- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Mobil flották
- Szivárognak a Vivo X300 kameraadatai
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Huawei Watch Ultimate - dizájnultimátum
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi Redmi Note 5 Global
- Honor 200 Pro - mobilportré
Aktív témák
-
-
macikos
addikt
válasz
grabber #12076 üzenetére
Ne offoljuk szét a topikot, de ha tanuláshoz kell, akkor nehogy már iPhone-t vegyél laptop helyett!
Jó az iPhone, de messze nem tökéletes. Akármilyen jó, akkor is telefon! Telefonon egyszerűen nem lehet normálisan dokumentumokat olvasni, szerkeszteni, stb. A többi dologról nem is beszélek. iPhonenal még a Neptun-t se lehet normálisan használni. Persze a legjobb, ha van egy iPhoneod és mellé egy laptopod -
cilo9
aktív tag
válasz
grabber #12029 üzenetére
Ahogy Atlantis is mondta a Diamondnál nem a hardware-rel volt gond, hanem a Windows Mobil platformmal. Ha még sose használtál iPhone-t, akkor tökre elégedett lehetsz vele, végül is mindent tud, sok olyan dolgot is, amit az iPhone nem. De iPhone után "agyhúgykövet" fogsz kapni magától a Windows Mobile-tól. Akad, lassú, lefagy helyenként kényelmetlen vagy netán lehetetlen kezelni cerka nélkül. A TouchFlo felület jó dolog, kell hogy használható legyen a windows alap, de ez se olda meg sajnos mindent. Általában egy jó főzött ROM segíthet ezen, de az meg buherálás és el is lehet cseszni végleg a készüléket. Az iPhone-t bekapcsolod, elsőre lenyűgöz a kijelző. Utána lenyűgöz, a kezelhetősége. Minden elsőre felfog és azonnal megcsinlja.
Én is használtam majdnem 1 évig Diamondot. Utolsó hónapokban kikészített teljesen. (Nem a készülék, az szerintem nagyon jó...méret, súly, kinézet, hanem a Windows alapja). Besokaltam lecseréltem egy N78-ra. Jó volt meg minden, sokkal stalibb volt, de hiányzott az érintőkijelző. Aztán lettem 3G tulaj. Ezekhez képest egyszerűen lenyűgözött. (Nem vagyok apple fan, a 3G-ig komoly ellenszenvet tápláltam az iPhone-ig, amig el nem kezdtem használni.) Gyors, flash-t leszámítva a legjobb ezen a készüléken netezni. A kezelés egyértelmű, folyamatos és a legnagyobb napsütésben is tisztán látszik a kijelző, és mellesleg a telefon mint funkció is nekem az iphone-n jött be a legjobban.
Ha már alternatívát keresel, akkor szerintem HTC Hero. Minap nyomkodtam a Speedshopba. Az érintés vezérlés itt is kiváló szerintem a HTC megint jól feldobta az alap rendszert a SENSE UI-val, viszont erre még nincs navi.Az én személyes véleményem: ha egy megbízhatóan, gyorsan nem idegesítően működő okostelefonra vágysz érintőkijelzővel, akkor érdemes beruházni az iPhonra. Engem meggyőzőtt, pedig nagy volt az undorom iránta.
-
Endrusz83
tag
válasz
grabber #12029 üzenetére
Nekem is volt Diamondom és akkoriban szerettem,most meg győzködöm a csajom,hogy ő is adja el és vegyen szifont...
Azt kell mondjam hiába jönnek cégek (HTC,Samsung,Nokia stb...) elő új "iPhone Gyilkos" készülékekkel,soha nem fogják megközeliteni az iPhone-t!!!Bár ez az én véleményem...
Valaki tudja hogyan tudnám SMS-íráskor követni,hogy hány karakternél tartok?
iPhone Delivery már megvan THX a help-ért!
Már csak azt nem tudom mi az a Flash DR a Messages settings-en belül... -
-
Endrusz83
tag
válasz
grabber #12024 üzenetére
Nekem 3GS-en fent van iGo Amigo és Navigon is.
iGo hasznalhatatlan,késik a jel és isszonyat buta az egesz,nem is ertem kinek terveztek.
Navigon nem rossz,vezettem vele már kb 1000km-t,de el kell mondjam elég furcsán tervezi az utvonalakat.Baratnöm HTC Diamondjan iGo8 fut,amit egyik iPhone-os navi program sem tud megközeliteni...Ha lehet inkabb arra bízom magam,iGo8-ban még nem csalódtam,de a Navigon vitt már le az Autópályáról földútra,mert szerinte az az optimális útvonal...
-
tsimora
tag
válasz
grabber #8815 üzenetére
Inkább úgy mondanám, hogy a szoftverfejlesztésben teljesen természetes, hogy nem pont a két évvel ezelőtt tervezett hardverre gondolnak, amikor kijön egy új OS.
Talán nem véletlenül a sebességre hegyezték ki az új GS marketingjét, ha már a nevében is ezt jelzi az "S". Számos módon lehet terelni a felhasználókat, hogy újra fizessék ki az iPhone árát. A meglévő felhasználóknál ezt azzal kényszerítik ki, hogy ingyen megkapják a 3.0-t, ami eleinte örömteli dolog, aztán nagyban hozzájárul ahhoz, hogy sok 3G tulajban felmerüljön a csere...
Miért van az az érzésem, hogy pont azok fognak először új GS-t venni, akik szerint a 3G az OS 3.0-val nem is lett lassabb? Az iránytű miatt? Ugyan már.
Az Searchlight indexelést nem lehet valahol kikapcsolni? Ha minden pipát kiveszek a beállításnál, akkor pontosan azt csinálja, mintha mindegyik be lenne kapcsolva.
A keresés még mindig felhozza a véglegesen törölt összes POP3 e-mailt. -
Csigger
őstag
-
bmwk1200s
őstag
válasz
grabber #8773 üzenetére
Ha minden igaz, akkor megy 3G-n, és ha nem tévedek ez eredetileg is a 3G-re lett tervezve, vagyis egész pontosan a 3.0 OS-re.
Biztos vagyok abban, hogy ennél még dúrvább grafikájú game-k is lesznek!
Na nem mintha telne rá....Javítom! Telne rá, csak valószínű sajnálnám rá.
-
Csigger
őstag
válasz
grabber #8773 üzenetére
természetesen megy 3G-n is!
attól, hogy 3GS-ben jobb proci, több ram és jobb cideó vezérő van még nagy valószínűséggel nem fogják pofán vágni az eddigi vevőkört! ha esetleg nagyobb hardvert igénylő játékok jönnének majd ki, akkor meg fogják oldani, hogy a régebbi készülékeken is futtatható legyen minden!
ez nem egy Nokia, vagy egy Samu, hogy ha akarsz vmit vegyél újat!
-
Csabee.
nagyúr
válasz
grabber #8665 üzenetére
a program butácskáss, felhasználóbb barát, így mindenki egyszerűen könnyedén tudja majd kezelni! de maga a program jó lesz! én már várom! picit megijedtem mikor írták hogy butább, de igazándiból egyszerűbb lesz csak, és némi újdonsággal is szolgál az igo8hoz képest! borsos ára lesz
-
tsimora
tag
Aktív témák
Hirdetés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- 3D nyomtatás
- Goddess of Victory: Nikke
- iPhone topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- eBay
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Telekom mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Mini 64Gb, Szép Állapotban, Akku:91% 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Mini 128Gb, Újszerű Állapotban, Akku:100%, 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Pro 256Gb, Újszerű állapotban, Akku:90%, 12 hónap Garancia, Kék Színben
- Apple iPhone 15 128Gb, Akku:90%, 24 hónap Garancia, Fekete Színben, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ,Akku 100% 26 Töltés, 2026.02.26-ig Apple Garancia Makulátlan állapotú
- Bomba ár HP X360 11 G5 - Intel 4020 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Honor 400 lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i7 12700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest