Hirdetés

Aktív témák

• tsimora

tag

válasz icecave #35470 üzenetére

Nem annyira a hanghívásnál van a gond az antenna árnyékoláskor, adatátvitelkor sokkal drámaibb a különbség. Csinálj egy tesztet a speedtest.net ingyenes app-el úgy hogy nem fogod a bal alját és úgy hogy fogod. Javaslom a próbát külön a 3G-re és külön EDGE-re is elvégezni, mert azt vettem észre hogy az EGPRS hálózaton sokkal jobban ki van téve a problémának.

Egy normál balkezes fogás jócskán odab@sz a netezés sebességének. Nem túlzok, 0-ig le tud menni a sebesség, többezer milisecond-os ping válaszidők mellett. Szóval kéretik nem szorosan fogni bal kézzel...

Mielőtt megint nekem esnek páran, előre kell bocsájtanom: a hálózati viszonyok, jelerősség, kültér-beltér jelentősen befolyásolja az árnyékolás mértékét, ezzel az átviteli sebességet.

És igen: "jól kell tartani" a telefont, ahogy SJ is javasolta! Komolyra fordítva a szót, a gyakorlatban ez a jelenség szinte soha nem okoz gondot, és meg tudom erősíteni, hogy a 4 új antenna megoldása a 3G-mhez képest olyan helyeken is vételt biztosít, ahol a 3G-nek már rég nem. És ez a lényeg, nem?

Aktív témák