy általában mint az spflashtool-os megoldás. -
gabika318
aktív tag
-
-
pazirezz
tag
Köszi a linkeket
Fura, mert nekem akkor ezek szerint szilikon tokom van, azt kaptam hozzá (f@sza barna színű)
..viszont minőség szempontjából egy rakás sz**r .. eláll a telefontól több helyen, lecsúszik a peremeinél, "kemény-kopogós" hatása van .. bele se merek gondolni, akkor a műanyag milyen lehet -
Lidl
senior tag
Tudtommal nincs több verzió, szerintem, csak elírás.
Amikor nézelődtem, mégcsak utalást sem láttam más verziókra.
Szerintem az is csak elírás az egyik linknél, hogy QHD a felbontás.
Csak a színben van különbség. Amúgy szerintem a Gray néz ki a legjobban, de az lehet a legkevésbé kapniAzért nem az van nekem.
A más eladó miatt más az ár.
Amikor választani kellett UMI X1, Thl W5 és a G3 volt a befutó nálam, de az akkumulátor és a Gorilla Glass miatt választottam a G3-t.
Ja és azért, mert jobb oldalon van a "vissza" gombLidl
-
pazirezz
tag
hello ..
megnéztem a két linket, a melyik-melyik ügyben .. de lehet csak én néztem félre valamit, de semmi különbséget nem látok kijelző (se más) téren .. ill. nem is tudtam, hogy létezik G3-ból több fajta .. tudtommal mind ugyanaz az IPS HD kijelzőt kapta.. .
más máshogy tudja? javítson már ki, pls .. . -
Lidl
senior tag
Hmm...
Nem volt túl jó minőség.Sajnos úgy próbáltam, hogy én messzebbről beszéltem bele (kb.10-15 cm) és nem volt kihangosítva (egy szobában voltunk, nem akartam, hogy gerjedjen)
Majd a hangszórón hallgattam vissza.
Ha felvettem a hangot, akkor teljesen jól hallható volt a másik oldal, én viszont halk (de talán ez érthető).De a minőség (szerintem) rosszabb volt, mint amikor hallom beszélgetés közben.
Nem tudom, hogy ezt lehet-e állítani valahol (mármint a rögzítés minőségét)Lidl
-
Lidl
senior tag
Gyorsan kipróbáltam.
Egyetlen egy menüpont van amikor beszéd közben megnyomod a menü gombot: "Rögzítés indítása"
Majd rögzítés közben: "Rögzítés leállítása"3gpp fájlba rögzíti a teló az SD kártyára, egy "PhoneRecord" könyvtárba.
A minősége nem valami fényes, de lehet, hogy ezen lehet állítani. Persze azért hallható minden.
Ja, 4.1-es béta ROM van a telómon, nem tudom, hogy a gyári 4.0-van milyen opció van.
Lidl
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Path of Exile (ARPG)
- Milyen routert?
- Házimozi belépő szinten
- Luck Dragon: Új energia- és akkumulátor-címke az okoseszközök dobozában
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- HDD probléma (nem adatmentés)
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Raspberry Pi
- Azonnali notebookos kérdések órája
- További aktív témák...
- ÚJ aktiválatlan Bontatlan Apple iPhone 16 512GB Black ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- iPhone 14 Pro MAX 256 GB Black - 3 hónap Apple szervízgarancia - APCOM - 90 százalékos akku
- IPHONE 15 128GB ELADÓ!!!
- Samsung Galaxy A54 5G 128GB Awesome Graphite
- ÚJ, BONTATLAN Samsung Galaxy S24 szériás okostelefonok - GYÁRTÓI garanciával
- LG 77B3 - 77" OLED - 4K 120Hz & 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - 700 Nits
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Cooler Master H500P WHITE 750W
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire Nitro+ RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Asus TUF Gaming F16 (2024) FX607JV Grey - 16" - és Lenovo Legion Slim 5 RYZEN 7 8845HS
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest