- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- A HMD visszalép az USA piacáról
- iOS alkalmazások
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Körvonalazódnak az S26 Edge kamerarészletei
Aktív témák
-
manchester85
veterán
válasz
zoli62 #11268 üzenetére
De Iphone-ra nem csak IKON-on keresztül tehetsz szert, hisz ez volt a kérdés. A media mania csomagok közül 3 olyan csomag van, ami egy az egyben fedi az IKON csomagokban elhozható készülékárakat. Pl. aki nem akar 4 gigát netezni, de sokat telefonál, annak a media mánia XL sokkal jobban megéri, mint az IKON 600, és ugyanannyi mindkét csomagnál a telefon ára.
-
manchester85
veterán
válasz
zoli62 #10895 üzenetére
Zoli62!
Most elvesztettem a fonalat. Tehát a usage-ben szereplő összhívás ideje kevesebbet mutat, mint a számlán szereplő összhívás? Én a hívásnaplót szoktam nézni, és ott percre felfele kerekítve mutatja a hívásidőt, így ez nem térhet el a T-mobile percektől. Vagy nem jól értelek?
-
hanee
senior tag
válasz
zoli62 #10875 üzenetére
Szia!
De a legtöbb alkalmazás pontosan megjegyzi, hogy hol tartottál. Például kilépsz egy jegyzetelős programból, mert mondjuk hívnak, akkor ha belépsz legközelebb, ugyanoda visz.
Egyedül a Nimbuzzal nem jutok dűlőre, mert hiába állítom be neki hogy 15 percig ne lépjen ki, kiloggol. Erre valaki tud megoldást?
-
Polllen
félisten
válasz
zoli62 #10850 üzenetére
Szia!
A multitasking hianya valos, de backgrounder nevu csomag cydiabol&meg van oldva.
3g halozatot kikapcsolhatod, wifi halozatokhoz meg tudsz csatlakozni, igy ezt a felvetest nem teljesen ertem
a progikat is be lehet ugy allitani, h csak akkor logjanak a neten, ha te akarod...jbvel pedig teljesen ki tudod utni a mobilnetet idolegesen v vegleg.
Szoval min 50%ban tevedsz
regen en is nagy nokia okostelefon parti voltam... -
tsimora
tag
válasz
zoli62 #10847 üzenetére
Szia, bocs hogy beleszólok, csak meg szeretném kérdezni, hogy olvastad-e itt a Mobilarenan a NOKIA N97 tesztjét? Ha még az után is gondolkozol, hogy Apple vagy NOKIA - hát, elég meglepő.
Én 10 év és vagy féltucat NOKIA telefon után vettem iPhone-t tavaly. Tudod mennyi időbe telt "átszokni"? Úgy 5 percbe, és most már ajándékba se kéne NOKIA. Még a tartalékba tett NOKIA E60-asomat is elajándékoztam pár hónapja. De nem akarlak befolyásolni. Üdv.
-
hanee
senior tag
válasz
zoli62 #10840 üzenetére
Szia!
Ha ez segít, nekem eszembe sem jutott az N97 mint alternatíva, pedig elég sok telefont megnézegettem.. de a Nokiákkal kapcsolatban a minőségtől nem vagyok hanyattesve, főnökömnek Nokiája van, és hát elég szutyok öntvény a külső része, pedig nem egy olcsó kategóriás okostelefon
-
Polllen
félisten
válasz
zoli62 #10834 üzenetére
Médiamánia már nem úgy van, hogy nincs túlszámlázás, csak lassítás?
Amúgy nekem most 1-je óta 105 mega, de ebben volt fstream netrádió hallgatás is...
Fring szvsz az egyik legjobb IM progi+SIP-t is kezeli
hasonló
Nimbuzz(nekem nem jött be vmiért, pedig szép meg minden)
Parlingo (abszolut kedvenc)
no meg appstore kereső legyen a barátod...;) a kulcsszó...MSN...;) -
cilo9
aktív tag
-
cilo9
aktív tag
válasz
zoli62 #10676 üzenetére
Ha bekapcsolod a Wifit (tehát non-stop be van lőve), akkor net kapcsolatnál elsőre automatikusan wifin kapcsolódik. Ha előzetesen be van már állítva egy wifi, akkor nem kérdez semmit csak kapcsolódik. Ezen felül be lehet jelölni, hogy ha wifit érzékel (kapcsolódáskor vagy netezés közben), akkor feldob egy kis ablakot, és ott tudod engedélyezni (amennyiben nyitott vagy tudod a jelszót, ha védett).
-
válasz
zoli62 #10284 üzenetére
Ennyit ér
A szinkronizálás az egyetlen lehetőség akkor is. Az Outlook helyett az iTunes támogatja a Windows Contacts-ot például, de szerintem a PC Suite-nak az nem elég. Megpróbálhatsz Google-lel szinkronizálni, kell hozzá valamilyen program az S60-as telefonra. Sajnos nem tudok kapásból ilyet mondani.
Aktív témák
Hirdetés
- Amazon Prime Video
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Alakul a SpaceX Starlink európai ellenfele
- Tőzsde és gazdaság
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Napelem
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 13600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest