- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
- Kis telefon hatalmas teleppel
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Aktív témák
-
Csapi007
veterán
-
cilo9
aktív tag
Semmi ilyen progit nem használok. Már csak azzal tudok variálni, ha 3G-t kikapcsolom, de arra meg szükségem van. Mindegy, még új az akksi úgyhogy elvileg javulni fog, de a 2-3 nap nekem még a sima 3G-vel is elérhetetlen volt...persze ez "használati szokás" függő. (De fura egy szóösszetételt kreáltam.
)
-
-
SPC3RUN
tag
yxflash vagy xyflash, valamelyik a kettő közül
énis leszedtem sz*rtse ér....nem játszik még mindíg semmi flash tartalmat
bannerek meg általába gifek nem flash...viszont ha tud valaki ténylegesen működő ilyen progit amivel lehet mondjuk
indavideo,vimeo...stb flashvideó tartalmakat nézni youtube-n keresztül írjon!! -
sentgyorgy
tag
-
Atlantis
veterán
Érdekes, én is tapasztaltam hasonlót, de nem akartam beírni, mondom, úgyis hülyeség. Szintén régi Pannonos kártyával(nem tudom, hány éves, de még a kék-fehér színvilág előtti, régi zöld-sárga) használtam és gyorsabban merült, mint egy újabb Pannon kártyával.
Bár az enyém JB nélküli, gyári független 3G volt.
-
Vajh' szerinted honnan?
Egyébként a leírása szerint tudja azt, amit szeretnél.
-
blueMerle
veterán
Mert gondolom az iPhoneod is magyarosítva van
Nekem viszont nincs nem is lesz, ezért kérdeztem hogy lehetséges, mert a progiban erre nincs lehetoseg. Elvileg a magyar az angol nyelvet írja felul ahogy olvastam, szóval nem tudom. Nomindegy, marad igy szlovákul, nekem teljesen 8
Mindenesetre koszi
-
macikos
addikt
Már volt róla szó régebben is, csak keresni kellett volna.
AppStore-ban beírod, hogy radio
Aztán megnézed őket, figyelve, hogy olyat válassz, amiben tudsz megadni manuálisan URL alapján rádióállomásokat.
Én már egy éve ezt használom, nem mai darab, de a célra megfelel: Tuner Internet Radio
Itt van pár magyar adó: [link]
-
Nwis86
aktív tag
Hasonló a problémám nekem is kb 3-4 hete felraktam a 3.0 át és azóta 13óra alatt lemerül a telo kikapcsolt képernyővel... ha használom is valamire akkor 1-6 óra alatt lemerül. csináltam resetet backup nélkül, amik keletek sms, címjegyzék azokat manuálisan kimentetem, reset után ugyanúgy szar volt és merült, 1000 fórumba beírtam a gondom de senki nem tudott segíteni, így hát azóta 4éves nokiámat használom... iphone meg csak zenére, bár így is 5-6óra alatt lemerül. Ma hajnalba megint csináltam 1 resetet de ismét nem változott semmi fénysebességgel merül az aksim
edge állandóan aktív, legalábbis az E betű kintvan ... régen 2.XX es FW -el kint sem volt soha, nekem alapból nincs semmi se beírva az APN Részbe, nincs is mobilnetem, Edgét hiába tiltom le akkor is ottvan próbáltam már Sbsettingsel és egyéb progikal is letiltani de hiába akkor is ottvan az E, szerintem folyamatosan akar csatlakozni valahová és ezzel leterheli a procit, hogy újra is újra próbál a végtelenségig. amúgy 2g és Pannon sim
-
samgar
őstag
Érdekes amúgy, mostanában megszaporodtak azok, akik éppen vettek és éppen ajándékba is kaptak. Amúgy ha csak 10ezer a különbség, inkább a boltban veszem meg. De ezzel nem csak én vagyok így szerintem. Súlyos különbségeknek kell pénzben lennie ahhoz, hogy valaki kéz alól vásároljon egy szifont, még akkor is ha látszólag minden rendben van.
Persze ez az én magánvéleményem. És ha már magyar nyelv akkor legyen "magyarosítva". -
cilo9
aktív tag
A push lényegében (javítsatok ki, ha rosszul mondom!) azt tudja, hogy azonnal jelez a szifon, ha leveled jött, nem x időnként nézi csak. Vagy ha egy csevegő klienst használsz és kilépsz a progiból, akkor is azonnal jelez, ha a partner üzent Neked (ha az adott progi támogatja a push szolgáltatást). Ezáltal, azonnal, percre készen értesülsz az eseményekről, amikhez tudsz push figyelmeztetést beállítani. Pl. A notify me, lényegében egy teendő progi emlékeztetővel. Beírom, hogy mit ne felejtsek el és a teló egy felugró ablakba figyelmeztet, a beállított időben és ehhez nem kell a progit elindítani. (eddig a teendő progik csak akkor tudtak figyelmeztetni, ha elindítottad magát a programot)
Viszont ezáltal jobban meríti a teló akksiját, hogy állandóan kapcsolatban van valamelyik progi szerverével, folyamatosan "észlel"....pont most kaptam a Notifyme-től jelzést, a teló meg a zsebemben, lezárva. -
cilo9
aktív tag
Üdv!
Nekem átlag 1 napot bír (3G) úgy, hogy 3G, WiFi, Location Services folyamatosan be van kapcsolva. Telefonálok napi 10-15 percet, netezek 30-45 percet, 10-15 perc játék, fényerő 50%-on automata szabályzással. E-mail kliens jelenleg nincs beállítva, ezt is Safarin nézem, Egy push-os progit használok, a NotifyMe-t.
Adj még neki időt, ha vadzsi új. Én úgy szoktam, hogy heti 1x lefekvés előtt lemerítem a 10%-os figyelmeztetésig, majd még egy kis használat után megy egész éjszakás töltésre. Szerintem javulni fog még az akksid teljesítménye, kell neki egy két hét.
-
Spidee
senior tag
Értem, már azt hittem, hogy te kaptál fekete 16-ost, mert tegnap én is voltam bent az Arénában és azt mondták elfogyott, és az én foglalásom csak a jövő heti szállítmányba fér bele.
[Ace]: Akkor jó, ha nem lányos!
Én mint mondtam, nem láttam még élőben fehéret, de ha jövő héten nem jön meg a feketém, akkor szerintem fehéret veszek. -
-
DonDennis
senior tag
hát nem tom én nekem 32 esem van és lazán meglehet telíteni pl ha sorozatokat akarsz nézni rajta vagy filmet akkor kötelező a 32 es nagyon hamar elmegy a 16 gb filmekkel és zenékkel nekem van rajta 9 gb zeném és 6gb filmem és 3 napos a teló ... szóval azért elégé kell a hely persze csak ha igényes vagy és szép képet akarsz viszont látni a telefonodon a filmből... ha nem vagy az elég a 16 aztán nézheted a pixel háborút.
-
hanee
senior tag
Szia!
Nekem 16 GB-os van, és kb. 500 zeneszám van rajta, meg jónéhány program. Igaz én iGo-t nem használok, de igazából a legtöbb program pár MB-os, nálam a legnagyobb is 10-12 azt hiszem. A 16 GB-ból nálam 11 GB szabad hely van még. Én filmet nem tettem rá, de szerintem 1-2 filmet ha felteszel még az is bőven elfér mellette.
Ugyanakkor azt gondolom, hogy ha a pénztárcád engedi érdemes lehet a 32GB-osat megvenni, mert az tovább "elég". Később lehet, hogy jönnek még ki nagyobb méretű programok, amiket szívesen feltennél, illetve így nem vagy annyira korlátozva, hogy mennyi zenét tárolj rajtahanee
Aktív témák
Hirdetés
- Milyen SSD-t vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Zenless Zone Zero (ZZZ)
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- HP notebook topic
- Nagyon érzékeny lett a játékok archiválására a Nintendo
- Napelem
- Futás, futópályák
- Egyesítené a ChromeOS-t és az Androidot a Google
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- További aktív témák...
- Beszámítás! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S4 Plus TT 500W
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- Xiaomi Redmi Note 11 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest