- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- iPhone topik
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
Aktív témák
-
gYaLo
őstag
válasz
SyntaxeError #45093 üzenetére
Ment egy privát üzi
-
manchester85
veterán
válasz
SyntaxeError #45097 üzenetére
Recovery-ben maradt... Tinyumbrellával kiveszed, ennyi.
-
Csapi007
veterán
válasz
SyntaxeError #45093 üzenetére
Hy
DFU módban restore-olj, vagy Appsolute. -
Gubro
senior tag
válasz
SyntaxeError #44941 üzenetére
Nem veletlen. Maradjunk is ennel, ha T-s, akkor a T fuggetlenit.
Az elso hsz-t is figyelmetekbe ajanlom. -
TBMC
addikt
válasz
SyntaxeError #44784 üzenetére
szia!
https://selfsolve.apple.com/agreementWarrantyDynamic.do
ird be az imei szamot, minden szamodra ertekes infot megtudsz a keszulekrol!
-
a000
őstag
válasz
SyntaxeError #43362 üzenetére
Szerintem persze. Kicsit csúnya lenne, ha nem tiltaná.
-
trobi28
addikt
válasz
SyntaxeError #43302 üzenetére
Remélem minél késöbb,mostanában olyan sok volt a frissítés hogy a Dev-Team folyton le van maradva
Jó lenne ha utól tudnák érni magugat -
e30st
tag
válasz
SyntaxeError #43302 üzenetére
4.3 valószínűleg február-március környékén fog érkezni, amint kiadják az iPad 2.t, meg a fehér iPhone4-et.
de nincsen semmi olyan különös fejlesztenivaló, ami indokolná a 4.3-at, tehát az is valószínű, hogy inkább 4.2.2-t, stb adnak ki, kisebb javításokkal.
-
Csabee.
nagyúr
válasz
SyntaxeError #42487 üzenetére
iBlacklist (cydia-ban)
-
válasz
SyntaxeError #42197 üzenetére
A legegyszerubb az lenne, ha kerdes helyett a gepre kotned a masodik telefont
-
Ghosti
aktív tag
válasz
SyntaxeError #41978 üzenetére
Sztem itt összeszerelik neked.
-
Ghosti
aktív tag
válasz
SyntaxeError #40583 üzenetére
Mit vártunk... örüljünk, hogy egyáltalán van vmi-.-
Fentebbieknek meg: azért tök fölösleges venni szolgáltatótól i4-et mert van 1000 pontod
.
Vedd meg függetlenül olcsóbban kb... Attól függ persze melyik előfizetéssel, ha kitudod pengetni a havi 15k-t akkor nincs problem
.
-
a000
őstag
válasz
SyntaxeError #40172 üzenetére
Kipróbálhatod, hogy földhöz vágod párszor, de akkor nem csak kijelzőt kell majd cserélned rajta
-
trobi28
addikt
válasz
SyntaxeError #40172 üzenetére
Szerintem legalább 5x vágd földhöz és ha nem segít akkor jöhet a Restore
-
a000
őstag
válasz
SyntaxeError #40144 üzenetére
Szerintem kontakthiba.
-
cantro
csendes tag
válasz
SyntaxeError #40004 üzenetére
Mom park az vicces hely, én október 18-án reggel bementem, miután olvastam, hogy valaki 17-én vett egyet csak úgy hogy besétált. Megyek be, kinnt a tábla, hogy sajnos jelenleg nem kapható. El is szomorodtam, de azért húztam egy sorszámot, gondoltam max. feliratkozom a listára. Szerencsére egy nagyon kedves csajhoz kerültem (Alíz) aki éppen egy i4-et nyomogatott, én pedig mondtam neki mosolyogva, hogy egy ilyet szeretnék
Erre Ő azt mondta, hogy csak 16Gb-os van, mondom remek, mert azért jöttem. Úgyhogy asszem mákom volt
érdemes próbálkozni -
kiszu
senior tag
válasz
SyntaxeError #39869 üzenetére
Mellesleg 2G-sincs,ezt a nevet csak ráaggaták.
1.iPhone
2.iPhone 3G
3.iPhone 3GS
4.iPhone 4 -
dabgergo
őstag
válasz
SyntaxeError #39334 üzenetére
A Quickoffice-t tudom ajánlani! SZtem nagyon jó és ha jól emlélszem, akkor élesebben hozta be vhogy a pdf-eket.
Más: fotóknál hogyan lehet megnézni a fájl nevet? Elég sokszor szükség lenne rá.
-
válasz
SyntaxeError #39334 üzenetére
GoodReader, én annó nem bántam meg, hogy megvettem, gyakorlatilag mindenre jó, amit elvárok tőle, főleg word és pdf doksikat nézegetek vele, külön könyvtárakba tudom őket pakolászni, stb.
-
Ghosti
aktív tag
válasz
SyntaxeError #38822 üzenetére
Nemtudom, de ez ugyan így volt a T-nél is. Vagy máskor pl, más cégnél is akár több hét/hónap késéssel jelenik meg egy bizonyos termék.
Tuti vmilyen törvény, intézkedés is közbejátszik, de szerintem csak leginkább a gazdagabb országokba viszik, ahol nagyobb a nyereség ezeken, többet vesznek meg ott, lehet hogy veszteséges nekik, attól, hogy kapható magyarországon, és sokat vesznek belőle nem biztos, hogy annyira nyereséges lenne nekik.
-
qky
tag
válasz
SyntaxeError #38810 üzenetére
Pont ez a lényeg.
Ők is inkább a 4-esből adnak el többet. -
manchester85
veterán
válasz
SyntaxeError #38794 üzenetére
Előbb jussunk el odáig, hogy a szerencsétlen voda egyáltalán elkezdje forgalmazni.
Szerintem minden attól is függ, hogy mennyiért hozza be a voda. De amúgy az iPhone árszabása a világon sehol nem a kártyás vevőkre épít, szerintem nagy áresésben ne reménykedj. Előbb kerül ki a kínálatból, mint hogy 130k alá essen.
-
válasz
SyntaxeError #38794 üzenetére
Olyan drámaian nem fogja biztos, z elmúlt éveket figyelembe véve (új készülékre gondolok, nem a használtra), főleg, hogy volt egy áresés a 8 GB-os verzió miatt (mármint hogy kijött és olcsóbb, mint a nagyobb tárkapacitású társai). Szóval esik egy ilyen 10k-t, vagy ha többet, akkor meg majd nem ehet kapni.
-
madarasz92
őstag
válasz
SyntaxeError #38485 üzenetére
Igen ez
-
Kageromaru
csendes tag
válasz
SyntaxeError #38384 üzenetére
Köszönöm, ez egy gyors válasz volt.
Tehát a letiltott készülék akkor nem pálya nekem
Akk végeredménybe jolesz nekem a 3G-is mert árba viszont sok különbség van -
_adaml21_
őstag
válasz
SyntaxeError #38384 üzenetére
Ha meg nem cserelteti ki az alaplapot akkor lesz egy iPhone-nak álcázott iPod touch-ja
(Valaki le tudná nekem írni annak az appnak a nevét, amelyben a magyar rádiókat hallgathatom?
Koszi -
m@xsys
senior tag
válasz
SyntaxeError #38380 üzenetére
Szia, egy telefonszámot és egy jótállási papírt kérnek. Az enyém dominos és 3 hete cseréltettem így és ilyenkor újra indul az egy év gari, meg van egy új telefonod!!!
Ha nem sürgős, akkor várj egy kicsit, én a voda iPhone 4 árára várok. Bármilyen előfizust be ne vállalj, van kockázat, h letiltják, aztán lehet meg tudunk egyezni. Keress meg privátba.
-
CsuRi101
tag
válasz
SyntaxeError #38380 üzenetére
a szervizben elkérik az értesítési számot, arra küldik az sms-t.Garilevél meg nem névre szól. De a számla is elég nekik és annál sem baj, ha más nevére szól.
-
a000
őstag
válasz
SyntaxeError #37856 üzenetére
3gs nem tud kikapcsolva ebreszteni. Valamit beneztel.
-
Kommy
veterán
válasz
SyntaxeError #37856 üzenetére
3GS sem tudodtt kiopacsolva ébreszteni,legalábbis az enyém nem ébreszt.
-
tsimora
tag
válasz
SyntaxeError #35708 üzenetére
Plexi a 3G-n? Ti be vagytok tépve?
-
válasz
SyntaxeError #35708 üzenetére
Talàn itt làtszik a különbség: [link]
-
Ceko
senior tag
válasz
SyntaxeError #35704 üzenetére
Semmiben.Kivéve,hogy állítólag kevésbé maradnak meg a GS kijelzőjén az ujjlenyomatok.
-
tikshow
addikt
válasz
SyntaxeError #35688 üzenetére
nem lehet, hogy csak a fényerő volt fentebb véve? sötétebben tényleg elmosódottnak tűnik a kijelzője, de anyám első szeriás ipod touch-a és az én 3gsem között semmi különbség nincsen
-
a000
őstag
válasz
SyntaxeError #33732 üzenetére
Ha új, minek van kipróbálva? Szerintem nem gyári független, hanem csak szoftveres, azért kipróbált. Én azért vigyáznék ezzel.
megkímélt bolt Nextel Lőrinc -
Grande Ale: Mehet simán, ha nem volt buherálva. Elrontani nem fogod tudni
-
Csapi007
veterán
válasz
SyntaxeError #33541 üzenetére
Hy
Már vagy fél éve kihozták, T kb. 1-2 hónapja forgalmazza. Azért mert olcsóbb előállítani. -
a000
őstag
válasz
SyntaxeError #33403 üzenetére
Azt azért áruld el, hogy milyen szolgáltató, mert így nehéz lesz segíteni.
-
a000
őstag
válasz
SyntaxeError #33349 üzenetére
Emlékeim szerint nincs ilyen.
-
Everman
addikt
válasz
SyntaxeError #33032 üzenetére
Nem viheted be, mert garanciát vesztesz a jailbreakkel.
Attól, hogy nem illegális, vagyis jogi eszközökkel nem lehet fellépni ellene, attól még szerződésszegés közted és az Apple között, ami a garancia elvesztésével jár (az USA-ban is).
-
FecoGee
őstag
válasz
SyntaxeError #33032 üzenetére
Csak az USA-ban legális.
És ott is csak bizonyos körülmények megléte esetén. Fair use és vidéke.
[ Módosította: #65675776 ]
-
macikos
addikt
válasz
SyntaxeError #32769 üzenetére
N.O.V.A. és az Eliminate még biztos jónak számít.
-
a000
őstag
válasz
SyntaxeError #32522 üzenetére
Ez jo kerdes. Bar nem hinnem.
-
balazs0102
senior tag
válasz
SyntaxeError #32522 üzenetére
Navigonbol létezik csak magyar map-os?
-
Csabee.
nagyúr
válasz
SyntaxeError #32460 üzenetére
Hát illesztésekben is jó a telefon, bővíthető a memóriája, könnyebb mint az iphone! szebb kijelző! És gyorsabb. igazából nem az iphone ellen akarok beszélni, mert szeretem azt is! És az van nekem is
-
Nowi
tag
válasz
SyntaxeError #32157 üzenetére
hello
hogyne lenne
de attol fuggetlenul Cydia-ban se talaltam semmit ilyen neven..
tudsz adni linket? -
a000
őstag
válasz
SyntaxeError #32157 üzenetére
Itunes store-ban ilyen program nincs. Nem a cydia-ra gondoltál?
-
Nowi
tag
válasz
SyntaxeError #32154 üzenetére
koszi
ilyen neven hogy bluetooth fs nem talaltam semmit..
tuti ez a neve?? -
válasz
SyntaxeError #32117 üzenetére
Az az ötletem, hogy legközelebb olvasgass itt, és mások hibájából és visszajelzéseiből okulva nem teszed fel.
A másik, hogy a szifon oldalon rákeresel, hogy kell downgradelni a telefonodat. Ez ott is van a Te hozzászólásod elótt egyetlen poszttal! -
a000
őstag
válasz
SyntaxeError #30390 üzenetére
Csak jb után, ha jól tudom.
-
Prof01
veterán
válasz
SyntaxeError #30347 üzenetére
"csak" aksit szívja
Összehasonlításképp:
3.1.3
4.0
Azt hiszem ezt jelentős különbségnek lehet nevezni.
-
tikshow
addikt
válasz
SyntaxeError #30153 üzenetére
először is kell hozzá jailbreak, ha ez megvolt, akkor leszeded a SGSettings-et cydiaból majd onnan az SBSilentToogle-t, beállítod, hogy látható legyen és ott tudod ki-be kapcsolni
bmwk1200s: azért lehet lesz egy pár játék ami kicsit lassabb lesz 3Gs-en, de most is egy kezemen meg tudom számolni azokat a játékokat amik lassabbak 3G-n, mint 3Gs-en(Ravensword - ez trükkös, mert az árnyékolás ki-be kapcsolható, ha be van lassabb, ha nem ugyanolyan, csak romlik a grafika persze -, Nova, Gt Racing, Plants vs Zombies sok zombival, több nem is jut eszembe hirtelen)
-
manchester85
veterán
válasz
SyntaxeError #29034 üzenetére
Azért két külön dolog, hogy a szolgáltatónál nem ment lejjebb vagy a használtpiacon nem ment lejjebb. Ma már 65-70 egy 3G és 100 körül van egy 3GS használtan. Ha a 130k és 160k-s dominós árból indulunk ki, akkor ez gyakorlatilag minden, csak nem értékálló. Az meg, hogy a T-s előfizetéses árak nem mennek lejjebb, egyáltalán nem meglepő. Ikon 200-ban féláron, ikon 400-ban negyed áron kapod a telót. Ez még 1 év után is jó vétel, hisz a hazai szolgáltatók a legtöbb készülékét max pár ezerrel adják olcsóbban egy drágább csomagban...
-
balazs0102
senior tag
válasz
SyntaxeError #29029 üzenetére
sztem nem nagyon fogja befolyásoni. Majd szeptember körül lesz itt az iphone4 és szte méregdrága lesz. amugy is egész értékálló cuccok ezek és a tulajok se fogják nagyon lejebb adni sztem.. én legalább is biztos nem adnám olcsóbban (ha eladnám)
én ugyanígy gondolkoztam h de jó lesz jön a 3gs és veszek egy 3g-t
és semmit nem válozott
kb ez várható ha jön a 4 is
-
manchester85
veterán
válasz
SyntaxeError #29029 üzenetére
Mintha nem erről beszéltünk volna az elmúlt egy órában...
3G-t már most se lehet kapni a T-nél, és mivel nem is gyártják már, így a 4G megjelenésekor se lesz. Szerintem hivatalosan a 3Gs ára nem fog esni a T-nél a 4 megjelenésekor. Használt áron 25 ezerre saccolom a 3G és a 3GS közötti különbséget, ha megjelenik a 4.
Aktív témák
Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- GTA VI
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- A Windows 11 lett az úr az asztali PC-k piacán
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- BMW topik
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Villanyszerelés
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest